- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PHP programozás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #2340 üzenetére
Annyire nem lenyeges, kulonben irnak en ra programot, csak erdekklodtem, hogy ilyen lehetoseg nincs e, alapfunkcioval vagy pluginnal. Ha azon mulik, majd akkor csinalom kezzel, mert nem eletbevagoan fontos dolog.
-
Jakuu
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #2337 üzenetére
Ilyen erovel ezt megtudnam oldani csoportos atnevezessel is, de nem ezt akartam volna elerni, hanem a sima masolasi funkciojaval, a feluliras utan backup fajlt hozzon vegre a TC old vegu fajlnevvel.
Ezert is irtam, hogy automatizacio kellene mert mar shift+F6al vagy egyeb modon attudnam en is kezzel nevezni a fajlokat, de nem ilyen megoldast keresek. -
Jakuu
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #2333 üzenetére
Itt mint leiras, a wildcardokat csak szemlelteteskent irtam, hogy barmilyen fajlnev lehet az eredeti regi fajl neve. De ha akarod leirhatom mashogy is, teszem az akarmi.txt fajlt atnevezni, akarni.txt.old vagy akarni.txt.bak fajlra. Mivel lenyegtelen amugy hany pont van a fajlnevben a kiterjesztes az utolso pont utani reszre vonatkozik.
Nem gondoltam, hogy ezt is meg kell magyaraznom, mivel nem a kerdes lenyegi reszere vonatkozik.
Amugy mindegy lenne az is ha akarmi.txtold-ra lehetne atnevezni nem az a lenyeg, haem az eredeti es az uj fajlok egymas ala keruljenek, mikor vissza kell nevezni oket, konnyen atlathato legyen, de a szamozas szoba se johetne, mert abbol csak keveredes szarmazna. -
Jakuu
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #2331 üzenetére
A regi fajlt, amit felulirna. Nem, nem ertelmetlen, mert nem sorszamozni akarok egy fajlt, hanem megjelolni, hogy az volt a regi eredeti fajl. Es nem, nem kezzel szeretnem atnevezni a fajlt, mert akkor shift+F6-al moge biggyesztenek kezzel egy old vagy bak kiterjesztest es megtudnam ugyis oldani, vagy pedig a masolasakor megadva a rename funkcioban, de itt nekem pont az automatizacio lenne a fontos nem kulon menuk kozott matatva vagy szamozni fajlt.
-
Jakuu
őstag
Lehetseges lenne valahogy ravenni a TC-t hogy masolasnal, ha adott mar egy azonos nevu file, akkor a regit atnevezze *.*.old *.*bak vagy egyeb kiterjesztessel es ne irja felul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Villanyszerelés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest