- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DJ. Ru$y #3226 üzenetére
Láttam, hogy tegnap még beszélgettetek róla, ezért este -volt 1-2 óra szabadidőm- megírtam a progit...
Normál üzemmód (ahogy kérted korábban) | Eredmény
Grouped By SIDE üzemmód | Eredmény
Ami hiányosság és fontos lehet
1. A progi nem kér Admin jogot
2. A progi nem ellenőrzi, hogy van-e elég hely a célmeghajtón
3. A progi nem ellenőrzi, hogy a cél mappában van-e legalább 1 mappa (nem lehet), így mindig egy üres mappát adj meg, vagy hozz létre újatTermészetesen, ahogy lesz időm, javítom a 2-3 pontot, az 1. pont az csak info, nem hiszem, hogy kellene admin jog... Persze még párszor átnézem alaposan, mert pl van nyelvi gond is, pl unshorted helyett unsorted stb stb, de alapvetően nem sok javítani való lesz.
Ha érdekel a progi, írj...
UI: A Casette szót azért csak sikerült elbaxarintanom Castette-re, de sebaj...
-
tonyrulez
őstag
válasz
DJ. Ru$y #3226 üzenetére
Avagy ami még járható út, csak hogy random szétszórd: Misc pluginnal a csoportos átnevezőnél, bővítmények között választható a random szám.
Vagyis:
1. mindent átnevezni[=misc.random][N]
-ra (elejére tesz 5 jegyű random számot)*
2. név szerint sorba tenni és szétszórni mappákba
3. a szétszórt mappákat egybe listázni (cm_DirBranch
vagycm_DirBranchSel
)
4. mindent kijelölve törölni az első 5 karaktert:[N5-]
* Ha nem elég random akkor még opció:[=misc.random:1-2]
első két számjegyet adja,[=misc.random:3-]
harmadiktól ötödig számjegyik, és ezek kömbinálthatóak (pl.[=misc.random:4-5][=misc.random:2-3][N]
) -
válasz
DJ. Ru$y #3222 üzenetére
Ilyet nem tud a TC vagy ha igen, akkor valaki dobja be a megoldást, mert érdekel.
Ha "ömlesztve" vannak a fájlok, tehát nem fontos, hogy név/méret/dátum stb stb szerint rendezve legyen ill emelkedő vagy csökkenő sorrendben a fájllista(ellenkező esetben ugye más-más fájlok kerülnének más-más mappákba), akkor szvsz batch script-el kivitelezhető.
Ha nem csak egyszeri alkalomra kellene ilyen progi, hanem valamilyen okból erre neked gyakran szükséged van, akkor lesz annyi szabadidőm, hogy írjak egy ilyen progit neked...
-
Kékes525
félisten
-
-
Arpee78
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #2738 üzenetére
Nem számít, hogy mappa vagy fájl, mivel fájlok nincsenek azokban a mappákban. A lényeg az eszköztárra varázsolás lenne. Billentyűzeten két három gombnyomás, ha el van tárolva a kijelölés séma, de én egerészős vagyok... Úgy tűnik a legtöbb kijelölős parancs nem paraméterezhető, az egyetlen ami van Selectfiles parancs pedig csak fájlok kiterjesztéseivel működik.
-
fPApi
őstag
válasz
DJ. Ru$y #2597 üzenetére
Nézd meg, hogy a beállításoknál a mentés kilépéskor-nál mi van beállítva. Ha a könyvtár is, akkor hiába mented közben, kilépéskor is ment. Én úgy oldottam meg, hogy a mentés kilépéskor-nál kivettem a könyvtár mentését, majd a megfelelő könyvtárnál alkalmazott "pozíció mentés" és "beállítások mentése" után már a megfelelő könyvtárral indul (lehet, hogy a második nem kell, de biztos, ami biztos ...).
-
Kernel
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #2594 üzenetére
Nekem mindig úgy nyílik meg, ahogy hagytam, hacsak időközben nem lett eltávolítva a meghajtó. Illetve a zárolt fülek esetében is visszatér a zárolt állapothoz.
Mivel az .ini fájlba ment bezáráskor, ha azt nem tudja írni valami okból, akkor szokott gond lenni.
Vagy van lehetőség a parancsikonban megadni az indítómappát:
http://www.ghisler.ch/wiki/index.php/Command_line_parameters
-
Kernel
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #2187 üzenetére
Csak a félreértések elkerülése végett, az odáig megvan, hogy TC-ben jobbklikknél rá kell tartani egy kicsit, vagyis késleltetve nyílik a menü?
Persze az sem mindegy, hogy az ablakon belül jobbklikk, vagy felette a "kék sávon" (vagy kinél, milyen), ahol az elérési útvonal szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini-ITX
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest