Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Én személyszerint jobbnak tartom mint a final fantasy XIII-at. Mindkettőt végigjátszottam. A final fantasy Xiii-at csak egyszer, és nem éreztem semmilyen kényszert hogy mégegyszer megpróbáljam, a the Last remnant-ot pedig kétszer játszottam végig, és harmadjára is szivesen elővenném ha most nem lenne még egy pár jrpg amit elkezdtem .
Annyi benne a negatívum hogy nem lehet 100%-ban dönteni a csata közben , hanem a lehetőségek közül kell kiválasztani amit szeretnénk. Viszont befolyásolni lehet hogy milyen lehetőségek legyenek. -
sti10p
senior tag
Gondoltam UP-olom egy kicsit a totyikot, mert most engem is elkapott JRPG láz, ahogy kijött a Zelda remake (tudom az nem tipikus JRPG) és kéne valami hasonló PC-re és ugye nem nagyon lehet miből válogatni. A videók alapján jónak tűnik az LR, csak ezek a békaemberes cutscene-ek kicsit visszatartanak, mert elég LOL kategória. Remélem még van egy pár ember aki játszott vele és tudnak pro/kontra nyilatkozni így vásárlás előtt.
Mod.: annak idején játszottam a Grandia 2-vel is ami nagyon tetszett, de nem tudom az LR mennyire tudja azt a szinvonalat hozni, számíthatok valami olyasmire?
[ Szerkesztve ]
XY
-
Ateszzero
őstag
Tyű de kihalt a topic.
Egyébként ha valaki mégis elkezdene vele játszani és segítségre van szüksége , nyugodtan írjon Pü-t nekem vagy Rebell-nek hogy jött ide hsz. -
Rebell
senior tag
válasz KaraDani #630 üzenetére
Nálunk is így volt. de nálam legalább müködött az alt+tab.
Viszont Keresd meg a térképen az összes fel lelhető várost, mert van hogy csak azután kapsz Side Questet miután megtalálsz 1 újjabb helyszint a mapon.Ja és ez a legjobb megoldás, hogy leellenörizd hogy mivan meg a Sq-ből.
Thx Atesz
[505][ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Már tegnap este összejött, két timeshiftel szedtem össze őket, úgy már elegen lettek. Lassan befejezem a jelenleg elérhető sidequesteket, asszony nézett egyet, hogy ennyire kockának is rég látott: hazaér gép előtt hentelek, asztal szélén a netbookja wikia-val (valamiért nálam alt+tabot nem csípi a game), és ph val
-
KaraDani
addikt
Wisdom's Echo sidequestnél (Glenysel Dillmor alatt levő helyre kell lemenni) hogy a viharban lehet harcra bírni a Mantroskylo -t, ami minél több landwormot felhúzok annál jobban kirajzolódik? Wikia azt mondja, hogy 6-8 worm célba vesz akkor, csak neki kell menni, ha jól értem. Nekem ez valahogy nem jön össze
-
Rebell
senior tag
válasz KaraDani #626 üzenetére
Detto így vagyok ill voltam vele én is.
Fanatikus módon 4xer végignyomtam. 2xer Full hardon is
Jobban rá lehet kapni az ízére mikor már rájön az ember hogy milyen Mystic képességű társakkal milyen special Mystic arcana varázsokat lehet megtanulni ill. tanítani.Elöször nehéz aranyat szerezni, de a 2. körben könnyebben lehet kezdeni. (a weapon Upgrade miatt.)
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Sikerült szakértő emberek tanácsai alapján játszanom eddig, teljesen félre voltam vezetve Így, hogy a fontosabb dolgokat segítettél tisztába rakni, elég egyszerű volt. Amúgy nem szeretem az rpg, és a szerű játékokat (heroes III-t sose tudtam hova kell sorolni, azt imádom), de ez valahogy iszonyatosan bejön az elejétől fogva.
-
KaraDani
addikt
Nest of Eagles letudva BR 18 -on. Úgy hogy gae bolgot be sem adta, és a bossok is korábban beszáltak, mint a legjobb esetben
-
KaraDani
addikt
-
Rebell
senior tag
válasz KaraDani #619 üzenetére
Itt tápolhatsz még a játék elején rendesen.
Ruins of Robelia Castlea lényeg hogy amikor felmész a felső terembe, csinálsz 1 Timeshiftet, és a 9 bogárral csinálsz 1 láncot,(ha szerencséd van lessz 10) De az a lényeg hogy az összes bogarat jelöld ki
Itt tudsz igazán fejlődni. Nem csak a harc fejlődik hanem az élesztés is.
Érdemes a gyógyítást is erősiteni.NEst of Eagle: 1ik csapatvezér legyen Dave, előfordulhat hogy bedobja GaeBolgot.
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Ok, kezd akkor összeállni a kép.
Itemekre próbáltam figyelni, amikor szólnak, hogy ez meg ez kell nekik akkor mindíg felírtam, majd wikia-n utánakerestem hol van és mentem beszerezeni nekik...
Kösz a helpet, akkor gyúrók asszem, mert nest of eagleshez tápos vagyok egyszerűen, eljutok odáig, hogy a két boss marad 4 squaddal, és úgy is kivégeznek pillanatok alatt
-
Rebell
senior tag
válasz KaraDani #617 üzenetére
Ez tényleg baromság
Az tény hogy az ellenfelek is erősödnek Br függöen,de ez főlleg a Bossokra vonatkozik!!!!Sok sok Rare Monstert alacsony Br-el lesem tudsz nyomni. fontos a fejlődés.
Azért érdemes megtámadnia kisseb Monstereket mivel ezektől kapod te és a csapattársaid is a szükséges Itemeket a fejlődéshez!!! -
KaraDani
addikt
Olvastam olyat, hogy az a jó, ha csak a főküldi mentén mész, nem linkelsz ellenfeleleket, és lehetőleg csak olyanokkal csatázol, akik ellen nulla morállal kezdesz, mert az így nem emeli annyira a BR-t, de jobban fejleszt. Ennek az okfejtésnek az alapja az volt, hogy az ellenfelek a BR emelkedésével erősödnek. Ezt megfogadva jutottem el annó fél éve a nest of eagles hez 8 as BR -el, és sanszom sem volt. Most újrakezdtem a gamet, de nem tűnik üdvözítőnek ez a taktika, mert nagyon szenvedős kezd lenni a játék több helyen is. Ez a BR-es okfejtés lehet, hogy totális baromság
-
Rebell
senior tag
válasz KaraDani #614 üzenetére
Hali.
Az az igazsság hogy az elején még letilthatod ezeket a képességeket, de ne sokáig, max a Gates of Hell-ig.
Spark V: ez a legmagasabb szint, minden varázslatból csak 5 szint van.De ajánlom figyelmedbe hogy a Invocations varázslatokat (ne mindet tiltsd le, az erősebbet haggyad mindig fejlödni.
Rusht mindenképpen Mysticre épitsd. A többi csapattársnál pedig olvasd a Wikit, vagy kérdezz.
[TLR Wiki] -
KaraDani
addikt
Rushnál gondoltam. Konkrétan még elég az elején Rushnál gondolkodtam rajta. Ott a spark, meg a windshear. Van értelme, hogy van egy Spark V -öm, meg egy Windshear III-am? Ha elejétől fogva pl letiltanám a valamelyiket, mondjuk windsheart, akkor lehet, hogy lenne már egy sokkal erősebb spark VI v. VIII vagy nemtudom.
Na meg alapvetően későbbi fejlődés szempontjából, mit érdemes inkább használni, mystic vagy combat artot?
Azért kérdezem, mert már a nest of eaglesnél gonjaim vannak, és innen még nem lenne nagy gáz az újrakezdés sem, ha nem optimálisan csináltam volna eddíg... -
KaraDani
addikt
Annak van értelme, hogy azonos típusú, varázslatokat, skilleket letilt az ember, hogy csak egy maradjon. Gondolom úgy az az egy jobban, fejlődne, mivel többet használja az ember, így meg az van, hogy van az embernek rakat kb. ugyanolyan erősségű varázslata. Vagy ez hülyeség?
-
Ateszzero
őstag
Conqueror még megnézem majd, hátha valamit rosszul csináltam.
Lost meglett, írtó durva.Sajna nekem nem csinálják egyszerre többen egy csapatban a weapon artsot.Sztem neked azért csinálják meg mert very hardon játszottál.Ott már megengedi tekintettel az ellenfelek erősségére,sima hardon nem engededi, csak akiket vezérnek teszek be. -
Rebell
senior tag
-
Ateszzero
őstag
Nna közben meglett a game.
Egy kicsit soká ,mert nem volt időm játszani.Eightened Conqueror-t viszont nem találtam sehol, így megnéztem a youtube-n mérgembe.Talán ha lesz kedvem visszamegyek az egyik mentésemhez és megnézem mit hagyhattam ki.
A topikba visszajárok, hátha kell valakinek segítség. -
Ateszzero
őstag
Haladok, haladok.
Idols és Demigod már megvan, de még csak Idols-okat tudtam megölni.
Visszamentem megint Ancient Ruinsba tápolni, de most már nem tartom jó ötletnek.
Nagyon lassan növekszik a chains.Mindegy, innen addig már nem megyek míg Demigod-nak annyi nem lesz.Elég lassan haladok így a gammel, pedig már le kéne tudni.
BR 102.Gyenge. -
Ateszzero
őstag
igen , nem is nagyon vettem elő csak 1-2órára.Az meg arra se elég hogy fejlődjek valamit amikor egy DLC monstert többször próbálok megölni egymás után.Új munkahelyem van és nem nagyon jut idő a játékra.
145BR-ig még nagyon sokat kell harcolnom, az kb még egy hónap, vagy kettő
.Most vagyok BR99-onSzerintem megyek vissza Ancient Ruinsba, mert ezeket a nyavajás idolsokat sem birom kinyírni. -
Rebell
senior tag
válasz Ateszzero #601 üzenetére
A lost Br 145ös szinten gyurtam le.
NEm tudom miért nem csinálják meg neked többen a Weapon Artot,
bár én sok accessories-t fejlesztettem mindenkinek és igy igy gyorsan nő az Ap érték és a pontok is gyorsabban gyülnek,
Volt hogy csak pár támadás után dobta ugy a gép hogy ok legyen.Azt hittem már kivégezted, már 2hete no comment
[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Nem tudom mit szúrok el, de nálam a weapon art's-okat csak úgy csinálják meg ha őket teszem a csapat élére, és egyszerre csak egy tudja egy csapatban csinálni.Nálad miért csinálta több ember is egy csapatba?Formáció is számít szerintem de nem tudom melyik formáció a legmegfelelőbb ehhez.
Lostnál járok, nagyon kemény még sokat kell hozzá tápolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
- Xbox 360 kinect
- ASUS TUF A17 FA707XI 7940HS / RTX 4070 / 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest