Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #591 üzenetére
hát azért volt 1-2 dlcjük a kiadás óta. új insták, ug, survival, last stand, új dz-k, meg egy időben 2-3 havonta újraírták a játékmechanikát a szettekkel.
de nyilván az első 3-6 hét itt is a stabilizációról fog szólni.@Madoc: azért látjuk, hogyan készül a játékszoftver a xxi. században. a határidő nagyobb úr az ubinál, mint a qa.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
arnikusz
veterán
Mennyit játszottál az eggyel, ott nyomon követhető volt, hogy mennyire nem tudtak mit kezdeni a játékban rejlő potenciállal. Most pedig pár apróságon kívül, az E3-as video óta semmi újat nem mutatnak. Szép, hogy rengetegen jelentkeztek a bétára, meg sokan elő is rendelték, de ez manapság már nekem kevés.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
s4hu|SyD^
addikt
Legtöbb játék kiadó nem reszel már sokat béták után. Főleg nem Ubi. Remélem tévedek.
Sajnos a legtöbb játék amikkel játszottam mostanság majdnem úgy jött ki hogy játszhatatlan és vagy 3 patch kellett mire normális lett.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Bird
addikt
válasz akoska07 #579 üzenetére
Igen, semmilyen konkrét utalás nincs erre vonatkozóan. Ubistoreban nincs ultimate konzolra csak only pc amin nagyon csodálkozom.... A goldot tudnám megvenni 20%-al olcsóbban 25k környékén. Az ms áruházban 33k az ultimate, nagy dilemma, hogy megéri-e azt a 8k különbözetet...
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bird
addikt
Van arról bármilyen információ, hogy az ultimate kiadásban a plusz ládahely mennyi is valójában?
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
s4hu|SyD^
addikt
Amúgy ki milyen csodákra számít? Én nekem őszintén jobban bejöttek az Ulti-k mint ezek a dedikált fegyverek. Örülnék ha belekerülne a játékba pár meglepetés, amiről senki nem beszél, de sajnos manapság már órákon át lehet nézni ahogy játszanak a játékokkal nem is marad semmi meglepetés a végére.
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #574 üzenetére
Ahogy korábban konzultáltuk nem rendeltük elő a játékot, majd csak mikor látjuk mi az a mi biztos, meg az 1. esetében elég jól elvoltunk PVE tartalmakkal meg a farmolással majd 2 évig.
Ennél meg gondolom egyetértünk abban, hogy újra kellesz tanulni az egész játékmechanikát stb.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #573 üzenetére
Nem tudják ezek mit beszélnek. Megy a kamu ezerrel.
Ez kb olyan, mint, hogy ubi fórumon megkérdezték, hogy mit tudnánk elképzelni, akiknek megvan a maximum commendation score, hogy milyen jutalmat adhatnának (ubis kérdezte). Beindult a fantázia, aztán később persze írta (mikor rákérdeztek, hogy akkor lesz ebből valami), hogy nem lesz semmi, csináljuk a shieldeket, mert azok adnak Div-2re bármit is
Szóval így próbálják az emberekben a lelket tartani, hogy megvegyék a Div2-t.Őszintén, szerintem egész számos (akár kétjegyű) %-ban kimutatható, hogy mennyien megvették újra a játékot (Div1), és ez olyan szinten üzlet nekik, hogy annyira nem is mélyednek el ebben.
Mert mennyire lenne nehéz egy HW ID ban-t kiosztani? Semennyire, de gondolom a gazdasági osztály rendesen a kezére csap a fejlesztőknek, amikor bombabiztos anticheat játékot terveznének.;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
Emellett ne felejtsük el azt,ami az 1 estében nem valósult meg a PVE DZ követelése is napi szinten előjőn a redditen és a főfórumon is.
Engem továbbra is az zavar-tudom megy egy háttérteszt meghívottakkal- hogy így 4 hónappal a megjelenés előtt még mindig az E3-as demót mutogatják a cheaterkiszűrésről meg mélyen hallgatnak.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Kis DZ infó:
Friendly fire is back.
Stealing... makes you rouge.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
FaTHI
őstag
Jó lenne valami PVp bemutató!
[ Szerkesztve ]
-
Pintim....
tag
.
-
arnikusz
veterán
válasz velizare #563 üzenetére
Megint az van kitalált valamit az egyik okos aki szinte alig játszott az I résszel, hiába jönnek itt a majd figyelembe vesszük a tesztelők véleménye szöveggel. Az Agentek nagy része biztos Demolotion lesz. De megmarad a Könnyű M4, de én örülnék a G36 nak is.
A P90 alapból 50-es tárral bír gondolom a játékban sem lesz 70-es tárral.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
Division 2 - Weapons with Fredrik Thylander- forrás reddit.
[link]A P90-es SMG-re kiváncsi leszek-biztos lesz szórása, lehet majd szépen taktikázni a fegyverkiegészítőkkel.
A mostani exotic House pedig normál fegyver lesz.[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Még Div1-et is el akarják adni. Nem írhatják hogy itt a Div2 ebben már van anti-cheat. Én még mindig remélem, hogy valami újítást bemutatnak. Ez egy újratextúrázott Div1 még mindig.
Mondjuk majd ti beszámoltok róla én meg megveszem akciósan.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz m0h0senator #557 üzenetére
És hányan visszamondanák az előrendelést? Arra nem gondoltok?
A DZ-ben millió meg 1 játékossal találkozunk, lelőjük, és visszajön olyan sebzéssel, hogy csak lesünk (ugyanabban a gearben), és sok van olyan is, aki mondja, hogy ha ti csaltok akkor én is. Pedig csak le lett lőve.Az biztos, hogy PvE részben érdekes lesz, lesz benne 100-200 óra farmolgatás, azt sem gondolom, hogy nem lesz benne csalás elleni védelem, mert valaki említette már itt, hogy SoTG-n volt róla szó, és említették, hogy sokkal robosztusabb (na, hogy ez mit jelent????) csalás elleni védelem lesz benne.
De semmi konkrétum.
De talán nemsoká, az egyik Div1-es játékos megy tesztelni a Div2-t, talán Ő tud majd kiszedni belőlük dolgokat, bár szerintem olyan NDA-t íratnak velük alá, hogy még a szerveiket is eladhatják a mexikói piacon ha elmondanak dolgokat. És gondolom nem véletlenül nem otthoni saját géppel megy a teszt, mert nem engednek semmilyen tartalmat megosztani róla... Mindenesetre furcsa...[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
törölt tag
Messze a legjobb játék de ha nem lesz benne komoly csalásvédelem akkor nem tudom mi lesz. Pve része az elején oké de ha kész minden és dz megy csak na ott ha nincs fairfight/battleye páros akkor nagy szarban leszünk ismét. Márpedig én 1x végigtolom a pve részt utána lövöldözzön mobokra az akinek Józsi az anyukája.
-
duvi
nagyúr
válasz m0h0senator #553 üzenetére
Azt nem értem, hogy ha benne van, akkor miért kezelik ezt édes titokként Tudják jól, hogy ez egy sarkalatos pontja a Divisionnek és minden multi játékos ugrik rá.
-
duvi
nagyúr
válasz Anonymus23 #551 üzenetére
Mondjuk nagyobb a zöld terület, de akkor is jóval nagyobb lesz a játszóterünk induláskor
-
duvi
nagyúr
válasz Anonymus23 #549 üzenetére
Méretarányos a kép map Ebből a videóból vágtam ki: The Division 2 Map Size | In Depth Comparison to The Division 1
(#547) oriic
Az első részhez is kaptunk menet közben új területeket. Reméljük, hogy itt is így lesz![ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
De nem arról volt szó, hogy 1:1 arányú lesz a játék? Azaz ami valóságban 1m, az itt is 1 virtuális méter lesz?
Mert ha igen, akkor ez kb azt jelenti, hogy maga a játék tér, az kvázi kisebb lesz (kevesebb utca, ház stb.)Nem tudom a pontos méreteket, de szerintem a NY távolságok azért jelentősen le lettek kicsinyítve, és ha a fenti 2 map kivágáson a méretezés egyforma, akkor ez így nem tűnik túl nagynak. Mert azért azt is jó lenne tudni, hogy legalább a 2 fenti map megfeleltethető egymásnak, mert ha a zoom sem egyforma, akkor nézegethetjük, de kb semmire sem lehet jól következtetni.
;) - The Power of the Light Side
-
pzstm
titán
válasz m0h0senator #543 üzenetére
Tokyo-ban volt Ubiday koneferencia, onnan való a kép
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
duvi
nagyúr
válasz m0h0senator #543 üzenetére
-
m0h0senator
őstag
válasz l.skywalker #542 üzenetére
Ha ennek bármennyi valóságalapja is van akkor ez nem tűnik túl nagynak...
[ Szerkesztve ]
An odyssey through the realm of consciousness.
-
l.skywalker
félisten
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
válasz akoska07 #539 üzenetére
a burst és félautomata kategóriát jónak tartom a karabély fegyverekhez. a div1ben emiatt kb. vendor trash kategória volt az összes burst fegyver, annál rosszabb nem lehet.
a gránát nerf specifikusabbá teszi a gránátokat, és növeli az adott spec értékét.
a mod nerf csökkenti a min-maxing lehetőségeket, kazuárabb lesz tőle a játék. úgy néz ki, hogy elég sokban próbálnak a szezonalitáshoz alkalmazkodni, és hamarabb kifarmolhatóvá tenni a legjobb geart. érdekes lesz látni, hogy a negatív statok mennyiben változtatják majd meg 1-1 mod népszerűségét.[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
duvi
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #537 üzenetére
Szerintem ha valamiért butítva lesz a grafika (reméljük, hogy nem), akkor inkább a konzolok miatt. Ha ott megvan a játszható sebesség/látvány aranyközépút, akkor kb. ehhez lesz belőve minden. Manapság egy alsó/közép kategóriás PC, hardveresen simán hozza a mai konzolok színvonalát. Div1-nél is ez történt, csak gyorsan elhallgattatták azt a fejlesztőt, aki véletlenül kikotyogta... A 2013-as E3 Div bemutató, mind a mai napig etalon és gyönyörűen prezentálja, hogy mire (lenne) képes a Snowdrop engine.
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Ez sajnos úgy működik, hogy ráeresztik a népet a béták alkalmával és ott majd sokat fog ez változni, mert kismillió variáció van PC konfigurációkban és ha egy kicsit is megakad valakinél akinél nem nagyon kéne akkor mondjuk lefelezik valamelyik gyakran előforduló textúrát, visszavesznek az árnyékokból, kisebb felbontású tükröződés stb. Mivel minél nagyobb réteget szeretnének megfogni így jól kell, hogy fusson a legtöbb embernél.
Bár én is azt mondom, hogy a Div1 grafikája elég, viszont jó lett volna, ha valamit újítanak és nem csak átteszik egy másik évszakba. Nagyon szerettem azt a videót ahol prezentálták mit tud az engine Div1 alatt.
-
VTom
veterán
válasz velizare #535 üzenetére
Nem hiszem, hogy ebből lesz downgrade. Semmivel sem szebb a játék, mint az első rész, csak más a táj és az időjárás.
Az első rész az E3-as bemutatott demóhoz képest kapott downgrade-et, ebből pedig egy játszható demo-t mutattak be, amit ki is lehetett próbálni, szóval nem hinném, hogy ezen olyan sokat változtatnának már márciusig.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #526 üzenetére
a downgrade és a vágás valószínű igaz lesz, és valószínűleg bugok is lesznek benne, és még inbalanced is lesz. ez egy trend, nem ubisoft vagy massive-specifikus, hanem az internet elterjedése és általánossá válása ezt hozta magával a játékfejlesztő-iparban. nem örülök neki, de ez van.
a lootbox olyan formában, mint a div1ben van, jöhet. emlékszem még a phoenix credit bevezetése előtt kikerült róla egy screenshot, és akkor a fél youtube a pay2win miatt nyafogott.
-
s4hu|SyD^
addikt
Én bétára regisztráltam már az eslő napon, de előrendelés biztos, hogy nem lesz.
-
eL Geri
őstag
Downgrade-től valahogy én sem félek most.
Én ugyan csak Xbox One X-en láttam (látom) a Division 1-et, de szerintem már ott is nagyon szép lett (sima Xbox One-on nem szép). Ugyanezeken a gépeken, ugyanezt a minőséget fogják tudni tartani. A látott demó meg nem is nagyon mutat ezen túl (persze, nagy terek, meg ezer egyéb dolog)... de nem is kell. -
sagem
addikt
Ööö, valószínűleg itt is az lesz, amit pl. az EA is használ: ha előrendelő vagy akkor meghívót kapsz a zárt bétára, ami x nappal előbb van, mint a nyílt, amin mindenki részt vehet. Szóval nem kell fizetni a bétázásért, ez hülyeség, szerintem
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
VTom
veterán
válasz s4hu|SyD^ #526 üzenetére
Még jobban elpofátlanodott a Ubi.
Több, mint 10 millióan regeltek a bétára, a kapzsi management meg gondolom szeretné ezt előlegben látni. Vicc.
Nekem így tuti kimarad a béta, egy fillért nem adok nekik előre. Majd ha letisztázódott, hogy mi került bele és mi nem.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz arnikusz #525 üzenetére
- Bétához meg kell venni ami nevetséges.
- Lootboxok ami randomra ad cuccokat.
- Drága úgy alapból.
- Downgrade lesz a E3 videó után, legalábbis ettől tartanak.
- Kimaradnak dolgok, bugos lesz, olyan lesz, mint a Div1 mikor indult.
- Ne adjunk pénzt az Ubinak bugos kakira, magyarul ne csináljon senki pre-ordert."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
nagyúr
Találtam vmit.
Eléggé elgondolkodtató,érdemes végig hallgatni.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
s4hu|SyD^
addikt
Kár, hogy egy teljes dinamikusan változó időjárást és évszakváltozást kihagytak. Személy szerint nagyon bejött a téli hangulat.
Arra viszont kíváncsi leszek, hogy hogy fog az kinézni, hogy civilek segítségét kérjük.
-
s4hu|SyD^
addikt
-
nagyúr
-
nagyúr
-
Gubu0101
veterán
Hát,csöppet magasra tették a mércét(mani),asszem kivárok és IG-n megveszem majd jóárasítva
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
RazoR
veterán
Alternatíva mi? Ha őszinték lennének magukhoz az első dolguk lenne a 2 megjelenésének napján leállítani az 1 szervereit....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.