- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem mondom, hogy több ezer órám van az elsőben, mert csak 350 van, de mind élveztem, a városban járkálást, a grindelést is. Nagyon hangulatos a helyszín, a megvalósítás, a történet is. Sajnos sok dolgot később tettek be a játékba, amiknek sokkal hamarabb benne kellett volna lennie. Bízom benne, hogy tanultak a dolgokból és akkor lehet előrendelés lesz ebből (bár lehet rávárok pár hónapot a patch-ek miatt, tanultam a Wildlands mizériából...)
Grafika téren teljesen rendben van az 1 is, a probléma az az, hogy a netkód, maga a játék kódja és a grafikus motor nyilván limitálja őket már nagyon. Persze milyen jó is lenne, ha csak úgy új motort lehetne egy ekkora játék alá rakni. Álom lenne olyan MMO, CO-OP játékokat látni, amik évente grafikus motor frissítést kapnak.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
s4hu|SyD^
addikt
Egyértelmű, hogy nincs elég erős hardver illetve grafikai motor, ami képes úgy futtatni a játékot, ahogy azt megálmodták. Ezzel mindenki tisztában van szerintem, aki ismeri az ilyen open world játékokat. Ezeket mutogatni nem kéne, még akkor sem ha korai szakaszban van az egész. Elhiszem, hogy kell a reklám meg minden, de átverés ez.
Meg gondoljunk már bele a konzolokba is, hogy azok mire képesek egy PC-hez képest, aztán lehet is felezni a grafikát.
-
s4hu|SyD^
addikt
Láttátok mostanában az Ubisoft árakat? Elírták őket? Olyan drága lett mind még a régi játékok is alig akartam elhinni. Néhány játék drágább, mint volt mikor megjelent.
Ebből sem lesz előrendelés. Majd ha szépen lemegy az ára.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #131 üzenetére
Gold Division 15 font volt nekem, Wildlands Gold Ubi -20%-al 32 font(meg is bántam, de hagyjuk inkább a rossz emlékeket), Far Cry Primal 15 font megint, Watch Dogs 2-őt SSD mellé kaptam, Watch Dogs 1 Gold valami 10 font volt. Én inkább rávárok, ti vegyétek csak 60-ért a "bétát".
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Mivel mással játszom most és abban van 2000 fölöti órám így ki tudom várni míg lemegy 30-40-re a Gold. De csak megemlítettem, hogy 30-ak voltak az alapok Ubiéknál pár éve és ezt feltornázták szépen.
400 óra alatt van nekem a Division mert elkeztem mással játszani, de meglesz véve a 2 az biztos, mert én sem találkoztam még másik ilyen játékkal. Mivel a PVP része nem nagyon érdekelt amúgy teljesen időben vettem meg. Volt elég ember PVE-re.
-
s4hu|SyD^
addikt
Kíváncsi leszek, hogy egyébként tényleg mekkora nagy változások lesznek, mert bár tuti beszerzem azért nem mondanám, hogy formabontó ötletekkel lenne tele, még grafika téren sem sok változást láttam pedig elvileg újabb az engine vagy inkább csak kicsit finomítottak rajta.
Battle Royale nem lesz benne? Remélem nem.
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz akoska07 #358 üzenetére
Szerintem sincs baj az első grafikájával, sőt gyönyörű a Division, de anno nagyon mondogatták, hogy a grafikai motor miatt sem megoldható pár dolog, nem is szólva a netkódról meg az egyebekről. Anti-cheat programról esett már szó?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz l.skywalker #361 üzenetére
Aki konzolon játszik shootert meg is érdemli.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz arnikusz #464 üzenetére
Egyetértek. Engem is az zavar, hogy nem mutattak olyan dolgokat, hogy leesne az állam meg, hú sokkal jobb, mint a Div1. Azt is 15 fontért húztam be a Gold-ot Season Pass-al teljesen megérte, de Ubi-t ismerve Div2 is kijön annyi bug lesz benne, hogy 6 hónap alatt egy teljesen más játékot csinálnak belőle. Tanultam a Wildlands Gold előrendelésemből, életem egyik legrosszabb döntése, és legnagyobb csalódása is játék téren (lassan 1,5 év alatt csináltak belőle egy értelmes játékot). WD2-t meg SSD mellé kaptam abban meg nagyon pozitívan csalódtam holott mindenki lehúzza/ta.
Hiába szeretem az Ubi játékokat, egy félkész termékért nem fognak kapni teljes árat.
-
s4hu|SyD^
addikt
Fix csapathoz meg co-op-hoz már se türelmem meg se időm. Div1 nagyon játszható volt egyedül is meg amihez kellett lehetett társakat találni. Nekem 327 órám van benne, 34-es DZ szint meg 1 rogue kill úgyhogy látszik mennyire érdekelt a PvP. PvE és maga a világa nagyon megfogott, grafika is, bár mondom azért újíthattak volna a 2. részre még akkor is ha elég a régi kinézet.
Wildlands dettó, azzal az AI-val inkább ásták volna el magukat. Egyéni, solo élményekről beszélek.Div1 így is megérte az árát.
ESO meg most 2469 óra (1,5 év alatt), az még úgy is megérte, hogy előfizetek rá és az utóbbi 8-9 hónapban elég változékony a játékidőm. Div1 után ESO jött nekem szóval ott le is ragadtam, nem a Div1 hibája, hogy nincs benne több órám."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
s4hu|SyD^
addikt
Nekünk még új a gyerek, csak 8 hónapos, nem igazán van sok időnk mellette. Meg asszony megy vissza dolgozni, nekem munkát kellett váltanom, házat is kéne venni. Szóval most nekem nagyon jó az ha egyedül el tudok játszadozni. Bár Div2-őt elvileg lehet majd szépen egyedül is. Attól függetlenül nem fogok kifizetni érte annyit amennyiért most adják, előrendelői bónusz sosem ért annyit.
-
s4hu|SyD^
addikt
-
s4hu|SyD^
addikt
Kár, hogy egy teljes dinamikusan változó időjárást és évszakváltozást kihagytak. Személy szerint nagyon bejött a téli hangulat.
Arra viszont kíváncsi leszek, hogy hogy fog az kinézni, hogy civilek segítségét kérjük.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz arnikusz #525 üzenetére
- Bétához meg kell venni ami nevetséges.
- Lootboxok ami randomra ad cuccokat.
- Drága úgy alapból.
- Downgrade lesz a E3 videó után, legalábbis ettől tartanak.
- Kimaradnak dolgok, bugos lesz, olyan lesz, mint a Div1 mikor indult.
- Ne adjunk pénzt az Ubinak bugos kakira, magyarul ne csináljon senki pre-ordert."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
s4hu|SyD^
addikt
Én bétára regisztráltam már az eslő napon, de előrendelés biztos, hogy nem lesz.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ez sajnos úgy működik, hogy ráeresztik a népet a béták alkalmával és ott majd sokat fog ez változni, mert kismillió variáció van PC konfigurációkban és ha egy kicsit is megakad valakinél akinél nem nagyon kéne akkor mondjuk lefelezik valamelyik gyakran előforduló textúrát, visszavesznek az árnyékokból, kisebb felbontású tükröződés stb. Mivel minél nagyobb réteget szeretnének megfogni így jól kell, hogy fusson a legtöbb embernél.
Bár én is azt mondom, hogy a Div1 grafikája elég, viszont jó lett volna, ha valamit újítanak és nem csak átteszik egy másik évszakba. Nagyon szerettem azt a videót ahol prezentálták mit tud az engine Div1 alatt.
-
s4hu|SyD^
addikt
Még Div1-et is el akarják adni. Nem írhatják hogy itt a Div2 ebben már van anti-cheat. Én még mindig remélem, hogy valami újítást bemutatnak. Ez egy újratextúrázott Div1 még mindig.
Mondjuk majd ti beszámoltok róla én meg megveszem akciósan.
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Amúgy ki milyen csodákra számít? Én nekem őszintén jobban bejöttek az Ulti-k mint ezek a dedikált fegyverek. Örülnék ha belekerülne a játékba pár meglepetés, amiről senki nem beszél, de sajnos manapság már órákon át lehet nézni ahogy játszanak a játékokkal nem is marad semmi meglepetés a végére.
-
s4hu|SyD^
addikt
Legtöbb játék kiadó nem reszel már sokat béták után. Főleg nem Ubi. Remélem tévedek.
Sajnos a legtöbb játék amikkel játszottam mostanság majdnem úgy jött ki hogy játszhatatlan és vagy 3 patch kellett mire normális lett.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem is volt az vita kérdése, hogy jó játék vagy sem. Az egyik legjobb amivel játszottam, imádom a mai napig a hangulatát és hogy bármerre lehet benne kóborolni és a tűzharcok is fantasztikusak. A mesterséges intelligencia is szuper. Grafika meg egyértelműen kiemelkedő.
Inkább a baj az, hogy nincs kedvem kiadott állapotban is bétát tesztelni a pénzemért, mint azt megtettem a Wildland-dal. Pedig ott a bétában is ott voltam és a Div2 bétára is feliratkoztam.
Div1-et akciósan húztam be a Gold-ot anno mikor már kint volt egy ideje és mindig megnéztem a jelentéseiket (annak ellenére, hogy a csávó nagyon idegesítő). Egyedül azért tettem le 330 óra után a Div1-et, mert másik játékba kezdtem amibe 2900 órám van jelenleg és 1 éve casual vagyok pedig.
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Én is kaptam.
-
s4hu|SyD^
addikt
Egyébként meg lesz zárt meg nyílt béta is ha jól láttam. De hogy őszinte legyek ezt mind belezsúfolni 3 hónapba. Nem lesz ebből hibajavítás, pedig biztos van hiba benne rendesen.
Én is a PvE részre vagyok inkább kíváncsi és a hangulatra. De szerintem a Black Friday/Karácsonyi hangulatot nem bírják mivel űberelni.
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
NDA mikor lesz feloldva?
-
s4hu|SyD^
addikt
Alfások automatikusan kapnak zárt bétához hozzáférést ha lesz?
-
s4hu|SyD^
addikt
Alfa után nagyon kíváncsi vagyok a bétára, biztos, hogy ez az alfa egész régi. Remélem 1 hónap múlva lesz béta, mert még nem igazán döntöttem, hogy megéri-e a teljes árat.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #815 üzenetére
Jó ár? Teljes áron van kb. 45 font meg 75 a Gold. Ha a Gold lenne 45 max akkor azt mondom jó. Ubi amúgy is úgy számolja, hogy van -20% alapból neked. Div1 Gold nekem 15 font volt azt hiszem.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #818 üzenetére
Tudom, de 5 fonttal kevesebb akciósan az amúgy is túlárazott játék az nem akció.
Nem akarok a pénztárcádban turkálni szóval tőlem azt veszel amit akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Először adják ki. Aztán majd meglátjuk, hogy megy-e az a 60 FPS full HD-n anélkül, hogy stutter meg lag lenne. Mert ha ugrál a 60-ról még az is mint sok játéknál manapság akkor mindegy mit mondanak.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz velizare #893 üzenetére
Az rendben van, de a leírtak alapján mondom, hogy nekem 1440-ben mennie kéne papírforma szerint, de valószínű, hogy 1080-ban is be fog esni 60 alá. Nagyon remélem, hogy nincs igazam. Div1 is be-be esett ha minden fel volt tolva neki.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #937 üzenetére
Nekem ott az Xbox One de néha ha megpiszkáltam, hogy működik-e. Kontroller meg 30 fps borzalom. Már 35 fps is észrevehető különbség mégsem gyúrnak rá. Persze amíg mennek az eladások Sony minek törje magát. Xbox sehol nincs a PS-hez képest eladásban viszont ők támogatják a crossplatform-ot és újonnan a bill+egér kombót is a jövőben már amelyik játékfejlesztő veszi a fáradtságot hogy belerakja. Azért az jó hír. Nem tudom fps-el akarnak-e valamit kezdeni, mert 4k ide vagy oda de 30 fps meg az a rengeteg grafikai downgrade PC-hez képest engem zavar. Drága biznisz a PC de sokkal kevesebb a zavaró dolog részemről.
Just Cause 3, AC: Unity, Gears of War 3. Én ezeket próbáltam de elég felejtős kontrollerrel. Nem tudom mennyi idő kéne hozzászokni így 25 év bill+egér után.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #1029 üzenetére
Azért megnéznék egy PvE és PvP szám összehasonlítót, mert gyanús, hogy amúgy sem a PvP vitte el a hátán a játékot.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #1032 üzenetére
Sok embert, közte engem is hidegen hagyott a DZ egyébként, kemény 1 darab rogue ölésem van. Viszont bejártam a napi/heti miatt meg Boss-okat ölni. Szeretem, hogy kihívás volt az a része is, de ha valaki odajön és lelő csak úgy az annyira nem móka. Hiába is PvP zóna. Játszottam vagy 15 éve olyan játékkal (Lineage 2) ahol a kezdő helyen és konkrétan bárhol városon kívül megölhettek. Elég volt az nekem pár évig, hogy farm-olgattál nyugiban akár órákat is aztán oda jöttek köcsögölni, hiába ölted meg őket mindig akkor is visszajárt, mert jobb dolga nem volt. Nem vagyok már tini nekem a kikapcsolódás kell és a sok hülyével nem igazán kapcsol ki. Elder Scrolls Online is pihen most és megy az Odyssey ahogy tudod.
Abban viszont egyet értek, hogy az egyik legjobb feeling-es játék amivel valaha játszottam és ahogy írtam régebben, ha nem kezdek el mással játszani még mindig Div1-et nyomok.
De azért valljuk be, hogy a DZ az 90%-ban az volt ahogy leírtad, legalábbis a Div1 topikban leírtak alapján.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #1088 üzenetére
Azért ez teljesen más, mert míg egy festmény értékálló vagy éppen felfelé megy az értéke addig te veszel egy olyan digitális dolgot, ami már most le van akciózva. Nyáron meg kb megint le lesz meg fene tudja még mikor és 6 hónap után egy legalább 2x patch-elt játékkal fognak azok játszani, akik feleannyiért fogják venni, mint te.
Ez hogy te loot előnyben leszel meg megint balgaság, meg hamarabb éred el a max szintet aztán meg várhatjátok be a többieket.
Nem ellened irányul ez az egész csak, hogy milyen nevetséges, hogy mit adnak annyi pénzért és mégis mennyien ráharaptak.
-
s4hu|SyD^
addikt
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #1114 üzenetére
Mennyivel ad több férőhelyet?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #1120 üzenetére
Pont ezért jártattuk a szánkat, mert az a 40 euro az sok a semmiért.
-
s4hu|SyD^
addikt
Sajnos szintén. Meglátjuk a bétát, alfáról még nem lehet beszélni. Ma van az embargó vége?
Sztoriban lehetett volna valami kicsit ütősebbet kihozni, ráadásul a trailer is elég gyengén van összerakva. Semmi látványos rész meg semmi "WOW" pillanat. Lőnek meg robbanás aztán kész.
DIV1 trailer. Megjött a kedvem hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
A mozgás a Wildlands-ból lehet ismerős sajnos...
-
s4hu|SyD^
addikt
Igazán összedobhatnának egy összefoglalót, hogy milyen nagy változások lesznek, mert eddig olyan, mintha csak a Division 1-hez adnának ki kiegészítőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest