- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
Én nagyon örülnék neki, ha nem a grafikával villantatnának, mert az szerintem is benne van a top10-ben a mai napig, inkább az első rész hibáit javítsák ki, illetve új város, vagy új városrész legyen benne.
Kíváncsi leszek a sztorira is, mert az első részét nehéz lesz überelni, gondolok itt arra, hogy a vírus kitörésének okát kell kideríteni, így nem tudom mi marad a második részre, remélem ezt a részt nem rontják el.Ill. kíváncsi vagyok a PvP-re is, mert az nem lenne éppen nyerő, hogy pl. Chicago-ban is van egy dark zone
Szóval elég sok a kérdőjel. A legfőbb kérdés az, hogy mikor tervezik kiadni, mert ha 3 év múlva, akkor minden téren újítás várható, de ha jövőre, akkor jó eséllyel ugyanaz marad a motor és a grafika, és a játék többi részét csiszolják.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
VTom
veterán
válasz s4hu|SyD^ #526 üzenetére
Még jobban elpofátlanodott a Ubi.
Több, mint 10 millióan regeltek a bétára, a kapzsi management meg gondolom szeretné ezt előlegben látni. Vicc.
Nekem így tuti kimarad a béta, egy fillért nem adok nekik előre. Majd ha letisztázódott, hogy mi került bele és mi nem.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
VTom
veterán
válasz velizare #535 üzenetére
Nem hiszem, hogy ebből lesz downgrade. Semmivel sem szebb a játék, mint az első rész, csak más a táj és az időjárás.
Az első rész az E3-as bemutatott demóhoz képest kapott downgrade-et, ebből pedig egy játszható demo-t mutattak be, amit ki is lehetett próbálni, szóval nem hinném, hogy ezen olyan sokat változtatnának már márciusig.
-
VTom
veterán
Én is kaptam meghívót, úgyhogy már töltöm is. Kíváncsi leszek.
RazoR, merre vagy?
-
VTom
veterán
válasz #59036672 #661 üzenetére
Azért jó volt az így is.
Ha olyan hangulatban kapott el minket, akkor nem érdekeltek a csalók is, akkor is jól éreztük magunkat. Pl. mikor az utcán futva 3 mp alatt mindhárman feküdtünk, úgy, hogy a környéken se volt játékos, csak valaki a DZ 9-ből lelőtt a DZ 3-baDe emlékszem, mikor még a deadeye volt a meta, és miután kiléptetek, RazoR-ral azzal szórakoztunk, hogy rámentünk egy csaló bandára, és lövöldöztük le őket manhuntként. Azért ennek is megvolt a varázsa
-
VTom
veterán
Azért azt nem árt tudni, hogy az alpha teszt nem azt jelenti, hogy jelenleg ilyen állapotban van a játék, hanem azt, hogy a játékosok tesztelnek sok dolgot, amihez a fejlesztők egy alpha állapotú programot biztosítanak.
Ez az állapot kb. fél éves lehet.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
VTom
veterán
A béta más, az már éles teszt. De egy ekkora játéknál biztos, hogy kell majd toldozni-foltozni. Sajnos a kiadók nagyon kevés időt hagynak a fejlesztésre. Senki sem meri megcsinálni, amit pl. a Rockstar, hogy konzol kiadás után másfél évvel jön a PC változat.
-
VTom
veterán
Ez nem a játék végső változatásnak a próbafuttatása, hanem egy csomó olyan backend dolgot tesztelnek, amihez a játéknak elég ilyen állapotban lennie. Szerverek, hálózati adatforgalom, különböző hardverkonfigurációk kezelése, statisztikák vezetése, kliens-szerver adatforgalom, stb.
-
VTom
veterán
válasz Anonymus23 #770 üzenetére
A wildlandsben is van fedezék, csak maga a fedezékrendszer szar. Nincs külön gomb, amivel fedezékbe lehet ugrani, ez a zavaró.
Mikor ér véget az alfa teszt?
-
VTom
veterán
válasz Anonymus23 #774 üzenetére
Persze, nekem sem tetszik a Wildlands rendszere, anyáztam miatta eleget.
Kár, hogy csak 11-ig tart a teszt ma, szivesen toltam volna még egy este. Érzésre nekem is úgy tűnik, hogy ebben jobban sikerült a fedezékrendszer.
Talán nem sértek NDA-t azzal, ha azt mondom, hogy szerintem nagyon jól összerakták ezt a részt, és az alfa alapján jobb lett, mint az első rész.
-
VTom
veterán
Szerintem azért frusztrált, mert tisztában van azzal, hogy minimum fél éves build volt amivel tesztelhettünk, és az optimalizálás mindig a legutolsó lépés egy játékfejlesztés során.
Ezért is kerül ki annyi tróger játék, mert a kiadók kopogtatnak a határidő miatt, aztán a kiadás után egy évvel lesz játszható állapotba hozva.
-
VTom
veterán
válasz Brownage #1604 üzenetére
Ez így van.
A div 1 esetén konzol exkluzívnak indult, de elég korán megváltoztatták a koncepciót, és elkezdték PC-re is fejleszteni. De a lényeg, hogy legalább 3 évük volt lefejleszteni a PC változatot, tehát nem mentség a cheater bakikra a túl rövid fejlesztési idő.
Egyszerűen elb@szták..De a második részre talán megoldják.
-
VTom
veterán
válasz Brownage #1638 üzenetére
Azért az, hogy szerethetőnek rakták össze a végére, eléggé vitatható..
Aki a kezdetektől játszott, az azt tapasztalta, hogy a PvP szekcióban ment a hiszti, hogy A szett túl erős. Így A szettet nerfelték. Akkor kezdődött a hiszti, hogy most meg a B szett túl erős. Oké, akkor nerfeljük a B szetttet. Hoppá, most meg a C meg a D túl erős. OK, nerfeljük azokat is. És így tovább.
Emellé jött a hiszti, hogy a meta buildes manhunt csapatok bekampelik magukat a tetőre, és nem tudjuk őket lelőni. Oké, akkor a tetőkre legyen hátsó feljáró, a manhunt meg legyen leadós..
Az egész játékot elb@szták azzal, hogy semmi következetesség nem volt az elképzelés mögött, csak ide-oda kapkodtak, hogy minden béna usernek a kedvében járjanak.
Lehet, hogy ez kezdő programozói hiba, de most őszintén, miért érdekelje ez azt a játékost, aki 40-50-60 dollárt fizetett a játékért? Aztán ha kihagyott esetleg három hetet, akkor azon kapta magát, hogy a karaktere, amit több száz órán át építgetett, nem ér semmit, mert valamelyik fórumon valaki hisztizett, és megint mehet letolni a 9846.-ik Lexingtont..Én őszintén remélem, hogy a második rész jobb lesz. Jelenleg úgy tűnik, hogy ebben már a kezdetektől fogva mindenkinek a kedvében akarnak járni, aztán ennek van előnye is, hátránya is.
Meglátjuk a bétában.
-
VTom
veterán
válasz Brownage #1647 üzenetére
Nekem - és szerintem a csapatnak is - a legjobb élményeinket akkor adta a játék, amikor campeltünk egy tetőn akár másfél óráig, hogy aztán vagy lejárjon a manhunt, vagy 4 csapat tolnát-baranyát eltolva végre kiszedjen minket.
Ezt totál hazavágták ezzel a leadós hülyeséggel. Azóta kb.15 órám van a játékban.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
VTom
veterán
A closed alpha hozzáférés garantálja a closed beta-t is? Vagy inkább vegyek 400Ft-os kulcsot?
-
VTom
veterán
válasz Anonymus23 #2116 üzenetére
semmi baj nincs azzal, ha nem fogy előrendelésben. Jó lenne már ha leszoknának a kiadók arról, hogy előrendelésben megveszik sok millióan a játékokat, aztán ki lehet adni félig készen is.
Egyébként még tavalyi hír volt, hogy roviddel a béta regisztráció kezdete után már 10 millió játékos regisztrált. Szerintem azért is küldtek mindenkinek kulcsot, hogy teszteljék a szervereket. Kicsi tolyan érzésem van, hogy ezt most rendesen oda akarja tenni a Massive és a Ubi. Szerintem rengeteg hibát kijavítottak az első rész után.
-
VTom
veterán
Nálam is van 3 kulcs, ha kell valakinek írjon rám privátot.
-
VTom
veterán
válasz #75376384 #2242 üzenetére
Szerintem ne menjünk itt bele a div 1 topikban történtekre.
Volt ott pár ember, akit zavartak másik pár ember posztjai, és rohangáltak moderálásért.
Ugyanilyen minőségű és tartalmú posztok más emberektől meg nem zavartak senkit, az önjelölt moderátorok mindig csak akkor jelentek meg, amikor azok az emberek posztoltak valamit, akiket nem kedveltek. A TG-t sem kedvelték, ezért megtalálták őt is.
És ez teljesen objektív vélemény.
De ami ott történt, az már történelem.Ebben a topikban ugyanez lesz, amint elindul a játék, és lecseng a kezdeti nézzétek mit farmoltam, nézzétek milyen szinten vagyok, én már végigtoltam és unom hsz áradat.
-
VTom
veterán
Egyrészt kicsit összekevered a topikokat, a szinesfém duma itt nem menő, másrészt forrás és mindenféle bizonyíték nélkül fikázódsz itt, közben magad sem tudod, hogy az általad gy csodált AMD kártyáin hogyan szerepel a játék, harmadrészt a következő ehhez hasonló megnyilvánulásod a modkerben fog landolni, ha még esetleg nem ért el oda...
Ez nem a homokozó, és nem a vs. Nem is a kandalló (ezt megvárom, hogy magadtól összerakd)
Egyébként meg ha már ennyire keményen tolod, akár megtanulhatnál helyesen írni.
-
VTom
veterán
válasz ForRedGlory #2364 üzenetére
Ha eladod a kupont, szólj
-
VTom
veterán
válasz ScomComputer #2396 üzenetére
Én próbáltam DX11-el és DX12-vel is, mindkettővel szépen fut.
Már ha nem dob ki deltával.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- További aktív témák...