-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
-
pete_21
addikt
Köszi a választ!
Szóval a homescreenen ne is legyen semmi widget?
3 asztalom van, a többin is vannak ikonok, illetve 1 energiagazdálkodás widget. A dockom kétoldalas, ott is vannak ikonok. Azért nem szeretném egy oldalra kipakolni az ikonokat és a dockot is megszűntetni, mert akkor nagyon zsúfolt lenne a főképernyő, és úgy már nagyon nem nézne ki jól szerintem. Ezért szükségem van a dockra, és a többi képernyőre is. Illetve a főképernyőt nem szeretném telepakolni ikonokkal. Az legyen minél lényegretörőbb.(Amik most vannak rajta, azokat használom a legtöbbet.)
Ezek alapján mit kéne variálnom?A főképernyőn lévő widget nyelvét átállítottam angolra.
Köszi az infot. Szóval az UCCW-t skinekkel lehet szerkeszteni? De a Minimalistic text meg sokkal testreszabhatóbb? Mert akkor inkább maradok ennél. -
pete_21
addikt
Bármilyen kritikát szívesen fogadok.
Tudom, hogy nem túl egységes, eléggé sokszínűek az ikonok. De a zárképernyő szerintem már jó.
Minimalistic Text-tel csináltam az órát, dátumot (főképernyőn és zárképernyőn is) és az időjárást a főképernyőn.
A zárképernyőn lévő új eseményeket Missed It-tel csináltam.
Ha esetleg van ezekre jobb program, amit érdemesebb használni, szóljatok.
Látom, hogy sokan UCCW-t használtok. Az jobb, mint a Minimalistic Text? Vagy inkább másabb? Az skinelhető, de aki minimalista designt szeretne, annak mindenképp a Minimalistic Text ajánlott?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Windows 11
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megtollasodik középkategória
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest