Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
válasz callmeakos #7218 üzenetére
fura a 2 óránál a font eltérés.. Hozd összhangba!
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
kiskaktusz
addikt
Igen-igen. Régen nayon sokat használtam a saját drawert, de amikor elkezdtem ROMolgatni, kicsit felhagytam a dologgal, de most, hogy felhagytam ezzel, megint csinálgatom a saját drwereket. Mondjuk engem pont nem zavar az abc sorrend, sőt kifejezetten így szeretem...
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
kiskaktusz
addikt
Nagyon kemény Egyszerre minimál és túlzsúfolt is, de ennek ellenére is tetszik!
Szerk.: ha nagyon szőrszálhasogató akarok lenni, akkor azért emgemlítem a másodperc mutatót, mert azt utálom
[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
-
kiskaktusz
addikt
Megteszi nekem az ADW EX is a legminimalistábbra belőve Ez annyira eyecandy már így 3 képről is, hogy jajj nekem Ráadásul már így látatlanban gondolom, hogy a többi téma is a csicsára megy rá.
De nincs is ezzel baj. Ki így, ki úgy rendezgeti a homescreenjét
-
kiskaktusz
addikt
válasz forintuser #6948 üzenetére
A lockscreenen a "szombat" milyen fonttal van? Amúgy pofás darab!
-
kiskaktusz
addikt
válasz forintuser #6882 üzenetére
Minden új látogatót szívesen lát a topiclakó közönség, mert ne legyen már randa stock a cucc
-
kiskaktusz
addikt
Igen, ez ilyen.. Nézz be a desktopmoddolós topicba, a számítógéped is rakd rendbe Aztán majd arra is rákapsz
-
kiskaktusz
addikt
Köszi!
-
kiskaktusz
addikt
-
kiskaktusz
addikt
Most csak így..
-
kiskaktusz
addikt
válasz bAtt001 #6642 üzenetére
Milyen vas van a telefonodban? Mert nálam is akad, de az én telefonom régi, és új korában is középkategória volt..
Tavaly még nem akadt a minimalistc text, de 2 hónapja leszedett frissítés után sajnos igen.. :/
x10 mini pro. msm7227 (armv6 arm11core adreno200) +256mb ram
[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
-
kiskaktusz
addikt
válasz KTHEORIGINAL #6556 üzenetére
Menő! Postold a topicjukba is, ide csak a töredékük jön
-
kiskaktusz
addikt
válasz Nandivagyok #6550 üzenetére
Azért, mert hide-olva van a status bar, még lehúzható marad
-
kiskaktusz
addikt
válasz Nandivagyok #6548 üzenetére
Zsír! De nekem jobban bejönne status bar nélkül... ...de a tied a cucc.
-
kiskaktusz
addikt
válasz royalka #6505 üzenetére
Nem ismerem a go-t, de biztos ott is lehet ám méretezni a dockikonokat.. Én kb azonnal hozzányúltam volna De nem az én homescreenem, és ezért lesz annyi jó és jó HS, mert különbözőek vagyunk
-
kiskaktusz
addikt
Új ROMmal, csak szimplán..
-
kiskaktusz
addikt
Hát biztos nem jár annyi munkával, mint megírni egy komplett ROMot.. Majd utánanézek ennek a hétvégén, mert én 2.1-en vagyok, ez a cucc meg csak 2.3-ra engedi az átlátszó status bar-t..
Ha meg nem járok sikerrel az sem fog a földhöz csapni, mert ~1éve hideolva van a status bar-om..
-
kiskaktusz
addikt
Eleinte én is használtam mindenféle időjárásjelző cuccokat, de nincs sok értelme, mert legtöbbször úgy is gépközelben vagyok és ott megnézem, ha nagyon érdekel.. Az appok indítását meg mindig is az appdrawerből intéztem, persze jó kirakni nagyon gyakran használt ikonokmat, mint pl. nálam a zene és az andoku sudoku. Úgyhogy nekem már elég egy óra-dátum és egy másik lapon a wifi-gps-zseblámpa indító (extended controls). A felsorolt dolgokból meg egyszerű egy jó minimalcuccot összerakni
-
kiskaktusz
addikt
Nem attól lesz valami minimal, hogy egy egy színből álló wall-t állítasz be Gyakorlatilag bármilyen háttérrel lehet minimal desktopot (pc-n), HS-LS-t (telefonon) készíteni, kivéve a nagyon csicsa absztrakt hátterekkel. Meg kell hozzá némi érzés is, mert az, hogy az egyik widget itt, a másik ott, az egyik ilyen színnel, a másik olyan színnel és csak a fontok egyeznek a képen, az inkább a túlzsúfolt és az ízléstelenül összeállított HS.
De ez csak az én véleményem Ezen nem kell megsértődni, én máshogy építem fel a telefonom kinézetét
-
kiskaktusz
addikt
válasz half333 #6381 üzenetére
Nem. A MIUI akkor készült el, amikor már kész volt másik 10 cm7 2.3 a telóhoz és addigra már meguntam az állandó ROMcserélgetést és a ROMok bugjait, így kihagytam. Legközelebb akkor nyúlokcostumROM-hoz, ha elkészül az ICS..
Bocs, de nem tudok ebben segíteni. Majd jönnek a MIUI-sok és megmondják mi a teendő az esetben.. Van jó pár MIUI-s itt a topicban, úgyhogy várj türelemmel!
-
kiskaktusz
addikt
Köszi mindkettőtöknek!
-
kiskaktusz
addikt
Kezdem úgy érezni, hogy váltanom kell nekem is MIUI-ra, mert egyre kevesebb widgetlocker skin és egyéb apróság lát napvilágot, mert a téma készítők is MIUI-t használnak és arra készítik a lock és óra meg egyéb témáikat..
[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
-
kiskaktusz
addikt
válasz Nandivagyok #6241 üzenetére
Mekkora ötlet Kurv@ nagy lett
-
kiskaktusz
addikt
Nekem is x10 mini pro-m van. Ne rakd fel, mer más telefonhoz van ez a cucc. Van az xda-n az x10 mini pro-nak is fórumrésze, onnan tölts le egy cyanogenmod ROMot, rakd fel, aztán a marketen válogathatsz a rózsaszínűbbnél rózsaszínűbb témák között!
MMarketről témázz, ne egy HTC topicból
-
kiskaktusz
addikt
válasz kiskaktusz #6062 üzenetére
Hát nem azt találtam meg No mindegy. Csak kb fél éve tettem közzé itt android desket, most úgy gondoltam itt az ideje már..
-
kiskaktusz
addikt
Tudtok mondani olyan sxcreenshot appot, ai nem ilyen késleltetős szar, mint majdnem az összes? Olyat keresnék, ami pl a cyanogenmod romokban is fellelhető, hogy csak megnyomom hosszan a bekapcsoló/kijelzőt felélesztő gombot és már lőhetem is..
-
kiskaktusz
addikt
válasz bordi10 #5801 üzenetére
Akkor miért írsz baromságokat? lehet idetéved valaki, aki nem ismeri annyira a rendszereket, mint te és beviszed az erdőbe, mert azt hiszi, hogy te baromira releváns hsz-t írsz, és nem keveredik majd onnan ki
Nem véletlenül adnak neveket a dolgoknak. Hívjuk őket úgy
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest