-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
Bár mondhatnám hogy az árnyékolást így terveztem, inkább azt mondanám hogy ilyen lett.[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
-
slice14
veterán
Tudom hogy nem kéne szét spamelnem a topikot, de egész aranyos lett.
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz zeon.hu #32013 üzenetére
Na talán jó lesz. Nem a megosztott mappából másoltam ki a linket, hanem a fotók timeline-ról. Aszem ez volt a baj. Ez van hogy ha késő van és nem figyelek. Még egy jó poént is elb@**ok.@gjoco1: Aszem át kéne vezessem a megosztásaim a Google Drive-ra, vagy valami külső szolgáltatóra.
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
Asszem egy időre megtaláltam a mindennapi hátterem a Onedrive-os képek között.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
-
7Sony7
addikt
Sziasztok srácok. Néha nézelődök itt, szép munkáitok vannak.
Próbáltam utánanézni, de a legtöbb tutorialban már kész hattérel dolgoznak. Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet olyan hattérképet készíteni, ami olyan, mintha kicsit megemelve egy homályos üveglap lenne a fele kép előtt?A 33995 ös gjocó képhez hasonlóra gondolok
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
slice14
veterán
válasz 7Sony7 #32031 üzenetére
Köszönjük.
Én azt gondolom hogy hozzáadott egy alakzatot aminek az alap színe fekete. És az effekt beállításainál beállította a texturánál hogy valamennyire átlátszó legyen. Valamint az elmosással játszott.
@gjoco1: Ha nem jól gondolom, akkor javíts ki..
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
Topikgazda
válasz 7Sony7 #32031 üzenetére
Szia !
Köszönjük szépen az elismerést !
Elnézésed a kései válaszért , és köszönöm slice14 hozzászólását! Szerintem nagyon precízen leírta azt a folyamatot , hogy miként lehet becsapni a szemünket egy kis játszadozással . A folyamat leírása tökéletes . Köszönöm.!"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
7Sony7
addikt
Köszi srácok, így már el tudok indulni.
Ja, Jocó, dehogy kései, örülök hogy kaptam választ.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
gjoco1
Topikgazda
válasz 7Sony7 #32036 üzenetére
Alakul szép lassan . Viszont az árnyékolás az nagyon jól sikerült .
A téglalap , amire épízetted az ikonokat és a többit , azt nem tudom megállapítani , hogy a helyzetén kellene e balra csúsztatni .
Próbáld meg egy másik betűvel . Nekem gyanús , hogy ezek ilyenek ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
7Sony7
addikt
válasz gjoco1 #32037 üzenetére
Köszi. A bal szélen direkt nincs ott a téglalap. Próbáltam úgy csinálni, mintha egy szalag lenne rátéve a kijelzőre. De lehet, hogy picit keskenyebbre kellene vennem, hogy jobban látszódjon. Más betűtípussal jó, de ez tetszik. Ahogy lesz időm, alakítgatom még...
-
7Sony7
addikt
válasz gjoco1 #32040 üzenetére
Na jó, csak neked, csak most:
Az árnyékolást végül két téglalappal oldottam meg, nem tudtam máshogy. Az előző betűtípussal meg az a baj, hogy már szerkesztés közben is kilóg a piros téglalapból, amikor készítettem, úgyhogy szerintem nem teljesen kompatibilis a klwp vel...
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
válasz gjoco1 #32045 üzenetére
Köszike! Animációt? Aztat eszik-evagy isszák? Nem tudom még, hogy miket lehet. Még csak ismerkedek ezzel. Van névnap widgetem, a helyett ki íratnám klwp vel az aktuális névnapot, de nem tudok rájönni. Meg még sok dolog lesz vele, mert a "hétköznapi" képernyőm funkcionálisabb, viszont ez sokkal jobban tetszik. Valahogy meg kellene találni egy köztes állapotot, ami szép és jó is.
Itt pl a wifi ikonra bökve 5 perc múlva kikapcsolja a wifit (macrodroiddal).Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
gjoco1
Topikgazda
válasz 7Sony7 #32046 üzenetére
Ahol szerkesztettd a téglalapot az elemek csoportnál látsz egy aniáció feliratot , arra ráböksz és ott lehet játszadozni . Jó móka .
Ugyan ezt , ami parancsot adsz neki , megcsinálod a felíratokkal is .
Egyszerre fog mozogni a paneleddel . De lehet forgatni , úsztatni stb. .Ha szánsz rá időt , jót fogsz szórakozni vele . 😊
A névnap kiíratása is egyszerű .
Mutatnám kpernyő fotózással , de itt a kórházban kegyetlen a wifi , netem meg nem elég , mert feltöltős vagyok . Van , de . .karcsú .
Ugyan úgy , mint akármi szöveget , csak a szöveg szerkesztésre rányomsz , kitörlöd az aktuális óra percet , majd görgetsz felfelé és ott lesz a " Calendar events " . Ott lesz minden . 😊
Húha . . . Értelmesen írtam ? Lehet nem .
Nyomkodd nyugodtan , csak előtte és mindíg ajálott menteni menteni a projektet ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Robogó, kismotor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Steam Deck
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- További aktív témák...