-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
Nemigazán gondoltam túl a #31972-ben posztolt HS-t.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
zeon.hu
nagyúr
KLCK -el addig se jutok el, hogy egyáltalán megjelenjen a lockscreen-en...
Ébresztem a telefont és vagy ujjlenyomatot kér vagy még azt se, de nincs ott semmi.#?*@&!
-
gjoco1
Topikgazda
Kétnapos küzdelem árán ez lett a majdnem végleges . Van még egy két reszelgetni való benne , de már prezentív .
A jobb alsó részébe érkeznek az értesítések és az animáció sem maradt el .
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
slice14
veterán
válasz zeon.hu #31991 üzenetére
Korábban működött, de mostanság már nem működik sajnos. Hála az Androidba beépített témázhatóságnak. Ha meg beállítod HS/LS-re is, akkor beáll az egész háttér (a beállított KLWP animációk nem működnek.).
Talán a KLCK lehet megoldás, de én nem próbáltam.
Kb. egy hónapja volt róla szó, de akkor is arra jutottunk hogy nem működik megfelelően a KLWP a HS/LS-re egyidejűleg beállítva.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
zeon.hu
nagyúr
KLWP:
Hogyan tudom lockscreen -re is beállítani?
Mert hiába állítom a telefonon, hogy a KLWP-t használja ott is, csak egy szürke háttér fogad és a gyári ikonok, óra, stb. is ott van.
(Lg Wing, droid 12)Egyáltalán lehetséges?
Régen külön lockscreen alkalmazást használtam, amire bármilyen widgetet ki lehetett tenni, de azokat a Google kinyírta...[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
slice14
veterán
válasz slice14 #31981 üzenetére
Meg is csináltam az árnyékoláshoz a kapcsolót. Kivételesen nem lista változóval.
És találtam egy régi (asszem) sony-s hátteret. Hát ez nagyon ott van.Na jó bocsi. Ez volt az utolsó. Akkor posztolok legközelebb HS-t, ha ujjat csinálok.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
gjoco1
Topikgazda
válasz slice14 #31987 üzenetére
Ezért mondom , hogy a szakmai help az hihetetlen agyserkentő. Miközben tologattam az " árnyékokat " beugrott , hogy mi lenne ha . És baromira tetszik . Elkaptam a fonalat . Hát ha még tudnám is néha , hogy mit kellene csinálni . De így szenvedős , ha nincs szakmai háttér .
Köszönöm ! Majd jön a hencsergés egy hét múlva 42 nap , akkor lesz időm agyalni ,"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
válasz slice14 #31981 üzenetére
OK !
Nem akarunk kreatív munkacsoportot létrehozni ? Én hozom az ötleteket , Te pedig a szakmai tanácsadást .
Talán sikerült . . . . Nem tudom látható e a változás ? Jobb alsó részt is alakítottam .
Two in one . Kijelző feloldása után az aktuális hely és a pillanatnyi időjárás látható , majd miután elolvastad , utána [előbukkan] a zöld szörny .
A videó minőségén még lehet némiképpen javítani . Jobb híjján. . . . . .
-
slice14
veterán
-
slice14
veterán
-
gjoco1
Topikgazda
válasz slice14 #31977 üzenetére
Köszönöm szépen !
Két napig kínlódtam vele . Nem egész nap .
Igen , az akku állapot jelző a zöld csík .
Igen , a térhatás miatt kellene valamit cseszni vele . Tudom is , hogy mit . De fogalmam nincs miért nem dobja fel az opciót , hogy külső árnyék és annak ugye lenne az elmosási opciója . Ami munkákat láttam , nagyon szuperül sikerült megoldaniuk a srácoknak . Még azért megnézem majd KWGT ben . Ott mintha láttam volna . De szerintem a teljes Pro engedi .
Azám , csak kíváncsiságból , ha lesz időd , megnéznéd egy alakzaton , hogy tudod e árnyékolni külsőleg és azt elmosni ?
Na , így már világos , amit mondasz ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
slice14
veterán
válasz gjoco1 #31976 üzenetére
Pfúú ez nagyon jó.
Gondolom a zöld csík az akku alapot jelzi. Az árnyékolással semmi baj szerintem, főleg ha mélyítést szerettél volna. Legalábbis én belelátom.Ja, a saját kérdésemre csak annyi a válasz, hogy lista (global) változót hoztam létre elsőnek olyan témánál, aminél több komponenst is arra építettem. Így ha azok közül akarok használni valamit, akkor a lista megoldásnál kel maradjak.
A másik válasz a kérdésre: Hogy szivassam magam, ha arra a változóra kell hivatkozzak.[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
Topikgazda
válasz gjoco1 #31975 üzenetére
Kapott a kép egy kis animációt . Feloldáskor a semmiből bukkan elő lassan erősödő megjelenéssel . Nulláról építve KLWP.
Ja , és Mike megcsinálta Nekem az előbbi HS óráját komponensnek . Még nem próbáltam ki , mert özön dolog van ma .
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
Topikgazda
válasz slice14 #31974 üzenetére
Én is a napokban kapcsoltam be . Mikor megvettem a telót , azonnal tiltottam . Most nemrégen pedig éreztem a szükségességét .
Na , ezt majd megmondja , aki jobban ért hozzá .
Az éjszak egyig Én is vajúdtam még mindíg egy témán , de feladtam . Sajnos nem olyan lett , amit szerettem volna . Valami oknál fogva a téglalapoknak nem tudtam árnyékolást adni . Lehet Pro hiány van ( pedig Pro az APK m . ) , nem értem .
Mindjárt bedobom ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
slice14
veterán
Egy régebben összedobott A12 minimál HS.
Ja és a bal első oldal.
-
Lasy
veterán
kicsit zsúfolt lett.
+36702778032
-
gjoco1
Topikgazda
válasz zeon.hu #31966 üzenetére
Szia !
Sajnos semmi . Pedig innen ketten is próbálkoztunk . Most nyálazom @nalankang1 megosztásait , de eddig semmi .
Egyenlőre privátot sem tudok Neki küldeni , mert még nem követett vissza . Nincs elfelejtve ám .
[A profilja][ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
sajnos pár ikon nem lett fekete, de így sem rossz.
Jó készülék, de van még hova fejlődni.
A gcam tökéletes, de az nem kerüli az összes fényt. Pedig jó lenne[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
gjoco1
Topikgazda
-
gjoco1
Topikgazda
És még egy szép . Különböző színekben az összefoglalóban találtok.
-
gjoco1
Topikgazda
No , csak felpakoltam a Hishootv2í - t - Hát valóban . . . . Keresgélek és beteszem az összefoglalóba .
-
gjoco1
Topikgazda
Nincs mit ! Amúgy nagyon sokáig a Hishoot - ot használtuk többnyire , csak volt egy kis űr a beszerzésben . Ugye megszűnt a G+ , ahol táboroztunk nemzetközileg és sok idő eltelt , mire egymásra találtunk a Twitteren és a Redditen . Meg sokan sajnos eltűntek . Akkor álltunk át a Snapmod ra . Nem lenne nagy ügy a Hishoot ot használni , de a sok Template ( mert ha már vannak , akkor azzal teleszemetelném a telefont . A régiek közül van rengeteg a gépen , de amióta a noteszem van nem költöztettem át . Meg , hát azok zömében elavultak . Van pedig rengeteg nagyon szuper . Twitteren szinte mindíg a legújabbal pózolnak a fiúk .
Hát igen , de kb. annyi idő elhúzni a csúszkát , mint a Hisoottal vacakolni . Ott sem megy egy mozdulatra . Jó ez így , bár szerintem nem sok irkálás kellene a programba , hogy maradjon ott .
-
slice14
veterán
válasz slice14 #31943 üzenetére
Ez lemaradt:
Arra kell figyelni hogy a megosztott mappából kell megnyitni a HS-t, mert különben nem fog a kép megjelenni itt. Legalábbis korábban csak így működött.
@Lasy: Akkor keress olyat aminél bal oldalt van a kamera.
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
Tökéletes megoldás.
Csak az én telefonom nincs benne. :)+36702778032
-
gjoco1
Topikgazda
válasz slice14 #31943 üzenetére
Hát ezaz . . . Én sajna semmit .
Jajjjj , valóban . De végülis azt is elmondtam . Két légy egy csapásra . Csak közben szenvedek egy munkával + Twitteren is válaszolgatok . Szét vagyok esve .Bocsi Lasy !
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz gjoco1 #31941 üzenetére
Én Gimp-et használnék, ha használnék. De ehhez a kép szerkesztéshez abszolút nem fűlik a fogam.
Amúgy szerintem a HS telefon sablonba való beillesztésére is gondolhatott.
Azt én pl a Snapmod-al oldom meg, aztán feltöltöm a Google Fotók-ba egy nyilvánosan megosztott mappába. Majd megnyitom böngészőbe azt a képet, és a kép linkjét beillesztem ide.Aszem lassú voltam.
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
Topikgazda
Na , erre szoktuk mondani slice14 Barátommal , hogy az a fránya IPS . Biztosan sokkal fatyább telcsin a háttér . Látom szereted a " digit " betű és ikon készletet .
Ez is jóféle !
Nem sok meló , próbáld ki a Snapmod ot . Sokkal jobban mutatna itt a téma . Simán letölthető az áruházból . Betallózod a screenshoot ot és úgy tolod fel ide . Van még a Hishoot 2í , de az kicsit bonyolultabb . Ahhoz még kellenek Template készletek . Próbáld ki ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
Sajnos igen . PS nem a barátom . Így bonyolultabb sokkal és nemigazán látom a végeredményt . Első lépcsőben beállítok egy sima képet háttérnek ( van , hogy csinálok a szerkesztőben ) , utána vagy árnyékolok egy keskeny téglalapot középen , vagy vízszintes eltolást alkalmazok . Jelen esetben éppen volt , vagy keresgélek a Pinteresten és a telefon saját galéria szerkesztőjében állítok a színen ha kell . És sikerül aminek sikerül . Képernyőmentés után mehet háttérképnek . Jó bonyolult , de így jár , aki anno nem tanulta meg a PS t . Már 64 évesen nem valószínű , hogy rászánom magam . Végülis , csak időtöltés - szórakozás ez .
-
Lasy
veterán
+36702778032
-
gjoco1
Topikgazda
És még egy retina égető .
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
Topikgazda
válasz Probert75 #31932 üzenetére
Valóban nem mondtad . Akár lehetne a Tiéd is . De ez mit sem von le a téma szépségéből .
Viszont egyálltalán nem bitorlás , ha más munkáját picit saját ízlés szeint átalakítjuk . Sőt , nagyon is szoktak örülni a szerzők .
Én tudjátok sok eredeti témát lesek el és adott esetben fabrikálom , vagy nulláról az eredetihez nagyon hasonló témát készítek . Minden esetben nagyon tetszik és elismeri a szerző . A fentebb épített témát is nagyra értékelte Mike . Napi kapvlcsolatban vagyok vele és nagyon örül , hogy fabrikálom a műveit . 😊
Amúgy , ha megvolna az eredeti téma háttérképe , szívesen hozzányúlnék .
Valóban kellemes, ízléses ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Probert75
addikt
Elnézést, ha félreérthető voltam! Srácok nem mondtam, hogy enyém, csak tovább osztottam! Nem bitorlom el más munkáját! Csak megjegyeztem, hogy szép és harmonikus. De egyébként elfogadnám.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/corsair_ironclaw_rgb_vezetekes_gamer_eger_elado_uj/friss.html
-
Probert75
addikt
Már nagyon régen nem szerkesztgetek, de vissza-vissza nézek megcsodálni az újabb műveket.
Nem vagyok világos párti, de ez nagyon tetszik! Olyan harmonikus.https://hardverapro.hu/apro/corsair_ironclaw_rgb_vezetekes_gamer_eger_elado_uj/friss.html
-
gjoco1
Topikgazda
Illetve tegnap este csináltam egy másik hátteret is .
-
gjoco1
Topikgazda
-
slice14
veterán
-
gjoco1
Topikgazda
válasz slice14 #31921 üzenetére
De jó ! Határozottan jobban tetszik ez a megoldás . Szép !
Én sem henyéltem . . . . Rendesen megutáltam a tegnapi munkámat . Újra írtam KLWP be . Az óra az kibánt velem rendesen . KWG t A12 es vekkert nem tudtam importálni , így betűtípus ikonból kellett az alapot megszerkeszteni . Hát elég volt mára . Sőt , talán erre a hétre is .[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
Ebbe a stílusba is implementáltam a háttér szín kinyerő modul hátteret.
De lassan már kéne valami egyedibb HS-t összerakjak, mert tuti unjátok az apróbb reszelgetéseimet.[ Szerkesztve ]
-
-
gjoco1
Topikgazda
Szépen kitöltötte a délutánom . . . . . . Mielőtt megszólná valaki a kevert nyelvet , sajnos a kitalált betűtípusban nincs ékezet ( Android font ) .
Majd kezdhetem újra , mert KGWT . ben szerkesztettem.
-
gjoco1
Topikgazda
-
slice14
veterán
Még tegnap este mókolgattam, de már nem volt kedvem vacakolni a feltöltéssel.
Nemigazán volt kedvem új téma szerkesztéséhez, inkább reszelgetem a meglévőket.
Bitkép global változóból kinyertem a háttérből a tompa színt és megadtam a modul hátterének.Ikon pakkot is tervezek hasonló képen, de még próbálom rávenni magam hogy elkezdjem.
Ja amúgy a korábbi global lista szerkesztés felvetésemhez csak annyit hogy a komponensen belüli global lista nem szerkeszthető, a fő globál fülön működik.
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
gjoco1
Topikgazda
válasz slice14 #31902 üzenetére
A mindentől független kitett körön sem szeret működni . Igen , persze google levelezőm van . Amúgy annyira nem is gond ám ez , csak a cifrázás miatt próbáltam volna ki , ha már odabiggyesztettem azt a kapcsoló visszajelzőt . Szerencsére a telcsin nagy szeretettel használom az AoD Notify - t . Az visz , mindent , mint a piros ász .
Halkan jegyzem meg APK Pro a KWGT , amit használok és amit mutattál szerkesztői ablak , az Nálam nem is így mutatja magát .
Illetve már az első telepítés után furcsa volt , hogy a fiókba nem is enged belépni . Lehet ott a gond . Bár , jut eszembe , hogy az mégsem akadály . Van egy két téma , amit " profik " készítettek és azon láthatatlan ablak van és , ha bármi értesítés van , akkor úgy mint az AoD mutatja szövegesen stb. Tehát passz . Lényeg , hogy kizárólag a tanulás egy apró része lett volna ez a kis ficsőr .
Azért , ha jobban mennek a dolgok megveszem . Varez app lehet hiányos , hiába pro ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- iPhone topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Gorenje Side by side hűtő
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER