-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glatius
őstag
Csak akkor kell újra szignózni ha recovery alá csinálsz zip-et. Az apk.ba szabadon lehet ki-be másolni, total commanderrel.
A kicsomagol-cserél-becsomagol-szignóz nem szokott működni mindig.Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
sssz
őstag
válasz Glatius #1698 üzenetére
kicsit megakadtam. lecseréltem a képet a mentett apk-ban, szignóztam az apk fájlt és mégsem akar települni.
úgy látszik nem olyan egyszerű még rá kell jönnöm mi a gond.szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
Glatius
őstag
Már csak azért se, mert így a launcher frissítése után is megmaradnak az alkalmazások ikonjai. Így csak azzal az alkalmazással kell vigyázni, aminek ikonja van a home-screenen. Amit felülírt dokk-ikonnal hívsz meg, azzal meg semmiféle dolgod nem lesz.
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
sssz
őstag
válasz Glatius #1696 üzenetére
jó, jó, persze úgy gondoltam, hogy a gyártókon kívül
viszont ha ez így működik akkor nagyon nem szükséges az adw téma fájlban szinte semmi plusz ikon a contact, phone, dial, stb "gyári" progikon kívül. meg persze a betűtípus csere.
na azt hiszem meg lesz a délutáni elfoglaltságom, ha hazaérek a munkából
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
Glatius
őstag
-
sssz
őstag
na még egy utolsó kérdés ehez az appmonsterhez letöltöttem, megvan a backup és néztem hogy mindegyik appnak csinált egy könyvtárat és abban külön van az ikonnak egy képfájl.
a kérdés: ha ezt a képet "manipulálom" és utána ezt a backupot rakom vissza akkor felülírja az ikont?
bár ez amolyan költői kérdés volt azt hiszem, mert ilyet nem hiszem hogy csinált már valaki de akkor majd kipróbálom, úgyis abból tanul az ember
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
-
sssz
őstag
azt hiszem nem tudom elmondani mit szeretnék) hiába , nőből vagyok, nem tudom kifejezni magam
na megpróbálom még egyszer:
megnyitok egy adw apk téma fájl
a benne lévő ikonok képeit tiszta sor hogy le tudom cserélni
viszont: ha egy olyat szeretnék pluszba!! berakni, ami nincsen benne, annak nevet kell adnom. csak olyan nevet adhatok neki, amivel a telón is feltelepült anno. na ez a név kell nekem.pl. van a netcounter nevezetű app. megcsináltam hozzá a saját ikonomat. elnevezném, ha tudnám a folyamatban létrejött nevét (com.google...valami...png), mert csak a pontos megnevezéssel ismeri fel a teló a témában. nem adhatok egy új ikonnak nevet, hogy icon26. png, ha azt akarom, hogy ne csak az ikonkészletben jelenjen meg, hanem automatikusan felismerje a rendszer, pl az appdrawerben
-
sssz
őstag
válasz Glatius #1685 üzenetére
na ez az!!! a nevek stimmeljenek!!! mi van ha olyan ikont akarok berakni ami még nem volt benn? Milyen nevet adjak neki hogy a rendszer felismerje??
-
Glatius
őstag
Az ikoncsomagot te is elkészítheted, a saját ikonjaidat illeszted bele a témába, a lényeg, hogy a nevek stimmeljenek, azok tartalma nem érdekli a launchert. Persze gyári témát kibontani, nem bonyolult, mert a Total Commander elvégzi, a visszacsomagolás nem egyszerű. Ha följebb nézel, én a LauncherPro Plus ikonjait cseréltem le, a Froyo-témához jobban illő színűre. (Igaz, én kézzel, egyenként.) Az ikoncsomag itt letölthető.
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
sssz
őstag
átolvastam, köszi, de az én "problémámra" nem találtam benne választ.vagy csak elsiklottam felette.
én alapvetően nem recoveryből felrakható témát szeretnék csinálni, hanem szimplán az adw-hez egy témát. A teló nincsen rootolva.
A másik, hogy nem szimplán le akarom cserélni egy másik ikoncsomagra egy adott adw téma ikonkészletét, hanem ikont szeretnék csinálni minden egyes programomhoz, hogy a menüben egységes legyen. Viszont ugye - legalábbis gondolom - hogy beazonosítsa a rendszer és le is cserélje az ikonját az appnak, ahhoz meg kell egyeznie a nevének (com.google....). Na ezt a nevet szeretném valahonnan "kinyerni". vagy az appból magából vagy valahonnan lekérdezni.
-
Lasy
veterán
-
sssz
őstag
Erre esetleg valaki???
de még egy kérdés: a téma szerkesztésénél ugyebár meg kell adni az ikon "nevét" hogy felismerje a rendszer és azt linkelje a menüben. na mármost hol találom meg ezeket a neveket? Gondolok itt a com.google...... folyamatnevekre.
-
sssz
őstag
na most kipróbáltam egy adw témában, beraktam egy teljesen külső, apc-n talált betűtípust és működik lecserélte
de még egy kérdés: a téma szerkesztésénél ugyebár meg kell adni az ikon "nevét" hogy felismerje a rendszer és azt linkelje a menüben. na mármost hol találom meg ezeket a neveket? Gondolok itt a com.google...... folyamatnevekre.
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
hát akkor nem tudom hogy csinálta, de az egyik adw téma feltelepítésekor teljesen más betűtípus jelenik meg az ikonok szövegeként a menüben mint előtte.
-
-
-
sssz
őstag
sziasztok!
most kezdek ismerkedni a téma készítés rejtelmeivel jelenleg adw ex launchert használok és hát a szegényes témaválaszték miatt úgy éreztem ki kell tanulnom a témakészítést
már megyeget viszont lenne egy kérdésem: az 1. hsz-ban lévő egyik linken llaszlo blogjában, láttam hogy lehetősé van a betűtípus cseréjére. Ez nem rootolt telefonon, gyári rom mellett is működik úgy ahogy le van ott írva android sdk-val???
Másik kérdése: ha csak a témában szeretném lecserélni a betűtípust, akkor azt hol kell keresnem? Úgy értem, hogy én az egyszerűség kedvéért, már egy meglévő témát dolgozgattok át, de eddig egyikben sem találtam (vagy csak nem vettem észre) a font készletre utaló jelet. Pedig van fenn egy pár témám, aminél megváltozik a menüben a betűtípus.
Tud nekem segíteni valaki esetleg ebben a két kérdésben? Köszönöm!
-
mr.nagy
tag
-
T.Timi
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
mr.nagy
tag
válasz Murderer69 #1657 üzenetére
Szia!
Mi ez az időjárás widget és honnan lehet letölteni?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
HMNote10Pro
-
Arween
senior tag
Megvan köszi mindenkinek
-
Kombat
őstag
-
-B-
senior tag
válasz Murderer69 #1649 üzenetére
Köszi a választ!
-
-B-
senior tag
válasz Murderer69 #1642 üzenetére
Az a facebook widget micsoda?
-
OnIces
tag
válasz szezso15 #1640 üzenetére
...csak 'halkan' jegyzem meg:
Biztosan nagyon komplikált megnézni a telóban, milyen betűtípus van beállítva nálad.
(...mert a steelblue témához nem ez az alapméretezett.)[ Szerkesztve ]
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
OnIces
tag
Köszi szépen a javaslatot!!!! Megnézem, mert ezeket már régen átböngésztem (időközben rájöttem) és valóban nincs köztük.
>>>de lehet nem is illene a témámhoz. ...mert a hasonlók nem mutatnak jól.<<<Más:
Mai:[ Szerkesztve ]
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
Maxtreme
addikt
Enyém most:
(Moto Defy)Home:
Balra:
Jobbra:
Lockscreen:
Semmi extra, de nekem tetszik az a lények
-
Kofetto
tag
Üdv!
Feltettem ezt a gauge battery widgetet, sokkal jobbnak tűnik mint az eredeti. Az eredetit el lehet valahogy tüntetni a status bar-ról?
-
Swami
senior tag
Badára nem tudtok desktop visualizert?
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
addikt
Jajj,de jó köszi!Már le is kaptam.
Kombat:Mint írtam Nexus S telóm van,Android 2.3.3-al.Rootexplorer csak akkor lenne jó,ha rootolt lenne a teló.De nem igazán szeretnék hoszzányúlni,de azt hallottam,hogy ADB-vel meglehet csinálni root nélkül.
De közben kérdezgettem,(konkrétan RazorGTR kollégát) Ő azt mondta,hogy nem lehet,mert zárva van a NAND Flash a telóba és problémát okozhat.
Ezzel ellentétben valahol azt olvastam,hogy a Nexus S-be unlockolt minden,mivel a Google sajátja,és fejlesztői telónak szánja,és ne kelljen a fejlesztőknek vele szórakozni!
Még tanulom a dolgokat,ez az első Androidom,5 napja van meg.De minden segítséget nagyon köszönök."...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
joy01dani
csendes tag
SMS, óra, Signal, -> Milyen widget?
Alcatel 302> Nokia 3310> Sony J6> Nokia 5510> Nokia 3100> SE K310i> SE P800> SE v630i> SE K770i> SE P990i> SE K770i> SE P1i> Vodafone 845> Samsung Galaxy 3> SE Xperia X10 Mini Pro> Huawei G300> Prestigio 4505> Samsung Note 3>S7 Edge> Samsung A71
-
addikt
-
Lenry
félisten
-
Arween
senior tag
hát a képfeltöltést még gyakorolni kell
-
Arween
senior tag
Sziasztok!
Nagyon jó a fórum ,sok hasznos ötletet találni itt.Nos az én kicsim így néz ki:
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Proxmox VE
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Lexus, Toyota topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...