Új hozzászólás Aktív témák
-
Istvan2020
aktív tag
válasz
hegedus001 #32 üzenetére
Tudatos gyereknevelésben benne van a helyesírás is? Látom az nem nagyon megy!
-
csacsi67
addikt
Légysz linkeljetek már be egy olyn oldalt ahonét le lehetne tölteni ennek a szugyoknak a driverét hogy a win 11 felismerje köszönöm.
-
htctopaz
tag
válasz
Leonardo91 #51 üzenetére
Kėrdeztem az ügyfélszolgálatot, a válasz: nem lehet. A sim csak mobilnetre való. Nekem is csalódás volt.
-
htctopaz
tag
Sziasztok! elvi kérdésem lenne: Egy e-simes tabletre ha felprogramozom a telefonom sim kártyáját, de továbbra is a telóban akarom használni. Ha valamelyik ki van kapcsolva, a másikon tudok telefonálni?
-
Leonardo91
őstag
Akinek van ilyen tablete és van benne sim/esim az tud vele telefonálni? Nekem eSimmel és fizikai simmel se megy.
Írja H van mobilhálózat 4G netezni tudok, de hívást sehogy se tudok indítani. -
gabor1974
tag
Feleslegesen van lehúzva s nem a helyén kezelve a tablet. S6 lite samu a munkaeszközöm kizárólag szabad ég alatt használom, s képzeld az is fos, meg szinte minden amit napfény ér ott csak a vaksizás marad.
Az ár/belepakolt érték arányban simán jó a tablet.a kamerát ezekről már simán elhagyhatnák az sem száz aki ilyennel bohóckodik, s még hülyének is nézik.[ Szerkesztve ]
-
bubuka71
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #10 üzenetére
Én megvettem listaáron. Csinálja amit kell
-
cs.zs.
veterán
válasz
ridiculous #47 üzenetére
Nekünk már van tabletünk, és extrém olcsón jutottunk hozzá, így már tényleg csak visszafogott érdeklődéssel nézegetem a kínálatot.
Úgy illene nyilatkoznod, hogy
6GB ramos sim-kártyát is fogadó tabletek között ez vagy az azért jobb, mert...
Inkább ezt nézzétek mert...
Inkább azt mert...
Simán csak leokádni a legegyszerűbb, persze, de ez mennyiben segít annak, aki épp keresgél?
-
ridiculous
aktív tag
Nem akarok senkit megbántani, de ez ugyanolyan ipari hulladék mint a T Phone, ennyiért meg főleg..
-
cs.zs.
veterán
válasz
Öcsielvtárs #29 üzenetére
Jaja, nekünk is ugyanaz van, 4/128 M10 Plus, 3.gen, Snapdr, 4G.
A 6GB rammal és az 5G-vel a T-nél az előny, a kijelzőjét nem tudom, de ennek a Lenovonak kifejezetten marha szép képe van. Tetszik.
Yettelnél amúgy jóárasítva is tudják adni, 100 ezret nekem sem érne meg,
eMagon 109.000 Ft gyári tokban, érintőcerkával csomagolva
(utóbbi önmagában 15000 Ft) -
hallerlaller
addikt
Bog feje a második oldalon mindent elmond a készülékről
Amúgy jó tablet, de na..
-
balintka
addikt
-
kbyte1024
veterán
válasz
hegedus001 #33 üzenetére
Hatalmas+1
Én is ezt szajkozom minden hulladék tablet tesztnél.
-
consono
nagyúr
válasz
Öcsielvtárs #39 üzenetére
Az a baj, hogy ez a lutri kategória
Telekomosok vagyunk, nekem iPhone-on anyukámnál alig alig volt netem, feleségemnek Samsung S21-en meg ment rendesen... Nehéz lesz teszt nélkül megmondani.
-
janeszgol
félisten
válasz
tha_answer #38 üzenetére
Az akkori áráért. Akkor képzeld el, hogy a Tab A7 Lite.nak mennyire vacak kijelzője van.
-
tha_answer
őstag
válasz
janeszgol #30 üzenetére
Itt ki voltal ra akadva:
https://prohardver.hu/tema/re_nokia_t10_kifakult_a_mosasban/hsz_6-6.html -
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
démosthenés #19 üzenetére
Az, hogy van benne eSIM.
(És az is, amit te írsz.
)
-
kellareg
junior tag
Hűséghosszabbításért cserébe hozzámvágták.
"Ennyiért" a hülyének is megéri... -
consono
nagyúr
válasz
Pont ezen gondolkodom én is, hogy ennyiért simán bevállalnám anyukámnak. 75 éves, nincs nála net, de ezzel le lenne az is fedve. Lehetne videón hívni, képeket küldeni, stb...
-
janeszgol
félisten
Igen. Olvasásra elég a 3GB ram is, filmre viszont szűk a flash, oda jobb a több. Bár konkrétan nem a cikkbeli tablettel hasonlítottam össze, hanem a Tab A7 Lite-tal, de igen.
Hidd el, vacak kijelzőn merengetni a szemed...Én még azt is bevállalom, hogy kevesebb filmet tudok rámásolni, de a kijelző minősége jó legyen.
-
hegedus001
aktív tag
Nélunk Decemberben jön a picúr, alapvetően mi, főleg én munkámból kifolyólag is baromi sokat ahsználom ezeket (teló-laptop-iapd) de tudatosan készülünk erre, hogy kb minimálisat kapja meg. ahogyan a tudatos használat megtanítására is igykezni fogunk, ebben biztos vagyok. Évekig neveltünk a feleségemmel fiatalokifjúsági szervezeten keresztül, több száz gyerekkel foglalkoztunk, így úgy gondolom jól állunk ilyen szempontból.
nameg hihetetlen amikor a gyerekek felfedezik a természetet és a kinti világot, totál más személyiségük lesz sok esetben. Persze ez sokkal több idő és effort mint oda b*szni a disnit
-
vmk
tag
válasz
janeszgol #30 üzenetére
De a Nokia T10 csak 3/32Gb, ez pedig 6/128Gb. Plusz a T-s 5G-s is. Vagy valami elkerülte a figyelmem?
Mondjuk a kijelző nekem is fontosabb szempont lenne, bár hosszú távon... ki tudja.A Nokiánál nem lesz az, mint régen a 32Gb-os telóknál, hogy 1 év múlva használhatatlan lett, mert annyi frissítés jött rá, hogy elfogyott a helyed?
-
janeszgol
félisten
válasz
Az SD680-nál jobb a hardver ebben. Kijelzőben viszont a Lenovo jobb. Nem tudom hangzásban milyen lehet.
Nézzétek, ha egy gyereknek kell tablet, mert Robloxozni szeretne, akkor az igaz, hogy jól fut az SD680-on is, de ez a hardver alkalmasabb a játékra. Mást igazából nem tudok felhozni, mert filmre, olvasásra inkább a kijelző minősége a fontos.Én személyesen a Nokia T10 vs Galaxy Tab A7 Lite 8.7"-t tudom felhozni. Hardveresen is jobb a Nokia, de kijelző minőségben akkora a különbség a Nokia javára, hogy azt még a vak is látja. Szóval ha hardveresen a Tab A7 lenne a jobb, akkor is a Nokiát venném, ha nem játékra lenne.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
baluponthu #27 üzenetére
Pont erre vettem egy Lenovot. (M10 Plus (3rd gen) SD680) Ez sem ér 100k-t, de a T-től havonta 2500 HUF nem pénz, egy csomag cigi... És fetrengés közben (is) tökéletes tartalomfogyasztásra. Na most erre havi 2k körül a T tablet is jó.
-
-
baluponthu
csendes tag
Pont most néztem én is, kéne valami kanapén fekvős, havi 1880ért adná a T-testvér ... Azért már elbizonytalanodtam
-
mad823
őstag
Jók ezek az "ennyiért hulladék" kommentek, csak akkor kéne ennyiért alternatívát is mondani. Ja, hogy nincs?
-
janeszgol
félisten
válasz
janeszgol #21 üzenetére
Igazából mégis egyértelmű, mivel az első mondat múltidő volt, a következő meg jelenidő.
A múltbeli sértéseket ne itt vezetgesd le Graphics.
Én vagyok a legtisztább azzal, hogy itt mi milyen szintű teljesítményben. Én voltam az, aki magyarázta, hogy pl az SD480 hova helyezkedik el, mert rajtam kívül senki nem tudta.
Pont. És lesz-rom ki mit gondol erről. -
janeszgol
félisten
válasz
Armagedown #20 üzenetére
Samsung is TFT-vel adja ebben a kategóriában. IPS-t a Nokia, Realme ad például.
-
Armagedown
őstag
Azt hittem, hogy az IPS kijelző a minimum, erre itt van ez sima tft kijelzővel
-
démosthenés
csendes tag
De mi volt a meglepő extra?
Netán az hogy nem hullott atomjaira a teszt között?
Na mindegy, ha hozzám vágnák akkor is csak arra használnám hogy oda vágjam ahhoz aki küldte -
válasz
kakuk.tamas #16 üzenetére
Szóval valakinek rajzolásra kell, másnak meg rejszolásra.
Bocsi
-
kakuk.tamas
addikt
Jobb hát.
Amikor én voltam 14 évesen koleszos, SE K300 meg K500-ason néztem az inspirációt…
Aztán meg egy emelettel feljebb ment a gyakorlat a csajnál.
Az unokahugom amúgy ilyen korú (de ne tutujgasson semmit se…), de neki olyan tab kell, amire tud rajzolni.
Amikor a kezébe aztam az iPadem, az első dolga egy rajzprogi letöltése volt, és olyan Garfield-ot rajzolt, hogy majdnem lemászott a kijelzőről.Szóval neki vagy iPad vagy a Samu S szériás tab jöhet szóba.
Csak drágállom neki… -
doooo
veterán
85 ezerért ez nagyon nem járja.
Pláne nem ha egy évre veszi az ember (mert ugye írjátok ti is, hogy több évre nem lehet tervezni ezzel). -
válasz
kakuk.tamas #13 üzenetére
Jó, hát jobb ekkora méretű tabletre tutujgatni a jancsit...
Így már érthetőek az igények.
-
kzcs
tag
Most megnéztem mennyiért adná nekem, mivel le van járva a hűségem a Telekomnál és ha újra hosszabbítanék akkor Így nézne ki:
84 480 Ft listaár helyett
Kedvezményes készülékár: 50 380 Ft mely havi 22x2.290 vagy egy összegben.
Ennyiért sem éri meg, mert könyvtámasznak viszont könnyű. -
válasz
kakuk.tamas #10 üzenetére
A gyereknek tablettől kapok agyfaszt... Vagy mi vagyunk "zombik", hogy valós gyerekkort szeretnénk a gyereknek, nem egy digitális de'frászt, aki figyelemzavarral küzd......
A gyereknek nem kellene tablet... Környezetemben látom, hogy lett digitális drogos a gyerek, akit csak úgy tudnak megetetni, ha elétolják a képernyőt... Olyan függőséget alakítanak ki észrevétlenül a szülők, amit nem kéne..
Ha lesz gyereked, kétszer is meggondolod majd, hogy kell-e ez nektek...
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Patrik.Varga #4 üzenetére
Ezt senki se listaáron fogja megvenni, hanem új vagy meglévő előfizu mellé.
Szóval lehet akár 20ezer forint is a tab, ami meg már egész baráti.Gyereknek első játszós tabnak tökéletes, de még el tudom képzelni okosotthonos vezérlőnek is.
[ Szerkesztve ]
-
Oks, visszaszívom ...
P22 hogy jön össze a G80-cal?
Utóbbi 2x jobb teljesítményű
Nagyon nagy szakadék van a kettő között. Az elsőnél még jó voltál, másodjára miért rontod el?
Még az UniSoc T606 is többet tud egy P22-nél.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz
Fél-egy éve ennyiért még simán kaptál Helio P22 teljesítménnyel tabletet.
Ott a Realme Tab, Nokia T széria... lényegesen jobb kijelző, de lényegesen gyengébb hardver. -
Kár érte.. kiváló ügynök volt ...
@janeszgol: Na végre pontos teljesítménymeghatározás.
[ Szerkesztve ]
-
Bazi.Joe
tag
Ha kicsi a tét a kedvem sötét!!
-
kbyte1024
veterán
válasz
Maradjunk annyiban hogy ez kaka
-
Patrik.Varga
tag
Mennyi pénzt kaptatok ezért a "tesztért"?
- 90e forintos túlárazott ipari hulladékra adtok 7 pontos ár/érték arány?
- Pro > Takarékos hardware VS Kontra > Gyenge teljesítmény? - Döntsétek már el, mi legyen. -
janeszgol
félisten
Természetesen ajánlott kategória. 6/128, a szokásos SD665 szintű hardver helyett SD730 szintű, van VWL1, akkuidő jó, kijelző elfogadható.
Tök jó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez egy T Phone nagyobb házban, nagyobb kijelzővel, egy meglepő extrával.
- Vicces képek
- Windows 11
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Dell notebook topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One mobilszolgáltatások
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Kék makulátlan!
- Apple iPad 8 32GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 9th Gen 64GB, Normál, Wi-Fi, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G 8/128GB, Megkímélt, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest