Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
redbulz
tag
Értem, akkor lehet a minimális formátumbeli eltérések miatt fordul elő ha még is elvisz valami jobb minőségűt. Szomorú azért, hogy ez a hardver ennyire kevés az esetek nagy részében...szerintem marad az, hogy megpróbálom lecserélni valamire ami viszi a komolyabb minőségű tartalmat is, pedig alapvetően szimpatikus ketyere
-
-
-
A debián egyenlőre nem jött be
De legalább nem baxtam el a boxotKert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
Ajaj nem jó ! A debian helyett az android bootolt be ! Tehát nem működik a debianos kernel-boot-sdcard.
No megpróbálm egy sdhc-re kiírni.Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
Letölthető a netup tv android client fw (rom) 2.32+lite verziója.
link
A gond ezzel is az hogy körben lelóg a kép a képernyőről. A HDMI és a video out kimenet is működik már.
A lite verziót indítva elindulnak a streamek, de fagyogatnak ,akadnak ,gondolom , hogy ez pufferelési probléma lehet. A böngészős YouTube kifogástalan.Most töltöm le a Flexiview-fv1-re portolt debian wheezy rootfs.tgz-jét , ennek a bootját már sd-re dd-ztem és működik ,mert flash-elés után kiakasztja a dobozt ,és arról is meggyőződtem, hogy a netup-tv flashelő sd-jével vissza lehet térni az androidhoz.
Még félóra a debianos rootfs.rtgz letöltése és ezt majd egy ext3-as partícióju sd kártyára kell kicsomagolni és meglátom mi lesz. Hátha elindul.
Folyt köv.
[ Szerkesztve ]
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
Nos , a nyomozással addig jutottam, hogy sikerült rátenni egy másik ROM-ot.
Ez egy IP-TV android kliens Vestel alapon.Ha a NetUp.tv kliens applikációt nem indítom, akkor a box az előző állapottal kb egyenértékű,
de nem működik rajta :
-a CVBS-RCA kimenet és
-a HDMI kép lelóg a képernyőről, ha összehúzom, akkor egy üres zöld képernyő fogad.
-a WIFI ebben a ROM-ban nem mükszik.A játékok mennek.
Elérhető a Vestel-Application áruház, innen pár dolog letölthető. Például az SBP-TV települ de a müsorok nem akarnak elindulni.
Böngészős video megy , de egymással párhuzamos két kép van rajta.A megjelenés és a smart updater (ez se csinál semmit) ekrüzöld gördeszkás robotkája alapján arra gondolok , hogy ez valami CyanogenMod andriod 2.2
Összességében rosszabb a helyzet , mint volt, de az előzőt nem tudom visszaállítani.
A lelet helye ITT: van,
EZ A ROM:
EZ_MEG_A_KNOWHOWIlyen boot.scr és sdfuse tartalmú telepítőre tudna valaki tippet adni ???
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
Ez egy androidos olcsó media player .
Másik ugyanilyen a Vestel Internet Smartbox aka.leltár:
System on Chip (SOC): SAMSUNG S5PV210 (1 GHz)
Operating System: Android Froyo 2.2
System Memory: 1GB MoviNand
Ram: 512MB DDR-2 RAM for 1080p
Ports: 2 x USB (1 USB on the back) SD/MMC Card Reader HDMI Out version 1.3 S/PDIF out (5.1) Ethernet 10/100 Mbps RCA out (CVBS, Audio Left/Right)
Features: WiFi (802.11.b/g/n) (optional)
Remote Control: CIR Remote Control RF remote control is also added
Power: 5V/3A adaptorElőnyös tulajdonságai:
Wifi és LAN hozzáférés az internethez. HDMI, USB2.0,SD/MMC ,RJ45, S/PDIF csatlakozók.
RCA kimenetei is vannak, tehát butább TV-hez is csatolható !!
Rádiós egér/billenyűzet, vagy ugyanez hanyattfekvő golyóval simán csatolható hozzá.
Jól kezelhető gyári távkapcsoló.
Gyárilag beépített adobe flash player .Hátrányos tulajdonságai:
Még semmilyen gyári támogatást , sem third-party támogatást nem találtam hozzá.
Mindezideig a google-play támogatás nem működik !Ha tudtok valami oksságot, írjátok meg ide!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest