- Csalódást okoztak Kínában a Tesla vezetéstámogató funkciói
- Ingyen Photoshoppal csábítja a fiatalokat az Adobe
- Tajvan nem tud róla, hogy a TSMC beszállna az Intelbe
- A túl sok szabályozás miatt megy el az egyik legígéretesebb holland szoftvercég
- Túl sok lesz az AI-ból: mégsem kell annyi adatközpont a Microsoftnak
-
IT café
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
válasz
spanyoll #14034 üzenetére
Nekem még mindig olyan mintha tegnap lett volna
Sokan azzal temették is a tf2-t, de igazság szerint akkor már nem sok új játékost vonzott be a dolog, ők meg nem pörgették úgy a mannco store-t ahogy Gabe és csapata azt szerette volna. Erre jött az isteni szikra, és hipphopp lett párszázezer új ügyfél.
Mondjuk az is igaz hogy nem sok olyan játék van ami ennyire pörög majd 8 évvel a kiadás után. -
CanibelZ
aktív tag
válasz
spanyoll #13994 üzenetére
Az esély kicsi, de tudjuk, hogy bátraké a szerencse. Mondjuk ennek ellenére biztos, hogy eladnám, ha kapnék még egyet. Most nem tudom mennyit ér, de én tegnap vagy előtte majd 5.5 euróért adtam el. Szóval, ha nem bánod, hogyha esetleg buksz 2,3+láda ára eurót, akkor nyisd. Ha bejön, 100+ eurót is nyerhetsz. Neked kell eldöntened, hogy megéri-e ez neked.
-
csana
senior tag
válasz
spanyoll #13669 üzenetére
Nem hinném, hogy a steam-nek megérné a váltás. Az a komoly profit amit behoz nekik a jelenlegi rendszer, azt jelzi, hogy egész jól belőtték a dolgot. A F2P-eseket finoman korlátozzák (pl ők nem is cserélhetnek), míg akik perkáltak a játékért azokat nem.
Aki ezen felül nagyon ki akarna tűnni a sorból, az vagy a zsebébe nyúl, vagy csereberél érte olyannal, aki már a zsebébe nyúlt. Utóbbiak is hozzáférkőzhetnek bármihez, csak nem feltétlenül azonnal. És ez a rendszer úgy tűnik bevált. Mivel sok a "tehetősebb" rajongó, akik tejelnek ha előrukkolnak valami újjal, így van bevétel.Szerintem mivel ez a modell hozza a sok eurót, nem hiszem, hogy fontolgatnák a megbolygatását..Sőt, ha úgy vesszük, a hozzászólásodban képletesen meg is válaszolod a kérdésed. Írtad, hogy nem ódzkodsz attól, hogy költs a kedvenc játékodra, és hogy "subsrciption"-ös verziót tudnál elképzelni ahol eshetnének "profibb" dolgok. Nos fogd fel így: a subscription-ként a kulcs/ticket-et veszel. Ezeket használva jobb cuccokhoz juthatsz . A F2P-esek pedig eddig sem tudtak cserélni ezután sem fognak tudni. Problem solved
-
Źşë'
addikt
-
csana
senior tag
válasz
spanyoll #13631 üzenetére
A solival nagyon jó játszani szerintem is. Igaz én nem egy új item miatt kaptam rá, hanem maga a kaszt tetszik. Szétcsap mindent ha az ember jól tudja kezelni
. Sokáig én is a gunboats-ot használtam nála, de idővel rájöttem, hogy a rocketjumpnál nem sebződök annyit, hogy megérje ezt használni soti helyett. Többször kerültem olyan szituba, ahol a shotgun húzott ki a csávából..
-
ayo
veterán
válasz
spanyoll #13608 üzenetére
írd be pl ide: http://steamcommunity.com/market/