Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Hát akkor lehet maradok az eredeti tervnél, hogy egyedül folytatom a tanulást abból, és amikor végzek vele, bevállalok egy intenzív vizsgafelkészítőt. És utána jöhet a vizsga (B2).
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
-
TomMusic
őstag
Ó, értem.
Ez ismerős esetleg:
[Oxford oktatási központ]
Köszi a választ!Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Tanult valaki angolt a Katedra nyelviskolában?
Őszintén szólva, kissé átláthatatlan a weboldaluk.
B2 vizsgát szeretnék tenni nyár végén, időben szerintem ki is jönnék, itthon tanultam sokat, de egy B1 tanfolyamra még szerintem el kéne mennem, és utána jöhetne a nyelvvizsga felkészítő. Szóval erre 4 hónapot szánnék. Találtam egy másik sulit, de ott vagy heti 5x5 óra van, vagy heti 2x4. Sajnos egyik túl sok, másik túl kevésÁllítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Samsung Galaxy S24 ULTRA 12/256 (NEM szolgáltatótól és NEM részletre vásárolt) -BESZÁMÍTOK!-
- 2db MacBook Pro 13" retina, Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest