- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Milyen routert?
- Windows 11
- Microsoft Excel topic
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
viszont az aljzatban egy picit mashol vannak pottyok.
en mondjuk ugyemlekeztem, az egyik ilyen tájoló egy pinnel el is van csusztatva, de az biztos egy masik idosikon volt.** elovettem az M2V-t ; es raprobaltam ; igazsagod vagyon, tenyleg belemegy az AM3 cpu.
az is lehet összekevertem ; a felirat már sajna nagyító nélkül olvashatatlan számomra,de a pinek alapján am3 motyónak kell lennie[ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
hokuszpk
nagyúr
lehet mondani, hogy marketingkamu, de ha nem torsz le 1-2 labat, akkor az am3 proci nemfog belemenni az am2 socketbe es forditva, az am2 procik meg nemmennek bele az am3 socketbe ; utobbinak mondjuk ertelme se lenne, mert a sima am2 proci az csak ddr2 memoriavezerlovel bír ; míg az am3 cpu az am2+ kompatibilitás miatt tartalmazza a ddr2 es ddr3 vezerlot is.
[ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Futás, futópályák
- Apple notebookok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- BMW topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- INGYEN FoxPost! Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 12 hó magyar bolti garival! -
- INGYEN FoxPost! Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó garival! -
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK