-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-online
tag
Megértük az 1000. hozzászólást is, remélem a továbbiakban is tudunk segíteni.
-
Krissz22
senior tag
Sziasztok!
T-online-os adsl-nél tudja valaki, hogy Outlook Express-ben, hogy kell beállítani a freemail-es email címet? A bejövő levelek működnek, csak kifelé nem megy.
-
icab
csendes tag
Helló mindenkinek !
Sokat bombáztam a "STÁBOT" ezen a fórumon azzal,hogy szakad a netem (T-s.)
Nagyon sokan valóban önzetlenül segitettek,adtak tanácsokat,próbálkoztam-,tunk!!
5x voltak a helyszinen szerelők eddig, net szakadt. 3 modem csere , semmi. Minden modem D-link volt 2 régi 1 vadi új 2+-s. Most a lényeg: visszatettem a HGW-t és mérgembe meg tehetetlenségembe bekapcsoltam a routert. /Ezt tanácsolta egyébként "kicsi Ubul" fedőnevű user is. És láss csodát,2 napja nem szakad a net !!!!!
Vélemény???? -
agnes01
csendes tag
szia. nekem az a gondom hogy a t-online ügyintézéshez valo belépési jelszom elveszett a gépböl és sehogy nem tudok bejutni..mit tegyek pedig nekem sürgös mert igy rendezem az internet utalványommal a számlám. elöre is köszi
-
04
tag
Halihóó!!!
Ezt írja a gépem: 718-as hiba PPP idő túllépés.
Ez mi???
-
petne
őstag
A napokban minden előfizető tájékoztatást kap arról, hogy megkezdődnek a HGW-k szoftverfrissítése és mit kell tenni, hogy ez sikeres legyen.
A frissítések 2008. augusztus 25-től és november végéig tartanak. A folyamat előfizetőként kb. 15 percig tart, majd azután a HGW újraindul, ez idő alatt a szolgáltatások nem érhetők el. Annak érdekében, hogy csökkentve legyen a kellemetlenség csak hétfőtől-péntekig hajnali 1 órától reggel 7 óra között végzik ezeket, ezért nyúlik ilyen hosszú időre. -
hettita
csendes tag
Vanegy kérdésem. ST780-as gateway-m van. Engem nagyon idegesít, hogy a téli időszámítás szerint továbbitja az időadatot a telefonomra.
Van egy ilyen bejegyzés a menüben: Summer Time: No.
Hogyan lehetne ezt Yes-re módosítani???? -
petne
őstag
Akkor nem az a wep key szerintem, ami az alján van. Az admin felületén el lehet olvasni ezt az adatot... Menj vissza az alábbi oldalra, amit be is másoltál, majd a jobb felső sarokban van egy olyan link, hogy Configure és ott meg tudod nézni, hogy mi az, illetve módosítani is tudod.
-
jasu
csendes tag
Köszi a segítséget, de még annyit, hogy WEP kulcsot kér mivel fedett a hálózaT. a modem alján van két szám(betü) sor ami a WEP key. Az egyik úgy kezdúdik hogy wep hex.....a másik , ami közvetlenül a ST wifi gomb alatt van az alján, csak egy sima szám-betü sor. Egyiket sem fogadja el, az elsőnél azt írja ki hogy hibás a WEP-kulcs, a másiknál visszadob oda, hogy írjam be a WEP-kulcsot.
Az asztali géppel belépve a http://192.168.1.254 címre kiírja hogy Wireless Access Point - SVo_54
ConfigurationInterface Enabled: Yes
Physical Address: 00:1D:68:6F:AD:AE
Network Name (SSID): SVo_54
Interface Type: 802.11b/g
Actual Speed: 54 Mbps
Security
Allow New Devices: New stations are allowed (automatically)
Security Mode: WEP
A telefon látja a SVo_54 -t, de a WEP-keyt kéri és hiába gépelem be az előbbieket nem akar jó lenni.
-
petne
őstag
Nem volt lehetőségem még próbálkozni wifis telefont összekötni ezzel a HGW-vel, de azt tudom, hogy működik, mert hallottam róla.
Nincs valamilyen hálózatkeresés a telóban? Azzal megkeresni és rákapcsolódni...A HGW WLAN beállításait is érdemes megnézni, a http://192.168.1.254 címen érhető el 3play/3play felhasználónév/jelszó párossal, majd ott a Wireless linkre kattintani (Home Network felírat alatt).
-
petne
őstag
válasz
Core2duo6600 #973 üzenetére
Az emberek többségének elég, akik csak leveleznek, chatelnek, iwiweznek és pár weboldalt megnéznek. Erre bőven elég az 1 megás kapcsolat és persze olcsó is. Ezek az emberek nem fognak feleslegesen többet kiadni... aki komolyabb dolgokat szeretne az persze nagyobb sebességet fog választani.
Az adsl-re gondolsz? Csak bruttó 8 megát tud maximum, az adsl2+ bruttó 24 megabitet, de ez is már csak erőssen 1 km-en belül. A VDSL 2 meg akár 100-200 megabitet is 500 m-en belül... -
bmarton7
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #963 üzenetére
Én a helyedben megnézném hogy belesel e lefedettek közé itt. Lehet h olcsobban megúszod xP
-
Core2duo6600
veterán
Mire elég az ma már ....
És ha ez a helyzet ami sajnálatos, akkor mikorra fog gyorsulni.
Arra már nem is gondolok, hogy a lan sebességet elérje a net sebessége, vagy legalábbis megközelítse.
Mert van egy olyan érzésem, hogy a jelenleg internet et is el tudnánk gyorsabban érni is ha a szolgáltató így akarná. -
Core2duo6600
veterán
Nem valsószínű, hogy vpn el kellene a teloval belépni.
Nem ismerem az eszközt, de lehet az egész wifis részt ujra kellene konfigolni.
Mert nomrál esetben semmien azonosítót nem kell beírni, feltéve, hogy nem védett a háló.De elösször nem védetten próbáld meg, ekkor magától fel kell mennie.
Acces pointként kell beállítani a routert asszem.
betehetnél a wifi konfigról egy pár képet.
Hálózat nevet nem neked kell beírni, mert amikor scannelsz a teloval akkor megtalálja. -
maki füles
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #965 üzenetére
Az optikai kábelek a központokat és a optikai elosztókat kötik össze eböl kellene több .De most még rezes hálózat van az előfizetők felé. Az optikai kábel nem drága csak az átalakító berendezések.A t-home dupla hogy meg szűnik nem tudom amint vissza jön szabiról az ügyfél szolgálatos ismerősöm meg kérdezem.
-
jasu
csendes tag
Helló!
Problémám a következő:
A T-home tv-hez tartozó wlan modemhez szeretnék csatlakozni wifis mobiltelefonnal (Qtek-8310) A vezetékes internet beállítása siketült, de a wifi nem.
a Speed touch modemen narancssárga led ég a "wlan"-nál.
A modem alján van egy vpn azonosító, azt kéri a mobilteszköz.
De a telefonon például
-kér egy hálózatnevet. Azt én adom meg?
-hálózattípus: internet vagy magán/munkahelyi (ezt is kéri kiválasztani)
-elérendő hálózatok: Csak hozzáférési pont vagy minden elérhető (ezt is ki kell választani)
valószínú hogy kell egy olyan is , hogy VPN hozzáadás, de mindjárt megjelenik az hogy:
-leírás (vajon ide mit kell írni)
-VPN típus ( IPSec/L2TPvagy PPTP) ?
-kiszolgáló (ide vajon mit kell beírni?)
-Kapcsolódás ettől: Internet , biztonságos wap, wap hálózat, munka (melyik is?
-Kapcsolódás ehhez:Internet , biztonságos wap, wap hálózat, munka (melyik is?
-Felhasználónév: menne redben.
Jelszó: menne rendben
Tartomány: na ide mit is írjak?
IPSec hitelesítés:Előmegosztott kulcs vagy Tanúsítvány ?
IPSec előmegosztott kulcs : ide be kell írni valamit.
Egyelőre ennyi. Szóval elkélne a segítség...... -
petne
őstag
válasz
Core2duo6600 #968 üzenetére
Legtöbb előfizető a legolcsóbbat választja, vagyis az 1 megásat.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
ForRedGlory #967 üzenetére
Ezekután kiváncsi lennék, hogy melyik csomagból van a legtöbb müködő ...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Nem jellemezném különösebben a T-Online (lassan T-Home) üzletpolitikáját, de hagy kívánnivalót maga után. Hamarosan kivezetik a 4Mbit/s internetet és ezek lesznek helyette: 1, 2 és 8Mbit/s... Elég lol szerintem, kivették az aranyközéputat, szóval, ha valaki 4Mbit-es netet akar, akkor gyorsan rendelje meg...
-
petne
őstag
válasz
Új és más csomagok jönnek be...
-
Core2duo6600
veterán
válasz
maki füles #950 üzenetére
Optikára nincs rákötve vagy hogy ?
Mert a réz kábelek lopják a szemetek nem ?
Az optikai kábelek a megoldás ez ellen ?(#964) ForRedGlory
Mi a baj a Thome duplával, hogy megszüntetik ? -
ForRedGlory
félisten
válasz
(Kolombusz) #963 üzenetére
Hát röviden
"Hogyan érdemes előfizetni?"
- Telefonon (azért ezt javaslom, mert rögzítik a dumát és ha valaki valamit elbasz, akkor tudsz rá hivatkozni, míg T-Pontban ugye nincs ilyen lehetőség)"Telefon+ADSL, vagy csak simán ADSL telefon nélkül."
- Nos, hmmmm... Csak ADSL magában (még) nincs, ha mindenféleképpen ilyen kell, akkor várj még 2 hónapot, bízz bennem (erről többet nem kotyoghatok ki). Ha meg telefon+ADSL kell, akkor t-home dupla. Viszont ha ilyen kell, akkor gyorsan dönts, mert 2 hónap múlva kivezetésre fog kerülni."Telefon nélkül mennyibe kerül az up to 4mbit-es szolgáltatás?"
- Előző válaszomban a válaszAmúgy t-home duplában 8400ft telefonostól a 4Mbit/s Prémium
"Mennyi idő kb. az igényléstől számítva a bekötés és milyen papírokat kell vinnem? "
- Max 30 nap t-home dupla esetén.. Max 60 nap sima analóg T-COM fővonal és ADSL esetén (30-napot vállal a T-COM a vonalra, 30-at pedig a T-Online az ADSL-re) Itt máris jobban járnál a duplával, mert egyrészt max 30 nap, másrészt olcsóbb mint a második verzió, ami 10.100ft (Felező díjcsomag 3200ft, ADSL 6900ft) lenne egy éves hűséggel."Milyen engedély kell a tulajdonostól a bekötéshez?"
- Hozzájárulási nyilatkozat, Viszont ha telefonon rendeled és a nevedre, akkor az előfizetőnek is ott kell lennie, mert bele kell egyeznie abba, hogy ADSL kerüljön a vonalra.
Ez NEM váltja ki a hozzájárulási nyilatkozatot, azt be kell faxolni a 06-1-411-0550-re, vagy le kell adni T-Pontban. -
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
Most fogok Debrecenbe költözni, albérletbe.
A társasházba be van húzva az adsl, csak a lakásba nincs.
Hogyan érdemes előfizetni? Telefon+ADSL, vagy csak simán ADSL telefon nélkül. Igazából semmi szükségem a vezetékes telefonra. Telefon nélkül mennyibe kerül az up to 4mbit-es szolgáltatás?
Mennyi idő kb. az igényléstől számítva a bekötés és milyen papírokat kell vinnem? Milyen engedély kell a tulajdonostól a bekötéshez? -
badbandi
csendes tag
HELLÓ A T-ONLINE nem akar adsl-t kötni.müszaki problémára hivatkoznak.a telefon vagy8 éve ki van kapcsova.
-
icab
csendes tag
Helló mindenkinek!
A T-szopi folytatódik ! Most már ott tartok az ötödik T-s javitás után,hogy a modem kapcsolat folyamatosan megvan a kp-t és a gép között. Az SNR 14-15 között van. Az SM50b modem teszt szerint.Viszont az adatforgalom az ugyanúgy 2-3 óránként megszakad.akkor újracsatlakozok!
Ez nekem magas ? Kérdezném mi erre a magyarázat ?
Köszi . -
icab
csendes tag
válasz
maki füles #936 üzenetére
Privi ment!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest