Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sped
aktív tag
Hali T!
Csomagváltás előtt állok, az ADSL Maximumból vennék visszább, de össze vagyok zavarodva: [link]
Most mégis mi a különbség a Light és az Optimum között?
IndyCar Series - Real Racing, Real Sport
-
lotifuti
csendes tag
Először is köszönöm a választ és a segítséget. Igazság szerint elő tudok keríteni egy analóg telefont, csak én úgy globálisan nem akartam használni a SpeedTouch-ot, mert a speed az nagyon messze áll tőle, az admin hozzáférést meg őrzi a T-online mint a lángot (power user-ként pedig jópár dolog zárva marad előttünk); egyszóval rákötöttük a saját ADSL modemünket és a routert a vonalra, és azóta minden szép és jó, csak így meg nincs telefon. VOIP telefon az lehetne, mert azt tudna a mi routerünk is, meg van is ilyen készülékünk, csak hiába fizettünk elő egy VOIP-telefonos csomagra, mégsem adják meg ezeket az adatokat. A VOIP telefon 4 vonalat kezel, és ebből 2 céges FONIO-s vonal, amit már használunk is, szóval nem is lenne igazán jó az egész telefont analóg módban használni.
Köszi a segítséget! -
kew
senior tag
vagy bírják ki a kollegáid net nélkül egy kicsit
húzd ki, és jelentsd be, hogy nem működik, egyik lámpa sem ég rajta. Nem fognak semmit kérdezni, mert ezek mind így mennek tönkre, felveszik modemcserére. Kimegy a szerelő, odanyomod a kezébe és elkéred amit hozesetleg ki se húzod, csak megmondod, hogy kölcsönkértél egy modemet míg ezt cserélik, és ezért vagy online...
[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
Az a baj, ha "véletlenül" elromlana, megennének a melóhelyen, mert fél óráig sem bírják net nélkül. Azt meg kétlem, hogy a T egyből ugrana egy kimaradásra.
Lehet, hogy egy szolgáltatóváltást kéne meglépni, akkor talán másik modem is lenne, és a sebességet is rendbe raknák. Csak hát az is jó sok szünettel jár. -
-
bzoley
veterán
Szia,
A modem végül is üzembiztosnak mondható, már majd' öt éve megy, de szerintem köze lehet a lassú sebességhez. Néhány éve egyszer bepróbálkoztam egy kölcsönmodemmel, majd modem+router combo-val, a telefonálásig el is jutottam, de nem tudtak velem mit kezdeni, mert állítólag a Siemens az az egy típus, aminek valahol van egy másik fele is, vagy nem tudom pontosan, hogy mondta, annyira nem értem, a lényeg, hogy nem tudnak állítani semmit.
A vonalat állítólag bevizsgálták, szerintük a kapuig jó, a helyi telefonosok szerint meg kapun belül is minden rendben. A központ meg jó, ha egy km-re van tőlünk(légvonalban talán kevesebb is).[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
Üdv,
Van arra valamilyen lehetőség, hogy kicseréltessem a "száz" éves Siemens modemet(ehelyett ugye magamnak nem tehetek be másikat a kétoldali beállítások miatt)
Esetleg azt elérni valahogy, hogy a négy megás net kettőnél végre gyorsabb legyen?
(ADSL Profi) -
cmd
csendes tag
Szia T-online.
Kellene egy kis segítség, több mint egy hete kötöttem szerződést T-HOME Tvre, új vonallal, de azóta csak a síri csend. Komolyan veszik a 60 napot???? Olimpiára már jó lenne, nem szeretek hajnalban kelni :-)
ÜDV: Viktor
-
petne
őstag
válasz lotifuti #688 üzenetére
Nem tudod használni a T-Online VOIP vonalat a saját IP telefonoddal, az csak azzal a SpeedTouch nevű ketyerével működik egy hozzácsatlakoztatott analóg telefonnal. De ha jól tudom az IP telefonok többsége hagyományos analóg telefonként is működik megfelelő beállítással.
[ Szerkesztve ]
-
lotifuti
csendes tag
Sziasztok!
T-home dupla csomagom van, szeretném használni a saját IP telefonomat a T-home-os telefonos előfizetésemmel. Ők rátettek valami SpeedTouch nevű ketyerét, és az már csak analóg telefont tud. Tudja valaki a T-online VOIP proxy szerver IP címét?
Minden segítséget köszönök! -
mindfreak
őstag
Elmentem a helyi T-Pontba és ott utánanéztek a problémámnak. Technikailag nem megoldható a 8 Mbit. Kössssz...
Javasolták, hogy próbáljam meg az ADSL Prémiumot (4 Mbit), de tuti az sem fog menni. Azért egy próbát megér...
Bezzeg a szomszéd utcában havernak van ADSL Maximumja...Jah, azért egy e-mailt dobhattak volna, hogy hülye gyerek ne várj a módosításra, mert úgyse lehet.
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz mindfreak #676 üzenetére
Nekünk 72 órán belül átrakták
amúgy multkor 1-2 napig fél percenként szakadt a net, harmadnapra megjavult... kihívtma a szerelőket, de semmit nem találtak, a kp-ban látták a szakadásokat azon a 2 napon, de azóta csak napi 1-2(szokásos...) amúgy a vonal rendben van, 8 megát bír (4megás van most)
[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
-
pincehely
addikt
Tisztelt T-online!
A kérdésem az lenne, hogy T-home Premium csomagnál mekkora letöltési sebességem lehet ideális körülmények között!
http://kefetemap.deviantart.com/
-
mindfreak
őstag
Két hónapja kértem csomagmódosítást ADSL Optimumról ADSL Maximumra és még mindig nem történt semmi. 30 nap után felhívtam őket és udvariasan érdeklődtem, hogy miért nem történt még semmi, akkor azt mondták, hogy "megsürgetik a kollégákat".
Eltelt újabb 30 nap... ma már nem leszek udvarias.
-
petne
őstag
válasz T-online #673 üzenetére
Valóban... simán megtámadhatná a Magyar Telekom a dolgot.
Egyébként aki megveszi nem is tud mit kezdeni vele... hiszen nem fog működni, csak porfogónak lesz jó . A HGW-nél szintén hasonló a helyzet, mivel nincs admin jelszava (vagyis nem valószínű, hogy van az illetőnek), így csak sima routerként fogja tudni használni, még a VOIP-t se tudja üzembehelyezni.
[ Szerkesztve ]
-
endrúdí
csendes tag
OK, engem érdekelne, hogy hol van olyan térkép a neten ahol fel vannak tüntetve a telefonközpontok. Illetve a DSLAM-ok elhelyezkedése. Kiváncsi lennék, hogy honnan kell mérni a vonalhosszt.
Én például, ha most vennék lakást akkor figyelembe venném azt is, hogy közelebb legyen a telefonközponthoz, ergo jobb szolgáltatásokat is ki tudjak próbálni, nagyobb sebességet érjek el. Ha adott 2 lakás ami egyforma messze van a munkahelytől és ugyanannyiba kerül, akkor akár döntő lehet ez a szempont is.
Például nálam a 16. kerben nincs T-home TV, nincs betelepülve a TVnet hurokátengedéssel és ADSL2-vel satöbbi ....
Szerintem ez érdekes lehet.
A XI. kerületben hol van VDSL tesztüzem ?
Előre is kösz, ha segítesz.
-
sakeee82
aktív tag
Egy dolog módosult a gépben, az pedig egy új videókártya, ami nem valószínű, hogy problémát okoz, mivel szombatig semmi probléma nem volt. Vasárnap reggeltől csinálja a fesztivált!
Az a furcsa, hogy amikor bekapcsolom, a kis montor a sarokban kap egy piros keresztet. Majd kihúzom az utp-t visszadugom és akkor 20 sec múlva van net, de némely oldalt alig hozza be! Ha újraindírom újra nincs net. és ismét utp ki majd be.
A windowst kb 7x!! tettem fel vasrnap és ugyanaz volt a helyzet. Nekem van külön c partícióm a vistának. Ha azon volt vírus vagy akrámi, az formázva lett. Ha viszont a többi partícion van vmi az nagyon nagy cink:SAz utp kábel törése okozhat ilyet, márha törött???
Jelenleg megy a net igaz lassan és érdekesen, vmiért nem hozza be az oldalakat vagy nagyon lassan...
[ Szerkesztve ]
-
lymmz
csendes tag
válasz sakeee82 #661 üzenetére
Szia!
Valószínűleg valamilyen beállítás módosulhatott a számítógépeden, a szolgáltató nincs befolyással a számítógépedre azzal kapcsolatban, hogy kérjen-e jelszót vagy sem. Ilyenkor a legtisztább dolog egy újratelepítés, esetleg ha a Hálózati Kapcsolatokban van más a Helyi Kapcsolton kívül akkor azt töröld! Gyanítom, hogy ezek megoldják a problémád!
Amúgy érdekességképpen:
http://www.vatera.hu/x300t_iptv_set_top_box_81042085.htmlVaterán lehet kapni STB-t.
http://www.tamasnaplo.hu
-
sakeee82
aktív tag
Üdv
T-online előfizető vagyok, bár már lejárt a hűségnyilatokozat.
Szóval van egy általatok adott motorola kábel modem, ami az utóbbi 3 napban meghülyült. Ki-be kell dugdosni az utp kábelt és akkor néha ha úgy van kedve van net elérés is. Továbbá néha néha nagyon belassul és nem hozza be az oldalakat, de az msn és online játékok mennek vele. Volt modem reset többször is, nem segít. Néha bedobja, hogy adjam meg a jelszót és a felhasználó nevet, ami ugye elvileg csak az adslnél kell!!!
+Ha a gépet újraindítom 50-50%, hogy lesz e vagy sem internet!Ma kipróbálom haver gépével, ha nálla is rossz, akkor előre is köszönöm a tanácsodat!!!
-
galóca18
tag
válasz Core2duo6600 #658 üzenetére
Köszi szépen! Így már világos.
Éjszakai bagoly vagyok. Világosban ritkán netezem. :)
-
Core2duo6600
veterán
válasz galóca18 #623 üzenetére
Az dieális természetesen az lenne ha a 0 hoz tartana, de mivel még 1 cm es kábelen is számít az elektron sebessége, ezért 0 sosem lesz, de minél alacsonyabb annál jobb
A Ping röviden az az idő mire a megcimzett gép válasza visszaér hozzád.
Jelen pillanatban a prohardver.hu ra, úgy, hogy fut a torrent egy másik gépen, átlag 32 ms volt.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
petne
őstag
válasz juliabrilke #655 üzenetére
Egyetértek a UPC-vel kapcsolatban...
Nálunk egyébként T-Home Tv és ezáltal adsl van bekötve a fehérvári lakásba.
[ Szerkesztve ]
-
-
petne
őstag
válasz juliabrilke #653 üzenetére
Jah értem, akkor T-Online kábelnetet nem fogod tudni választani, mert ott nem elérhető. A UPC a fő szolgáltató és most kezd el terjeszkedni a Digikábel.
[ Szerkesztve ]
-
petne
őstag
válasz juliabrilke #651 üzenetére
Fehérváron csak egy lakóparkban van T-Kábel, de ott is csak a kábeltv szolgáltatás, kábelnet nincs, tehát átvinni nem fogod tudni. Jelenleg melyik városba laksz?
-
petne
őstag
válasz juliabrilke #648 üzenetére
Jah értem, akkor kábelnetről van szó, így akkor én is belevágnék. Bár az új helyen elérhető lesz a kábelnet?
-
juliabrilke
veterán
-
petne
őstag
válasz juliabrilke #646 üzenetére
Megéri emellett még egy telefonvonalat beköttetni? Szerintem várjátok meg, míg lejár a hűségnyilatkozata a 8 megabitesnek és azután foglalkozzatok ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
petne
őstag
válasz juliabrilke #644 üzenetére
T-Online munkavállalói internetflotta csomagjait itt találod meg, a hobbi csomag már nem létezik, tehát arra biztos, hogy nem lehet előfizetni, de azt hiszem, hogy az a jelenlegi 4 megabites csomagnak felel meg, tehát a Prémiumnak.
[ Szerkesztve ]
-
petne
őstag
Jelen esetben a monopólium is erőssen közrejátszik, hiszen Cegléd nagy részén van a Fibernet és a T-Home (némely lakótelepen Rubicom, de az elég kevés helyen), meg persze a műholdas alternatívák, de ez kevés. Ha erősebb lenne a verseny, erősebb lenne a hűségkedvezmény, de ez kábeltv társaságoknál nem nagyon fordulhat elő, mivel ott nincs lehetőség arra, hogy ugyanazon a madzagon másik szolgáltató lépjen be, ellentétben pl. az adsl internetnél. Arra meg kevés esély van, hogy egy másik szolgáltató teljesen kihúzza a vezetékét, a Rubicom is elég lassan halad egyrészt, másrészt meg Ők csak lakótelepbe mennek, ugyanúgy, ahogy a DigiKábel is, mivel ott könnyebben megtérül a befektetett pénz.
[ Szerkesztve ]
-
-
Vigneau
félisten
Nohát, kicsi a világ - némileg több, mint 4 éve élek itt. Egyedül az nem tetszik, hogy 2 vevőegységre lenne szükségem és az tetézi valamelyest a költségeket...
Tibiajax: Szia Kedves Cicus! Én még bízom abban, hogy egyszer eljő az az idő, hogy nem mi vagyunk a szolgáltatóért és ő köszöni meg a mi pénzünk, ha nála költöttük el.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
-
Tibiajax
nagyúr
Köszönöm szépen skacok, már megy is. Ha erre jártok vmikor, egy-egy hideg sör vár rátok
-
Tibiajax
nagyúr
Segítség kellene!
Adott egy xp-s gép, melyen tökéletesen müködik a t-kabel-es net. Most hazahoztam a saját gépemet is, melyen vista van, és istenért sem tudom fölcsatlakoztatni a netre. Próbálok új kapcsolatot létrehozni, az meg is van, új broadband kapcsolat, stb.., kér esetleges user és pass-t, de az nálunk nincs, nem kaptunk.
Az xp-s gépen is egyszerüen csak aktiválva van mintha helyi kapcsolat lenne, és megy. Gondolom, kapott automtikus ip-t és bye. Vista alatt sehogy sem tudok felcsatlakozni, pedig marhára kéne a net.
Ha valaki tud, segítsen! Köszi! -
lymmz
csendes tag
válasz juliabrilke #629 üzenetére
Fizikailag nem következne be változás, szóval nem szűnne meg semmi.
Sok sikert hozzá.
-
-
lymmz
csendes tag
válasz juliabrilke #627 üzenetére
A hűségidő akkor számítana ha le akarnátok mondani vagy kisebb csomagra akarnátok váltani, így semmi akadálya sincs annak, hogy rendeljetek még egy telefonvonalat.
Ha ezt megkérdezed, hogy lehet egy ugyanazon a számítógépen két internetet használni egyszerre akkor szerintem nem fogod tudni megoldani, tényleg nem egyszerű dolog. Miért van szükségetek két 8 megás vonalra? Megéri fizetni plusz egy adsl maximum árát?
-
lymmz
csendes tag
válasz juliabrilke #625 üzenetére
Az ADSL Hobbi egy régebbi csomag neve, de gondolom Flottás adsl-re gondoltok "céges net" alatt. Amennyiben a cégetek fizeti a telefonvonalat akkor beköthettek egy új vonalat is, majd lesz két 8mbites ADSL-etek.
Viszont az a legkézenfekvőbb, hogy a jelenlegi csomagotok átváltják flottásra, így nem Ti fogjátok kapni a számlát hanem a munkahelyetek.
Műszaki paraméterekre ugyanolyan mint bármelyik másik csomag, ne számíts arra, hogy bármennyivel is gyorsabb.
-
juliabrilke
veterán
Üdvözlök mindenkit!
Lenne pár kérdésem. A laskásunkba jelenleg telefonvonal és 8Mbites ADSL van bevezetve. Páromnak lehetősége van céges netet bevezetnie.Úgy emlékszem, hogy a neve hobbi adsl és hobbi kábelnet. Van-e arra lehetőség, hogy bevezessünk még egy adsl-t vagy inkább a kábelnet lenne a nyerőbb?
Valaki tudna információt adni a céges internet sebességéről? Hobbi a csomag neve.
Előre is köszönöm! -
galóca18
tag
válasz Core2duo6600 #619 üzenetére
Szia!
Köszi! Egyébként a ping micsoda? Sok helyen emlegetik, de sehogy nem bírtam eddig kihámozni, hogy mit "mér" vagy határoz meg. Azt mostmár tudom (tőled), hogy a távolság rosszul hat rá. Jól tudom, hogy az a jó, ha minél alacsonyabb a ping értéke? Mennyi a reális?
Előre is köszi a választ!
-
rape
csendes tag
Sziasztok!
Van valamilyen megoldás arra, hogy a T-home TV STB-jét egyfajta médiacentert lehessen alkalmazni?
Ha már ott van a nappaliban, akkor valamilyen mp3 lejátszó szoftver futhatna az STB-n, ami el tud érni a helyi hálózaton megosztott mp3 fájlokat, és ezeket képes lejátszani. A hálózaton lévő filmeket is le lehetne játszani ilyen módon.
Az x301t STB rendszerinformációja szerint Windows CE 5.0 fut rajta, ami nyilván képes erre a feladatra. Az már más kérdés, hogy ehhez adminisztrátori jogosultság kellene az STB oprendszerére, ami egyelőre nincs. Továbbá valahogy be kellene jelentkezni rá mondjuk egy hálózati gépről, és valamilyen felületen keresztül telepíteni kellene tudni rá programokat.
Érdemes ezzel foglalkozni, vagy reménytelen?[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
válasz #30814464 #617 üzenetére
Nekem így van beállítva így müxik.
Hogy ez mennyire van összhangban azzal ami a t-online oldalán van nem tudom, de én próbálhgatások sorával értem el a müködő levelezést nekem az a doksi nem segített.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Core2duo6600
veterán
válasz galóca18 #614 üzenetére
a távolság leginkább a pingeket, meg attól füg, hogy hány routeren megy keresztül, a router lehet itt a szolgáltató számítógépet sorozata, és a pillanatnyi terheléstől is függ.
És attól is lassú lehet, hogy a körzetedben le van terhelve.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
petne
őstag
válasz #30814464 #615 üzenetére
Relay access denied-ot akkor kapsz, ha nem autentikálsz. Tehát rosszul van beállítva a fiókod, már elég régóta szükséges megadni az smtp küldéshez is a felhasználónevedet és jelszavadat, részletes beállítási útmutató: http://www.t-online.hu/ajanlataink/termekek/20070514email.html
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
galóca18
tag
Heló!
Körbeméricskéltem a fél világot, beleértve a T-online ADSL tesztoldalát is, végül betelefonáltam nekik, ott megadták a T-online-os kábelnet sávszélesség teszelő oldal címét. Azon az oldalon, már nem emlékszem pontosan, cirka 10-12 kbps-t mértem az 1 M helyett! Azt mondták, reseteljek (cm reset), akkor följavult hatszázkilencevenakárhányra (az már több, mint fele annak, amiért fizetek), azóta már olyan is volt, hogy a 800-at is túllépte. Persze az még mindig nem 1M, de azt is megmagyarázzák, mint tudjuk... Csak rosszabb ne legyen!
"Nem véletlen "Budapest" szervernévnek kéne lennie?"
Valahogy az az érzésem, hogy az nem igazán pontos, mert amikor az összes többi szerver pl. 200-at mér, ott mindig 400 kbps. Ami ráadásul nem áll összhangban a monitorom sarkában ülő kis kijelzővel. A nyíregyházin is mértem, az a többivel összhangban van.
"Nuremberg, az hol van?"
Nem tudom, mennyire volt komoly a kérdés. A válaszért ide katt. Nuremberg=Nürnberg
Ha csak költői kérdésnek szántad, bocs, nem piszkálódni akarok.Szerk.: A távolság befolyásolja a mérés pontosságát? Azt gondoltam, az 1M mindenhol 1M. Vagy nem? Passz!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szia, nekem egy olyan problémám van, hogy nem engedi ki az emaileket a t-online-os címem.Minden jól van beállítva (5éve axelero-t-online elöfizu vagyok, jópárszor állitgattam az outlookot), namost kipróbáltam egy macbookon és ott hibátlanul megy.
Van esetleg tipped mi lehet a gond?
Köszi Üdv, -
-
galóca18
tag
válasz T-online #601 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ! Akkor is jó az a cím, amit adtál, ha nem ADSL-em van, hanem kábelem? (Mert az az ADSL sebességteszt főoldala.) A modemen 2 reset van:
* CM RESET
* EMTA RESET
Melyiket használjam kábelnet esetén?Már telefonáltam párszor, egyszer például azt mondták, hogy ha újra gond lesz, mondjam meg, hogy vonalvizsgálatot kérek. Amikor pedig ezt tettem, közölte velem az akkori ügyintéző, hogy ő nem látja indokoltnak. Persze, hiszen nem ő kínlódik vele...
Egyébként a vonalvizsgálat miből áll? Ki fognak jönni hozzá vagy valahonnan bentről intézik? (Mert ezt sem tudta megmondani az ügyintéző. Vagy csak nem volt kedve, nem tudom.)Nincs másik gép, se modem, se router. Most rendben van a sebesség, általában hosszas használat után (6-10 óra, majd jobban megfigyelem) van zűr, hajnaltájt. Szakadozik, elmegy a net vagy "csak" lelassul.
Valóban csak olyankor érdemes beszólni, amikor épp fönn áll a hiba? Különben tehetetlenek? (Bár amikor beszóltam, épp zűrös volt mindig.)Kew: Egyrészt igazad van: néma gyereknek az anyja sem érti a szavát. Másrészt (sajnos): próbálkoztam már, de nem sok sikerrel. (De hidd el, jobb, hogy most nem telefonáltam, utálom magam, amikor ennyire pipa vagyok, úgysem lett volna türelmem higgadtan elmondani, csak szegény ügyintéző látta volna kárát, pedig nem is ő tehet erről. Nem szokásom ennyire berágni, de ekkorra már megvolt a hangulatom amúgy is. Majd legközelebb betelcsizek, nyugisan. )
Lymmz: Köszi a menüt.
-
T-online
tag
Van egy ceglédi jóbarátom, épp a minap beszélgettünk erről, ha Rubicom nincs, akkor TV szempontjából amiről érdemes beszélni az a Fibernet és a T-home, net esetében Fibernet és ADSL, más alternatíva van, de nem igen hiszem, hogy az érdekelne (DIGI, UPC, Hello HD műholdas), van még valami netring, de az szóra sem érdemes.
T-Home TV - Ne csak nézz, tévézz! (www.t-hometv.hu) - megújultunk
-
Vigneau
félisten
válasz T-online #605 üzenetére
Szia!
Láma kérdésem lesz, mert már fáradok a keresgélésben...
Cegléden ki van építve a T-Kábel? TV -re és NET-re lenne szükségem. FiberNet-ről váltanék. A RubiCom már kiesett, nem jön be a lépcsőházunkba.Vigneau
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
T-online
tag
Akkor a csatlakozást hagyd ki, a többit csináld meg, ha ott is nagyon lassú lesz a sebesség, akkor érdemes lenne megnézni router nélkül(ha van) vagy egy másik géppel, mert az esetek többségében tűzfal, vírusírtó, vírus vagy a háttérben futó alkalmazás miatt van a lassulás.
-
T-online
tag
válasz galóca18 #600 üzenetére
reseteld a modemed, adsl@test felhasználónév, test jelszó párossal csatlakozz fel, mérj sebességet a 192.168.9.1 oldalon, kapsz egy 121-el kezdődő hibaszámot, ezt diktáld be a 1412-n (2 1 ügyfélazonosító, 2 1 0 ügyféljelszó) és máris elkezdik a problémád elhárítását.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile 2
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest