Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimi91
tag
7000 fős kisváros (Bátaszék). Nem tudom pontosan hány van, de tőlünk 500 méteres körzetben kettő is van. Ezen kívül van egy központ is, ami egy rendes épület, fővonal (gerinchálózat?!) oda fut be. Ezek a "minik" szokásos utcára kihelyezett DSLAM cabinetek, képet sajnos nem tudok most róla, 2 hét múlva tudok készíteni, ha érdekel. Optika megy bele szerintem, mert voltak földmunkák a környéken és elv telekom végezte. Nem tudom hány előfizető mehet egybe, de nem nagyon tapasztalok terheltséget (már amennyit otthon vagyok és használom). 50-es csomagot ír amúgy az egész városra.
-
WinZol
aktív tag
Üdv!
Kaptam egy Speedport Entry 2i-t.
Hogyan/hol lehet beállítani a remote management-et?
Köszi
WinZol
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz -=Vacsek=- #66195 üzenetére
MT azonosító, biztonsági kód (5 számjegy) ezen kívül mást nem.
Nagyon sok minden lehet, de kb. semmit nem írtál, milyen technológia, milyen eszköz(ök), de hívd fel őket ránéznek a vonalra, ha baj van felveszik hibára.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-=Vacsek=-
senior tag
hello. óránként többször megszakad a net kifagynak az online játékok. mitől lehet? tudakozót felhívom milyen adatokat kér el?
[ Szerkesztve ]
-
Marcell2002
csendes tag
Nagyon köszönöm a válaszod! Szóltam nekik, hogy hiába vettem ki ,azt az elosztót így is kicsit alacsonyak a jelszintek mondtam hogy egy picit tekerjenek az erősítőn. Utána magától vissza megy elvileg normál módba a router? Vagy hard-reset? Vagy azért is kell telefonáljak?
Megoldom!! :)
-
MajaG
senior tag
válasz Marcell2002 #66187 üzenetére
1412- valószínű visszahúzott a rendszer 14 megás profilba, a rossz paraméterek miatt.
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
Sziasztok!
Online csomagváltásnál normális, ha a "rendeléseim" közt nincs semmi, viszont mailt kaptam a rendelésről és hivatkozási számot is hozzá? Ill. mennyi idő alatt történik meg a váltás? Amint feldolgozzák hétköznap, vagy a következő számlázási időponttól?
-
Marcell2002
csendes tag
Sziasztok!
Ahogy mondtátok kivettem a kábelelosztót, jobb is lett a jel. De még most is nagyobb terhelésnél megszakad és újraindul no meg 20mbps helyett csak 14 jön.
Ötlet? Mit tudnék csinálni?Megoldom!! :)
-
Tigerclaw
nagyúr
A TV GO szolgáltatásnál hogy lehet lecserélni a belépéshez szükséges e-mail címet?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
chester99
aktív tag
Üdv
Valaki megnézné akinek ip-tv-je van a sport1hd és sport2hd és a spektrumhd csatornáknál ott van e a HD?
Nekem Sat tv-m van és azt vettem észre, hogy nincs ott a fenti csatornáknál a HD.
Kinézem ezekből, hogy kiírják hogy HD közbe meg az SD-t nyomatják...[ Szerkesztve ]
-
parijani
tag
válasz #73820095 #66178 üzenetére
Köszi! Nekem is nagyon elegem van belőlük, főleg, hogy hülyének néznek, igazából ha be lehet lépni a modemre, akkor beleírom a levélbe, ha nem, akkor meg nem, de igazából ha nem lehetne belépni, akkor miért nem korlátozzák le? Korábban a UPC-nél kellett user/pass, de nem lehetett konfigolni, nyilván azért, mert ez tiltva volt. Véleményem szerint azért is engedik belépni, mert ha hiba van és megkérik az ügyfelet ő mit lát, akkor rá tud nézni, kvázi segít a szolgáltatónak, de hátha valaki biztosabban tudja és válaszol egy tutit
-
törölt tag
válasz parijani #66177 üzenetére
H szabad-e belépni, nem tudom, de upc anno tök uilyen hibával hónapokig szívatott, és smiféle felelősséget nem vállalt érte. Végül 4 hónap kártérítést sikerült kiverni belőlük, de sok kitartás kellett.
A tanulság: mindig bejelenteni, és a bejelentésnek legyen nyoma. A telefont elvileg rögzíteniük kell, de képesek eltüntetni (ezt konkrétan a tré követte el, egyszerűen letagadták a felvett beszélgetés meglétét, v törölték gyorsan), tehát email, amit jól megőrzöl. Percre pontosan írni, h mikor tapasztaltad a hibát, a listát őrizni. Kellő esetszám után és gyakoriság után már lehet reklamálni. És kérhetsz segítséget a Békéltetőtől meg a Hírközlésitől, megadják a szükséges információkat, ha felhívod őket, de ha emailt írsz, akkor a választ már lehet a trénél is lobogtatni szükség esetén.
-
parijani
tag
Sziasztok!
Szerintetek az mennyire szabályos, hogy panaszt tettünk a telekomnál, mert rengetegszer van nálunk hiba, azaz semmilyen szolgáltatás nem működik és ha összeadom, akkor az év jelentős %-ban nincs szolgáltatás. Ennek kivizsgálását kértem, mert minden esetben azzal zárják a hibát, hogy nem náluk volt, persze nem is nálunk, mert a bejelentés után megjavul. Kábeles net+telefon+tv van, arra hivatkoznak, hogy az internetszolgáltatásban (én a teljes szolgáltatást jelentettem be)nem náluk volt a hiba, holott a Thomson (THG-541) modem Internet LED-je folyamatosan villogott, és sem a tv, sem a telefon nem ment, ránéztem a modemre, és azt láttam, hogy nem sikerül szinkronizálnia a szolgáltatóval. Hivatkozhatok arra, amit a modemben láttam, mennyire szabályos, hogy belépek rá? Egy kicsit felkaptam a vizet, hogy flegmán leakarnak rázni, holott egyértelmű a hiba, vagy hova érdemes fordulni (havonta kb 2-3 alkalommal rossz), sajnos más szolgáltató meg nincs a lakhelyen, mert ha lenne, akkor már váltanék!
Van esetleg valakinek valami manual-ja, hogy mit jelentenek a LED státuszok?
Köszi! -
DJ. Ru$y
félisten
válasz #65388800 #66172 üzenetére
Áttesznek a központban egy másik portra (ami már VDSL2 képes) és kicserélik a HGW-t ennyi. Nincs kábel húzás semmi. Ha van telefon előfizetésed is, akkor a készüléket már a HGW-re kell dugnod.
Optikánál új kábelt húznak a házba is igen.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz chester99 #66170 üzenetére
Ez egy Google képkeresés eredménye nem nagyon szórakoztam vele.
És a hozzászólásommal együtt átemelte. (Mivel itt tartózkodik körünkben és név szerint nem tudom ki az, ezért most kérem meg, hogy távolítsa el az itteni hozzászólásom a facebook oldalról!)
Arra nem gondolt, hogy pont azért nem tesznek át mindenkit azonnal VDSL2-re, mert kicsit költséges mutatvány, mindenkinél eszközt cserélni...
[ Módosította: radi8tor ]
-
dchard
veterán
Nem árt tudni, hogy a közeg minden esetben analóg, még optikánál is. Pontosan ez a feladat: hogy egy amúgy megbízhatatlan közegen keresztül lehetőleg hibamentesen továbbítsunk digitális adatot.
A másik közkeletű tévedés, hogy a régi betárcsázós modemek analógok voltak, sokszor hívták őket tévesen analóg fax modemnek. Holott az (is) digitális QAM modulációt használt, ami a hagyományos telefon beszédsávjában működött.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
btz
addikt
válasz Gubek-Einste #66158 üzenetére
Jah, értem. Azért gondoltam, mert már volt olyan is aki tényleg így értette, hogy az adsl vonal az analóg.
ⓑⓣⓩ
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #66165 üzenetére
Köszi én meg a blogjában kerestem Hát nem tudom érdemes e most ezzel szórakoznom mert nem tudom mikor kötik be az optikát. Dec 31 lett volna a határidő de hát abból nem lett semmi az a baj meg sem tudom nézni hogy legalább a 99-es körzetben alkotnának e már valamit.
-
csabi10
senior tag
válasz zunicum #66147 üzenetére
Nekem tavaly novemberben járt le a hűségem, de csak decemberben mondtam fel mert akkor kötötték be a digit. A HWG-t és az STB-ket a Campona-ban adtam le, simán el vették nem problémáztak.
Egy jó tanács ami papírt kapsz ügyfélszolgálaton őrizd meg jól, mert nekem már számláztak ki 35.000 Ft-ot azzal hogy nem adtam le az STB-t.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #66158 üzenetére
Adsl2+-on vagyok. Köszi megnézem.
-
Atomantiii
addikt
válasz Gubek-Einste #66162 üzenetére
Rendben, akkor ha tudnak nagyobbat adni akkor átrakatom magam, ha meg nem akkor marad így ahogy eddig volt. Köszönöm a segítséget.
Mert legutóbb a telefont biztosan át akarták rakni digitálisra, de az internet szerintem maradt volna annyi, mint előtte.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Atomantiii #66161 üzenetére
VDSL esetén szinte teljesen biztos, hogy elérhető lesz a 20-as csomag is, talán még a 30-as is.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Atomantiii
addikt
válasz Gubek-Einste #66160 üzenetére
Értem, de ha akkor nem tudnak nagyobb csomagot adni internetből akkor gondolom felesleges változtatni a mostani felálláson csak azért, hogy kapjak egy másik modemet.
-
titán
válasz Atomantiii #66159 üzenetére
ADSL esetén is lehet digitális telefont használni, nem kell hozzá feltétlenül VDSL.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
titán
válasz #65388800 #66155 üzenetére
Most ADSL2+-on vagy VDSL2-n vagy mert nem mindegy.
Keres rá GoodSpeed fórumtársra, nála volt ADSL2+ -> VDSL2 váltás és a korábbi 12 Mbps helyett egyből 21 Mbps lett neki.#66157 btz
A telefon lenne átváltva analógról digitálisra az ADSL2+ -> VDSL2 váltással.[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
-
Atomantiii
addikt
Nos akkor mit tanácsoltok nekem?
Ha átraknának VDSL-re és úgy elérhető lenne nagyobb internetcsomag a mostani 10 MBitesnél akkor gondolom célszerű azt választani, de ha ugyanúgy maradna a 10 MBit, akkor van értelme átrakatni magam analógról digitálisra?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz #65388800 #66150 üzenetére
Mert mondjuk nem tesznek át kapásból másik technológiára. Ha nagyobb csomagot rendelsz, és VDSL2-n tudja, akkor áttesznek. És azért is, mert VDSL2-höz olyan HGW kell, ami támogatja a VDSL2-t, számtalan helyen van szerintem még kint fekete D-Link, vagy virágmintás ZTE stb amik nem támogatják a VDSL2-t, ott mindenhol eszközt kell(ene) cserélni, ha áttennék őket VDSL2-re.
Ennyi különbség elég?
-
madle
őstag
Sziasztok,
egy hónapja vagyok Magenta 1 előfizető, amihez mobil részbe belevontam a meglévő Next S előfizetésem. A Mobil számláimat attól függetlenül megkaptam hónap első napján, illetve a Magentához járó TV részletét is.
Mai napon viszont kaptam egy 4900Ft-os számlát, amihez csak az otthoni előfizetésem azonosítója van írva, semmi más, hogy internet, telefon vagy TV... Akkor ez most mi akar lenni? Mert nem tudom hova tenni a dolgot.
Illetve az előfizetéseim listájába is össze vissza szerepelnek a Magenta 1 összetevői:
-Internet 2 év hűséggel 3800Ft
-Hoppá plusz 1 év hűség 2550Ft
-Tv Családi HD hűség nélkül, ingyen -
zunicum
tag
válasz DJ. Ru$y #66123 üzenetére
Ez a lista nem ér semmit sem, csak parasztvakítás.
Más:
2016. április 26-án jár le a hűségem a homárnál. Mikor mondhatom le az előfizetést?
Az ÁSZF szerint az ügyfélszolgálaton is leadhatom a nálam lévő set top boxot és hwg-t, akkor miért erőltetik a postai leadást?[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
válasz ANDROID??? #66145 üzenetére
Köszi.
-
ANDROID???
addikt
válasz Atomantiii #66144 üzenetére
A szerelő hozza és cseréli, telefonon tudsz vele egyeztetni majd időpontot, mert hívni yzokott, hogy akkor jönne...
-
Atomantiii
addikt
Amúgy ha kapok új eszközt azt a szerelő hozza majd vagy átvehető T pontban is? Mármint hétköznap nem igen vagyok itthon, amikor jönne.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Marcell2002 #66142 üzenetére
Mi az, hogy nincs meg? Egy szálat visszakövetsz, vagy a bejövőszálat leköveted, ha csövezve van, akkor a csövek dokumentációját megnézed. Ha pedig nem akarod az osztóponton a HGW-t, akkor a főszálat be kell vinni a HGW-ig onnan ahol osztva volt, majd a HGW-től vissza egy szálat az osztásig. Jó munkát!
-
Marcell2002
csendes tag
Sziasztok!
Ma megkötöttem a Magenta 1-nevű csomagot, és azt mondták hogy csak akkor lesz érvényes ha átálok a digitális vezetékes telefonra. Azt mondták hogy mivel a lakásba több "telefon konektor van" (és én mindegyiken szeretnék vonalat ) hogy keressem meg az elosztót ami elosztja a fővonalat. De ezt az ég világon sehol nem találtam. De ha meg is lesz tuti nem ott lesz a modem. Szerintetek hol lehet? Vagy mit kéne csináljak? Kihívnám őket de nem akarok azért is fizetni....Megoldom!! :)
-
DJ. Ru$y
félisten
1, Igen.
2, Lehet kicsit hosszabb idő is, de 1-2 percen belül kellene igen.
3, Ez egy modem, nem HGW, nincs ellátva router funkciókkal, ezért kell a routerben a felhasználó + jelszó
4, Jó.
5, Fel kell őket hívni MT és biztonsági kód (nem PPPoE jelszó, ez egy másik 5 számjegyű kód) megadása után ügyfélszolgálatosnál lehetett régebben szóban ilyet módosítani, de volt valami SMS-ben megküldés is, szóval ügyfélszolgálat hívása.
6, Nem volt kérdés, de a felhasználó nevet ilyen formán kell megadni xyz@t-online.hu a kukac utáni rész már lehet telekom.hu ezzel nem vagyok tisztában, ami a szerződésben megadott fő T-s e-mail cím, az a "felhasználó".Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
eight
senior tag
válasz DJ. Ru$y #66138 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Pár kérdés:
- Az internet led csak akkor fog élni, ha a helyes felhasználónév/jelszó párossal felépült a kapcsolat?
- Ha kihúzzuk és visszadugjuk akkor azért 1 percen belül meg kéne jönni a netnek ugye?
- Ez a kütyü mikor megkapja az ember a T-Home-tól akkor csak egy bridge, vagy egy router is egyben (mondjuk mivel ma reggel még ment minden ugyanazzal a routerrel, ezért talán ez nem is fontos kérdés)?
- MTU 1492, az jó neki?
- Mi van akkor ha nem jól tudja a jelszót (azt mondja a párja írta le annó), telefonon tud újat kapni, vagy a régit meg tudja újra kapni ha betelefonál?Köszönöm szépen!
-
eight
senior tag
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Kollégám hozta be a routerét, hogy állítsak már be jelszót a wifire, mert aki ezer éve beállította neki annó, az nem tett rá jelszót. Behozta, WRT54G v7 (sehol nem találtam rá már FW-t sajnos, ami rajta van az meg ráadásul német), de nem tudtam belépni, mert nem a gyári jelszó volt. Kérdeztem milyen netjük van otthon, mondta, hogy kábeles UPC... szóval mondtam akkor resetelem a routert, mert ahhoz nem kell semmi beállítás.
Meg is történt minden szépen, kipróbáltam és működött (192.168.1.1 lett és DHCP-vel osztotta a netet).Hazament, visszadugta és sehol semmi. Nem akarom itt leírni nektek pénteken az egész nyomozás történetét, de a lényeg az, hogy inkább a T-Home-tól van egy Dlink 360R adsl modemje, azon meg "nem ég az internet lámpa, a LAN meg villog"
Én még olyat nem láttam, de kis gugli után arra jutottam, hogy PPPoE lesz, szóval nagy nehezen elmagyaráztam neki hogy hogyan tudjuk átállítani a routert, beírtuk a felhasználónevet és a jelszót.. de még mindig semmi net nincs.
Azt szeretném megkérdezni, hogy merre induljak el holnap a második telefonos felvonásban?
Előre is köszönöm szépen
-
dkpisti
tag
Hali volna egy dlink 704 modem ami megfogja a teamviewert nem müködik sajna proxy baja van,és ddns-t állitottam be neki a ruter elfogta látja,a ddns oldalon is ott az ip de nemdob be semmit rá ha beirom gondolom az admin résznél kellene engedni a http protokol,a web hozzáféréshez valaki tudna segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
chester99
aktív tag
Üdv
Ha már szóba került az optikai fejlesztés, ma beszéltem a Telekommal egy rendelés miatt, utána rákérdeztem, hogy nálunk (Abony) mikorra épül ki az optika, hosszas várakozás után azt a választ kaptam, hogy idén mindenképp kiépül, de jövőhéten három nap is lát hálózatkorszerűsítést a városban, de, hogy ez mit takar , azt nem tudta megmondani. Jelenleg VDSL van max 20 Mbittel, lehet ezt "csavarják" fel egy kicsit?
[ Szerkesztve ]
-
Zimi91
tag
válasz #65388800 #66127 üzenetére
Telefonon tudsz infót kérni, ami néha semmire se jó, mert egyik napról a másikra változnak a dolgok. Legalábbis májusban még azt mondták semmilyen fejlesztés nem lesz ebben az évben (2015), decemberre meg lett legalább VDSL (több kis DSLAM az utcákban). De nekem pl az infó is egy hónap volt, úgy, hogy én hívtam őket vissza, pedig azt mondták pár nap is hívnak. Nem tudom milyen a modemed, de ezt olvasd el: [link].
zooom3r: Nem vittek HGW-t? Egyből bekötötték nekem. Amúgy melyik település?
-
zooom3r
tag
Sziasztok! Tegnap behúzták az optikát az oszloptól a házba. Van valakinek tapasztalata kb mennyi idő mire hozzák a HGW-t?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Atomantiii #66122 üzenetére
Hívd fel őket, és kérdezz rá, vagy nézd meg itt, hogy a településed benne van-e a listában, de sajnos ez nem hoz pontos címre találatot, csak a települést tudod megnézni.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz #65388800 #66118 üzenetére
A modemig az ő dolguk, ellenben van olyan "opció", hogy régebbi előfizetésnél kifizették az ügyfelek a modemet, ilyenkor sajnos neked kell megvenned a másikat. Én is ilyenben voltam egészen a VDSL2-ig, mondta az ügyfélszolgálatos, hogy sajnos ez olyan konstrukció, hogy anno mi ezt "megvettük" (ingyen adták, mert hűséget írtunk alá, de nem az ő tulajdonuk), így szépen kerestem az újabbnál újabb D-Link modemeket, van itthon 4-5 db fekete, meg 8-10 szürke... 500-600 Ft-os áron vettem mindet, fel voltam készülve. Mióta VDSL2 van, azt kiküldték "szereld magadban", az már az ő eszközük, és csak "rám van bízva".
ANDROID???
Köszönjük a hasznos információkat, ezzel előrébb mozdítottad a fórumot.Atomantiii
Hát, ha a riasztó miatt már nem kell az analóg net szempontjából én VDSL2 mellett döntenék, ha hoz bárminemű sebességbeli javulást és tudsz másik csomagot kérni. Lehet eddig mondjuk 15 Mb-re nem adták ki a 20-ast, ezért van 10-es csomagod, ellenben, ha VDSL2-n már elérhető 20-21 Mb, arra kiadnák neked a 20 Mb-es csomagot és lenne 18-19 Mb-ed, ha nem tud több sebességet, akkor nem tudom megéri-e váltani technológiát, erről dchard tud nyilatkozni, ha erre jár.[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
DEC 17 ota megjött a tablet doksik stb. tegnapi dátummal, természetesen a tablet még sehol...
(az ok hogy elküldik a doksikat róla, de tegnapi teljesítéssel és tegnaptól garosan...
Természetesen a futár addig nem fog elindulni ameddig át nem nézem és ki nem töltünk egy papírt a kiszállításról dátumozva... -
törölt tag
válasz DJ. Ru$y #66117 üzenetére
nem vettem meg, mert mikor bekötötték a netet úgy hozták egy T-Online-os dobozban. De mikor elromlott a szerelő ki akarta fizettetni velem. Azt mondja beköti de holnap visszajön hogy megnézhessem a modem-e a rossz. Az volt a rossz. Másnap jött vissza de nem voltam otthon. Akkor szólt hogy itt hagyja inkább. Azért akarta kifizettetni, mert csak a modemig az ő dolguk a modem és a többi az enyém.
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Atomantiii #66114 üzenetére
Nem tudom, hogy működik a Fritz VoIP-ja vagy, hogy is van, ez, de az biztos, hogy VDSL2-n nem tudsz más eszközt használni, mert azonosítót regisztrálnak a központban, és csak a saját eszközeiket, úgy rendelik hozzá a telefont, mert, ha VDSL2-re kerülsz, akkor a telefonod is átkerül VoIP-ra.
-
Atomantiii
addikt
válasz DJ. Ru$y #66113 üzenetére
Köszi a választ, legutóbb azért hagytak analógon, mert a riasztó miatt az jobb volt akkor. De már nem ragaszkodom hozzá, viszont most nem szolgáltatói eszközt használok, hanem egy Fritzbox-ot (ami vdsl képes amúgy). Nincs nálam se ZTE, se Speedport.
Bár kérdés, hogy akkor a mostani eszközömmel ha átraknak akkor tudok-e tovább Voip-ozni mint eddig vagy sem, mert ha tudok akkor elég lenne az alapcsomag telefonból, de ha nem akkor meg az eggyel nagyobb csomagot választanám.
Így most nem tudom, hogy ragaszkodjak-e még az analóghoz (ha hagyják) vagy sem.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Atomantiii #66112 üzenetére
Fel kell őket hívni és meg kell kérdezni, hogy van-e egyáltalán a lakcímeden VDSL2 lehetőség, ha van, akkor Speedport eszközt adnak, most van 2 legalább, amit szórnak, ha nem ilyet használsz jelenleg, vagy ZTE-ből a (ZXDSL 931VII v2-t, akkor cserélni fogják és Speedportot kapsz.
-
Atomantiii
addikt
Hamarosan lejár a hűségidőnk, most ADSL internetünk van 10 MBit-es. Ha netán átraknának VDSL-re akkor kapnék új modemet, illetve akkor is maradna a 10 megás csomag maximumnak?
Mert most egy Fritzbox modemem van és azon keresztül VOIP-ozok, ez a lehetőség megmaradna vagy felejtős lenne? Mert akkor maradna a hoppá díjcsomag, ha jól olvastam 5000 percig fix tarifával, mondjuk mobilra nem tudom pontosan ez hogy vonatkozik.
-
-
atala
addikt
válasz szucstom #66082 üzenetére
Nekem Sat tv volt ezidáig. Hiába volt jól beállítva (én állítottam be műszerrel) a tányér, ha erősebb felhőzet jött, pl vihar esetén, akkor mindig elment az adás.
A Sat tv-nél még inkább számít mennyi HD adást tesznek a kínálatukba, mert a műholdat üzemeltető cégnek az elfoglalt sávszélesség mennyiség arányában fizet a Telekom.
Pont, hogy az IPTV-nél nem számít a sávszél, mert az ugye a saját hálózatán fut. -
titán
-
berbatov2
senior tag
2 napja 120/50 helyett csak 20/50 jon. Aramtalanitas volt ( mikor ilyen elofordult, ez segitett de most nem jott vissza a sebesseg). Optikan is van valami ertek amibol tudtok segiteni, vagy ufsz?
-
n@p@lm
őstag
Mindenki nyugodjon le a 'csába!
Várjuk az optikát!
Még mindig! -
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz szucstom #66100 üzenetére
Még mindig nem értem, hogy miért itt morogsz és fikázódsz, ez egy független fórum, itt senki nem fog neked tudni azon segíteni, hogy ez változzon, felhívod őket és kész. És kicsit kulturáltabban fórumozz! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest