Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
válasz Buster17 #66297 üzenetére
Általánosságban bármelyik boltba bemész és veszel egy normál fejet működni fog. Antennától és minden mástól független a dolog. Hiába van ráírva, hogy HD ready meg ilyenek az csak vakítás, az is tudni fogja amelyikre nincs ráírva.
Lehetnek különbségek az egyes fejek között, de hétköznapi használatra neked gyakorlatilag bármelyik megteszi.
Persze létezik másfajta fej is, de nem igazán hétköznapi használatra, vagy legalábbis nem használ olyat mindenki otthon csak nagyon kevesen.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
Buster17
addikt
Kicsit off de műholdas parabolán a fejet szeretném cserélni quadrora. Ilyen fejnél mire kell figyelni? Van töbféle szabvány vagy antenna függő vagy egyéb mást befolyásoló dolog vagy mindegy milyet veszek?
-
pucek01
csendes tag
mobilról hivható? 1412
-
powerup2
addikt
válasz DJ. Ru$y #66289 üzenetére
nem felháborodás de még ide linkelték a metro-ba volt és ott írták .
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
powerup2
addikt
sávszélesség emelés hol van nyár végén említették hogy még 2015-ben lesz ?
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
-
sutyi^
senior tag
Estét urak.
Másnak is gyatra a külföld (sebesség, ping, stb.)?
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
törölt tag
pucek01
Mondd, feltétlenül tele kell szemetelned a fórumot?
Ezerszer leírtuk mit csinálj, 1001x minden mást.
Jó lenne, ha legalább úgy írnál, hogy eltudjuk olvasni, nem igazán szoktak szólni miatta, de amit Te produkálsz, az valahogy nagyon fárasztó.
Ha azt mondták ennyit tud nálatok, akkor annyit tud. Nyugodj bele vagy válts, ha nem tudsz, akkor meg így jártál. Sokan örülnének annyinak, mint amin te hisztizel itt, hogy mi kell MAJD 2 év múlva vagy mi VOLT régen.Szájbarágósan megírtam hogyan tudsz a vonalról a kért infót megosztani, bocs, ha ennyi nem megy, akkor tölts és fészelj.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz pucek01 #66274 üzenetére
Még egyszer megkérlek, hogy 5 percen belül használd a szerkesztést, 2 szó miatt nem kell új hozzászólást írnod!
Akhim92
Egy idő után mindenhol az lesz, az a kérdés, hogy az ügyfélnél a végpont milyen technológián lesz, már erről is volt itt pár írás.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
titán
-
pucek01
csendes tag
igen kaptam de van itt olyan személy jöjön fel gépemre néze meg ö
speedport 724w
Dánszentmiklós 2735
3 hozzászólás összevonva
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
titán
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Akhim92 #66264 üzenetére
Hiába van fent, ha nem kötnek rá senkit. Látod még te sem optikára akarsz váltani, hanem DSL-en csomagot váltani. Szóval annak majd, akkor lesz szerepe, ha tényleg kötnek is rá.
pucek01
Út szélén maximum, de te még mindig nem tettél be egy képet a vonal paramétereidről, szóval addig senki nem fog neked mondani semmit. Biztosat meg főleg senki.[ Szerkesztve ]
-
titán
-
Akhim92
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék váltani 30-asról 50-es internet csomagra, mert Magenta1-be csak mától került be. Erre a vonalra érdemes kérni a csomagváltást?
Kép a vonalról. Előre is köszönöm#66253, DJ. Ru$y: Itt is van VDSL2, nem tudom mennyi előfizetőnél, de már fent van az optikai kábel az oszlopokon az elosztókkal együtt szinte az egész településen. Már csak a bekötés van hátra elvileg a faluban (Pilisszentiván). [link]
[ Szerkesztve ]
-
pucek01
csendes tag
válasz Gubek-Einste #66257 üzenetére
értem de régi réz kábel nem birja 30 Mb/s letöltést ahol pont az van ott hogyan oldják meg? itt nálunk csak az van régi réz kábel
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
pucek01
csendes tag
válasz Heimdallr75 #66251 üzenetére
szia értem és ott már fejlesztik optikát telekomosok?
-
pucek01
csendes tag
válasz Heimdallr75 #66242 üzenetére
szia nehariz meg kérdem mere élsz? ?
-
MODERÁTOR
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Intruder2k5 #66243 üzenetére
De nem ám. Jó kis bonding.
Heimdallr!
Oszlopról húztak még egy érpárt?Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
dchard
veterán
válasz Intruder2k5 #66243 üzenetére
És ami a szép, hogy egyértelműen mutatja: olyan vonalra amin bonding nélkül esélytelen lenne az 50mega, így simán eladható az 50-es csomag, sőt, még marad tartalék is a rendszerben 70-80megáig.
Kérdezném az illetékest, hogy vectoring-gal megy-e a bonding, vagy az még várat magára?
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
MODERÁTOR
válasz Heimdallr75 #66242 üzenetére
Szép! Ilyen kép se volt még, legalábbis én nem emlékszem rá.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz pucek01 #66236 üzenetére
Mondjuk az, hogy korlátozni kell a letöltés. Mivel ha maximumon töltesz le DSL-en nem marad másnak sávszél és szét fog hullani a neted. Állítsd be a letöltésed 80%-ára a korlátot és így a feltöltésnél is.
Megint megkérlek, hogy használj írásjeleket és írj helyesen.
-
Nasuto
tag
válasz Michigan24 #66233 üzenetére
-
Michigan24
újonc
Tudna nekem valaki leírást adni a Cisco KMM3010-MW (X301) set top box-ról?
-
addikt
válasz pucek01 #66228 üzenetére
Indítsd újra a modemet, hátha segít. Ha nem, jelentsd be.
Én ugyanúgy nem érem el az eszközeimet a karbantartás vége óta, ahogy reggel sem, kb. 5-10 perc mire bejön a gateway admin oldala, aztán utána a login már be sem tölt, hogy esetleg távolról újra tudjam indítani...
-
pucek01
csendes tag
sziasztok nehari hogy fel teszek egy kérdést ma meg történ hajnalban karbartási fejlesztési munka de mindig fent áll aza hiba nálam töltök le és közben facbookoznák be lassul nagyon oldalak 20 másod perc mulva meg szakad net kapcsolat ere tanács ? én modem hibára gyanakszok
[ Szerkesztve ]
-
tota961023
csendes tag
Megtaláltam az ügyfélszolgálat egyik gyöngyszemét:
Rövid 10 perc alatt az alábbi releváns dolgokat tudtam meg:
-megtudtam, hogy a városban nincs VDSL, pedig potom 4 éve használjuk
-VDSL-n nem adnak ki IPTV-t
-VDSL-n nem adnak ki 50 megás profilt, majd őszintén elcsodálkozott mikor közöltem, hogy szerelő kollégái már kimérték... -
addikt
13. kerületben másnál is akad tegnap óta a kábelnet vagy csak nálunk fagytak el az eszközök?
-
Teko001
őstag
válasz Impair1980 #66222 üzenetére
Mivel az időpontot a kamera teszi bele, így valószínűleg az óra nem stimmel a kamerán (pl. az időzóna).
[ Szerkesztve ]
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Egy érdekes jelenséget tapasztaltam.
Van egy IP kamerám, aminek a riasztás levélküldéshez a t-online smtp szerverét állítottam be.
De az emaileket -6 óra idővel kapom meg. Ha riasztás érkezik 13:00-kor, akkor a levelezőmben 7:00 időpont szerepel.
Szerintetek ez miért van?Impair
-
El Gringo
senior tag
válasz #65388800 #66219 üzenetére
tényleg nem egy média player, egy sima 40 perces avi ( ) képje laggolt, a hang jó volt. Egy filmhosszúságú sd mkv-t viszont gond nélkül vitt. Szóval azért meg lehet próbálni, ha nincs más.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
törölt tag
válasz Heimdallr75 #66218 üzenetére
480p elmegy?
-
Heimdallr75
őstag
most próbálom ismét ki:
-pendrive->ntfs->bedug, stb szól hogy csatlakoztattam->ok->menü
->extrák->helyi média->Videok
jön egy felsorolás az eszközökről, nálam pl sata1-1, USB3-3, ez utóbbit választom (a másik a rögzítő)
megint válaszotk most már csak az USB3-3-4 néven van, itt már a könnytárszerkezet jön, kíváncsiságból egy mkv van fent (nyilván nem hd arra képtelen).klikk és lejátssza.
beletekerni ne próbálj megfagy tőle
nem alkalmas médialejátszó kiváltására, fénykép zene mkv (sd) megy. Csak jeleztem hogy nem igaz az az állítás hogy csak töltésre jó. Mondjuk sosem használom, plex megoldja
mod: kipróbáltam megy hdd is (mondjuk kell a külső táp neki)
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
törölt tag
válasz #65388800 #66216 üzenetére
Na kipróbáltam.
Először egy 750GB-os HDD-t raktam be. De nem tudott mit kezdeni vele. Utána jött egy 16GB-os pendrive. Azzal sem történt semmi.
Most egy 1GB-s USB-t raktam bele. Na ezzel már tud mit kezdeni. Próbáltam egy mp4-et lejátszani, de azt írja ki, hogy "A szolgáltatás ideiglenesen nem érhető el." Fekete kép van és csak az órát mutatja alul. Ha megnyomom a vissza gombot annyit kérdez hogy biztos kiakarok e lépni majd visszadob HDMI bemenetre.
MKV-nál meg nem is kérdez egyből kidob. Mindegyik 1080p-s videó volt.
-
törölt tag
válasz Heimdallr75 #66215 üzenetére
köszi mindjárt ki is próbálom. Neked sikerült pedrive-ot megformázni? Nálam mindent eldob. HDD, pendrive.
-
törölt tag
válasz Heimdallr75 #66209 üzenetére
Nekem ilyen STB-om van. Hogyan lehet lejátszani vele?
-
senior tag
válasz Gubek-Einste #66204 üzenetére
Igen, ezeket már néztem, mégsem stimmel valami. Kb 1 hónapja nem érem el pl a NAS-omat (FTPS, SFTP, WebDav) az Internet felől. Állandóan hibás authentikációt dob, vagy rossz jelszó hibával szállok el.
Konfig: Koax kábel -> EPC3925-Wan - EPC3925-Lan -> MikroTik-Wan - MikroTik-Lan - NAS
Ez több mint egy éve műxik. De nemrég valamilyért be***rt. Az EPC3925-ben a MikroTik Wan portjának az Ip címe (192.168.2.100) DMZ-ben van. Ráadásul leteszteltem: ha az EPC3925 LAN oldaláról (és oda is csatlakozva, azaz a 192.168.2.0/24 tartományból) tudok csatlakozni a MikroTik mögötti NAS-hoz. Tehát a MikroTik-ben jók (maradtak) a PortForward/DstNat szabályok. Ezért következtettem arra, hogy a TréHóm-nál változott valami. -
jansky1
senior tag
Mi lehet az oka annak, hogy az e-mailben kapott számla összege és a netes felületre belépve a kiegyenlítendő számla összege jelentősen eltérő? Számlasorszám megegyező.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Heimdallr75 #66209 üzenetére
T-s szoftverrel? Érdekes, hogy mindenki azt írta, hogy semmire nem jók az USB portok, ezek szerint mégis.
[ Szerkesztve ]
-
MajaG
senior tag
válasz Marcell2002 #66194 üzenetére
Erősítőn? Most akkor neked koaxod van?! Ez esetben csak egy profil-konfig van, azt hittem DSL-ed van.
[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
az LoL, köszi. Akkor sok értelme nincs rárakni.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
titán
válasz Zwodkassy #66201 üzenetére
Az admin felületen (Status menüpont alatt van) nézd meg mi az IP címe a HGW-nek. Majd valamilyen IP cím kijelző oldalon (pl ITT) nézd meg, hogy az mit ad ki. Ha a kettő egyezik akkor publikus IP címen vagy, hanem akkor NAT-olton.
Kábelnetet még nem NAT-oltak eddig így inkább valószínű, hogy publikuson vagy.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
El Gringo
senior tag
sziasztok! Bekötötték a Családi+HD SAT tv-t, és Kaon Co1000-eseket adtak mellé. Ezeknél van usb-s felvétel lehetőség. Tudom van fizetős felvételi opció. De! Engem nem érdekel online visszatekerősdi (van rajta eternet is, gondolom ezért IS), az usb használatáért is ki kéne fizetni a plusz felvételi opciót?
-
senior tag
Azt honnan tudom meg, hogy NAT-olt címet kapok a router/mode kombóra (Cisco EPC3925), vagy public IP?
Jelenleg 46.139.73.xx címet kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest