Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci79
senior tag
válasz Shodan #53194 üzenetére
Csak érdekességképpen.
Ha kellene egy mail cím a cégednek/vállalkozásodnak, akkor melyiket választanád? Csak és kizárólag ingyenes jöhet szóba! A Microsoft-nál variálások vannak mindig. (Lsd. windowslive.com, live.com, hotmail.com, outlook.com) A gmail-esbe a google szabadon belenézhet....."Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
MODERÁTOR
válasz gforg78 #53196 üzenetére
Küldtek ki róla kör emailt, de lehet jövő héten postai levelezőlapon is értesítenek majd!
Egyébként ez mindig így van, ha a honlapra tennék ki, akkor az lenne a baj, hogy azt ki nézi? Ha facebook-ra írják, akkor meg az, hogy nem mindenkinek van facebook-ja!
[ Szerkesztve ]
-
salapp
addikt
Pár év se kell, és ez lesz a legkisebb gondod.
Juróp lejtmenetben, de a pántlikás rablók országunk szekerét a szegfűs bankároknál is nagyobb lökésekkel taszajtják a szakadékba, miközben menekítik kifelé maguknak a megmaradt zsozsettát - ami még nem luxusjachtokban és tengerentúli ingatlanokban áll a (Khm)brev-klán és holdudvara tulajdonában - iszonyatos sebességgel.[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
törölt tag
Soha nem használtam a trés mailom, aki azt használja meg is érdemli
Más. Jelenleg csekken fizetem a trés szolgáltatásokat (Net,tv). Ha elektronikus számlafizetésre váltok, nincs lehetőség valami kedvezményre, vagy ez csak mobilos részen van?! Mert ott kaptam e-Pack kedvezményt pl.
-
KubanitoS
veterán
Köszönöm a válaszokat, meg is nyugodtam! Szép napot nektek!
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
TheMarci
addikt
válasz KubanitoS #53186 üzenetére
Dolgoznak rajta elvileg: http://itcafe.hu/hir/leallt_a_t-email_300_ezren_uzenetek_nelkul.html
Do You Dream?
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Édesapám T-online e-mail szolgáltatása nem akar menni. Mozilla Thunderbird a kliensprogram, azt a hibaüzenetet kapja, hogy a szolgáltatás elérése sikertelen.
Ma megpróbáltam webes felületen belépni a https://webmailbelepes.telekom.hu/ oldalon és egy fehér lapot kapok "502 Bad Gateway" üzenettel.
Mi lehet a gond?
Másnál is fennáll ez a probléma?
Be tudtok lépni a fenti oldalon a saját e-mail fiókotokba?
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Renato1993
tag
válasz djculture #53182 üzenetére
Ehh, akkor dobhatna egy hibaüzenet hogy ez így nem fog működni, meg ne küldözgessen e-mailt hogy megrendelés folyamatban
De ha szigorúan nézem, akkor nem ugyanaz a szolgáltatás, mert a mostaninak "NetMánia M" a neve, amit meg megrendeltem, annak "Új NetMániaM", meg ugyanígy a telefonnálGigabyte GA-MA790XT-UD4P,AMD Phenom II X4 965BE,Sapphire HD5850, 240GB SSD, 2x4GB DDR3 RAM,Corsair VX450 táp,Tt VB6000BWSD ház,TOSHIBA DT01ACA200 2TB HDD
-
MaxxDamage
félisten
válasz djculture #53181 üzenetére
Minden szolgáltatónak megvan a maga hibája , ez tény (ennek ez, annak az stb..)
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
ludsimon
veterán
-
djculture
félisten
válasz Renato1993 #53180 üzenetére
Létező szolgáltatásra nem rendelheted meg ugyanazt ugyanazon vonalra, maximum hűséget köthetsz rá akkor a mostani feltételek aktiválódnak számodra is.
-
djculture
félisten
válasz MaxxDamage #53176 üzenetére
Mit érdekel mi van rajta listaárként feltüntetve a fizetendő a fontos..
Másik az hogy a telekom legalább nem kémked a kiadóknak ami más szolgáltatókról nem mondható el. Ismerős másiknál van, munkából hazjótt nem volt net. Odacsörgött a szolgáltatónak. Ja kedves ügyfél bekéne fáradni és aláirni egy papirt mert hogy kedves ügyfél letöltött egy filmet ami miatt önnek alá kell irnia egy papirt hogy saját felelősségére tölt le tartalmakat. Egyes szolgáltatók csak ennyire kémkednek.[ Szerkesztve ]
-
Renato1993
tag
Üdv!
Lejárt a két év hűség a T-nél, (amit nem is akarok meghosszabbítani, mert 2-3 hónap és lesz DIGI), így most hűség nélkül a telefonra 4020 Ft-ot, a NetMánia M csomagra 6170Ft-ot számláznak.
Viszont megnéztem a honlapjukon, ott a telefonra 3920 Ft-ot írnak, a netre meg 5760 Ft, mert ezek "új" csomagok (tudnám mi a rákért mikor ugyanaz a nevük is, meg minden paraméterük).
Kedvesek hogy nem raknak át bele automatikusan, hagy fizesse a hülye ügyfél az 500Ft-al többet
Na mindegy, azért "újra" rendeltem a webshopukon azt amiben most is vagyok, az e-mailt meg is kaptam róla (szerencsére nem az ő mail fiókjukat használom ), viszont a honlapjukra belépve a "rendeléseim" menüpont alatt nem jelenik meg.Van rá esély hogy azért a 3-4 hónap alatt legalább az utolsó hónapra átfusson és érvénybe lépjen a módosítás, és legalább egyszer spóroljak 0,5k-t?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,AMD Phenom II X4 965BE,Sapphire HD5850, 240GB SSD, 2x4GB DDR3 RAM,Corsair VX450 táp,Tt VB6000BWSD ház,TOSHIBA DT01ACA200 2TB HDD
-
MaxxDamage
félisten
válasz pumukli4573 #53177 üzenetére
A képen látható részlet ez 2014 év eleji számláról származik... UPC vagy más szolgáltató feléért ad 2x jobbat kb. (ez a vicc)
ha már a múltról beszélünk... mikor még 56k meg 128k volt a max ( PCI Faxmodemmel) akkor én havi 50-60 ezret fizettem a netért a Westelnek (és 5kbit/s -el jött a cucc lefelé azt csak .mp3-at töltöttem le és az is hosszú idő volt...) és az elszámolás is érdekes volt (adatforgalom utáni számítás volt számlázva, pár GB már egy vagyon volt...) az volt ám a kizsákmányolás mai szemmel nézve...(#53178) RudY: köszi, hasznos info !
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
pumukli4573
tag
válasz MaxxDamage #53176 üzenetére
jól benézted , már régen nem olyan a szolgáltatás ,mint 10 éve volt
,,internet : 500mb/s 1G,10G illetve 100G adatátviteli forgalmak vannak "
ennél még a konkurencia is olcsóbb -
MaxxDamage
félisten
válasz Marci79 #53174 üzenetére
Vicc az egész (sajnos) és komolynak néz ki az egész (Telekom) de nem az a végeredmény...
Még 1+ év a hűség és elköszönök tőlük végleg... (biztosan)
Másik dolog ezzel a jó észrevétellel az, hogy a számlán feltüntetve a következő (képen látható)
/mostani számlákon ez már nincs rajt.../Az a 22k összeg szépen mutat a számla összesítőn na...
/kicsit drága "lenne" ez a T alapjába véve..../ és a Net se valami nagy szám (ezt ingyen kéne adniuk..)L
-
Marci79
senior tag
Nálam is megvan feküdve a levelezés már tegnap óta...... (Na, ez igencsak hasznos infó sokaknak, részemről. )
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
addikt
Akkor mondanám, hogy megnyugodtam, de ezek szerint nem annyira happy dolog, hogy komolyabb baj van a levelezés körül.
-
ladlac
tag
Helló! Telekom DSL és voip szolgáltatásunk van egy sokéves Pirelli DRG 225 modemmel. Szeretnék otthonra egy hálózati adattárolót, és hálózati médialejátszó segítségével FHD filmeket nézni, de szerintem ehhez kevés az az 54 Mbps, amit ez az eszköz tud. Le tudom én ezt legálisan cserélni?
-
MaxxDamage
félisten
válasz djculture #53168 üzenetére
Nem minden előfizetőnek sz*r , csak aki az alá tartozik (mondták is, vagyis kérték a mail címem, hogy ellenőrizni tudják, hogy bele tartozok-e a körbe... és igen) /by, 1412/
L
-
viharhozo
addikt
válasz applause #53165 üzenetére
De tud mondani, kapasbol azzal kezdi a gephang, h ne is telefonalj, tudnak a problemarol.
Egyebkent nevetseges, h az orszag vezeto szolgaltatoja 24 ora alatt nem tud megoldani egy ilyen problemat. Nem tudom, h ennyire benak, vagy ez mar a kormanyzati intezkedesek hatasara megszuntetetett tervezett avultatas mellektermeke, de akkor is nagyon gaz.
16 eve hasznalom azt a cimet, emlekeim szerint sose volt meg ilyen.
[ Szerkesztve ]
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
bul07
nagyúr
Húha... én a három év alatt jó ha 2x léptem be , nem tudom minek pocsékolnak erre energiát, töröljék az egészet(jó pár hónapot adjanak azoknak akik használják, de kik?? ) és a hálózat korszerűsítésére állítsák rá az embereket
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
RudY
addikt
válasz Wendelke #53154 üzenetére
A webmail fejlesztésével kínlódnak egy ideje, így ez érinti a mail szervert is. Remélhetőleg ez nem tart hosszú hónapokig, ahogy az "önkiszolgáló" felület megújítása. Arra érdemes mostanában figyelni, hogy ha levelező klienst használ valaki, és a t-online a beállított SMTP: látszólag elküldi az e-mail-t, de valójában sokszor nem Így aki fontosabb leveleket küldene, tegye be rejtett másolatba valamelyik saját címét is, így nem lesz kellemetlen meglepi.
[ Szerkesztve ]
-
Tweaky
csendes tag
Hello,
van ez a digitális átállás vagy micsoda, hogy voip-os legyen a telefon és hoztak egy Speedport W 724V modem/router/elosztót és azóta nem igazán működik a torrent.
Sokáig csak azt írja, hogy "finding peers" és nem történik semmi, aztán néha kb fél óra után elindul a letöltés.Próbáltam, megoldást keresni, írták hogy kapcsoljam be az UPnP-t, akkor egyből indult a letöltés de csak akkor az egyszer. Ha a torrentben kikapcsoltam az UPnP-t akkor is elindult egyszer.
Letöltés közben a status sáv piros lett de attól töltött tovább, most azt írja, hogy seeding de nem tölt fel és még mindig piros a sáv.
( írtak valami port forwarding-ról is bár nem értem miért kellene amikor az előző adsl routerrel simán ment bármilyen beállítás nélkül )Tudna valaki segíteni?
-
MaxxDamage
félisten
válasz Gézengúz #53138 üzenetére
2004 óta azt használom nagyon sok mindenre (elötte freemail volt) meg van gmailes is, de azok most mellékesek...
(#53139) ludsimon: elég sok a probléma mostanában és már a probléma és panaszbejelntések sorozata és kivizsgálások után (és közben) már a fogyasztóvédelem van a láthatáron, mint opció...
L
[ Szerkesztve ]
-
-
Gézengúz
addikt
válasz MaxxDamage #53137 üzenetére
De miért kell azt használni?Valaki rákényszerített?
-
MaxxDamage
félisten
válasz ludsimon #53136 üzenetére
Pont oda várok fontos leveleket, azt bukta...
L
-
ludsimon
veterán
Nem azért kérdezem, mert elfogult vagyok bármelyikkel is, mert van már tök jól működő több száz levelező rendszer és épp ezért nem nevezek meg 1-et se, de ki miért ragaszkodik ennyire a T-s emailjéhez?
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Wendelke
senior tag
Nálam sem megy a levelezés , hogy a kutya rúgja meg
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
Dilikutya
félisten
T-Online levelezés megint beszart? Se kliensből, se webről nem megy.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
törölt tag
Itt is szeretnék köszönetet mondani egy fórumozó társunknak, aki tényleg sokat segített nekem abban, hogy zökkenőmentesen és jó minőségben élvezhessem a telekom szolgáltatását.
Igen jól esett, hogy kérés nélkül tette ezt.
-
efi99
őstag
válasz MaxxDamage #53102 üzenetére
Nekem sem megy az email.
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
Nico Toscani
csendes tag
Üdv.! nekem a problémám a következő:
adott egy 20/1 mbit-es Netmánia M díjcsomag ami már lassan 2 éve megy és ezidáig mindig betonstabilan hozta a 15mbit-et , nem volt se szakadás , semmi egyéb gond. Most viszont hetek óta jó ha a 4-5 mbit megvan... a feltöltés viszont maradt változatlan 1mbit. A kérdésem a következő lenne, hátha egy benfetes tud valami okosat mondani... a Telekomnál esetleg éppen fejlesztések folynak és tesztelik a rendszert a hetekben? ezért a drasztikus visszaesés? ha igen bízhatok-e benne, hogy ezután a több éve stabil vonalam újra jó lesz és legalább az eddigi 15mbitet hozza így 2015ben, vagy esetleg mennem kell szájkaratézni az egyik telekom üzletbe? az előbbinek jobban örülnék ha ez csak tényleg pár hetes tesztidőszak miatt lenne...
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
MajaG
senior tag
válasz DJ. Ru$y #53118 üzenetére
Én modemként írtam ezt most az eszközről.
ZTE-re nem tudsz cserét kérni, mert 931v2 nincs, én szerintem ezt írtam.
Ezek müködnek, nem kellett őket lecserékni orrba szájba, egy része necces a tápja.Az szeret elhalálozni.
Modemként HGW sorrend VDSL-nél:
ZTE 931 VII 2.0
Speedport W724v - ZTE 931
Speedport v721Nyilán én más szempontból nézem az eszközöket, nekem az a legfontosabb, hogy jó legyen a modem része értelemszerűen. Ne induljon újra a táp áramingadozásra ilyesmik.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Nem te írta múltkor, hogy a ZTE-nél jobb a Speedport, mikor azon agyaltam, hogy ZTE-re kérek cserét? Ha ők Speedportot küldtek, de ZTE-t tennék a helyére, akkor is beregisztrálnák nekem a gyári számát a VoIP miatt? Vagy csak a Speedportot?
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
D.Orion
veterán
válasz DJ. Ru$y #53106 üzenetére
Speedport W 724V-vel kapcsolatban kérdezd meg azt a szerelőt aki ma délelőtt volt kint megnézni egy ilyen routert. Pár perces ismerkedés után a következő 5 percben a szeme láttára indult újra háromszor a router csak úgy. Ördögi vigyorral cserélte is ki egy másik 724-re.
[ Szerkesztve ]
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz kisapa #53096 üzenetére
Nálam most pl. nem jó (akárhányszor próbálom a belépést...)
Ha be is lépett, akkor nem fértem hozzá az emailhez (nem nyitotta meg)L
-
MR!!
aktív tag
Hali !
Megoldódott az ismerősöm [problémája].
A szolgáltatás is s*arakodott, nem is volt aktív a szolgáltatás, később sms-t kapott, hogy mostmár működik minden oké. Kapott új jelszót is, azzal se ment. Kiderült kapott "új felhasználó nevet" is... wtf
Ez hogy a pic*ába ... na mindegy . Mostmár minden oké, PPPoE beállítással minden oké volt.
miszter
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- ASUS ROG Ally
- Milyen TV-t vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- AMD FX
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest