Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tweaky
csendes tag
Hello,
van ez a digitális átállás vagy micsoda, hogy voip-os legyen a telefon és hoztak egy Speedport W 724V modem/router/elosztót és azóta nem igazán működik a torrent.
Sokáig csak azt írja, hogy "finding peers" és nem történik semmi, aztán néha kb fél óra után elindul a letöltés.Próbáltam, megoldást keresni, írták hogy kapcsoljam be az UPnP-t, akkor egyből indult a letöltés de csak akkor az egyszer. Ha a torrentben kikapcsoltam az UPnP-t akkor is elindult egyszer.
Letöltés közben a status sáv piros lett de attól töltött tovább, most azt írja, hogy seeding de nem tölt fel és még mindig piros a sáv.
( írtak valami port forwarding-ról is bár nem értem miért kellene amikor az előző adsl routerrel simán ment bármilyen beállítás nélkül )Tudna valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest