- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tide66
kezdő
válasz
Audience #138267 üzenetére
77Köszi, már az előző hsz-t is neked szántam, de még keverem itt a dolgokat.A TV2-n továbbra sem működik a tekerés, a többi csatornán működik már persze kivéve azok amelyek nincsenek korlátozva. Kipróbáltam a tv go-n ott jó tehát nem a TV2 miatt van. Már a nagy leállás előtt pár nappal sem volt jó. Amikor átváltottam erre az új csomagra kb azóta nem jó. Van erre valami okosság vagy ez mindenkinél ilyen?Bocsi megint félrenyomtam Dave1984-nek szántam
-
snyper990
őstag
válasz
Pizzafutar #138295 üzenetére
Szia!
Ha a mostani szolgáltatással elégedettek, szerintem ne váltsanak, amíg nem muszáj. Az új set top box még nem igazán van a helyzet magaslatán, viszonylag sokaknak van vele problémája. Ha váltanak, akkor nincs visszaút, ha nem jönne be. -
Gabesz87
veterán
Pár napja feltűnt, hogy lett pár új csatorna. Sok ezek közül valamely már meglévő HD változata. Viszont azt írja ezeknél, hogy váltsak díjcsomagot az aktuális IPTV M / L-re. Most Szuper családi HD csomagom van, még a régi (nem okos androidos) boxxal. Egyrészt nem értem, az új csatornák miért nem mennek a mostani előfizetéssel, másrészt, ha váltok az új csomagokra, az automatikusan azt jelenti, hogy kapom az új boxot?
-
Pizzafutar
aktív tag
Sziasztok,
Szüleimnek telekomos műholdas televízió és ADSL internet előfizetése van, de időközben kiépült náluk a telekomos optikai hálózat is. Nem tudom váltsanak-e előfizetést? Van valami előnye az optikai IPTV szolgáltatásnak a műholdassal szemben? Az internet nekik nagyjából mindegy, a minimális szolgáltatás is elég. -
Voice24
őstag
Hali!
Neten rendelve váltok a korábbi Szuper Családi csomagról az IPTV M csomagra a több hd adás miatt, és hogy legyen az is az újabb, az 1000/1000-es netcsomagot is váltom vele együtt. Azt írta a rendelésnél, hogy a váltás eszközcserével fog járni, az új cuccot futár hozza ki. Kérdésem, hogy mit fognak cserélni mire, és miért? -
inoxcrom
csendes tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. A szolgáltatóm a T-home ,optikai rendszer van kiépítve. Magenta1 családi hd ,internet 1000/1000,és vonalas telefon alap csomag.Az utóbbival van a problémám ami már régóta megvan.Beszlgetés közben akadozik a hang ami nagyon zavaró.A szolgáltató már cserélt modemet F@st 5655v2AC Én pedig már több telefont,a hiba sajnos mindig megmaradt.Ha valaki tud kérem segítsen.Köszönöm.
-
Kaba
veterán
válasz
OldMike #138275 üzenetére
Már nem vagy hűségben, így elvileg bármit válthatsz a csomagodban.
Kérdezz rá az ügyintézőnél, a 300/20-as netes csomag miatt, mivel az már nem egy aktuális csomag. Amennyiben azt is váltanod kellene, akkor választhatod a 250/10 vagy az 500/22-es netet.
Az ügyintéző nem vehet rá semmire sem. Új hűséget még váltás esetén sem kell vállalnod. -
zeg74
aktív tag
Én is váltottam szuper családiról, tv m re. Kb öt perc volt chat -en
-
OldMike
őstag
Üdv!
Jelenleg IPTV Szuper családi HD csomagom van, a netem pedig 300/20. Három otthoni előfizetésem van (otthon tripla), a vezetékes telefonnal együtt. Magenta 1-ben vagyok, egy mobil előfizetéssel. Hűségem nincs.
Szeretnék IPTV M-re váltani, de nem tudom hogy az internet maradhat-e a jelenlegi. Nem szeretnék a feltöltésben 10-re visszalépni, az 500/22 viszont lényegesen drágább, ugyanakkor a több letöltésre nincs igazán szükségem.
(tartok tőle, hogy egy ügyintéző akkor is rá akarna venni a magasabb csomagra, ha az az IPTV váltás miatt nem is lenne kötelező)
Köszönöm -
tylerddd
veterán
válasz
#33802016 #138270 üzenetére
Már ha van az adott helyen céleszköz, amire ki tudod küldeni. De egyébként szerintem is alap lenne, hogy a TV Go-ban legyen cast lehetőség.
Egy TV Go-t viszont el tudnék képzelni smart eszközökre alkalmazásként úgy, mint a Direct One-nál. Lehet, csak nekem volt meglepetés a működési elve, de én nagyon lehaltam tőle: telepítettem smart tévére az app-et, ami ezután megjelent a tévé bemenetei között, mintha egy stb vagy BD-lejátszó, konzol stb. lenne rákötve a tévére. Váltasz rá és onnantól gyakorlatilag egy stb felületet kapsz. Ez szerintem zseniális. Ha ilyen lenne, akkor elvileg nem lett volna gond az elmúlt napokban. Ezzel a megoldással nem kellene a szolgáltatónak sem boxot adnia, ha a hardveres követelmények megvannak az adott felhasználónál.
-
törölt tag
Mondok egy jó példát, nyaraló, nyaralás. tablet/telefon --> Tv Tádám.
Vagy haveri társaság, épp mecs, de nincs x csatorna, várjatok van tvgo-m, tablet, telefon --- > Tv tádám.
Éppen fordítva, hogy box-nál nem látom értelmét... youtube-hoz össze van kötve a pc a tv-hez.
-
tide66
kezdő
Üdv, nálatok sem lehet tekerni a TV2-n. Eddig működött
-
Laci60
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy használja-e valaki az androidos boxot utp helyett powerline kapcsolattal? Ha igen mik a tapasztalatok. SAT-TV-ről váltanék és a kábelezés enyhén szólva macerás lenne. -
chester99
aktív tag
Üdv
Hol tudom megnézni milyen új hd csatornák vannak az új csomagban? Egy linket kérhetek vagy egy felsorolást?
Köszi. -
válasz
Melorin #138239 üzenetére
Kedves ügyfeleink!
Őszintén sajnáljuk a tegnapi estétől ma reggelig tartó TV szolgáltatás kimaradást. Szeretnénk megköszönni a türelmeteket, ezért az érintett, android set-top-box-szal rendelkező Telekom TV előfizetőink számára amellett, hogy a kedvezmények nélküli, díjcsomag alap havidíjából 2 napra számlakedvezményt adunk, hétfő (április 18.) éjfélig díjmentesen elérhetővé tettük a Telekom FilmKlubot (korábbi nevén MoziKlub), ahol több mint 6.000 szinkronizált családi filmet, mesét és sorozatot találtok.Keressétek például a "Nyuszis kalandok húsvétra" mappát húsvéti mesékért vagy ha olvastátok a Felhőatlaszt, vagy a Csendes amerikait, akkor válogassatok a „Lebilincselő irodalmi filmadaptációk” mappánkban és ha egy igazi, vérbeli krimire vágytok, akkor nézzétek meg Agatha Christie: Hjerson című legújabb sorozatának első 4 részét!További kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- EAFC 25
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest