- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
taxi
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Van egy Sagemcom F@ST3686V2 típusú modem. 2 beltéri, egy pc, és a tv volt rákötve. Mivel a Plex akadozott az uhd filmek lejátszásánál, próbáltam egy switch-en keresztül elosztani az eszközöket. Működött is rendesen, míg ki nem kapcsoltam a pc-t. Ekkor a tévén szétesett a kép, és a wifi jel is minimálisra csökkent. Újraindítás után egy darabig jó volt, de ismét előjött a hiba.
Szerelő kint volt, azt mondta, hogy a szolgáltató oldal rendben van, biztos rossz a switch.
Ezek után vettem egy Acher C6 routert (mert amúgy is gyenge volt a wifi), de a hiba ugyan úgy előjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest