Új hozzászólás Aktív témák
-
Sosem használt bontatlan fogvédő egy staropramen sörért elvihető. Ha nem kell senkinek kidobom.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
-
Urak! 1 esteleg 2 db PWM-es RGB-s 120mm-es rendszerhűtő ventilátora nincs valakinek elfekvőben?
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Elvileg Josi mester utána néz de azért itt is megkérdezem hátha....
Nincs valakinek elfekvőben egy ATX-es alaplap doboza?
Elmegyek érte és egy csoki, jobb sör vagy kis lóvé is belefér díjazásul.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Srácok, nincs valakinek fél órára egy akármilyen ( de működő) pcie-s videokarija? Az alaplapomnak meg kéne mutatni, hogy már g- prociról kapja a kêpet....
-
Szevasztok!
SOS-ben nincs valakinek elfekvőben egy PCi-os hangkártyája? Nem kell komoly, csak szóljon.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Egyszerű de hibátlan, karc és horpadás mentes PC házikó ingyen elvihető!
A gumi lábai hiányoznak, egyébként makulátlan. Két venti és egy DVD író is van benne.
Ha érdekel írj rám és küldök képeket.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Látszik itt a hsz-em? Mert én ma este belépve egy búj bejegyzésemet sem látom......
Ha priviben megírnád, látod e ezt, megköszönném....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Kísérlet....
-
válasz
mefistofeles #17777 üzenetére
Közben megoldódott.....
-
Urak!
Kisseb logisztikai kalamajkába keveredtem.
Nem lenne valakinek a sufniban elfekvőben egy videokártyája hétvégére?
Semmi különös (nem játékra) csak menjen bele egy modern PCI-s alaplapba és fusson rajta a win 11.
Ennyi kéne.
Természetesen nem ingyen és 100% garit vállalok. legkésőbb kedden vissza juttatnám a tulajának.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
válasz
SirRasor #17750 üzenetére
Szia!
Hát megmondom őszintén nálam kevesen vannak akik jobban utálják ezt a meleget...
Nekem az idei nyár már nagyon sok volt Szombathelyen is. Szóval gyere nyugodtan de max 3-4 fokot nyersz szerintem.
Ha társasházban gondolkodsz akkor azt szerintem nem is kell mondani, hogy tetőtér ne.
Ilyen tartós melegben gyakorlatilag tök mindegy, hogy szigetelt vagy nem a ház.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Nem vagyok képben telefonokban, de pár képpel adattal, felrakni itt a PH-n nem nagy truváj és gyanítom nagyobb árat kapsz érte mint egy boltban ahol ugye viszontaladók és nagyon nyomott áron vásárolnak.
-
Elég meleg van mostanában és ahogy látom még úgy egy laza hónap kánikula várható. A társasházak átmelegednek és élhetetlen lesz a lakás. Klimát idén már biztos nem szereltetek be de ezekről a telepítést nem igénylő levegő hűtő berendezésekről van valakinek tapasztalata? (ventillátor+szűrő+víz kb. az összes) Érnek valamit?
Esetleg mobilklímák?
[ Szerkesztve ]
-
-
Üdv Urak!
Ha valaki éppen a videokártyája vertikális elhelyezését fontolgatná a gépében, annak eladásra kínálok egy hibátlan, DeepCool PCI riser kábelt 90 fokban elfordított csatival és beépítőkerettel. [link]Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Ha kábelt ezt-azt keresnél [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
macilaci78 #17677 üzenetére
Kajálni, ha szeretitek a magyaros ízeket akkor a Kispityer, Szőlőskert vagy Gerendás éttermek is jók!
-
Múltkor írtam a hibás HDD csatlakozómmal kapcsolatban. Nos Sonar kolléga felajánlotta a segítségét és tökéletesen meg is oldotta a problémát. Ezúton is szeretném megköszönni a munkáját.
-
-
-
Sziasztok! Nem tudtok a környéken olyan gurut aki sérült HDD-k javításával adatkinyeréssel foglalkozik? A szóban forgó WG 500 Gb-os merevlemeznek az adattároló része tökéletesen ép. A sata csatlakozó ment tropára. (az adat, nem a tápellátás)
-
válasz
vallas #17642 üzenetére
Üdv Urak!
Egy munkatársam adott egy elég leharcolt laptopot, hogy "nézzem át megéri e megvenni"
Egy HP pavilon g szériás kövület a cucc. Sajnos töltőt se adott hozzá, de nekem itthon nincs megfelelő. Nem akad valakinek a sufniban egy ilyen töltő? Kölcsön kérném pár órára.
-
Sziasztok. Pozdorja lemezt (bútor hátlap) a praktikeren kívül, hol lehet kapni a környéken?
Az se nagy baj ha méretre is vágják.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
Skacok! hol lehet kapni a városban suzuki kulcshoz elemett? CR 1616 kéne.
-
Szia. Nem volt időm bemenni a géppel de nem is ott a gebasz szerintem. Az alaplap
(Gigabyte GA-Z97MX-Gaming 5) gyártói oldalát megnézve, elvileg ott a baj, hogy nincs meg a 8 pin a cpu csatinál, csak 4. Azt írja, hogy ha nincs csatlakoztatva akkor nem indul a rendszer.
Van valami olcsóbb táp amit tudnál hozatni és 8 pines a csatija?Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
Urak!
Nincs valakinek elfekvőbe egy számítógép táp? 450 W körül már elég csak jó legyen.
Vevő lennék rá ha nem aranyárban adod.....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Urak.
Helyben két finom Be Quiet 120-as házventi nem kell valakinek? Hirdetéseim között megtaláljátok. Topiclakóknak némi kedvezmény.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Urakl!
Nincs valakinek elfekvőben a polcon DDR3 asztali gép memóriája?
Minimum 8 de inkább 16 Gb kéne, és max. két modulban.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Urak! Az Interspar foxpost automatájába csak nyitvatartási időben lehet csomagot betenni?
-
-
Urak!
Hol lehet Szombathelyen kartondobozt venni?Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
válasz
Big_Boss #17540 üzenetére
Most már megoldottam. Rossz volt a kép amit feltettek a lezárásról. A piac felett már rá lehet fordulni a Zanatira. Visszafelé mindenképp kerülni kell egy kicsit de az már nem vészes.
-
Bírom ezeket az útlezárásokat. A Joskar Olán lakok de már nem lehet felmenni a Szent Márton felé, és a piachoz behajtva sem lehet fent kimenni. Még ki kell találnom, hogy jutok ki a Zanatira!
-
Szerintem keversz valamit valamivel. Az alaplapon megvan az M.2 ssd foglalata, meg két-három (mérettől függően) elhelyezett menetes tartók. Ebbe kell betekerni a távtartót, hogy az ssd párhuzamos legyen az alaplappal. Úgy néz ki mint az alaplap tartó menetes bakok,csak sokkal kissebb.
Ez minden modernebb alaplapon van. A jobb oldali pirossal keretezett az ssd foglalat, mellette a két menetes előkészítés, a harmadik, (fehér karikával) meg az amiben már benn is van a távtartó és a rögzítőcsavar.
Egyébként megoldottam, szereztem.[ Szerkesztve ]
-
Urak! Délután végig járom a számtek boltokat (ha Josinál nem ok) de hátha...
Szóval egy M.2 SSD beépítéséhez szükséges bakot keresek. Az a kis bizbasz ami az alaplapba csavarva színtben tartja az SSD-t. Ha valakinek lenne fölös, azért szívesen elmennék egy csoki, sör stb. kíséretében.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Tip-top GTX 1650 topiclakóknak kedvezménnyel. [link]
-
Játszogatós, netezős, stabil gép valakinek? [link]
-
Tudom ilyesmi sokaknál csak a fiókban van és nem hirdeti meg, szóval ha lenne valakinek egy LGA 1200-ra passzoló, fekvő (tehát nem torony) CPU hűtője ami HALK az ne tartsa magában a dolgot és keressen priviben.
-
Occsó webkamera eladó. Topiclakóknak kedvezmény.
-
Valakinek egy megbízható, halk VGA ?
Topiclakóknak kedvezmény.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
-
Kezdő streamereknek lenne pár eladó cuccom...
-
Ha valaki olcsó de játszikálásra is alkalmas PC-t szeretne monitorral, egérrel, billenytűzettel az keressen priviben.
-
Minőségi bluetooth adapter ha kéne, nézz a hirdetésemre.
-
-
válasz
mefistofeles #17443 üzenetére
megoldódott...
-
Telekomosoknak. Nálatok van TV?
-
válasz
orion1025 #17437 üzenetére
Ez nagyon kafa.
Nekem spec eszembe sem jutna ilyesmi, mivel sosem tartok meg "levetett" hardvert. Az utolsó VGA amit sajnáltam az egy Woodoo Bansee kártya volt.
[ Szerkesztve ]
-
Ha valakinek egy zsír új, blutooth-os hifi fejhallgatóra fájna a foga nézzen be hozzám.....
-
-
Áh ne is kérdezd belefáradtam. Olyan mint ha el lennék átkozva. 30 éve gépezek de az elmúlt hat hónapban többet szívtam géppel mint előtte összesen. Totál különböző hardverekkel beazonosíthatatlan sosem látott hibák tömkelege.
-
válasz
mefistofeles #17424 üzenetére
Náluk van egy monitorom, azt mondta a csaj, 4-5 nap mire tesztelik...
-
-
Srácok SOS= be tud valaki Szombathelyi PC szervizt ahol jó a diagnosztika? A=Z net kizárva mert az egy rakás szar
-
Ha valakit érdekelne egy makulátlan, újszerű (és még jól is néz ki) 7.1-es gamer headset az nézzen rá a hírdetéseimre.
-
Ha egy kábel hiányzik nézz be ide. [link]
-
Megértelek de szerintem ez nem helyi probléma.
Valszeg ebben a melegben nem tudják kigazdálkodni. Ha korcsolyázni akarsz, el kell menni Felcsútra, ott állítólag menő jégpálya épült.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
-
Nem ismertek valakit a környéken aki videokártya javítással foglalkozik?
-
Már nem volt pofám megint tőled segítséget kérni, de ha megteszed köszönöm.
Amúgy az az anomália a kártyával, hogy nem is az x óra tesztelés a lényeg (akkor nem lesz semmi hiba) hanem a hidegindítás. 5 ből 4x csíkoz mikor indul, viszont ha nem akkor egész nap mehet, nem lesz baja.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
El vagyok átkozva!
Évekig használok számítógépeket mindenféle hardveres gebasz nélkül, erre most beszarik a gépem, veszek helyette másikat, de úgy tűnik, hogy ebben a VGA haldoklik. (ja és közben a telóm is csinál hülyeségeket)Újra a közösség vérét szívnám. Nincs valaki aki le tudna tesztelni egy Asus GTX 1050 Ti 4 Gb-os kártyát?
Egy tábla csoki vagy egy jobb sör befigyel a fáradozásért....[ Szerkesztve ]
-
Nem találtam szaktopikot a témának, szóval a tisztelt nagyérdeműt kérdezném.
Milyen porszívót használtok, milyent ajánlotok? Van aki a porzsákosra, van aki a nélkülire esküszik. Asszony pl. nem szeretne porzsák nélkülit és egy MedaiaMarktos haver is abba az irányba terelt minket.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Sziasztok!
Van egy Asrock AB350M-HDV (AM4) alaplapom. Nem 100%, hogy teljesen jó. Működik, bekapcsol, stb. de nincs se időm, se kedvem foglalkozni vele. Ha valakit érdekel, vagy van ideje tesztelni, buherálni, annak ingyen odaadom. Még a doboza is megvan!
Ha nem kell senkinek kukában végzi.[ Szerkesztve ]
-
Skacok!
A segítségeteket akarom kérni.
Van egy jó minőségű USB-s gamer fülesem, 7.1, vibramotor, miazmás, de sajnos a fülpárnákról mállik a borítás. Én már vettem helyette másikat de kidobni sajnálom, mert a hangja az még mindig jó! Játékhoz főleg de zenét is lehet rajta hallgatni.
Ha ismeretek családot akik nem állnak jól anyagilag de a gyerkőc szeret játszani, akkor kérdezzetek rá és én ingyen oda adom a fülest! A bomló felületen kívül, (alatta a szivacs hibátlan) hibátlan, kényelmes füles. Szombathelyen belül házhoz is viszem, annak aki igényt tart rá![ Szerkesztve ]
-
Csak gondolkodok...
Miért raknak fel emberek termékeket az apróra, ha az érdeklődőket, még egy válaszra sem méltatják? Egy héten belül két vas megyei hirdetőbe is botlottam aki le se sz***ta, hogy érdeklődtem. Természetesen többször beléptek időközben és a termékük is megvan még.....[ Szerkesztve ]
-
-
Urak!
Nincs valakinek egy külső 3,5-es HDD dokkolója vagy Tokja? Egy órára kéne, és egy sört vagy csokit megérne nekem.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Figyelem gépfaragók!
Apróságok eladóak. Nézz körül a hirdetéseim között.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Urak!
Minőségi táp és kisméretű álló PC ház keresi gazdáját.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Ha valaki egy AMD Ryzen APU procira vágyna az ne tartsa magában, akad egy eladó....
-
-
Urak!
AMD AM4 foglalatos alaplapja nincs valakinek elfekvőben?
S.O.S.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Ó, hogy szülne sünt az a tökfej aki kitalálta hogy a piac körül minden utat egyszerre kell túrni.... Lassan csak ejtőernyővel lehet bejutni.
-
-
Urak! Egy nagy kérésem lenne. Valaki nem tudna letesztelni egy M. 2 -es SSD-t? Csak betenni, megnézni, hogy látható olvasható e és ennyi. Tuti nincs rajta semmi okosság. Egy Linux distro és más semmi. Letérdelt a gépem és az egyik lehetőség, hogy az SSD halt meg
-
Hát az manapság nem túl sok.... Pótlékokal lehet úgy 400.
Meg amit a munkaidőkeretről írtál az sem túl szimpatikus. Pedig lett volna hátszelem is, de így akkor tárgytalan.
Úgy látszik bármennyire rühellem a melóhelyemet, egyenlőre nem váltok. Anyagilag még mindig a legjobb, plusz helyben van.Köszi az infót...
-
Nyugaton mindig is több volt a fizetés mint a kelet-közép európai régióban. Így volt ez 50 éve is. A multik sosem fognak annyit adni mint tőlünk nyugatra, hisz akkor nem érné meg nekik itt lenni. A különféle állami támogatások, adókedvezmények és olcsó bérek miatt dolgoztatnak itt.
A szocializmusban a keletti blokk országai már okok miatt adtak kevesebbet a polgároknak mint most -és az igények és a kínálat is gyengébb volt- de azt meg kell jegyezni, hogy az össznépi életszínvonal magasabb volt, és az élet nyugodtabb.Ma és holnap sincs semmi remény a nyugatihoz hasonló bérekre. Összeszerelő ország lettünk, a nyugati cégeknek pedig megszűnne az érdekük, hogy nálunk, az anyacégtől sok száz-ezer kilóméterre gyártassanak, ha nem jelentene extra profitot az alacsony bérezés. Nélkülük viszont jelenleg térdre esnénk, sok százezer munkanélkülivel. A magyar ipar, mezőgazdaság, állattenyésztés, mesterségesen el lett sorvasztva és nincs meg az infrastruktúra, ahhoz, hogy a rengeteg multitól "felszabaduló" dolgozót értelmes melóval lássák el.
Sajnos ez a helyzet.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
Gyakorlatilag az egész városban elment kb. fél órára. Pont a csúcsforrgalomban ültem, amikor leszakadt az ég, a srácaimat hoztam suliból. Látni nem lehetett semmit és még a közlekedési lámpák sem működtek. Képzelheted.....
más..
Van valakinek ismerőse aki a sárvári FLEX-ben dolgozik? Mit lehet ott keresni gépbeállítóként?[ Szerkesztve ]
-
Szerencsére (vagy sajnos?) most nem küzdök hasonló gondokkal, de biztos nehéz dió, megtalálni azt az életteret ahová optimálisan be is tud illeszkedni az ember, plusz az infrastruktúra és a munka keresés is lényeges.
Nálam most más probléma van, mondhatnám munkahelyi válságban vagyok.
Egyrészt van egy stabil melóm amivel nem kell megszakadni és átlag feletti jövedelmet viszek haza, másrészt borzasztó a munkaidő beosztás, rettenetesek a vezetők és nagyon nem érzem jól magam.
Hasonló területen sehol nem fizetnek ennyit a régióban és nem szeretnék lemondani arról a biztosnak mondható egzisztenciális háttérről amit megteremtettem a családomnak. A nejem bölcsész diplomájával örülhetünk, hogy van állása, a fizetése meg a közalkalmazotti bértábla alsó szélét súrolja. Szóval létfontosságú amit én hazaviszek.
Nehéz kérdés, de egyenlőre nincs alternatíva. Nyomnom kell ott ahol vagyok, mert minden más opció pénzügyi bizonytalanságba sodorhatna. Arról már nem is beszélve, hogy napról napra érezni a gazdasági válság egyre növekvő nyomását. és hol vagyunk még a végétől.....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
válasz
Cathfaern #17237 üzenetére
Nézd, én elég régi évjárat vagyok és tény, hogy kevesebbet láttak a szüleim mint amennyit nem de más világ is volt....
Nem volt net, nem volt youtube, meg nem volt mobil, stb.
Ha a mai világban növök fel, nem tudom nem szippantott e volna be ez a közeg.
A mai srácok ebbe születnek, a mobilnet, meg a közösségi platformok nekik olyan természetesek mint nekem a sokol rádió, meg a sarkon a tantuszos telefon.[ Szerkesztve ]
-
A fiatalokról az a véleményem, hogy ma már nem is igzán igénylik a személyes találkozást.
Mindent elintéznek neten, telón.Nálam a kicsinek (12év, fiú) két igazi barátja van, az egyik Jáki a másik Toronyi....
Fasza egy közös programot szervezni nekik.. ilyenkor mi szülők aktivizálódunk és valahol ütköztetjük őket. Onnan övék a pálya.
A nagyobbik (14, fiú) most a megnemértett zseni korszakát éli.
Nyegle, sztoikus, alig lehet vele beszélgetni. Stephen Hawkingot olvas, gépezik és rohadtul nehéz rávenni, bármiféle emberi interakcióra. Néha egy mozi a haverokkal, vagy hasonló....Szóval nem egyszerű a szülők élete.....
-
Joskar-Ola, felől viszem a srácokat a Neumann suliba és reggel is, délután is katasztrófa. Ehhez tárul még fűszerként a kritikán aluli útminőség az egész városban!
-
válasz
Luck Dragon #17184 üzenetére
Szerintem nincs....
-
-
-
A fóliás tanácsot köszi, az IT témához meg, akinek megfelel a "jó ha ott van" meló bagóért az vagy nem rendelkezik megfelelő tudással, vagy szimplán hülye. Aki penge az könnyen talál húzós lóvékat.....
Persze ez kb. minden területen így van.
-
Nem tudtok jókezű szakit, aki autó fóliázást csinál? Ha lehet ne legyen 1000 km-re és vállaljon el kisseb munkákat is.
-
Persze, ebben is sok az igazság, bár szerintem pont az IT szektorban, komoly befolyással bír a tényleges tudás is! Aki egy üzemben rendszergazdi -ahol a Mari néni, ötödikre sem tud elküldeni egy köremailt- dolgozik az az esetek nagy részében nem is penge szaki! Egy kis hálózat karbantartás, frissítések, meg a már említett Mari néni. kb. ennyi a dolga, azon kívül nyomja a facét meg játszik egész nap. A komoly hozzáértést és tudást -nyilván komoly kíhívásokkal is jár- bőven megfizetik. legalább is én így látom, hozzá téve, hogy nem IT szektorban tevékenykedek.
-
Nyilván nem ugyanaz de azért az a 12 óra, nem végig tényleges munka.
Ahol én dolgozom, ott a gépkezelők real 12 órában is dolgoznak, két 20 perces szünettel nettó 250-ért. Ahhoz képest nyaralás.De a tényleges lóvékról fogalmam sincs.
Lehet, hogy ez is olyan mint 10 éve (is) az volt az alapvetés a régióban, hogy húúúú a LUK-ban milyen hatalmas fizuk vannak. Na én elmentem hátszéllel, lezsírozott felvétellel, aztán mikor közölték a lóvét, pofán röhögtem őket. Netóban 20-25%-al többet kerestem már akkor. Az csak később derült ki, hogy azok a kurva jó fizetések gyakorlatilag állandó szombati túlórákkal jönnek ki.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Suzuki topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Garmin Instinct 2X Solar okosóra, garanciális, hibátlan állapot 100% akksi
- Xiaomi 14T Pro 512GB Black Gyári független
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt Apple iPad Magic Keyboard 12.9 - magyar kiosztású billentyűzet
- Újszerű kék Apple AirPods Max fejhallgató- új akkumulátorral
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest