- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Sweet.tv - internetes TV
- Corel Draw topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz mefistofeles #17730 üzenetére
Bocs kifutottam a szerkesztési időből: ahogy fentebb is írtam, a kánikula elől menekülnénk. Mesélj már milyenek ott a nyarak.
Itt pölö 3 egybefüggő olyan hét volt, ahol 37-39 fokra felment a hőmérséklet. 9. emeleten lakunk becsomagolt, DNY-i 1+2-es lakásban. Az 1 szoba a DNY-i, a 2 félszoba ÉK-i. A klíma a nagy szobában van és a 28,5-29 fokot tudja reálisan tartani a 3,5kW-os klíma, közepes fokozaton (egész csendes és 0,5-0,7 kW-ot kajál).
A többi helységbe nem ér el a hideg; ott 30-30,4 C°-ra melegedett fel a nagy hőségben (tehát több hete tartó, max 39 fok).Ezen a nyáron rendszeresen néztem Szombathely hőmérsékletét az időképen és nyugtáztam, hogy egy hasonló panelban még nem kéne klíma
Make Love not war!
-
net84
őstag
A vizes rendszert engedd el. Kültérben lehet vele bohóckodni, lakásban öngyilkosság.
Mobilklíma lehet megoldás, ha meg tudod oldani a meleg levegő kivezetést és nem riadsz meg a hangtól.Nálam trükkösen került beszerelésre: évekkel ezelőtt lekerült a konvektor, a helye viszont megmaradt. A mobil klíma csöve pont belefér .
A hanggal viszont nem tudtam mit kezdeni, így ilyenkor még éjszakára le van kapcsolva. Arra viszont jó, hogy délután lehűtsük a lakást.
Amikor tartósan megmarad estére is a meleg, akkor pedig szakaszosan indítjuk esténként is - egy toronyventi társaságában, hogy az egész lakásban megkeverje a levegőt.Read only...
-
BaLee
addikt
Az úgynevezett "levegő hűtők" nem érnek semmit. Sőt még nedvesítik is a levegőt ami miatt még melegebbnek érződik az adott hőmérséklet.
Mobilklímák jobbak, csak hangosak ill a kivezetés megoldása trükkös, ugyanis valahol ki kell vezetni, nagyon nem hatékonyak. Egy normális fali split klíma mellett simán alszol.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple notebookok
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest