Új hozzászólás Aktív témák
-
ticzi01
aktív tag
szerintem ha nem direkt szerver gépet akarsz akkor nem olyan vészes a dolog.
intel proci intel lap brand cuccok és ennyi.
Természetessen a hdd min raid1.
150ből tuti kilehet hozni ráadásul még nem is gyenge gépet.
De a websezrvernek nagyon erőforrás igénye sincsen.
mekkora sávszél mert gigabites nic kell bele.[ Szerkesztve ]
-
Reaper04
aktív tag
Ez tetszett: " ha lesz gyerekem, és papíron, írásban sem különíti el a mondatvégét a következő mondattól, akkor bannolom, eltöröm a kezét, levetem tajgetoszról..."
10 percig visitottamMellesleg Sziasztok!
Nem érdekel valakit egy számítógépasztal ?
Nyomtató ?Üdv: Dave
-
Diezel
csendes tag
Hali!
Nincs valakinek elfekvőben egy fölösleges kamera szalagkábele Sonyhoz? (w800i, d750, k750) Nekem w800i-m van, de a másik kettőbe való is jó bele.
Megköszönném nagyon, előre is köszi.
(szerk. by ReJim)
"Ha ellenségeid lőtávolságon belül vannak, akkor te is./Az élet attól szép, hogy barmi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik."
-
Diezel
csendes tag
-
ML320
senior tag
Királynőt megölni nem kell félnetek
És hányszor, de hányszor vetődött már fel ez a kérdés... Ha kocsit veszel, előtte jogsit szerzel. Ha gépet, akkor majd a többiek megmondják, mit tegyél. És elég egy netről letöltött, "mindent bele" XP telepítő, és már király vagy....
Ember tervez, Isten perverz...
-
breed30
tag
-
breed30
tag
Hello van csak tegnap este negyed kilenckor kaptam privit ezekre, már holnapra (szerdára) meg is beszéltünk egy időpontot, ezek egyenlőre jegelve, úgy beszéltük meg hogy ezeket egyenlőre jegelem ha nem viszi el a kolléga akkor írok neked vagy ami marad azt beírom ide a topicba.
A kérdésedre: Gigabyte 7600 Gs AGP 256 mb Windows alatt megy játéknál szegmenshibás
ATI Radeon 9800 pro 128 mb ezt nem is néztem ez a két legerősebb de ezek is jegelve egyenlőre .
Mindenkinek:
Megkérnék mindenkit aki hív telefonon mondja a nicknevét és hogy mire jelentkezett a félreértések elkerülése véget, egy időbeli sorrendet betartok aki először jelentkezik valamire és ajánlatot tesz, nem akarok senkit se előnyben sem hátrányban részesíteni aki először jelentkezik ő az első.Szerintem ez így igazságos.
-
runner 125
nagyúr
-
ticzi01
aktív tag
Ez igaz, csak elsőre kicsit kína.
Kellene valaki aki nagyon ért hozzá és elmondja megmutatja az alapokat amiután már elboldogulok talán egyedül is.
Az megvan, hogy minek kellene menni, csak azért annyira mégsem egyszerű annak lehet az aki már nagyon vágja a témát.
Ha gondolod segíthetnél te is!)
-
net84
őstag
mit mondtam? ne menj oda! én egyszer jártam annag az etnikumi gyüjtőhelynek a közelébe, akkor is csak az utcai kapuig - bakanccsal a lábamon és "konzervbontóval az oldalamon" az oldalamon. érdekes, velem nem kötekedtek... igaz én két vasággyal nehezebb és nagyobb is vagyok nálatok - és náluk is
a dolog titka a pszichológiai terror! megyek hozzád és elcsapkodlak pszichológiailag
[ Szerkesztve ]
Read only...
-
net84
őstag
adtam, vagy csak akartam adni fém csatis sata adat kábelt? - egyébként a felvázolt hibajelenségból (ha jól emléxem, akkor amikor leakad, fel sem pörög rendesen - tehát vagy tápellátás vagy hdd)
futtassssál le egy hdd tesztet
mé nem adtam neked sata-molex átalakítót? pedig ha jól emléxem, akkor beszéltünk is róla, hogy adok valami passzentosabb fajtát...gyárilaga a tápon nincs sata? hagyd ki a rendszerből a molex összekötést - csip - forraszt - szigetelRead only...
-
molecula
csendes tag
Én csak egy félévre vettem fel!! Ami azt jelentette, hogy a maradék 2 félévre ugyan úgy megkaptam, mivel autómatikusan meghosszabbították a szerződésemet se szó se beszéd. tegnap direk megnézet a pontos összeget tehát 3 félévben kaptam 120.000 Ft =360.000. 2004 októbere óta törlesztem (most 4750 Ft-ot a nagyon magas de nem minimálbéres fizetésem után) gyakorlatilag 453.000 Ft tartozásom van úgy hogy a kezdő összeg kevesebb volt mint a záró. A tavalyi évben 38900 Ft-ot fizettem (van hogy három havonta utalok egy nagyobb összeget a plusz költségek elkerülése miatt) a kamata pedig 40.500 Ft volt múlt évre na akkor meddig fogom fizetni?? Az előző évi fizetésed alapján állapítják meg a havi összeget ( tavaly még csak valami 3600 ft volt) Ha elő akarsz törleszteni azt jelezni kell és egy külön számlára kell utalni (ha jól tudom). Gondolj bele mennyi a havi utalás költsége még pluszban.
Pályázatok írását, figyelését, vállalom cégek és civil szervezetek számára! sokadik nap
-
net84
őstag
cirka 13k-t fizetel havonta a minimálbérből, mindemellett meg még meg is élel?
egyébként tudtommal csak félévekre lehet felvenni? nem? nem te határozod meg a hónapokat...és igen, annyit fizetsz be, amennyit akarsz, de az majd csak a forduló év végén kerül elszámolásra...Ygg-vel értek egyet...ez nem ilyen egyszerű. A Diákhitel egy nagy kamu! Az, aki kitalálta, az semmi következménnyel és kockázattal nem számolt (csak választókat akart nyerni - de politika off). Miért nem foglalkozik senki sem azzal, hogy azok, akik felvették eddig és elkezdték törleszteni, azok ? %-a fizette eddig maradéktalanul vissza (és mennyi idő alatt)? Ha vesszük a jelenlegi gazdasági helyzetet, jónéhány embernek megszűnt/megszűnik a munkahelye, ezek között rengeteg olyan van, aki a lakáshitelt sem tudja fizetni, nemhogy a diákhitelt...miből fogja behajtani az állam?
Read only...
-
molecula
csendes tag
Életem nagy baklövése volt! 2004-től fizetem (2009 van) szinte semmit nem csökkent az elszámolásom összege! Havi 4750 Ft-ot fizetek . Számolásom alapján olyan 242.000 befizettem három félévre vettem fel vagyis 360.000 Ft a tartozásom meg csak nő minden évben ahelyett hogy csökkenne.
Ha egy mód van rá ne vedd fel!! Ez annak jó aki 500.000 nettót keres egy hónapban és egy összegbe visszafizeti.Pályázatok írását, figyelését, vállalom cégek és civil szervezetek számára! sokadik nap
-
BaLee
addikt
Én felvettem anno mert nem olyan magas a kamata, meg vannak előnyös oldalai.
Persze a legjobb az, ha amint munkábaállsz minél előbb visszafizeted, mert ha csak az alap törlesztést fizeted (ami első két évben a minimálbérhez képest van meghatározva) akkor a kamatok miatt szépen nőni fog az egész tartozásod.
Aztán ha letellt a 2 év utána már az előző évi fizetésedhez igazítják így már nem havi pár ezerről van szó, hanem annak többszöröséről.Szóval jobb, minél előbb letudni előtörlesztésekkel szerintem. Én anno talán 4 vagy 5 féléven keresztül vettem fel a maximum összeget (130ezer körül volt) és már 4. éve törlesztem, de ha tavaj nem fizettem volna be előtörlesztésként egy nagyobb összeget akkor még mindig csak a kamatokat törleszteném...
-
ticzi01
aktív tag
Jaja én 4 körülivel találkoztam
Használatbavételihez nekem még nemkell mert tavaj beadtuk, de érdekelt volna, hogy nincs e konstrukciós hiba valahol a rendszerben.
Egy Szombathelyi cég 40ezret mondott erre. Hirtelen kicsit sokaltam érte vagyis erre nincs mert gázt kellene befizetni.... Az energetikai tanusítvány meg max 11.000Ft lehet csak ebben az a csinga, hogy nem használnak ilyen gépet hozzá. Akkor meg minek. Csak számítással csinálják. Azért köszi mindenkinek!vallas: mennyit gondoltál érte? Előfizetéses vagyok, csak 2 évet nem akartam aláírni, de lehet az lesz, csak ami tetszett az 7.000Ft volt
Más:
Használt talicskája olcsóbban nincs valakinek?
maradék 30as tégla is érdekel meg ilyenek. -
tomi_mod
aktív tag
Amit kinéztem az a tekerős-vevős változat lett volna.
Nekem sajna nem vált be a házifusi, de lehet csak jobb távirányítót kellett volna keresenem, lényeg, hogy néha nagyon frankón ment néha meg totál megzavarodott. Amiért ez megtetszett az a cakk pakk egyben minden jó kis progival...nem kell ilyen szoftver olyan kiegészítővel ez a plugin stb.Egyféleképp még elérhető, úgy 50k beépítve egy thermaltake házba...majd ha bejön a lotto! 700 milla felett a hatos
Igaz életemben talán most adom majd fel a harmadik szelvényt...lehet ez a megszállozttság kezdete. -
Fifi
őstag
Huh, ez jó lenne, ha igaz lenne.
Reménykedtem benne, hogy valami ilyen, de azt tudtam, hogy Mini-PCI Express nem lehet, mert ahhoz már öreg a gép.
Viszont ez további kérdéseket von maga után:
1. Ha így utólag van wifi kártya beletéve, akkor annak antennája hogy lesz? Az még külön bele kell aplikálni a zsanérba?
2. Egy WPA2 képes wifi kártyától ki mennyiért szabadulna meg, illetve ha antennát kell beletenni, akkor annak szerelésével együtt ki mit kér? -
ticzi01
aktív tag
-
jetimokus
tag
jah, úgy gondoltam, hogy itt ph!-n... De különben a városban sincs túl sok ember ilyen éjszaka 1 körül... Haveromtól szoktam hazajönni ilyen időtájban biciklivel, és mit ne mondjak, volt hogy a 20perces bicikliút alatt egyetlen darab emberrel, egyetlen autóval sem találkozom... És ilyen nem egyszer volt, tehát azért kihalt ez a város, éjszaka túl sok élet nincs... De jobb is így szerintem mint mondjuk pesten ami van éjszaka....
-
jetimokus
tag
-
net84
őstag
jól emléxel...
nem volt idén semmi
egyébként Szombathely elmaradott, de inkább kultúra és programok terén...egyszerűen vicc, hogy egy átlagos szombat vagy péntek éjfélkor csak néhány ember lézeng az utcán, hébe-hóba van vamai rendezvény, de az meg csak egy szűkebb kört mozgat meg, nomeg az idiótákat, akiknek mindegy, hogy mi van, csak inni lehessen...
Az, hogy egy évben 3 napig karneváloznak, az egy dolog! A helyiek nagy részének szerintem már inkább nyüg, mint kikapcsolódás...útlezárások (elötte 2 nappal, utánna 2 nappal is), bunkó emberek hada, mocsok, hangzavar, nagyképüség!
Az, ami egyes magasabb poszton csücsülő embereknek nem tetszik, nem az izlésviláguk, azt leszarják, keresztbe tesznek az ilyen jellegű rendezvényeknek.Arra lennék kiváncsi, ha a csótó környékén egy igazi rockkoncertet akarnánk tartani, akkor hányan hörrennének fel ellene, holott én tűrtem szentivánéjkor még hajnali kettőkor is a nyálas zene dübörgését, pedig aludtam volna igazán...
Read only...
-
ML320
senior tag
40 körüli árat mondanék rá, +/- 5k, attól függően, hogy balekot fogsz-e ki, avagynem akarod a másikat annyira átverni. A gáz, hogy régi alapokra épül. Innentől kezdve hiába remek gép, bővíthetetlen. És mert használt... A DDR technológiára épülő gépektől mindenki csak szabadulni akar. Amúgy meg mindennek az ára zuhan.
Monitor is 10-15 körül mehet el. Gari van rá? Meg ha a zsír új LCD-ket nézed... 22" 50 alatt vannak számlával, 3 év garival.
[ Szerkesztve ]
-
ML320
senior tag
[inkább ők, akkor legalább nem engem utálsz]
Venni vagy eladni akarod? És mennyit szeretnél érte kapni? Bár mindegy, annyit nem fogsz
[ Szerkesztve ]
-
net84
őstag
ez hülyeség! nézze már meg a garpapírt! Az alaplapra újra egy év gar van pluszba, mert azt cserélték, a többinek meg hosszabodott a garideje...rajt van a garancia papír hátoldalán, rá van írva az új garidő, ha jól emléxem!
Ha nem ért hozzá nem magyarázzon! A végén fel találom világosítani a garanciálsi illetve fogyasztóvédelmi törvényekről!
Kezd telelenni a hócipőm a vodafonnal! hogyan meg fognak illetődni, amikor visszamondom az összes előfizetést...aztán majd hivogathatnak, hogy ilyen fasza meg olyan fasza áraik vannak. Az ominózus üzlet hozzáállását ne is firtassuk a kiscsávóra és a kiscsajra is ráférne egy kiadós verés, vagy legalábbis egy kis oktatás, hogy hogyan kell egy ügyfélhez viszonyulni!Read only...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest