Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Srácok, Szombathelyen kint a Vásátér 3 alatti Citroen / Nissan szalonban (Inicial Autóház Kft.) nincs valakinek ismerőse?
Köszi!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz
busman #11660 üzenetére
Lehet kissé pontatlanul írtam, egészen konkrétan egy gyári monitort (középkonzol tetején ott van a gyári helye) és egy ilyen gps box-ot kellene összekötnie, és beépíteni.
Örülnék, ha olyat találnék, aki dolgozott már CAN bus rendszerrel, nehogy a beépítés után folyton valamilyen hibát dobáljon.Köszi.
orion1025
Ha, egyre gondolunk, én annál a fószernél kb. 10 éve voltam utoljára, de már akkor is kb. 20 éves technikát árult. Nekem inkább tűnt valamilyen hobbysta hangtechnikai kereskedőnek, mint szakembernek.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Szombathelyen tudok ajánlani esetleg olyan szakit, aki auto multimediaval foglalkozik? Egészen konkrétan beépítéssel, és már csinált ilyet.
Köszi!
-
runner 125
nagyúr
válasz
mefistofeles #11594 üzenetére
Komoly..
Az látszik, h az Audi bal fele nem rég volt javítva... és a kályhacső is elég sok mindent elárul.
Viszont az számomra döbbenet, h a Suzuki mennyire összetörött, az Audi-nak alig lett baja."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz
mefistofeles #11571 üzenetére
Beszámítható volt? Szonda, vérvétel?
-
runner 125
nagyúr
válasz
mefistofeles #11569 üzenetére
..és mit mondott, mi volt az ok? Rendőrt remélem hívtál.
-
runner 125
nagyúr
válasz
mefistofeles #11566 üzenetére
Fel a fejjel. Nézd a jó oldalát, nem sérültél meg.
Nem te voltál a hibás, nyilván a biztosító fizetni fog, az addigi időt meg át kell vészelni valahogy.
-
runner 125
nagyúr
válasz
wertigo1984 #11486 üzenetére
Jaja, én Pesten találkoztam vele, de tényleg normális srác.
-
runner 125
nagyúr
..én itteni hardveraprós, pesti sráctól vettem, abszolút korrekt volt.
Fél évet azt hiszen ő is adott rá, ha kell megadom az elérhetőségét. Jó áron adta egyébként."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
"...emberek előre szervezett csoportosulását jelenti; hirtelen jön létre valamely nyilvános helyen, a résztvevők valami szokatlant csinálnak, majd a csoportosulás ugyanolyan hirtelen fel is oszlik."
-
-
runner 125
nagyúr
Itt egy házi készítésű medence projekt.
Szerintem a létező összes hibát elkövették, pedig közöm nincs a kőművességhez, de épp ezért tanulságos cikk.Alatta a hsz.-ai:
'Szia!
Falon át nem tapasztaltam még szivárgást, a festék pedig nagyon jól fedi, és szinte kaparással sem jön le! Már 2 hete van víz a medencébe, 11 köbméter körül van, egy héten egy köbmétert kell engedni azért bele...'
"Szia!
Sajnos megviseli a tél... A vakolat néhány helyen táblába jött le néhol 10cm2 is. Mivel új talajba helyezkedik a medence, ezért megjelentek a repedések is. A festéssel nincs gond. Néhány ráfordítással javítani lehet, pl: javító vakolat, repedés tömítő, és újrafestés 1 soron a kimaradt festékből. Ha ezeket megcsináljuk, jövőre gondosabban le fóliázzuk akkor nem lessz vele gond. (sajnos mi hibáztunk mert nem fedtük le, és egész télen fedetlenül maradt...)"
Ez így nem medence, hanem emésztőgödör.
Szerintem ennek nincs értelme, ha még fillérekbe került, akkor sem, mert a ráfordított sok sok munkaóra ennél jóval többet ér.
-
runner 125
nagyúr
..aztán még a vegyszerek, vízporszívó, takarófólia, és akkor még egy komplett mozgatható tető is lazán megüti 1 millát, noh és maga a 42m3 víz, feltéve, ha csapról kell beletölteni.
Költséges dolog ez, na.
-
-
runner 125
nagyúr
Szerintem ez a beton-csempe kombó nem jó megoldás medencéhez
Persze mindenki a klasszik strandi medencékből indul ki, de az tök más technológia.., komoly alapozás, tömörítés előzi meg a munkálatokat, s tuti, h nem "sima" betonnal, "sima" ragasztóval csempézik.. Ahogy te is írtad, elég egy kis repedés, és folyton el fog szivárogni a vized.A legolcsóbb alternatíva, - amit egyik barátomék is eszközöltek - , az-az, h vásárolni kell 60-70.000 környékén merev falú, 5-6 méter átmérőjű, 120-150 mély műanyag fóliás medencét, és azt le kell ásni.
Ők így csinálták meg, és szerintem qrva jó lett.Szűrőnek ástak mellé egy aknát, majd az egész köré csináltattak fa padlót, így abszolút nem látszik, h csak "egy összerakható" medence.
Alját azt hiszem csak lépésálló hungarocellel bélelték ki, illetve az oldalára is raktak körbe, így a fólia védve van mindentől. Idén használják kb. 3 éve, ha gondolod kérek tőle képeket.
mod.
Vagy, persze megkeresel egy ilyen céget, akik kifejezetten polipropilén medencegyártással foglalkoznak. Tippem szerint egy "átlag" 6x3 körüli 5-600.000Ft tuti lesz.
Az ásáson tudsz spórolni.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz
wertigo1984 #11218 üzenetére
Kérdés ugyebár mi a cél. Nyaranta pár hetet kikapcsolódni szerintem tökéletes, de még úgy is rá kellene lapátolni pár millát.
Ha, meg hosszabb távú itt tartózkodás a cél, ahhoz nagyon kicsi."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz
ß3NC33 #11200 üzenetére
Vasút mellett, a Hefele felé vezető zsákutcában szoktam látni annó, h a pincében boxolnak.
Talán munkásszálló pincéje lehet, vagy nem tudom mi az az épület. Kb. a postával szemben.
Nézd meg."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
runner 125
nagyúr
Köszi, tiéd is frankó.
Gy-M-S megye, kb. Iván faluhoz közel. Pontosan nem tudom, mert elég nagy karikát tettünk.
ß3NC33
Eh, ahogy nézem a tiédben is Fox 32 Talas van, jó holmi.
(#11154) beci
Kommentelném, de bant kapnék érte, úgyhogy inkább nem teszem.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Nohcsak, mennyir bringás van itt is, nem is gondoltam volna.
Mi is szoktunk tekerni haverokkal, bár manapság sajna egyre kevesebb az időm.
-
runner 125
nagyúr
Sárgával semmi probléma nem volt, gyári színkód alapján elsőre, az első fényező eltalálta. A matt grafitot viszont a 3. fényező sem találta el.
-
runner 125
nagyúr
Köszi mindenkinek.
Igazából elegem lett már a sok vidéki kontárból, aki nem érti meg az igényeimet.
Elviszem a Budayhoz, egymástól függetlenül 3 helyről is őt ajánlották.busman
Tavaly nyáron Sopron előtt elcsúsztam vele.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Szhelyen vagy környékén tud valaki profi autófényezőt?
Ha, igen, légyszi' priviben írjatok egy kontaktot.
Köszi!
-
runner 125
nagyúr
válasz
géppuska #10783 üzenetére
.. nekem van vagy 100 pirosom, és nem tegnap regeltem ide, de meg így is nagyon kevés az eloreutalo réteg. Persze ez nem baj, de amit csináltál nagyon felelőtlen húzás volt.
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Nincs valakinek háztartási gép (porszívószerelő) ismerőse?
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Reaper04 #10703 üzenetére
Tükörjégen kb, tök mindegy mennyivel és h mész, nem lehet megállni, ennyi.
Fújt a szél gondolom ott is, csökkentek a látási viszonyok, ahogy láttam kamion keresztbe fordult, aztán szépen mindenki bele.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Van egy új Wayteq X960BT navim, teljes EU Ájgóval, 1 év gyári garival, minden tartozékával, dobozában.
23k-t kérnék érte, Szhelyen átvehető."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Ne már, miért lett témaváltás? Mi van a router-rel, el kelt akkor kétezeöccázé?
-
-
runner 125
nagyúr
Micsoda új avatord lett.
Amúgy nincs ilyen már valakinek? Coxx vagy valami hasonló usernek volt ilyen úgy rémlik.Kube
Van azon kívül más ilyen elnevezésű? Nincs. Arról.
-
runner 125
nagyúr
Na ez elképesztő, ráadásul ismertem is a srácot.
-
-
runner 125
nagyúr
válasz
ticzi01 #10258 üzenetére
..miért kell ennyire ragaszkodni ehhez a topikhoz? Hardverapró tele van DDR1-es notebook RAM-mal, köztük sok, referenciával rendelkező eladóval. Elutalod, és 4-500FT-ból ajánlott levélként nálad van 2 nap alatt a modul.
-
runner 125
nagyúr
Te, azért a lakás - munkahely - hipermarket háromszögön kívül jársz másfelé is?
Egy 80.000 fős nagyváros belső útjait ne hasonlítsd már össze a mellékutakkal.
Eleve a folyamatos forgalom, sűrűbb sózás enyhíti a városi havazást, de a nagy házak miatt a szél sem tud olyan komoly buckákat építeni.
Kinn a prérin egy szeles vidéken pillanatok alatt iszonyú hóátfúvások keletkeznek, még ha nem is esik a hó. De, persze ma volt mindkettő, fújt a szél és a hó is esett.mod.
Tormásliget - Csepreg szakasz. Fb.-n küldték most.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
..eleve hüle volt aki bement.., én két napja itthon vagyok, mert esélytelen eljutni Sopron felől Szombathelyre.
(mod. Mondjuk legalább van helyi pékség, és minden második háznál traktor.
)
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Ez itt van tőlünk nem messze, elég katasztrofális a helyzet.
-
runner 125
nagyúr
Köszi nektek.
Az előbb megint mértem, 38 cm.
-
runner 125
nagyúr
Szombathelyen utak szempontjából mi a helyzet?
Sopron felől mentem volna reggel, de teljesen esélytelennek láttam elindulni...és ez nem a behordott helyen készült.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #10202 üzenetére
Köszi az érdeklődést, szhelyi emberke vitte el.
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz
Iomega #10169 üzenetére
A végén kétszer is elhangzott' a kulcsmondat; nálad ez a szempont.
Nálam meg nem, s pont ezért, csak emiatt nem is adnék egy vassal sem többet nagyobb felbontású kijelzővel szerelt vázért. (De, hasonlóan gondolom a megapixelháború marketing-jét is. Egy 10 mp-es kép dSLR minőségben szerintem már minden célt kielégít.)
A digitális fotózás nálam meg abban nyilvánul meg, h az elkészült fotót digitális formában (is) tudom megjeleníteni, szerkeszteni, tárolni, visszanézni.
A fotókat először gépen otthon, majd 47"-on nézem vissza. Számomra tök felesleges a kijelző. Élőkép funkciót a D80 még amúgy sem tud, de ha tudna sem lenne rá szükségem, mert az max a nagyinak való.
LCD-jét arra használom, h megnézzem "mentette-e" a képet, illetve nyilván a gép beállításait, de azt max évi 3x, ha változtatom.
Viszont a felső monokróm státuszkijelzőt annál jobban szeretem.mod.
Winne
Holnap leírom a véleményem, most megyek, de addig rákereshetsz nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz
Iomega #10167 üzenetére
No offense, de az elkészült fotókat én akkor sem nézném (pláne nem ellenőrzés/törlés céljából) vissza a váz LCD-jén, ha az iPhone IPS panelje lenne benne. Szerintem nem arra való, pláne nem egy dSLR gépnél.
Pl fontos témáról, ezért szoktam egyszerre több expot lőni, így a 3-4 képből egy tuti éles, és eltalált expos lesz."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Jó választás, bár, én ha most váltanék D80-ról, tuti, h valamilyen MILC alapú Pana-t néznék. Most ez a jövő. Persze nekem, mint alkalmi hobbyfotósnak, bőven örök életű ez is.
-
runner 125
nagyúr
Még valami.
Jóárasított - eredeti - parfümmel nem foglalkozik itt valaki?
Vagy valakinek ismerőse, igazából mindegy honnan van, de ünnepek előtt kellene pár.Köszi.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Karácsony előtt még beleférünk, ha esetleg valakit érdekel olcsó, új, gamer notebook: Lenovo G580
_
Illetve, vásárolnék független, vagy függetlenített Huawei USB modemet. A lényeg, h osztrák Yesss! SIM-et elfogadjon és legyen rajta antennacsatlakozó.
Nagyjából ezek jöhetnek szóba:
Huawei: E122, E150, E156, E156G, E159, E160, E160E, E160G, E169, E173, E173-S2, E176, E176G, E179, E182E, E230, E367, E600, E612, E618, E620, E630, E660A, E1612, E1752, E1762, E1820, E1821, EC321, UMG1691, UMG181, K3715 Alcatel: X221S ZTE: MF612Köszi!
-
runner 125
nagyúr
válasz
Iomega #10030 üzenetére
Nem ártana kissé bővebben kifejteni, mert ez így elég tág.
Iskolák, kor, megcélzott területek.Munkaügyi központi honlapján s elég sok lehetőség közül lehet csemegézni, de nem szégyen feladni hirdetéseket sem.
(aprod, jofogas, expressz, itt, stb.)Hajrá.
-
runner 125
nagyúr
válasz
v-paci #10020 üzenetére
Eu-n belül nincs vám és plusz Áfa.
Külföldről meg Gift-ként feladatni a csomagot, és akkor átmegy a vámon, én évek óta így csinálom, eddig nem bontottak ki egy csomagom sem, hála ég.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Reaper04 #9980 üzenetére
Olyan nincs h csak Pesten kapható, vagy ne lenne olyan online shop h ne küldenek el videkre.
Hívd fel őket, írj nekik mailt, én mar csomoszor bejatszottam ezt és mindig elküldtek az adott termeket, annak ellenére h hivatalosan nem volt mód az ilyen átvételre."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz
BossBoss #9971 üzenetére
Hahaha, über nagy balfasság az egész.
Nem MLM, nem piramis, nem mások vásárlásából gazdagszol.., de regisztrálj most izibe, oszt regisztráltass még magad alá 10.000 madarat...
A legnagyobb probléma, h egyre többen próbálják kihasználni az emberek nyomorúságát, pénztelenségét ilyen "munka nélküli magas jövedelmet" ígérő sztereotip, elcsépelt gagyi marketingszöveggel spékelt bizniszekkel.
-
runner 125
nagyúr
Új gamer Lenovo 2 év garival, occsóba, akár Karira.
-
runner 125
nagyúr
Jah, nyilvánvaló.. telóról voltam, árakat nem figyeltem. De, egyetértek, én is valami normális, szolid kárpittal választanám. Ha, elkezd kitörni a műbőr, nagyon ronda tud lenni. Egy teljes áthúzás meg elég költséges.
-
runner 125
nagyúr
Fotók szerint amikor aggya alakitod az ulofelulet pont alulra kerül, ebből fakadóan nem hinnem h korábban kitörne. Persze ha tényleg origi bor, nem csak vmi gagyi mubor.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Reaper04 #9904 üzenetére
Unix-nál kint a Zanatin 100,%, h van.
EczkE
Itt ha.-n is hirdeti magát egy szhelyi iPhone szervizes srác, esetleg kérdezz rá tőle is. De, milyen iPhone? 3Gs? Noh annak én sem állnék neki akkut cserélni, de 4-esen csak a két kis csavart kell kihajtani.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Tud valaki a környéken jól dolgozó ácsot (csapatot)? Kivételesen nem építenék, hanem bontatnék.
Köszönöm.
-
runner 125
nagyúr
Első blikkre nekem is az ugrott be, még mi is ott vettük kb. 8 éve, azóta is megy 0-24-ben.
Amúgy vaterán is láttam már ilyet, nézd meg ott is._
Más.
Van két eladó új notim, ha valaki esetleg most szeretne:(Más típusban is tudok segíteni.)
-
runner 125
nagyúr
Ha, megnézed a lakossági üzeneteket a nyugat.hu-n, mindenki szúrós szagú, fertőtlenítőhöz hasonlította.
Szerintem nincs itt egyéb kérdés az ügyben, csak megint terelni, simítani, eltusolni próbálnak.
-
runner 125
nagyúr
Nem szombathelyi vagyok, laktam ott, exem ott lakik. Néha járok be, de mostanság nem voltam, nem éreztem.
Viszont merem állítani, h összefüggésben lehet a vagonból szivárgó klórgázzal.
(Mittomén', ahogy kimosták / leszívták, majd "véletlenül" beleengedték valahova... azt is csak nagy nehezen ismerték be, hát akkor ezt.)[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #9446 üzenetére
Hopp, itt az ezzel kapcsolatos cikk is.
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz
géppuska #9426 üzenetére
Már ne haragudj, de manapság szerintem már senki nem vesz ilyen TV-t. Ezek úgy 10 éve voltak divatban, még a horror árú LCD korszak előtt. Persze hajrá.
-
runner 125
nagyúr
Ugyan más, de ez ugrott be a logóról.
Egyébként szerintem egyértelműen azért gyári ajánlás a Selenia, mert olasz.
A viszkozitás és persze a normák teljesítése fontos egy olajnál."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
SOS-be szeretnék kölcsönkérni a hétvégére (esküvő) egy SB600 kaliberű rendszervakut a D80-ra.
Természetesen nem ingyen kérem.
Illetve, odaadom a piaci árát addig.Helyszínt illetően Szombathely, Sopron környékének örülnék.
Ha, valaki tudna segíteni kérem jelezzen privátban, elmennék érte miél előbb.
Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Hi!
Valaki nem épít kemencét otthon? Van egy belevaló betétem.
Szhelyen, Sopronban házhoz viszem, ha kell valakinek.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Valakinek autóba, motorba olaj nem kell véletlenül innen? (autoteka2000, hátha ismeri valaki..)
Az tuti, h netes árakat tekintve is a legolcsóbbak, pláne Szhelyhez viszonyítva.
Ha, valakinek kellene olaj, jelezzen nekem. A héten rendelnék, postát - 1115Ft - annak arányában osztjuk, ahány emberkének kell nedű.
Jövő héten kedd - szerda fele megyek Szhelyre, akkor oda tudom adni."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz
Cathfaern #9194 üzenetére
Ismerted, vagy ez is valamiféle urban legend?
Nyugat.hu-n olvastam, h az első pletykák szerint elbocsátott vasúti dolgozó akarta magára robbantani a hidat.., szal'.."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Valaki ismerte egyébként az emerkét?
Híradó - s, pár hozzászólás - alapján módos vállalkozó volt. H a francba juthat az ember ilyen szintre, nem értem.
..amit meg legfőképp nem értek, h miért a belvárosban kellett mindezt végrehajtani, miért nem ment egy erdőbe, vagy mezőre.
-
runner 125
nagyúr
Szia,
Nekem van menetmetszőm itthon, de, ha pl. a 8-as menet szar, abból már újra 8-as menetet nem lehet csinálni, csak pl 6-osat, de ahhoz, h az fogjon a 8-asban, abba a furatba egy csavar kellett hajtani, majd kifúrni, és menetet metszeni abba is.
Nem egyszerű mutatvány, de kivitelezhető.
-
runner 125
nagyúr
Hi!
Van két fűnyíróm.
..akit esetleg érdekel.Kicsit foglalkozni kell velük, de egyik sem reménytelen.
-
runner 125
nagyúr
Zanatin van automata mosó és kb 3 beállós, kézi mosó is.
Egyébként a legtutibb, ha otthon mossa az ember. Max. 2 vödör forróvízből mindig lemosom. A hidegvizet meg tolja a szivattyú.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Windows XP
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SkyShowtime
- OpenMediaVault
- Hangtechnika (pa, stúdió, analóg, digitális, pc)
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Netfone
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest