-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orimate86
tag
Hali, elnezest az ekezetek miatt. Probaltam visszakeresni WD green uzemeltetesevel kapcsolatban, de nem sok sikerrel. A kerdes:
Adott egy ds414j. 2x3tb wd RED el egy kotetben, tukrozve adatmentesnek. Van egy 2tb os WD GREEN ami eddig tokban lakott. Kulon kotetkent / tombkent szemetet tarolni, be lehet pumpalni? Gondolok itt ez alatt a GREEN sajatos fejparkolgatasi "problemara". Ha rovid idon belul kifingik akkor inkabb marad tokban USB vel raakasztva. Ugyanakkor olvastam hogy ezt a funkciot ki is lehet kapcsolni, illetve baratom Zyxel jeben 2x3tb green veret 0/24 ben legalabb 3 eve, most kezdett a smart sirni, hogy mar nem az igazi. Lenne errol atfogo velemenye valakinek? ELore is koszi. -
orimate86
tag
Hi, egy fórumtárstól idézve :
"a QuickConnect szolgáltatást, véleményem szerint, csak akkor használjuk, ha a normál port továbbítás nem
működik a rendszerünkben, (pl mert nincs valós ip-nk a net felé, mert a szolgáltató egy saját belső lan-ra tesz
minket."Sajnos a digi előszeretettel csinál ilyet mostanában az ismeretségemben. A kérdésem az, hogy a QuickConnect-tel van el lehetőség az alap szolgáltatásokon kívül mást is elérni, pl transmission 9091 portján lévő gui-t? Feladatot Dropbox - on keresztül tudok kiadni neki, de jó lenne menedzselni is a dolgokat. Gondoltam azon is, hogy vmi böngésző szerűséget, mint aplikáció feltelepíteni és akkor nason keresztül belső IP n elérni de nem találtam ilyet. Van valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Eredeti játékok OFF topik
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest