Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orimate86
tag
Hali, elnezest az ekezetek miatt. Probaltam visszakeresni WD green uzemeltetesevel kapcsolatban, de nem sok sikerrel. A kerdes:
Adott egy ds414j. 2x3tb wd RED el egy kotetben, tukrozve adatmentesnek. Van egy 2tb os WD GREEN ami eddig tokban lakott. Kulon kotetkent / tombkent szemetet tarolni, be lehet pumpalni? Gondolok itt ez alatt a GREEN sajatos fejparkolgatasi "problemara". Ha rovid idon belul kifingik akkor inkabb marad tokban USB vel raakasztva. Ugyanakkor olvastam hogy ezt a funkciot ki is lehet kapcsolni, illetve baratom Zyxel jeben 2x3tb green veret 0/24 ben legalabb 3 eve, most kezdett a smart sirni, hogy mar nem az igazi. Lenne errol atfogo velemenye valakinek? ELore is koszi. -
orimate86
tag
Hi, egy fórumtárstól idézve :
"a QuickConnect szolgáltatást, véleményem szerint, csak akkor használjuk, ha a normál port továbbítás nem
működik a rendszerünkben, (pl mert nincs valós ip-nk a net felé, mert a szolgáltató egy saját belső lan-ra tesz
minket."Sajnos a digi előszeretettel csinál ilyet mostanában az ismeretségemben. A kérdésem az, hogy a QuickConnect-tel van el lehetőség az alap szolgáltatásokon kívül mást is elérni, pl transmission 9091 portján lévő gui-t? Feladatot Dropbox - on keresztül tudok kiadni neki, de jó lenne menedzselni is a dolgokat. Gondoltam azon is, hogy vmi böngésző szerűséget, mint aplikáció feltelepíteni és akkor nason keresztül belső IP n elérni de nem találtam ilyet. Van valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest