- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Vírusirtó topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netflix
- Zyxel NAS326
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
válasz
Mátésum #72504 üzenetére
Nekem még a Moments van, így tudok róla nyilatkozni, de szerintem inkább a DSM 7.0-át és a Synology Photos-t nézd, már ezek az újabb verziók, ha most kezded ezekkel tedd. (És ez sokban különbözik a régebbi DSM6 és Momentstől)
Az AI részében én csalódtam, mert mondjuk ha valaki nem a kamerába néz, nem ismeri fel a rendszer, és manuálisan sem lehet hozzáadni az arcot se androidon se webes felületen.
Ezen kívül sok meló volt a rengeteg (különböző szituban felismert arcot) összepárosítani, de azóta legalább úgyahogy felismeri őket az újonan készült képeknél.
A tárgyfelismerés nagyon gagyin van megoldva (külön albumokba vannak rendezve a képek, mint pl autó, kutya, esküvő), így emiatt kb az esetek 0.001%-ában vettem csak hasznát. Szemben a google-al, ahol elég volt csak beírni a keresőbe, hogy "fűnyíró", és már ki is adta a képet. Na itt előredefiniált mappákban kutathatsz csak. De a DSM7 alatt ez (az arcfelismerésen kívül minden más) már ki is van vezetve, szóval csak ezért ne vegyél drágább NAS-t. Halovány ígéret sincs rá, hogy ezeket később visszahozzák, annyit írt csak a Synology, hogy "nem zárják ki a lehetőségét", hogy később visszategyék az arcokon kívüli AI recognitiont.Félre ne érts, nem lebeszélni akarlak, csak nem akarom túlmarketingelni a rendszert, mert azért bennem maradt ezen a vonalo egy-két keserű csalódás a kétkilós NAS beruházás után, de összességében azt gondolom nem volt rossz döntés. Csak tisztában kell lenni előre a dolgokkal.
Ha gondolod szívesen mesélek/megmutatom a rendszert, hogy dönteni tudj. Ez annó nekem is nagyon sokat segített volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Politikai mémek
- Yettel topik
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Steam topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P53 / több darab / Áfás számla / HU BILL
- Gigabyte RTX 3060 Ti GAMING OC 8G (rev. 2.0) - Számla + Garancia
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2026.10.22. Apple jótállás
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Logitech Z906 5.1 hangfal rendszer
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest