Hirdetés
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
válasz Mátésum #72504 üzenetére
Nekem még a Moments van, így tudok róla nyilatkozni, de szerintem inkább a DSM 7.0-át és a Synology Photos-t nézd, már ezek az újabb verziók, ha most kezded ezekkel tedd. (És ez sokban különbözik a régebbi DSM6 és Momentstől)
Az AI részében én csalódtam, mert mondjuk ha valaki nem a kamerába néz, nem ismeri fel a rendszer, és manuálisan sem lehet hozzáadni az arcot se androidon se webes felületen.
Ezen kívül sok meló volt a rengeteg (különböző szituban felismert arcot) összepárosítani, de azóta legalább úgyahogy felismeri őket az újonan készült képeknél.
A tárgyfelismerés nagyon gagyin van megoldva (külön albumokba vannak rendezve a képek, mint pl autó, kutya, esküvő), így emiatt kb az esetek 0.001%-ában vettem csak hasznát. Szemben a google-al, ahol elég volt csak beírni a keresőbe, hogy "fűnyíró", és már ki is adta a képet. Na itt előredefiniált mappákban kutathatsz csak. De a DSM7 alatt ez (az arcfelismerésen kívül minden más) már ki is van vezetve, szóval csak ezért ne vegyél drágább NAS-t. Halovány ígéret sincs rá, hogy ezeket később visszahozzák, annyit írt csak a Synology, hogy "nem zárják ki a lehetőségét", hogy később visszategyék az arcokon kívüli AI recognitiont.Félre ne érts, nem lebeszélni akarlak, csak nem akarom túlmarketingelni a rendszert, mert azért bennem maradt ezen a vonalo egy-két keserű csalódás a kétkilós NAS beruházás után, de összességében azt gondolom nem volt rossz döntés. Csak tisztában kell lenni előre a dolgokkal.
Ha gondolod szívesen mesélek/megmutatom a rendszert, hogy dönteni tudj. Ez annó nekem is nagyon sokat segített volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Interactive Brokers társalgó
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- Elkészült az adventi hardverfelfújt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest