-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Funthomi
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy 218+ NAS és szeretnék képeket megosztani róla. Azonban ha csak a mappát osztom meg a File Stationnel, akkor vagy csak kicsiben tudják megnézni a képeket (kb. preview nézet), ha nagyban szeretnék megnézni (ide tartozik a videó megnézése is), akkor viszont le kell tölteni azokat. Ezért gondoltam, hogy a Photo Station használatával a kvázi kényszerű letöltés elkerülhető lenne és a megosztási hivatkozásra kattintva weben simán nézhető lenne. Azonban a megosztás során problémába ütköztem, ebben kérem a segítségetek:
A megosztási hivatkozásra kattintva 404-es hibát kapok. Nem változtattam a default portokon, port-forwardingot megcsináltam (remélem jól is), arra matchek is vannak, amikor DDNS-en keresztül elérem a Photo Stationt (nyilván port-forwarding nélkül ez nem ment). A PS beállításánál megadtam a router IP-jét is. Mit csinálok rosszul?Köszi a helpet! Ha már volt erről szó sorry, elég sok ilyen találat volt a fórumban.
Üdv!
YOLOska
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Windows 11
- Parfüm topik
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Ekkora lehet az iPhone Air és a Galaxy Slim akkumulátora
- Milyen videókártyát?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- IBM ThinkCentre Retro PC, Pentium 4 3 GHz CPU, 2 GB RAM, Geforce FX 5200 VGA
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás
- ! 0 Perces ! DJI Mini 4 pro Fly More Combo PLUS
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával