-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
iOS-nél a DS Get-be van egy olyan lehetőség hogy "Hibás Feladatok Eltávolítása". Aki már használta ezt a funkciót, az le tudná írni hogy azokat is eltávolítja amelyeknél unregistered torrent van?
Jó lenne ha már lenne olyan funkció a DS-be amivel ki lehetne törölni az ilyen torrenteket. Nem pedig úgy hogy egyesével megnézem a tracker státuszt.
-
Alex91
félisten
válasz
daniel2121 #26796 üzenetére
Ahhoz is keves. Gondolom nagy meretu file-on nezed.
-
Essejó
veterán
válasz
daniel2121 #26791 üzenetére
A kábel Cat5e?
-
Alex91
félisten
válasz
daniel2121 #26793 üzenetére
Gondolom mindketto a switchbe van dugva. A NAS LAN kabelet is cserelgetted?
Masik PC nincs, hogy kiprobald azzal is?
-
daniel2121
őstag
Gondolo installálva van ha működikvagy nem biztos? Lan kábelt próbáltam már egy párat ugyanaz.
-
Alex91
félisten
válasz
daniel2121 #26791 üzenetére
Kabel jo? A notin a LAN kartya drivere installalva van?
-
konkolit
csendes újonc
válasz
Borisz76 #26786 üzenetére
Szia!
A te megoldásodat is kipróbáltam, csak el akartam kerülni a switch beiktatását...
Persze a 2. verziómat használom egy kölcsön gigabites switch-el. De az asus ki kellett venni a rendszerből, mert nem szeretik egymást a nas és az asus...1. NAS-t hálózatba kábellel kötünk be !
Jelenleg is így van.
2. Ez megoldható...lásd a példámat.
Max eladom az asus routert.
3. Fentebb linkeltem a beállítását.
Ezt is kipróbáltam, de nem ment így sem, a két eszközzel van valami.
Bár nem raktam bridge módba, a dhcp-t kikapcsoltam, követtem az utasításokat.
Miért nem???4.Felejtsd el a NAS-ba dugott Wi-fi-t !
Szeretném elfelejteni...
-
Borisz76
nagyúr
válasz
shownomarcy #26787 üzenetére
Kezd az adatmentéssel !
Aztán nézd meg :
Tároláskezelő / Állapot információ / S.M.A.R.T. információk.
Ha nem igazodsz ki rajta , akkor dobj fel ide képet az értékekről.
Azok alapján megállapítható, hogy mennyire "nagy a gond". -
shownomarcy
csendes tag
Sziasztok!
Help!
10 hónap után "tönkrement a rendszerpartíció" üzenetet kaptam (ds214, wd red, 1 vinyóm van)
A hdd még megy, az adatokat le tudom menteni szerencsére.
Mi a teendő, próbáljam meg újraformázni, lehetséges, hogy használható lesz még ez a vinyó, vagy vihetem vissza? Teszteljem?
Ezt a bejelentést érdemes megpróbálni?
https://account.synology.com/support/support_form.php?
Köszi! -
Borisz76
nagyúr
válasz
konkolit #26785 üzenetére
Szia.
Nálam is egy "szolgáltatói csoda" Speedport W 723V router adja a netet.
Ez a router az emeleten van.
Édesanyám laptopja van kábellel bekötve ( soha nem viszi sehová ).
Valamint a Wi-Fi-t is szórja az emeleten.Ebből egy kábel jön le hozzám a földszintre és csatlakozik egy 8 portos gigabites switch-hez.
Erre a switch-re vannak kötve a következő cuccaim :- Synology 2415 NAS
- PC
- Sony házimozi erősítő
- Samsung TV
- Samsung lézernyomtató
- TP-Link TL-WR1043ND Router Így beállítva, hogy csak a wi-fi-t szórja.Ehhez a wi-fi-hez csatlakozom a telómmal ( LG G4 )
1. NAS-t hálózatba kábellel kötünk be !
2. Ez megoldható...lásd a példámat.
3. Fentebb linkeltem a beállítását.
4.Felejtsd el a NAS-ba dugott Wi-fi-t ! -
konkolit
csendes újonc
Még egy hét ment el, de tele tapasztalattal. Leírom, hátha valaki hasonló cipőben jár.
Adott egy Speedport Entry LAN-ki, Asus RT-N18U WAN be. Asusba dugva Synology NAS DS116, laptop, dune, ill. wifin 2 telefon egy laptop.A nas nem hajlandó kábelen kommunikálni rendesen, dobálja a 10-1000Mbps között, de kapcsolat nincs.
Az Asus nincs bridge módba állítva, mert azért vettem, hogy wifin atom stabil legyen, mert a speedport...
Persze a nas-on kívül minden hozza a sebességét(WIFI 150Mbps, Laptop gigabit, Dune 100Mbps)Megoldások, hogy a nast végre elérjem.
1. A NAS-ba egy wifi stick, azzal az asust célba venni. Most egy 150M-es el próbáltam, veszek egy 300-ast hogy azért jobb legyen a lanon a sebesség. Kb.150Mbps, bár ez még nem gigabit...
2. Asus routert kivonni a láncból, venni egy jobb gigabites switch-t abba minden LAN-t, a speedport meg tolja a wifit.
3. Asus routert bridge módba, de a wifinek lőttek. Ezt még nem próbáltam!
4. Az első bekezdést működésre bírni????Ha valakinek sikerül a 4.-re választ adni, akkor nagyon megköszönném!
-
Essejó
veterán
Na igen csak az már nem a Második Dzsunka balra árkategória.
És magyarázhatod bárkinek, hogy a TP Link egy ipari hulladék, ott a szemellenző, hogy a Tp-t megveszi 5000-ért míg az általad ajánlott az 32000 Ft.
Hűű.. Mindjárt jönnek a TP hívők és megpróbálják elmondani, hogy az nem is hulladék és milyen jó.
Nekem meg megy itthon egy Linksys WRT54GL (20 Megás kábelnettel), ezelőtt 7 évvel beállítottam és azóta teszi a dolgát, néha letörlöm róla a port és ennyi. Ja évek alatt kevés lett a 4 portja és kapott egy 8 portos Cisco Switchet. A Linksysről még csak annyit, hogy ez a már nem mai technológia a mai napig megvásárolható: 17 - 21 ezer forint közti áron.
-
Tuomas
addikt
válasz
vitezlejszlo #26782 üzenetére
Nincs valami seed, vagy indexelés, vagy cloud station folyamat? Nem maradtál bejelentkezve véletlenül telefonról, nincs felcsatolva hálózati meghajtóként?
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Tuomas #26774 üzenetére
5-össel szépen hibernált. Aztán olvastam, hogy a hatossal valami nem okés. Ki is kapcsoltam a frissítést, így minden rendben is volt, majd egyszer közölte, hogy megfrissült 6-ra...
Azóta nem hibernál.
Hétvégén nyomok rá egy teljes resetet, újra telepítem a rendszert, hátha az update alatt ment félre valami. Ha így se jó akkor jön az asztalról lelökés
Köszi
laca
-
gyugyo79
addikt
-
Madwe
nagyúr
Mintha lett volna vki aki letsencryptt használt androiddal s megoldotta de nem találom: 3 hónap után ugye lecseréli a letsencrypt a tanusítványt s az android nem fogadja el, ilyenkor mi a teendő? esetünkben a syno mail fut s felvett mailcímnél nem fogadja el a tanusítványt 3 hónap után s újra fel kell tenni ami elég macera
-
Kicsimix
őstag
válasz
gyugyo79 #26778 üzenetére
Ha egy ilyen box-ot vennék már feleslegessé válna a VPN.. Így már lejátszaná saját media playerrel a dolgokat..
Talán a Chromecast ilyen szempontól kényelmesebb.. Csak rá küldöd a filmet és megy mindenféle állítgatás nélkül..
Most el is gondolkoztatott..hmm. Csak ugye kell a hardveres átkódolás hozzá. Azt nem tudom hány eszközt kódol párhuzamossan a NAS..
-
gyugyo79
addikt
válasz
Kicsimix #26776 üzenetére
Vagy egy olyan linuxos / androidos boxot raksz a TV alá amivel fellépsz otthonra (van VPN lehetőség benne) így egy azon futó KODI -val stb.már smb -n át is eléred az adatokat. Én több felé megyek és viszem a CC -t így a mérete az ami miatt a választás rá esett.
De több CC se akad össze kivéve ha extrém szerencsétlen vagy és kifogsz valami anomáliát
ami mindennel mindig benne van
-
Tuomas
addikt
Ha viszont valaki leírná nekem - akár privátba is jó - hogy hogy kell beállítani majd használni egy jól működő vpn-t, azt megköszönném, ez a láncszem még kimaradt nekem
-
Kicsimix
őstag
Értem mi a VPN de azzal egy nagy káosz lenne az egészből.. Rendesen zabálná az otthoni sávszéllemet is ha az összes kapcsolat azon keresztül folyna... Ha lehetne csak a TV-t kellene felcsatolni oda de nem lehet...
Számomra a tanulság az egészből, hogy a DS Video ból kisporolták a rendes hálózati vizsgálatot.. Talán direkt..
Simán működhetne..
De mindegy.. marad az, hogy a DS videóra kapott streamet próbálom továbbitani még egy külsős programmal. Mikor rányomok a lejátszásra megkérdezi mivel akarom lejátszani.. Majd ott tovább küldöm valamivel.. Ha tudom..
Szerk,
Vagy veszek még 1 Chromecast-ot.. Hátha összeakadnak -
gyugyo79
addikt
-
Tuomas
addikt
válasz
vitezlejszlo #26773 üzenetére
Nekem hibernálja a lemezt.
Hogy miért azt nem tudom... Vagyis de, beállítottam, de úgy értem, nem tudom, hogy neked pl miért viselkedik másként
Én a legelején beállítottam rajta, azóta úgy megy, ahogy akkor be lett állítva, volt közbe 6-os frissítés is. -
vitezlejszlo
őstag
válasz
Mezga82 #26756 üzenetére
Hát köszönöm, itt a videón is lassú. Találtam egy dolgot, 80%-on ment a cpu, mert valami baromi cloudakármi szinkronizált és tekerte a vinyókat. Eltávolítottam mert nem használom, így most 20% a cpu de nem lett gyorsabb
Ellenben ami leginkább zavar, hogy nem hajlandó hibernálni a hdd-ket, pedig az még működött az 5-os DSM-ben, frissült hatra, azóta nem, és ahogy látom más is sír erre a neten...
Megmondom őszintén tudom gányolás, de érik bennem, hogy eladom, és vagy qnap vagy OMV-s pc. Mert most pont a hibernálás nem megy, ami meg meggátolja azt, hogy 0-24 -be be legyen kapcsolva a doboz. Most így amikor szükségem van valamire bekapcsolom, de ez így azért erős szerintem ehhez az árhoz, amibe ez került.
Vagy én bénázok el valamit? Az asztalról lerugás nem hatja meg, a szavaknak nincs ereje, a tettek mezejére meg nem lépnék
-
Essejó
veterán
válasz
vitezlejszlo #26753 üzenetére
Mondogasd neki, hogy: Múkoggy vagy lerúglak az asztalról! Az néha segít
Ha sokszor mondod, akkor neked lenyugodni.
Ezek a vasak ennyit tudnak azzal a kis rammal / procival... -
Kicsimix
őstag
válasz
Patice #26767 üzenetére
Értem (vagy nem) de miből gondolod, hogy a vidéki házban nem találja meg a vidéki TV-t a TELEFON-om?
Mert nagyon megtalálja.Nyilván tudom, hogy a Hardver az s6 amit pedig szoftverek irányítanak.
De érted a példát?
Ha vidéken vagyok és DS file-al böngészem a BP-i mappáimat majd Allcast al a TV-re irányitok egy filmet MŰKÖDIK. Mert megmondtam neki honnan hova küldje így van stimmel pipa. És fogadja is a tv minden féle app nélkül és megy a film. Itt is megtalálja a TV-t az alkalmazás.Ugyan ennyi kellene DS videoba is.
Kicsit elbeszélünk szerintem egymás mellett
De biztos velem van a hiba amúgy .. csak próbálkozom megérteni..
-
gyugyo79
addikt
válasz
Kicsimix #26765 üzenetére
DLNA protokol lokális hálózatra van (Értsd nálad: otthoni) . A TV-det bekapcsolod kapcsolódik a NAS -odon futó Mediaszerverhez .
Amikor a DS video alkalmazást elindítod a telefonodon az látja hogy van ilyen eszköz a NAS -oddal egy hálózaton DE azt nem vizsgálja, hogy te nem otthon vagy ezért felajánlja mint lehetőséget.A vidéki TV az nincs egy hálózaton a NAS -al ezért nem jelenik meg. Ebből gondolom már egyértelmű, hogy a DLNA eszköz keresést nem az app csinálja meg hanem lekéri az infót a NAS -ról.
Bármelyik olyan alkalmazás ami tud olyat hogy NAS -> Telefon -> TV azzal menni fog mivel ott az alkalmazás keresi az eszközt, mint ahogy CC esetén a DS video is de az csak CC -t keresi hisz azt vágja zsebre az ember és viszi magával míg a NAS többnyire fix helyen van.
Mivel a telefonod a nyaralóba lokális hálón van az azon futó appok látnak mindent ami ott van.Én a helyedbe maradnék a CC -s megoldásnál (Konkrétan és is azt hordom magammal és együtt élek a korlátaival). Vagy áthidalhatod a teljes átjárást az otthoni és a nyaraló közt egy VPN -t tudó hálózati eszközzel de szerintem nem ér annyit az egész.
-
Patice
Topikgazda
válasz
Kicsimix #26765 üzenetére
"A DS Video nem úgy találja meg a Chromecast-ot is, hogy átvizsgálja a hálozatot, hogy milyen DLNA-s eszközök találhatók rajta?"
Ez otthon így működik. Amikor távol vagy, akkor nem. Távol csak az ottani helyi hálózaton elérhető eszközöket deríti fel a TELEFONOD és nem a DS Video. Miután a telefonod - mint vezérlő eszköz - megmondja a CC-nek, azt az infót, hogy melyiket és hova - amit a telefonod a DS Video app-tól kap meg - ezután már a CC intézi az elérést és a streamelést és a telefonodra többé nincs is szükség a működéshez.
A TV-nek pont ugyan ezt kellene tennie, de megfelelő app nélkül nem fog menni.
DS File + Allcast kb. ugyan ezt játssza el.
-
Kicsimix
őstag
Esetleg kitudjuk próbálni élesben is, hogy érthető legyen a szitu ha valamelyikőtök ideje engedi majd..Addig tudok hozzáférést adni privátban.. Ha ez segít valamit.
-
Kicsimix
őstag
válasz
Patice #26763 üzenetére
Na lehet hülyülök már de..
A DS Video nem úgy találja meg a Chromecast-ot is, hogy átvizsgálja a hálozatot, hogy milyen DLNA-s eszközök találhatók rajta?
Ugyan ennyit kellene tennie pont a TV vel is nem?DS file-ból az allcast nevű programmal pl simán átmegy a film vidéki LG TV-re is. Mert az allcast megtalálja a TV-t.
Csak a DS video nem találja meg.
Mit nem értek?Köszi a helpet..
gyugyo79
S6 Edge-el kapcsólódok a NAS-hoz DS Video-n keresztül. És ezzel irányítanám a forgalmat ami CC-re sikerül is.
-
gyugyo79
addikt
válasz
Kicsimix #26760 üzenetére
A leírásában nem találom, hogy a DsVideot milyen eszközön indítod. De a lényeg a NAS mindegy hol van ha külső hálózatból elérhető. Az hogy adott helyen mik a lehetőségek az a használt platform, lejátszó stb. sajátossága. Pld. CC esetén a vezérlő program csak megadja a CC nek hogy honnan mit. Míg mással lehet úgy is hogy kapcsolat jön létre a NAS és az eszköz közt és az eszköz tovább küldi az adatot a 3. eszköznek ami az esetedbe a Tv.
Az egészhez hozzá jön hogy pld. a mobilos app is máshogy működik mint pld. a windowsos modern app és az egyik azt küldi a NAS nak kódolja újra streamet míg a másik nem holott a lejátszónak jó bárhogy.Az otthoni TV-d azért látja mert az egy hálózaton van a nassal Dlna - n át látja.
-
Patice
Topikgazda
válasz
Kicsimix #26762 üzenetére
Persze, hogy nem látja a vidéki TV-t, mert nem egy hálózaton vannak. A mobilod azért látja, mert engedélyezted a távoli elérést. A CC-t a mobilod látja a vidéki helyi hálón és nem a DS Video, azaz ott az összekötő eszköz a mobilod. Miután a castot elindítottad, utána már a CC intézi a kapcsolatot.
Ugyanerre a TV magától már nem képes.
-
Kicsimix
őstag
válasz
Patice #26761 üzenetére
1,
Erről az azonosítoról még nem hallottam de megnézem..2, A Chromecast is DS Video-val megy az útvonallal semmi probléma.
3, Írtam, hogy a BP-i tv is viszi a filmet így. Amin WebOS 1.... fut. A vidéki tv ráadásul WebOS 2-es 1 évvel újabb. Mindkettőn van DLNA , Smartshare stb.
Elvileg ezt is megkellene találnia a DS video alkalmazásnak mint az otthoni TV-m.
(Nekem az a problémám, hogy ha vidéken vagyok a vidéki hálozatomban akkor ott nem látja a DS Videó az ottani TV-t)4, Az átkodolás engedélyezve van már a Chromecast miatt is a vidéki 2. TV-n.
Az eredeti problémám továbbra is az, hogy a vidéki LG smart TV-t nem látja a DS Video a mobilomon mikor egy hálózatban vagyok vele. A Chromecastot viszont látja ami egy Samsung TV-be van bedugva úgyan úgy vidéken..
-
Patice
Topikgazda
válasz
Kicsimix #26760 üzenetére
1. Valószínűleg azért látja a két TV egymást, mert ugyan olyan azonosítóval használod mindkettőt, és az LG-nek van ilyen szolgáltatása (úgy néz ki).
2. A CC azért megy, mert a mobil eszköz, amivel vezérled "elárulja" a film elérési útvonalát a NAS-odon.
3. A vidéki TV azért nem látja, mert nem ennyire okos, megfelelő appal szerintem ez is kivitlezhető (pl. Plex), vagy ha a DS Video telepíthető lenne az LG TV-re, akkor azzal is.
4. Ezt nem fejtetted ki bővebben, de ha a TV nem tudja értelmezni a streamet, akkor a) vagy a NAS-ban engedélyezed az átkódolást, vagy b) olyan eszközt teszel a TV elé, aminek nem kell az átkódolás.A hálóban nálunk is LG TV van és nálunk a Syno saját DLNA kliensével eddig egész jól megy a TV saját lejátszója. Asszonynak SD sorozatokhoz megfelelő.
-
Kicsimix
őstag
Hátha valaki már belefutott ilyenbe...
Adott nálam otthon BP-n egy DS216+II. Ugyan ebben a lakásban van egy LG smart TV amit a DS Video meg is talál.
Adott egy másik helyen egy vidéki házban szintén egy LG smart TV amit a DS Video már nem lát de ugyan ezen a helyen van egy Chromecast is ami megfelelően működik a távoli tartalommal.
Ha az otthoni BP-házban bekapcsolom az LG-tv-t akkor a vidéki házban is megjelenik az LG TV opcióként és a vidéki házból az otthoni (BP-i) TVmre küldi a tartalmat..
Olyan kérdéseim lennének hozzátok, hogy :
1. Miért látja a BP-i tévémet mikor vidéken vagyok és az más hálózatban van?
2. HA a NAS-nak egy hálózatban kell lennie a TV-vel akkor a Chromecast miért megy?
3. Miért nem látja a vidéki Smart tévét ha pl az Allcast, Bubbleupnp, Allconnect alkalmazások megtalálják rendesen?
4. DS videóból miért küld felismerhetetlen formátumot a TV-nek ha a fent említett külső alkalmazással küldöm tovább a videót. Illetve van-e erre valami megoldás?Hasonló gondok valakinél?
-
Sanya
nagyúr
-
gyugyo79
addikt
válasz
llacee #26754 üzenetére
Ilyen szinten utána se olvastam. Nekem amúgy sincsenek irreleváns elvárásaim, azt tudom, hogy most 3,5 TB és 100 + torrentet stabilan kezel egy DS -en át a jelenlegi transmisson (amit a DS -hez gyárilag van) egy Synology 216play -be ami azért nem egy csúcs hardver. Mindig letöltődik időbe amit RSS-en át berakok napközben és annyira nem sürgős, hogy 1 órára van ennek is a frissítése rakva.
Szerintem a tényleg magas sebesség elérése sem nem a Memóriánál vérezik el. Meg kell érteni a torrent működését. Itt nem egy szálon történik annak a XY GB -os adatnak az A->B -be másolása. Sokan átmásolnak egy fájlt lokális hálón és ezt várják vagy hasonlót mérnek torrentel is, pedig fel kellene ugyan azt a fájlt darabolni sok kicsire és 20-30 gépről elindítani a másolást úgy hogy másik vagy ugyan arra 20 ra meg felfelé másolnak közbe. Józan paraszti ésszel megérthető hogy nem lesznek egyformák az eredmények.
Ezért klienst cserélni meg a legnagyobb butaság olyannak aki nem ért hozzá csak használná.
-
Mezga82
csendes tag
válasz
Ez jó összehasonlítási alap lehet:
[link] -
Mezga82
csendes tag
válasz
Normálisnak tűnik. 115j nagyjából hasonló tempóban működik, ahogy írtad.
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Az mennyire normális dolog, hogy a 215J webes felülete olyan mérhetetlen lassú, hogy az valami fantasztikus? Kb a login felulet 5-8 másodperc mire megjelenik, aztán az admin felület még 5 másodperc, ha bármire kattintok még fél óra minden... ez tényleg ennyire lassú? Most kapcsoltam be, nem megy fél éve folyamatosan, a kezdetek óta ilyen mérhetetlenül lomha...
A feltöltéssel nincs gond, simán 100MB felett olvassa a HDD-ket... (2 Toshiba 3G)
köszi
laca
-
gyugyo79
addikt
válasz
Patice #26751 üzenetére
A DS az egy "GUI" ha valakinek nem tetszik és Windows alól stb. használná a Transmisson sajátját van értelme a cserélgetésnek az én tapasztalatom szerint ami egy minimum (nem aktuális) 3-4 hónapos Ubuntu letöltés teszt utáni tapasztalat de én verziót nem néztem, csak a konfigokat állítottam egyformára (Ennek egy része nem állítható DS alól de ssh -n át igen). A sebességet és teljesítményt befolyásoló dolgokat nem írja vissza a Synology.
Szóval igazából a DS - TM torrent szempontjából amikor a daemon fut krumpli- burgonya.
Azt azért jó tudni, hogy ahhoz hogy pld. egy DIGINet 1000 -es előfizetésnél a le irány ki legyen hajtva ellen oldalak is kellenek (Ugye max 1000/200 -as elméleti maximumból is látszik hogy 5 feltöltő kell egy letöltőnek aki a maximális sávszélt erre szánja) akik tudják szolgálni a kérést és sokszor se le se fel nem jön össze a maximálisat kihasználni / kiszolgálni tudó kapcsolatok. El lehet járni az esőtáncot meg minden de ez akkor is ilyen.
-
Patice
Topikgazda
válasz
gyugyo79 #26750 üzenetére
Ezt elég gyors internet kapcsolat híján nem tudom megválaszolni, de olvastam már erről itt a fórumban, hogy mintha lenne valamilyen limitáció a gyári DS-ben, ami nem engedi, hogy az összes erőforrást a DS használhassa letöltésre.
TM esetén - mivel ugye ez egy külső tárolóból felrakható program - nem hiszem hogy korlátozva lenne ez.
(#26749) fgo:
Legutóbb egy ESXi-re telepített XPenologyra elég egyszerűen fel tudtam rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- Több típusú 1155 foglalatú alaplap, processzorral kedvező áron!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest