- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Netflix
- Direct One (műholdas és online TV)
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis.zsolt
aktív tag
Szerintem írd meg a supportnak. Minden infónak örülnek. info.hu@sweet.tv
-
modd3r
őstag
Ma futottam bele ebbe a topikba, és nagyon megörültem neki.
Autós (Androidos) fejegységen szerettem volna TV-t nézni, kipróbáltam már mindent (Yettel TV, Telekom TV GO, MindigTV), de mindegyikkel volt valami gond, nem működtek.
Ez a Sweet viszont tökéletesen működik, nagyon elégedett vagyok vele. -
hedgehog
senior tag
Tudom, ezért első dolgom volt ott megnézni, és ennél nem lehet ott sem.
Egyébként nem voltam egyértelmű: a fenti problémák az új yettellel nem androidtv app specifikusak, hanem koncepcionálisan ilyen minden felületen. (hogypl. a műsorújságban kiválasztva egy műsort, még egyszer rá kell nyomni hogy el is induljon stb.)
Még egy bosszantó apróság: a régi yettelen és a sweeten is ha nézed az epg-t, kis ablakban azért ott megy a korábban kiválasztott adó. Az új yettelnél ez sincs. -
csernak75
senior tag
Ma este teszteltem itt néztem a F1-et, azt kel hogy mondjam hogy kicsit talán kisebb a bitráta mint a M4Sport oldalán az 1080P-nek, de cserébe folyamatosabnak tűnt a kép mintha 25/50fps lett volna a különbség!
A 2 óra alatt végig 1080P beállításon ment 1 db megakadás nélkül!
Ha az RTL csatornák is HD-ben lesznek teljesen jó lesz. -
hedgehog
senior tag
válasz
1stVikman #226 üzenetére
igen, az adatlap nekem is hiányzik.
A yettelről még elfelejtettem megírni a számomra legbosszantóbb dolgot: nem lehet (vagy csak én nem találtam módot rá) sorbarendezni a csatornákat. Vagyis nincs egy "kedvencek" mint a Sweetnél.
Egyébként ma összenéztem a régi Yettelt, a Sweetet és az új Yettelt az M4 csatornán az F1 futam közben... az új Yettelen nem is volt HD az adás. A felbontása szerintem a Sweetnek volt jobb (élesebb volt a kép ha nem volt mozgás), a bitráta a régi Yettelé volt magasabb (kevésbé látszott a tömörítés a gyors mozgásoknál).Nekem 30-áig tart az ingyenes, de hiába lenne 3 hónap ingyen az új Yettellel, szerintem előfizetek a Sweetre.
-
1stVikman
senior tag
válasz
hedgehog #224 üzenetére
Mondjuk én örülnék, ha lenne az epg-hez adatlap is. Akár streamet elindítva egy infó menü alul vagy bármi, amire kattintva bejönne a film tartalma, műsor leírása.
Tapasztalat:
Most hétvégén nézve, eddig elég stabil volt. Ugyanaz minden ( tv, internet, vpn).
Persze volt néhányszor karikázás, meg kockásodás, illetve pár másodperces ugrások a filmben, de sokat javult szerintem. Csak így tovább.
Nekem már jövő héten indul a rendes áras hónap, szerintem maradok. -
zsozsa19
csendes tag
Üdv! Most ha én előfizetem akkor a filmek továbbra is kölcsönözhetőek és megvásárolhatóak maradnak vagy lehet mindet streamelve nézni? Bocs ha hülye kérdés de ezt nem értem hogy van
-
hedgehog
senior tag
válasz
vampire17 #217 üzenetére
Újabb tapasztalatok:
minőségre kicsit jobb a Yettel, de csatornája válogatja. Ami feltűnő, az a képváltásoknál való bekockásodás, az nem annyira van a Yettelen mint a Sweeten.
Viszont. A Yettel applikációja kritikán aluli. Legalábbis amíg meg nem változtatják azt a hozzáállást, hogy az EPG-ben a műsorra kattintva nem az adás indul el, hanem bejön a műsor adatlapja, és rá kell nyomni a lejátszás gombra, addig pocsék.
A másik, hogy a nem túl fiatal tévémen (lásd fenn) a Sweet appja szép gyors, gond nélkül használható, a Yettel új verziója borzasztóan lassú.Úgyhogy egyelőre nekem jobb tapasztalataim vannak a Sweettel mint a Yettellel (nem beszélve az árról nemyettelesként).
-
törölt tag
France 24 Arabic mellett az English változat is HD-re váltott!
A HGTV-s feliratot is kijavíthanák végre HGTV HD-re.
Amúgy így 23 nap tesztelgetés után kijelentem, hogy elégedett vagyok. LGTV-s appon lehetne esetleg még mit javítani. De az andoridos verzió teljesen jó. -
Akelaus
senior tag
válasz
szabonagyur #219 üzenetére
6 után újra megnéztem, minden is rendben volt vele. 🤷♂️
Este még a kábeleket is átdugtam a routerben, újraindítás stb..hátha.
Mivel minden más oké volt így elengedtem a dolgot. -
Akelaus
senior tag
Én ma koraeste felraktam újra egy Xiaomi boxra.
Adtak 3 filmhez kódot, mondom akkor próba. Kb. 5 percenként állt meg a lejátszás. Oké, jöjjön valami tvcsatorna, ott egy fokkal jobb volt a helyzet.
Most nézem a Paramount Chanelt, hasonló az eredmény mint a film alatt. Ez így elég tré (még)...HBO max, Skyshowtime, M3 rendben van tehát nem a net vagy a "vas" nem bírja.
-
hedgehog
senior tag
válasz
#72010496 #213 üzenetére
Bár megérkezett az új Yettel TV-s csomag, mint kiderült meg kell várnom míg visszaér hozzájuk az "átvettem" szállítólevél, és csak utána aktiválják az előfizetést (próbáltam a telefonos ügyfélszolgálaton, ők pattintottak le ezzel a szöveggel). Szóval valamikor majd a jövőhéten referálok
Egyébként tovább tesztelgetve a Sweetet, nálam teljesen rendben van. 2016-ban vásárolt Philips 7181-en használom, gyors, nem bufferel, működik jól. Alapvetően a minőség is rendben van, néha a nagyon gyors váltásoknál szokott csak bekockásodni, de csak 1-2 másodpercre. -
urgoz
aktív tag
Egy bosszantó dolgot vettem észre. Ha VPN-el nézem valamelyik másik ország kínálatát, akkor egy idő után törlődnek a kedvencekbe berakott csatornáim. Gondolom azért, mert ilyenkor kvázi kiürül a kedvencek lista, hiszen a magyar csatornák nem látszanak, és azt menti el.
Talán szerencsésebb is lenne, ha minden eszközön egyénileg lehetne a kedvenceket menteni, mert ami jó nekem, az nem biztos, hogy a gyerekszobába is megfelel. -
törölt tag
Rosszabb vagy jobb volt?
-
hedgehog
senior tag
Tegnap nézegettem a (régi) Yettel-tv és a Sweet közti különbséget. Érezhetően volt a Yettel, de nem nagyságrendekkel. Az új yettel elvileg ma érkezik hozzám, azzal is megnézem majd.
(a terv az, hogy kihasználom a 3 hónap tesztet a yettelből, és ha addig sem engedélyezik más előfizetés nélkül, akkor marad a sweet, mert a tkom optikát nem fogom lecserélni a mobilnetjükre)
-
vampire17
addikt
Aki esetleg hasznal Kodi-t, kiprobalhatna, mukodik-e:
Sweet.TV addon:
https://github.com/mbebe/blomqvist/files/10974476/plugin.video.sweettvpl-0.2.zip
-
vampire17
addikt
Nem az IPTV-n mint technologian mulik a dolog. Nyilvan a felbontas adott, abban nincs kulonbseg a muholdashoz kepest (1080p)
A problema a bitrata...
A muholdasnal a muhold kuld le egyetlen streamet, amit lenyegeben akarhany ember foghat, nem szamit a muhold savszelessegenek/terheltsegenek a szempontjabol.
IPTVnel ket fajta lehet a musorszoras, Unicast, vagy Multicast. Multicast eseten (ezt hasznalja pl a Telekom) A server felol egy stream jon, es a kozbeeso switchek elvegzik a forgalomiranyitast. (ennel persze komplexebb a dolog, de picit leegyszerusitem). A dolog elonye, hogy kevesbe terhelodik a kozponti server, hatranya, hogy csak "LAN" ban (a szolgaltato szemponthabol, tehal csak a sajat infrastrukturaban) mukodik.
A masik mod az Unicast. Ebben az esetben minden keres ami a serverhez jon, egy sajat kapcsolatot/stream-et hoz letre. Tehat az osszes ember, aki pl a TV2-t nezi, az sajat streamet kap a servertol. Ha tetelezzuk fel, egy stream 2 mbit, akkor ha ketten nezik (ugyanazt) az server oldalrol mar 4 Mbit... es ez igy no, minden egyes uj nezovel.
Elonye az unicastnak, hogy teljesen mindegy honnan nezed, melyik szolgaltatotol, minden infrastrukturaban mukodik. Hatranya nyilvan a fentiek... nagyon nagy a savszel igenye illetve a server erosen terhelt... Magyarul a fentartasa nagyon koltseges.A sweet unicastot hasznal, termeszetesen (mas nem is tudna, hiszen nem szolgaltato). A Bitratat ezert megprobaljak erosen alacsonyan tartani, a koltsegek miatt.
A megoldas erre foleg az, ha no az elofizetok szama, akkor kenytelenek lesznek az infrastrukturajukat novelni, ami minosegjavulast hoz(hat).
Van mas mod is, (pl kodolas modositasa h264-rol h265/HEVC-re, ez fele savszelen ad ugyanolyan minoseget, mint a h264, de ennek egyeb technika akadalya lehet, pl hogy ok is eleve h264-ben kapjak a streamet, kompatibilitas a kliens eszkozokkel, okosttv-vel bongeszokkel, etc...Mivel a HEVC egy fizetos szabvany, ezert sok eszkoz alapbol nem tudja)Szoval osszetett a dolog... Jelenleg sok az ingyenes user is, amik lenyegeben "viszik el a savszelt" tehat a sweet most erosen veszteseges modben "uzemel". Nyilvan ez most a beetetesi fazis, ha normalizalodik a helyzet, nekik is tobb budzse lesz arra, hogy noveljek az infrastrukturajuk kapacitasat.
-
Mano66
senior tag
Nincs IPTV-m csak műholdas. Ahhoz tudom hasonlítani. De ez a HD minőség ott az SD-nek felel meg. Ritka rossz. Vagy minden szolgáltatónál ilyen az IPTV?
-
törölt tag
válasz
eFeMeR74 #199 üzenetére
Ezt az IP-s dolgot nem biztos, hogy értem. Nem nagyon értek ehhez sajnos.
Ami az OKO VPN-t illeti, feltettem FS-re, de csak egy alap feleületem vanm, amin van egy bazi nagy ON/OFF kapcsoló, meg hogy kapcsolódik e, vagy sem. Semmi beállítás menü. Ezen felül, csak France-hoz tud kapcsolódni ....
Te amúgy FS-en használod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Androidos tablet topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BMW topik
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest