- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
A DFI-n csak made in Japan változat van, 189usd, ez a 10%-os kedvezménnyel 50k környéke most. Én olcsóbban kaptam, de csak mert felajánlották egy másik helyett azonos áron, és a dollár árfolyama is lejjebb volt vagy 20-25 forinttal mikor vettem.
(#97172) Zewa: eredetileg úgy volt hogy eladom, mert ahogy írtam nem ezt akartam venni (fehér Curator lett volna a kiszemelt), de megtetszett, viszont még nem volt olyan alkalom hogy felvegyem.... -
Pé
senior tag
Persze, a telós fotóknál lényegesen jobbak a képek, de azért a jó képtől elég messze vannak. Egyébként árban sincs olyan nagy különbség, Én asszem 5000-ért vettem egy 2 spotból álló állványos lámpát, 2000-ért 2db 1 kw-os izzót, meg építettem egy fénysátort kb 200 Ft -ból. És azért ott MINDENT lehet.
-
huszar90
aktív tag
Pontosan, ezeknek a fotóknak az a lényege hogy gyönyörű óráinknak emléket állítsunk, mert kitudja meglesznek-e még pár év múlva. Ezenkívűl ha eladnánk valamelyiket és ilyen képekkel hirdetnénk szinte biztos hogy több pénzt ellehetne kérni értük.
Szerintem én belevágok a fotózás ezen részébe, szóval fotózást vállalok ezek után
Ha van valakinek valamilyen különlegessége és szeretne egy szép képet róla nyugodtan keressen meg
-
Szabikaa20
őstag
Igen!
10€ volt (~3000Ft)... Az a baj hogy nincs viszonyítási alapom,de szerintem nagyon jó minöségü!A párnácskák is puhák a belselye is.Szépen kivan dolgozva nem egy gagyi kínai kategória.A teteje pedig üveg,nem plexi.Tegnaptól van nálunk az akció,az utolsó darabot hoztam el!
-
szigy
csendes tag
Bocs, közben megtaláltam a BWC honlapját.
Ott ilyen típust nem találtam.
Ebay-en láttam hasonlókat, de csak dátumosakat.
Ilyen ár közelében csak kvarcokat láttam, automaták meg többszörös áron.
Lehet szerintetek valami gond egy ilyen 35k-s BWC kézihúzóssal? Hogy
lehet ez csak ennyi szerintetek?
[link] -
WiZARD
addikt
itt egy másik hasonló lista, elején le is írja, hogy mi a fő gond ezekkel.
-
Bati0501
őstag
Te fizetsz 19e-et,ebből nem tudni,h mennyi a haszna,ő honnan rendeli.
Mert ez ~15e+a szállítás,nem tudom mennyi,de kb annyira jöhet ki,mint amennyiért a vaterán van fent.
Szóval jó kérdés,h ő honnan szerzi be,h meg is érje neki.
Illetve valószínű,h akkor fogja megrendelni,h te már fizettél/megrendelted tőle.Szóval ha nem idegenkedsz a külföldi rendeléstől te is bevállalhatod,talán még vmennyit spórolsz is vele.
/ez a honlap megbízhatónak számít,többen is rendeltek már innen a ropikból onnan/ -
aischylos
tag
Írd be az ebay keresőjébe, hogy Unitas 6497, vagy Unitas 6498 !
25-30 ezer környékén már találhatsz ingyen postával neked megfelelő fazont hasonló szerkezettel.
De ha megér neked "némi" plusz pénzt a hazai beszerzés, és a 2 év garancia, akkor nyugodtan megveheted az általad mutatott példányt. -
-
Deskdiver
senior tag
-
-
Ra3
őstag
a Swatch group az egyik legnagyobb automata werk gyártó, rengeteg cég az ő szerkezeteiket tokozza, szóval nem hiszem hogy rossz lenne, majd a szakik megmondják hogy a képen melyik belső látható. Viszont szervizelésre tenyleg szükség van 5 évente kb. szóval ha nem lehet kinyitni a tokot az elég gáz, ha ki lehet akkor viszont nem olcsó (15k minimum).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest