-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Pont egy hete kaptam szülinapomra egy SEIKO 5 Sports SNZG15K1 órát. Az egy hét alatt már 3 percet késik. Ez természetes? Nem zavar ha nem halál pontos, de inkább siessen egy kicsit mint késsen. Ez az első automata órám ezért nem tudom, hogy ez ilyen vagy vigyem beszabályozni? Egyáltalán lehet? A fórumot böngészve olvastam, hogy nem mindegy, hogy mikor állítgatja az ember az időt vagy a naptárt. Május 31 napos, de június csak 30. Hogy és mikor kell állítani a naptárt? Nem merem még csavargatni.
Ha az időt kell állítani azt csak előre tekerve vagy lehet visszafelé is? Ha esetleg lesz októberben téli átállás. Elnézést a béna kérdésekért, de nem szeretném elrontani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest