- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Fedora Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Na, elhoztam a paripát. Megkérdeztem a szalon vezetőjét mit gondol erről a sárfogó dologról, és azt mondta talán a leghasznosabb kiegészítő, mert tényleg nagyon odaveri a kerék a mocskot. Azt mondta volt hogy sport swiftet hoztak be, amin a lemezig kopott a festés a küszöbön. Meg talán volt is valami visszahívás korábban ilyen dologgal kapcsolatban.
És még egy nagyon meglepő dolgot osztott meg, és hiszek neki mert már év elején megmondta hogy a Baleno és utána kicsivel az ezres motorok eltűnnek. Na szóval kapaszkodjatok, azt mondta január 1-től nem lesznek a mostani motorral se vitarák, se scrossok. Majd ha megkapják azok is a mild hibrid motort akkor lehet majd rendelni, de addig csak ezek lesznek., és itt mutatott rá az én autómra. Nem tudom hogy az ingissel mi van, tudtommal abban már megvan most is ez a hibrid, tehát valószínünek tartom hogy marad az is, de a magyarországi gyártásból nem lehet majd autót kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest