- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Manjaro Linux
- Milyen routert?
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Milyen NAS-t vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
ErosenZold
senior tag
.linux os filet hogyan tudok instalálni?(eset_nod32av_32bit_en.linux)
-
ErosenZold
senior tag
Buta kérdés, ha felraktam egy programot, de sehol sem találom hogyan tudok rákeresni?
A Transmission-t tettem fel, de istennek nem találom pedig fel van instalálva
-
ErosenZold
senior tag
Ha feltelepítek egy programot (jelen esetben Transmission) de nem találom a start- > kereső részben akkor mit tudok tenni? hogyan tudok rákeresni?
-
ErosenZold
senior tag
A kérdésem még mindig aktív:
A legfrissebb suse van fenn (értsd teljesen updatelt) És lenne egy olyan gondom, hogy a Creative Sound Blaster Audigy SE kártyám nem igazán akar működni. Van hang, de olyan mintha valami doboz lenne, és amikor ki akarom választani a hangkártyát, majd beállítani Yast-al akkor a következő hibát kapom:
Az snd-emu10k1 kernelmodult a hangtámogatáshoz nem lehet betölteni. Ez helytelen modulparaméter )például érvénytelen I/ÍO vagy IRQ paraméter) okozhatja
-
ErosenZold
senior tag
A legfrissebb suse van fenn (értsd teljesen updatelt) És lenne egy olyan gondom, hogy a Creative Sound Blaster Audigy SE kártyám nem igazán akar működni. Van hang, de olyan mintha valami doboz lenne, és amikor ki akarom választani a hangkártyát, majd beállítani Yast-al akkor a következő hibát kapom:
Az snd-emu10k1 kernelmodult a hangtámogatáshoz nem lehet betölteni. Ez helytelen modulparaméter )például érvénytelen I/ÍO vagy IRQ paraméter) okozhatja
-
ErosenZold
senior tag
Miért indul el tök lassan a 10.04-es suse? Elindul, bejön minden de amire a hálózatot betölti meg a hangot lejátsza eltelik vagy 15-20 sec is
-
ErosenZold
senior tag
válasz
ErosenZold #2278 üzenetére
Megoldottam. Újra raktam a SUSE-t
-
ErosenZold
senior tag
Hello!
Most raktam fel a 10.04 es suse-t. És lenne egy olyan gondom, hogy a rendszerbetöltőkor kiválasztottam azt, hogy "Biztonságos GRUB használata" vagy valami ilyesmi, és azóta képtelen vagyok bootolni, mert mielőtt eljutnék a bootmgr-be bejön egy sima konzolos felület, amin tőlem parancsokat vár, amit meg is sasoltam help el, illetve TAB-al, de igazából semmivel nem lettem okosabb.
Szóval a lényeg az, hogy vissza szeretném állítani arégi grub-ot, (ami nem biztonságos), mert így se Windows 7-et se suse-t nem tudok indítani. Most is uhu-live cd ről írok
-
ErosenZold
senior tag
na így hogy használom pár napja a SUSE-t, azt kell hogy mondjam, hogy nekem eddig nagyon tetszik
-
ErosenZold
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #2057 üzenetére
Igen ott megtaláltam már a sorrend módosítást, de én nem nagyon vagyok kíváncsi az ilyen grafikus felületre indításkor. Pláne hogy most pl randomra berakott egy olyan amin pingvinek rohangálnak ide oda
-
ErosenZold
senior tag
Na feltettem a SUSE-t.
Annyi lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnék olyan boot menüt csinálni mint Ubuntu alatt?
Szóval ne ilyen grafikus izé legyen, hanem karakteres és a Windows 7 legyen elől ez pedig csak a második -
ErosenZold
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #2050 üzenetére
húha Win7 mellé akarom felrakni, de ennek tényleg bonyolult a partícionálása. El kell még 1-2x olvasnom
-
ErosenZold
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #2048 üzenetére
Telepítettem már egyszer régen ubuntut, szóval a HDD elosztást azt nagyából még ismerem meg ezt feltétlen el fogom majd olvasni
-
ErosenZold
senior tag
Üdv susesok.
Kérdezném, hogy egy teljesen kezdő linuxosnak érdemes leszedni a 11.3 -as programokkal telepakolt 4.04 gigás verziót? (Hivatalos oldalról)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest