- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Milyen routert?
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Manjaro Linux
- Gmail
- Sweet.tv - internetes TV
- Mikrotik routerek
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Megkérlek titeket térjetek át a DC topikba.
-
Manitou
veterán
Hali! Én is ezt a verziót használom. Kérdésedre a választ nem tudom. Viszont én is kérdeznék egyet. A letöltés alatt álló fileoknál ugyebár ha több embertől szedsz egyszerre akkor a kis narancssárgacsík kisebb darabokból áll, nem pont egymás melletti szegmensekből. Van amikor ezeknek egy része nem narancssárga hanem citromsárga színü.Ez mit jelent? Nem az hogy amit szedsz a másiktól tulajdonképpen még nincs is meg neki, mert ő sem ért még oda a letöltésben?Ez most elég hülyén hangzik, meg elég elképzelhetetlen. De én ilyesmi összeesküvéselméleteket gyártok
[Szerkesztve] -
nkpolip
tag
Ilyent nálam is csinált, de nem tudom mért. Ha bontottam a kapcsolatt az illetővel utánna jó let, de a hiba valszed nem nálad van hanem akitől szedni akarsz.
-
Pá
addikt
Bocs hogy idepofátlankodom, de sima dc topicban nem válaszolnak rá, szal:
Strong DC RC10
Eddig nem csinálta, de mostanában néha, ha olyan filet szedek le, ami épp most van terjedőben és még a félkészen szedem másoktól, néha befagy a letöltés.
Tehát ott marad felül a letöltési soran a fájl, kiírja, hogy mondjuk 2 segments, 28kb/sec csak éppen nem mozog a csík, nem töltődik semmi.
Ha disconnectolok akkor is ottmarad, mi ez? -
nkpolip
tag
A belinkelt strongdc-s oldalon van magyar nyelvi file. Sajna pontosan nem tudom megmondani hol van mert nekem most nem a Strong van fenn.
-
gr. dracula
csendes tag
Hmmm...
Én találtam egy ilyet:
''Always use passive mode for Search (Use only if you know what this doing!!!)''
Én nem x-eltem be, mert nem tudom hogy valójában mit csinál...
Ti igen? -
nkpolip
tag
A Strongdc-ről pedig itt találsz leírást Bővebben: link
-
nkpolip
tag
A DC-n 2 féle módban tudsz lenni, aktív és passzív. Az aktív tud mindenkitől tölteni nem számít hogy az illető aktív vagy passzív. A passzív csak aktívaktól tud tölteni. Ahoz hogy aktív lehess, a tűzfaladon ki kell engedned a dc-t vagy a routereden nyitni kell neki egy portot. Bővebb leírást találsz a Bővebben: link oldalon.
A strong dc-ben meg van egy olyan beállítás hogy keresés engedélyezése passzív módban. Az elé kell tenned egy pipát és már keres is.
[Szerkesztve] -
gr. dracula
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő Strong DC++ felhasználó vagyok... Persze azért azt már tudom, hogy mi a különbség a Strong és a többi DC között...
Viszont olyan problémám van, hogy amikor keresek valamit, vagy azt dobja ki, hogy a keresés passive módban nincs megengedve, vagy pedig alig ad találatot... például ha egy rövid szót írok be, amire más dc ben rögtön 1000 találatot kapok, itt csak 5-6 darabot... nem hiszem hogy ilyen ritka lenne.
Másik kérdésem: mi a különbség a passive és active mód között, és melyiket érdemes választani?
Előre is köszönöm.
ÜDV: gr. Dracula
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest