- Mozilla Firefox
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Synology NAS
- Padavan firmware
- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ziog
aktív tag
válasz
akarmi1971 #276 üzenetére
Szerintem arra fel vannak készülve, hogy Business Resindentalt nem tudsz más országban aktiválni, hiszen pont ez lenne a lényege.
Az 50 GB-os korlát arra mit írtál karcsúnak tűnik. A 0,5 Mbps uploadon kamera képek nézegetéséhez nekem kevésnek tűnik, ha megszalad a YouTube a hó elején akkor kb hó végéig bokán vagytok lőve. -
Ziog
aktív tag
Maga a router amit adnak az egy Wifi router is egyben. Ez akár le is fedheti a két épületet, de csodákra ne számíts, a falakon, födémen egy értelmes jel nem fog áthatolni.
Nekem két megoldás jutott hirtelen eszembe
1.
A két épület részre egy-egy külön routert tennék. Ennek legegyszerűbb módja egy GEN3 starlink lenne, mert azon van két ethernet port gyárilag így azokban lehetne kötni az A és a B lakás internetét.2.
Egy GEN2 is jó lehet, de ahhoz kelleni fog egy ethernet adapter, amire egy saját eszközt tudsz kötni, amit már úgy állítasz be ahogy szeretnél. -
Ziog
aktív tag
Csak egy pozitív tapasztalat a supportot illetően.
Tegnapra valamiért megadta magát a Gen 2 routerem. Restart semmi nem segített rajta. Kiderült, hogy áramot sem kap egyáltalán az alján nem világított a kis fehér LED. Írtam a supportnak, kikerülvén a BOTot, mert azzal szerintem még mindig chatelni kellene. Írták, hogy küldenek egy másik routert nincs költség és a régit sem kell visszaküldeni. Kb 1 hét mire megjön, addig persze nincs internet
Próbára tehetem a mobil netet ismét.
Ami még pluszban jött, hogyha bypass módban használom akkor érdemes időként kivenni ebből, mert úgy jobban tudnak telemetriát gyűjteni és updatelni az eszközt. Ezt ki fogom próbálni, mert nekem elmaradt a sebességem az itt írtaktól egy picivel és lehet hogy ennek köze lehet hozzá, hogy nem tudtak updatelni. A view az teljesen jó, mert semmilyen árnyékoló tényező nincs.
-
Ziog
aktív tag
válasz
takyka77 #191 üzenetére
A jobb felső sarokban van egy Personal | Business kapcsoló.
https://www.starlink.com/gb/business/fixed-site
A resindental szerintem a Fixed Site lesz. Minden más utána kitalálható szerintem.
-
Ziog
aktív tag
válasz
fifferfiffer #129 üzenetére
Nem az appban, hanem online néztem, de nekem is 38k-t ír ki, ha meg szeretném rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Építő/felújító topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lexus, Toyota topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- iOS alkalmazások
- Ford topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest