-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ant@
senior tag
Mikor elkezdtem multizni rengeteget használt a thorokat. Az volt a taktikám, hogy rögtön az elején leraktam 2 reaktoros barrackot ami folyamatosan termelte a marinokat. Utánna 2 factoryt ami meg a thorokat gyártotta. Mikor összejött 6-8 thor meg 40-50 marine megindultam. Nem volt ami megfogja. Nem jellemző ,hogy valaki tele lenne high templarokal a 15. percben. Simán át lehet vele gyalogolni 8-10 siege tankon. Légiegységeknek eleve esélyük sincs. Ráadásul a legtöbb egység alapértelmezés szerint a marinokat támadja először, így mire átmész a védelmen van egy csomó sértetlen thorod ha nem elég ügyes az ellenfél. Egy gond van vele ,hogy lassú ezért ha hátulról támadnak meg nagy esélyel halott az összes munkásod mielőtt odaérnél, de ha már elértél az ellen bázisához ott nincs pardon. Persze ez még nagyon jól működött a practice ligában, de most már egyszerűen nincs elég idő thorokat gyűjtögetni, másra kell a zsé.
-
Ant@
senior tag
Ez így van. 4v4-ben az nyer aki előszőr támad. Egy német sráccal játszottunk pár meccset, ő zergel én protossal. Az elején lerusholtuk őket, általában legalább az egyik csapattárs is csatlakozott. És máris 4v3 lett a meccsből, így meg nem nagy kunst nyerni. 4 meccsből 4 win a tegnapi mérleg.
-
Ant@
senior tag
Az lehet ,hogy top 10-ben sok a Terran, de nekem ahhoz sok közöm nincsen. Én most magamról beszéltem. Nem jön be a T mert a másik két faj sokkal rugalmasabb. Ennyi.
Kovsol: a marine nem repül. Z-nek ott a muta P-nek void ray T-nek meg nincs univerzális légi egysége. (Bocs rosszul írtam nem légvédelmet hanem légierőt akartam.)
[ Szerkesztve ]
-
Ant@
senior tag
Emberek végre rájöttem: a T egy kalap fos. Mióta a másik két fajjal játszom folyamatosan nyerek. Zerggel pillanatok alatt lehet taktikát váltani. Multkor játszottam egy holland sráccal 2v2-t mikor közli velem ,hogy az ellen tele van Carrierrel meg BC-el. Mondom neki semmi gond. Egyszerre legyártottam 35 corruptort és 2 percen bellül nyertük a meccset. Csapatban a Z nagyon erős, csak gyűjteni kell a pénzt meg deríteni mert 4,5 hatcheryvel pillanatok alatt tudsz reagálni mindenre. Na és ott van a muta ami annyira gyors ,hogy nincs ellene igazán hatásos counter és az őrületbe lehet vele kergetni az ellenfelet főleg ha van belőle legalább 50. Egyedül a void rayel kell vigyázni mert ha az elkezdi lőni akkor húzza maga után a muta ugyan azzal a sebességgel, nem tudja lerázni. Protossal meg nagyon jó taktikát találtam. Az elejétől nyomom a zealotokat, felépítek min. 4 warp gatet. Az ellenfél bázisához viszem a seregem odarakok egy pylont. Warpolok még pár stalkert, 10 percnél betámadok. Ha ez mégse lenne elég akkor meg jön a mass void ray mire az ellen észbe kapna. A terran meg lassú és körülményes. Főleg a légvédelme szar. Nincs egysége a BC-n kívül ami földre és levegőre is hatásos lenne. A BC meg olyan kegyetlen lassú, hogy borzasztó.
-
Ant@
senior tag
Röviden a lényeg ,hogy a rendszer arra törekszik ,hogy olyan ellenfelet adjon aki ellen 50% esélyed van és aztán az alapján ad erősebb vagy gyengébb ellenfelet, hogy nyertél vagy vesztettél. Bizonyos időközönként van lehetőség rá ,hogy ligát válts a teljesítményed alapján, de azt csak a Blizz tudja ,hogy mit jelent ez az időköz pontosan.
[ Szerkesztve ]
-
Ant@
senior tag
Ennyit találtam.
If your win/loss ratio against same league opponents is higher or lower than 50/50. the ladder will pit you against higher or lower league opponents respectively, until it finds a level of opponents of equal skill to you (meaning you will have a 50/50 ratio). The system continues to review your performance periodically and determines what league you should be placed in based on those reviews. The time and frequency of these reviews is kept hidden by Blizzard.
This means that improving over time will eventually get you promoted: you will at first start to win more matches in your league than you lose (as you are better than them), the system will notice and present you with better opponents until you finally get promoted once you reach the necessary skill level
[ Szerkesztve ]
-
Ant@
senior tag
válasz whitezo88 #7929 üzenetére
Most olvasgattam a ligákról és azt írták ,hogy az ellenfél keresésnél nem számít melyikben vagy csak az aktuális formát nézik. Szóval simán előfordulhat az ,hogy a placement meccseket elszúrod és beraknak bronz ligába, utánna meg folyamatosan nyered a meccseket egyre erőssebb ellenfelek ellen és egyszercsak egy ligával feljebb kerülsz.
-
Ant@
senior tag
2v2-ben arany ligás lettem
-
Ant@
senior tag
dupla sry
[ Szerkesztve ]
-
Ant@
senior tag
Azt tudja vki ,hogy vannak a diviziók adott ligán belül. Pl.: az ,h lurker epsilon vagyok az jó vagy nem? Le van ez írva vhol?
-
Ant@
senior tag
Én 3 helyre raktam 3-3-3 bunkert és mindegyik mögé raktam egy SCV-t. Asszem megpróbálom kevesebbel hátha úgy jobb lesz. Ha végre hazaérek kipróbálom.
-
Ant@
senior tag
válasz LucifeI2 #7362 üzenetére
Elég rendesen rágyúrtál a témára. Te biztos tudsz nekem segíteni. Van az elején egy pálya (zero hour) mikor a kolonistákkal megrakott járműveket kell kísérni, és van egy olyan achivment ,hogy ne vesszek el épületet hardon. Megcsináltam kétszer is de nem kaptam jutalmat gondolom azért mert a második szekeret mindkétszer elvesztettem. Ezek szerint a jármű is ház? Vagy mivan? Neked ,hogy sikerült?
-
Ant@
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Ant@
senior tag
Üdv van valami lista a PH játékosoknak? Szívesen csatlakoznék.
-
-
Ant@
senior tag
Üdv!
A multiban vannak új egységek a bétához képest?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest