- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz Apollyon #49424 üzenetére
Nem tanít meg játszani, max bemutatja az egységeket, meg az alap mechanikát. 0 km-es játékosnak elindulásra tökéletes és a sztori tényleg élvezetes.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
t72killer
titán
válasz Apollyon #49372 üzenetére
Marad a winfosch, az tuti.
Viszont belefutottam ebbe a másfél éves(!!!) bugba, se a manuális se az automata mentés nem megy, elképesztő, hogy ennyi idő alatt egy ilyen primitív de létfontosságú dolgot nem voltak képesek rendberakni.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Hardstyler01
tag
válasz Apollyon #49233 üzenetére
Igen azt a 12 ezer körüli killt néztem csak az még a hőskorszakból van... Azóta rengeteg ballansz stb volt, akkor nekem is sikerült végigvinnem de az a taktika nem válik be... Gery9112 Igen gatway es taktika megy de amikor nidiusok jönnek meg közbe hibrid destroyerek onantól most már bukom szinte mindig
[ Szerkesztve ]
"A létező legnagyobb ámítás az ember saját véleménye!" - Leonardo da Vinci
-
nagyúr
válasz Apollyon #49226 üzenetére
Nagyon szeretem a COOP-ot, kiváncsi vagyok az újra, jöhetne új Commander is.
Sajna nem volt időm vele foglalkozni, a Linux nekem nagyon idegen, kb. full kinai a mit hogyan miért kell benne csinálni, ez meg + törődés ráimádni, de mennie kell, találtam róla sok infót.
Kampányból is jöhetne egy új adag, mindig is birtam.
(#49227) Gery9112:
Jó pár mutation egyáltalán nem nehéz, cak jól kell hozzá Commandert választani, viszont van jó pár olyan, hogy kb. lövésem nem volt róla miként lehetne megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Gery9112
őstag
válasz Apollyon #49226 üzenetére
A mutation-ok nem rosszak bár vannak olyanok, amiknek nem állok neki (legalábbis én). Pl. ezen a héten 1 nehezítés van a "szerencsekerék" na most itt simán kaphatsz bármikor olyan mutation-t, ami azonnal nulláz téged és szinte semmit se tehetsz ellene.
Az esetek többségében azonban valóban nem rossz, kellemes kis nehezítést ad.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Gery9112
őstag
válasz Apollyon #49220 üzenetére
Egy picit tényleg.
Sajnos nekem multizni nem nagyon van időm mostanában pedig mindig tervezem, hogy visszatérek hozzá. Így marad a COOP.
A multihoz nagyon le kéne ülnöm, hogy újra formában legyek de azért hiányzik.
Announcerben én Totalbiscuit-et vettem meg anno, nem biztos, hogy a legjobb announcer de ha máshogy nem, hát így "támogattam" a munkásságát.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
nagyúr
válasz Apollyon #49220 üzenetére
de csak egy picit...
Mer mindenki nyomja, nincs idő irogatni.
Én csak commandert vettem, a többi cuccot, pl. skint azt achi-ban kaptam, nyertem.
Zagarához pl, szép tüskés skint nyertem igy.
SC1: Mármint nem az Overmind-ra gondoltál ?
Mastemind nem rémlik, azon kivül hogy egy jó kis agytornáztatós játék volt anno Videoton TV Computerre a 80-as évek végén.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
hobizoli
nagyúr
válasz Apollyon #49178 üzenetére
Mutalisk-l egyszer kb agyonvertek
felalltam a bazis ele, tornyok, Thor, MMM, tankok, erre hátulról bejott vagy 20-22 mutalisk-l
leszedte a raketatornyot a scv-knel es onnan a bazis eleje fele haladva mindent, gyakorlatilag supply block-ba kerultem egy pill alatt
kb romma lotte a bázist
es annyira gyors egyseg hogy nem lehet mivel utanuk menniannyi ellen hiaba mesz oda a 2 thor-l, siman szetszedik 2-3 veszteseggel, marine-k futkaroznak a foldon kb egyesevel leszedi
es kozben jon ujabb 5-6 muta kb 30sec mulva potolva vesztesegeket, meg speedling-k roach-k a front vedok ellen, amik lefoglaljak azokat
kozben odanez mogejuk a mutakkal, 2-3 sorozatot azoktol is kapnak vedok hátulról, a marine-k úgysem erik utol a foldontöbb drón kell ;P
-
santhab00
tag
válasz Apollyon #49178 üzenetére
Szerintem meg pont hogy csak profi szinten jönnek ki ezek a balansz különbségek. Alatta általában azért veszít az ember mert túl sokat hibázott és nem a toss op. Bevallom, én most nem sokat játszok az érettségi miatt, de nézek streameket, és nem tűnik úgy hogy a zerg a hátrányban lenne. Tény hogy kevesebb egysége van, de nézzetek meg egy Stephano stream-et. Rendre veri meg a late gameben a carrier-mc protossokat.Terjeszti a creepet mint állatl, és a frontra spore erdőket rak. A sereg pedig broodlordok, sok-sok infestor, viperek, queen áll, meg még pár töltetlék. De ami nekem úgy tűnik hogy a legfontosabb és amin múlnak a győzelmek az az infestor. Le rak vele infested terranokat, az interceptorokat fungalozza, illetve amikor nagyon bemegy használ több neural parasiteot az mc-re és még néhány carrierre, amivel fókuszolja a többi carriert. Elég szépen működik, toss lategameben mindig ezt játssza.
-
hash99
senior tag
válasz Apollyon #49171 üzenetére
TvP -nél vannak gondok. Már egy ideje megy a téma a fórumon Blizzard is reagált rá hogy tudnak a problémáról csak a megoldást nem.
Szóval TvZ és TvT rendben van csak a Protoss kicsit OP lett szegény Terranok ellen... de lesznek javítások hamarosan. Egyenlőre azt írták a Blizzardtól hogy anyagot gyűjtenek a most forgó GSL csoportkörökből és a WC-s selejtezőkből a pontos megoldás kidolgozásához.
-
nagyúr
válasz Apollyon #49171 üzenetére
Na végre valaki.
Ezzel csak egyet érteni tudok.
-
-
simauser
tag
válasz Apollyon #49032 üzenetére
Az lesz az. Nekem, mivel már megvan minden kampány, 7 euróért a maradékot (a Novát) ajánlja, ahogyan - az árból gondolva - neked is.
Picit megtévesztő, mert mellette 15 euróért ott van ugyanaz a nova is, de ha megnézed a campaign collectiont, ott írja, hogy a nagy kampányok + a nova (a teljes).
Így lényegében 50% kedvezmény.
"I can’t relate to desperation / My ‘give a f*cks’ are on vacation" - Espresso // - // "No one coerces Starbuck" - Battlestar Galactica
-
wjbhbdux
veterán
válasz Apollyon #48922 üzenetére
Single: WoL ingyenes, akinek az megvolt az a HotS-t kapja meg ha Nov 8 és Dec 8 között belép.
Multiplayer minden része, beleértve az 1v1 ladder is ingyenes lesz, az aktuális LotV kieg szinten is - ahhoz lesz kötve a hozzáférés hogy előbb 10 különböző napon 1-1 wint szerezz unranked vagy vs. AI módokban .
Coop: az alap 3 commander ingyenes, a többi meglévő és később bekerülő level 5-ig vihető csak fel ingyen.
hots/lotv/nova 15-15 eur külön vagy 40 egyben.
/s
-
kovsol
titán
válasz Apollyon #48891 üzenetére
EU ladderen top150 ben voltam minden játékmódban. 2vs2 társam szingapúri WCG -re is kijutott anno
Én akkoriban úgy 4 éven át semmi mással nem játszottam csak WC3. 4vs1 ben se tudtak leverni lanon
Azóta kinőttem ebből a nagy játékos korszakból, de jól esik néha visszagondolni rá.
Természetesen WC3 azóta is telepítve van a gépen, és előveszem néha napján.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
-
nagyúr
válasz Apollyon #48877 üzenetére
Meg a lassító zöld trutyi is odavert.
Olyan szépen zsibbadt tőle minden.
-
nagyúr
válasz Apollyon #48875 üzenetére
Pedig jó a viking harass, 3-4 belőlük, és mehet a védtelen mineral line darálása.
Mass vikinggel, ha jó a micro, leszedhető sok-sok BC, carrier, void ray és phoenix is.
Zerg játékosként, nagyon nem szerettem a seeker missile-t, nem hogy kiszedte a drónjaim, hanem 5-6 raven bármit szétkapott a zerg unitok közül, csak az ultralisk bírta a gyűtődést.
A lurkert meg fogom nézni, BW óta kedvenc egységem.
Hiányzik a guardian, a devoruer, a régi repülő queen és a defiler.
-
nagyúr
válasz Apollyon #48873 üzenetére
Nem vérzik a szívem a seeker missile-ért. elég annak a 30
-
Tertius
tag
válasz Apollyon #48263 üzenetére
Értem, mire gondolsz, bár a magyar nevekkel kapcsolatban (hogy jobbakat ki lehetne találni) én a magam részéről szkeptikus vagyok.
Ezt a Starcraft-magyarítást egyébként a Huncraftosok csinálták. Emlékszem, nagyon régen olvastam a készítés körülményeiről, évekig tartott nekik, hangokra, stúdióra, mindenre vadásztak, és nagyon durván lelkesek voltak, hogy egy ilyen modot meg tudtak csinálni. Kb. a Lost Alphához mérhető erőfeszítés, csak ez készen van A legtöbb ilyen hobbi-project már ott kihal, amikor elfogy a hűtőből a redbull, és le kell menni venni.
Más, LOTV kampány vége kérdés SPOILEREKKEL
Szerintetek az SC2 prolouge legvégén lévő videóban Raynor visszatért egyáltalán a Voidból, vagy ő ott maradt, és a kocsma már csak a fejében / túlvilágon / stb létező kép volt? Az nem megy ki a fejemből, hogy Kerrigen azt mondja neki - utoljára -, hogy "menjen", aztán fehér fény, és a kocsmában ül. A videó alapján 2 év eltelt, és minden, amit látunk, valódi, de akkor Raynor is, és akkor elhagyta a Voidot, de akkor miért tűnt el nyom nélkül? -
mikromanus
veterán
A szinkronosból nekem alap dolgok maradtak meg: "Mutáltass még fenntartót!":
Az igazi klasszikus a Micó Adventures volt a ""pályacsomagokból". Sajnos ez jó eséllyel már nem elérhető, vagy a mostani patch szinten már nem is futna... Pedig szívesen irányítanám újra a Bérbehajtót.[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Formaster
addikt
Magyarul egész biztos a cyclone nem ciklon lenne, a liberator nem felszabadito és így tovább. Mi teljesen más neveket használnánk.
Game...hogy lehet a gold-platina holtpontot átlépni? Ugyebár nagyon felgyorsult a game lotv óta, sokkal nehezebb zergként scoutolni és erre a zerg a legérzékenyebb, neki kell a legjobban figyelni a korai counterekre. De! Itt még túl sokrétű a game. Rengetegen allineznek különféle taktikokkal, ami már nem is annyira allin, hisz közben harassol is és hátrányba kerülsz, de sokan mennek már macró game-re ami közben persze szintén harassol. Pl toss adept-phoenix game elég csúnya, mert ugye bezár, csak lordal tudsz benézni, de ha a lordokat szétspreadeled akkor kb instant loss a phoenix harass miatt. Közben ugye defenseled az adepteket, counterelsz rá majd jön két lehetőség, carrier vagy mass gateway-robo, amihez már kevés leszel, főleg h nem is látod mire készülj, mert bukod a lordokat/queeneket folyamatosan. Ok ezt most elég jól rendezem pool firstel, kicsit fenyítgetve az elején, esetleg kárt okozva, de egy erősebb player ellen ezzel csak hátrányba kerülök.
Vagy terran ellen... mit tudsz csinálni, ha folyamat droppol és hiába fogod a droppokat addig ő 4 basen van, fullon muleokkal raxokkal meg scannel. Bio ellen ling-bane-muta ok. De annyi kell belőle h droneozni már nem is tudsz, vagy ha droneozol akkor unit lesz kevés. Kicsit tanácstalan vagyok, rá kéne érezni erre a zerg gamere, ez a legnehezebb úgy latom. Toss-terran szépen bevédi magát, expelget ecozik aztán hány valami op unit kompozíciót, neked meg elég ha a harass miatt kihagysz egy larva injectet és instant lose.
-
Tertius
tag
válasz Apollyon #48260 üzenetére
"Azért valljuk be, ha csinálnál egy alapjáraton magyar nyelvű játékot, ami inkább sci-fi jellegű, nem adnál bele ilyen neveket... Tehát ok, hogy itt nyelvtanilag helyesen van lefordítva, de nem illik bele a <környezetébe>."
Épp ez a lényeg, hogy ezeket a neveket a Blizzard adta az egységeknek, angolul is templomos (templar) a templomos, meg mocskoló a defiler. Az, hogy hogy hangzik magyarul, egy más kérdés, egy csomó angol szó - jobb kifejezés híján - "menőnek" hangzik angolul, és "cikinek" magyarul. Holott a tartalma, ami kiváltja a cikiséget, angolul is az, csak a nyelv miatt érezhető, hogy az "menő". Mint amikor angol popszámokat dúdolva (a szöveg értelmezése nélkül) nem érzed gáznak, hogy a "Kék a szeme, arca csupa derű" színvonalú dalt csicseregsz (egyébként nincs bajom a poppal / mulatóssal, csak példaként hoztam).
-
Tertius
tag
válasz Apollyon #48250 üzenetére
Egyébként a dragoon dragonyost jelent, a defile tényleg "bemocskol", ergo a mocskoló (ha magyar fülnek hülyén hangzik is) jó fordítás volt, mert azt jelenti. Az adept sem feltétlen "ügyes" -t jelent, a fordítás nem annyiból áll, hogy a szótárban az első szót beírod, és annyi, lefordítottad. Ebben a környezetben, főnévként inkább hozzáértő, szakértő jelentése van. Lsd Adeptus Mechanicus (ha már . . .) Ugyanígy templar - templomosok. Az oracle sem csak egyszerűen"jóslat" - ot jelent, főnévként jóst is, magyarul - láss csodát - orákulum (a Mátrixból, ha már . . . mert azt csak nem gondolja senki komolyan, hogy a sütis mamának "jóslat" volt a neve?).
De oké, tudom, ezzel most vérkeresztre leszek feszítve, szóval 9gagesen Cpt Obvious módjára elrepülök, viszlát
-
nagyúr
válasz Apollyon #48250 üzenetére
Nekem meg is van a komplett "hunosítás" az SC1+BW-hez.
Először furcsa volt, viszont végre értettem a sztorit rendesen.
OFF: megvan a WarCraft 3+TFT-é is, az jobban sikerült.
Viszont mindegyik zseniális a maga módján, beszéltessétek meg valamelyik egységet, pl. a marine-t.
Nagyon jó a dumájuk.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
failed
tag
válasz Apollyon #48196 üzenetére
De hogy tudom eladni a mostanit, ha a blizz accountomon van ? (van rajta diablo is )
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
-
Eyesis
őstag
válasz Apollyon #48188 üzenetére
A régi BW-ben pont az volt a szép, hogy nem tudott vele mindenki olyan szinten játszani, mint mondjuk Flash.
Nem volt F2 meg akarhány unit kijelölése..
Pont emiatt is volt jól kitalálva a PRO balance. SC2-ben meg erőltetik ezt a common és pro balance témát, ami lássuk be lehetetlen. Ezert sem örven olyan nagy népszerűségnek az sc2, mint elődje volt.Eyesis
-
trialboj
őstag
válasz Apollyon #48181 üzenetére
Bocs h belegázoltam a lelkedbe
Y generáció vagyok, szóval a Commodore szériát leszámítva végigjártam a PC ranglétrát, és ott sokáig a 2d platformer játékok uralták a mezőnyt, lehet ezért ragadt be nálam, és sc-n kívül csak 1-2 ilyen típusú játékot próbálok ki nagy ritkán.
Nem emlékszem pontosan mikortól játszottam a starcraftal, biztos nem a megjelenése körül, viszont tény hogy akkor nem tűnt irreálisan bugyutának a kezelése, mert ez volt a megszokott.Most viszont nem tudom elképzelni, hogy miként képesek emberek ezzel tolni, mikor ott az sc2 ami sokkal jobban karbantartott játéknak tűnik. Lehet ez a HC fanatizmus
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
MegalodonS
őstag
-
nagyúr
válasz Apollyon #48130 üzenetére
igen, meg nekem még hiányzik a Scourge, meg a Defiler is. Ezekkel de jó lehetett osztani az ellent...
-
nagyúr
válasz Apollyon #48089 üzenetére
HOTKEY-eket egyáltalán nem. Lusta vagyok velük foglalkozni, meg eddig nem is éreztem hiányát.
A billentyűzeten mindösszesen 4 gombot használok: a 4 kurzormozgatót, azzal viszem a képet odább.
Minden másra nekem jó az egér.1v1-ben GOLD 1 volt a max (jelenleg GOLD 3), 2v2-ben meg PLATINA 2 jelenleg. (már majdnem PLATINA 1, több mint 3 hete szenvedünk Koyee cimbivel)
-
föccer
nagyúr
válasz Apollyon #48069 üzenetére
CE collection digitálisan 50 juró. Lehet mégis megy fel CE hirdetésre.
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
-
Lavar
aktív tag
válasz Apollyon #47772 üzenetére
Én játszok, a multi része sosem érdekelt, csak a kampány, novemberben még egyszer végigjátszottam az egészet annyira jó. Viszont mióta van co-op (idejét se tudom mikor jött be), azóta csak azzal kb. heti 1x - 2x, de ennyiben ki is merül nálam.
Egyébként vagy jött egy patch ami bezavart valamibe, vagy egy új nvidia driver a BF1 miatt, de konkrétan a Mist Opportunities pályán ha megtámadom az ellenfél bázisát a pálya tetején, a rengeteg egység miatt 15 fps-re is leesik a játék. Azt tudom, hogy igényli az erős procit, de nem túlzás ez egy i5 4460-hoz? Minden Ultra-n van, AA on, v-sync off. Ha azt mondjátok ez normális akkor nem is bosszankodom rajta.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Apollyon #47732 üzenetére
Ahogy Lendova is írja, csak a kulcs a lényeg. Csinálsz accountot hozzáadod a játékokat, letöltöd a battle.net klienst, belépsz és azon keresztül letöltöd és telepíteda játékot.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest