-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #41762 üzenetére
hát nézd Ha mindent eltárol, akkor többször ekkora lenne egy replay, a blizzék úgy találték ki, hogy elég csak azt eltárolni, hogy a játékosok milyne actionoket adtak ki...
amugy en sem ertem miert ilyen lassuEyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #41750 üzenetére
na de mos is csak félmegoldás, hiszen ha beleböksz, akkor addig kb 8x sebesseggel ugy jatsza le hogy nem latod, es amikor odaer indul el...
ugy olyan mozgasokat es parancsokat tarol el, hogy x marin x,y helyen kapott move z,s aztan attack move f,g es ha kozben jott arra valami akkor csataztak etc.. szoval a game mechanik nincs benne a replayban, csak a parancsok, és pozíciók... pl a recover is olyan, hogy 1 orás meccs után a recover jó 15p ercig tölt
persze en tovabbra sem ertem, hogy egy jateknél a vizualis megjelenitest leszamitva miert csak kicsit gyorsabb kiszamolni mi is tortent...Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #41739 üzenetére
azért ez nem volt olyan egyszerű, hiszen a replay minden szart lement.
Eyesis
-
Eyesis
őstag
Na ma este már meglesz a top 16 HMC
http://starcraft2.hu/2013/07/05/hungarian-masters-championship-ro32-group-stage/Illetve ez a verseny érdekel itt valakit?
http://starcraft2.hu/2013/07/12/tryout-hu-starcraft-ii-versenysorozat/ én neveztem bár valszeg nyerni nem fogok Winnerhun?[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #41413 üzenetére
Az csak kicsit rossz időzítés volt
Kb 10 másodpercel később mentem, mint szerettem volna )
Annyit akartam, hogy a pylon már legyen lennEyesis
-
Eyesis
őstag
Winnerhunnal jó kis 2v2-k mentek tegnap este, de félek ez még messze nem master szint
Eyesis
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #41366 üzenetére
már látszunk.. csak lassu volt
Jó lenne elotte párat tolni ladderon is ma este pl leszek
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #41363 üzenetére
elvileg azt irja jelentkeztunk, de megsem latom a csapatok kozott
Eyesis
-
Eyesis
őstag
Winnerhun: megyunk erre? 2v2 verseny
szombat 14tol lesz..
más csapat is indul innen?[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #41321 üzenetére
mivel a reaperhet nem kell már tech lab elég régóta, adja magát, hogy reaktorból is jön ahogy a wm és a battle hellion is
Eyesis
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #41302 üzenetére
like +1 meg minden Ma este lehet tudok is menni, de nem biztos.
Eyesis
-
Eyesis
őstag
Winnerhun, nem csinálunk egy kics 2v2 csapatot? Arra gondoltam, hogy kiokoskodhatnánk pár erős taktikot, aztán a cél a top8 master mit szólsz? mostanaban elég sokat 2v2zök
ja és majd indulhatunk versenyen is hátha
[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
Eyesis
őstag
itt most kileptek, de pár napja volt egy fazon, 6 droneval vonatozott a probe utan, ugy mar az ellenfel is irta neki hogy menjen vissza banyaszni
nagyon bena volt, mondom akkor leszarom 5 barackbol marin stimmel, scvkkel es go, protoss 2ot expelt terran 1et, protoss levegore ment volna de becsaptam oket annyira hogy utana nagy nehezen nyertem is de nem volt egyszeruEyesis
-
Eyesis
őstag
Látom removeolva lett a celeb monitorom mindegy
Szoktatok 2v2 randomozni? Nekem nagyon vegyesen dobal tarsat is meg ellenfelet is..
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #41192 üzenetére
hmm hát már labdába se rúgnék már goldosokat dob a ladder, igaz eddig minden goldost megvertem
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #41177 üzenetére
miért a ht drop, meg az msc blink stalker, meg a proxy oracle vagy void nem jon be?
Eyesis
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
válasz adrian360 #40840 üzenetére
háhá ez a póló is nagyon jó
http://necessarysufficient.net/bestsellers/bestsellershop.php?_=view&ProductID=20364Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Tuco Ramirez #40811 üzenetére
én ma egy sikertelen baneling bustot fogtam, 3 scv halt bele a javitasba, es talan 2 battle hellion, majd a 2 basembol kitermeltem 6 thort 1/1 es kb 16 battle hellion kb 10 javito scvel nem birta bevern ia zerget aki ekozben expelt megegyet..
szoval a 6pool nem feltetlen all inEyesis
-
Eyesis
őstag
válasz mikromanus #40767 üzenetére
az lepett meg, hogy miért masterest dobott NA-n. A platina az jogos, bár durva, hogy egy platina zerg már mennyire op tud lenni
Eyesis
-
Eyesis
őstag
na, elkezdtem HotS-ozni
Persze ez egyelőre ez 1 game volt EU-n és 1 NA-n EU-n platina zerg vert meg, NA-n master terran
platina platina
Na de nem hagyom annyibanEyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Tuco Ramirez #40460 üzenetére
Annál a kommentnél többet nem fogok írni azzal kapcsolatban, hogy én játszottam -e
Na de most már elég, megyek egy kört a verdával Kicsit sokat eszik, de ez egy Ferrarinak elnézhető
Amúgy az volt a fő cél, hogy kicsit felkavarjam az állóvizet! Ha nekem sikerült GM-nek lenni, akkor bárkinekEyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #40458 üzenetére
Csak nekem még szebb feleségem lesz, és én még gazdagabb leszek
Eyesis
-
Eyesis
őstag
Néztétek tegnap a streamem?
http://www.twitch.tv/eyesis/b/411618373Eyesis
-
Eyesis
őstag
http://www.twitch.tv/wcs_europe most megy
Happy vs TLO
BabyKnight vs Lucifron
Utána a győztes fog játszani a győztessel hogy végleg eldőljön ki is legyen az 5-g hely.
Ezután jönnek az elödőntő meccsek ahol
DIMAGA vs Mvp
ForGG vs StephanoEyesis
-
Eyesis
őstag
rákaptak a wol-ra már csak kikapni járok, nehogy elvesszen a GM
Eyesis
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
válasz Tuco Ramirez #39879 üzenetére
micsoda, had lődözze a droneokat, legjobb ha nem csinálsz velük semmit, hogy egyszerre max 2-3 haljon, aztán sddddddddddddddd és mindenki boldog
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Tuco Ramirez #39859 üzenetére
Ha nagyon nyerni akarsz, és nem szereted a bustot, akkor ki kell valahogy bírni 3-4 base hive-ig... Aztán ultra. De amúgy zergnél belefér az is, hogy rakod a spirét -> turretek thor, rakod a gs-t -> vikingek de te ultrakat hozol... arra figyelni kell, hogy legyenek elasott banelingjeid (ha sok wm jon csatazni)
és ha már megvolt a baj, ilyen kis sotet piszkokat ha látsz, akkor egy ling kiszalad begyűjti, aztn megint és megint... aztan megolheted őket.. mindenképp pofátlan exepelések kellenek. és mindig legyél 60-70 drone között.. ennyi a titok...Eyesis
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
válasz Formaster #39828 üzenetére
benne lennék, ha nem melóznék szóval ha esti programnak is jó, akkor hajrá
amúgy NA ladder-en
tvP=69% (ez többnyire 111, meginduláskor expelek, és váltok marin maruderre, ha kell )
tvT=44% (vagy tank marin medi, vagy wm vagy hellion drop, vagy 2 proxy reaper, vagy tank viking thor)
tvZ=50% (itt kb egy BO-m van, ami nagyonjából ütőképes ha még hive előtt érek oda..)Eyesis
-
Eyesis
őstag
nem egyszerű az NA ladder sem... közel negyven 1v1 után #7 platinum vagyok...
Zerg ellen itt sem tudok nyerni, protoss ellen meg csak nagyon nehezen és kb 50%ban...
tvt szinte nincs is...Eyesis
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
Kicsit ladderoztam NA-n
http://www.twitch.tv/eyesis/b/401568158Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz holydragon #39756 üzenetére
az a vicc, hogy a zergnek még akkor sem loss a 60-80 drone utáni nem békénhagyás
Eyesis
-
Eyesis
őstag
kivárnak, mindig is mondták, hogy szerintük meg kell tanulniuk a játékosoknak játszani az új lehetőségeket figyelembe véve...
Ugye a zergek szoktal a legkevésbé akarni bármi mást csinálni, mint 90 drone-t az első percben szóval minél tovább várunk annál inkább látszik szépen, hogy a legopbb faj
Amúgy szerintem nincs olyan óriási nagy gázEyesis
-
Eyesis
őstag
na megpróbálok ebben a szezonban átlag napi 10 1v1 laddert tolni, ma nem kezdődött jól, talán ha 2 winem volt viszont megtört a jég, hogy 7 zerg loss után jött egy fuck you win is
Próbáltam tvt-ben egy Byunos bot, de nekem valahogy nem volt olyan ütőképes (reactor előszőr aztán 4 reaper 1 tank 1 banshee x marinea protossok meg úgy játszanak velem, mint a macska az egérrel... ha exepelek az a baj, ha nem az a baj.
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz nepszter1 #39655 üzenetére
sőt, Flash, mondhtatni kivitte az sc bw-t valami irgalmatlan winrate-ja volt http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
fene nagy ez a két év csúszás Flash még mindig nem az igaz, remélem a következő szezonban már midnenkit végig ver
[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #39627 üzenetére
más már a feeling... hiszen a bonus poolból vonja le a pontokat, ha vesztesz, így még nehezebb a valós mmrt érezni, a win loss arány sem minden, hiszen nem mindegy ki ellen win és ki ellen loss... szóval továbbra is igaz, hogy minél többet játszol annal jobban tudja belőni, hogy milyen is vagy, ám ha keveset játszol, (egy szezonban nem lövöd el az összes bonus poolt) akkor kicsit félre vezethetjük mind pozitív, mind negatív irányban..
nekem diamond kevés játékkal, rank meccs loss után diamond, haveromnak diamond top8 sok játékkal, rank meccs win után platina.. amúgy ha jól vette mészre fölfele könnyebben dobál már ,mint régen, lefele kevésbé, illetve szezonon belül kevésbé
tudom, hogy nem vagyok egy pro gamer, de nektek még nem volt olyna érzésetek, hogy csalnak ellenetek?
a zerg ugye szokta hasznalni az overeket deriteni, hogy mire szamitson terran ellen, ez a figura nem hasznalta.. en rejtettem a 2 teches sp-t és hoztam a 4 banhset kokival, sok marin es hellion melle, tökeletes timing és mi várt a zerg bázison? muta ling..
protossok is hajlamosak immot hozni vakon ha mechezek a korai tamadashoz, es colot ha biozok.. nem azt mondom, hogy nem lehet kideríteni ezeket, de amikor en megneztem nehany replayt az ellenfel szemszogebol, akkor bizony semmit nem lattam..
persze lehet csak szerencse az ellenfelnekEyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Eyesis #39494 üzenetére
A replay-eket itt találjátok: http://azaz.hu/temp/MiA_vs_nfteam_friendly_allkill_bo9_2013-04-25.zip Angol stream: http://www.twitch.tv/connsi/b/395544338 Miután kiestem streameltem a meccseket: http://www.twitch.tv/starcraftiicore/b/395558422
nfteam részről: Eyesis, Kronox, Crystallize, Sync, Mate
MiA részről: TheForte, SimKe->Skoflek, Xsnac���, Pajack, VRGoodUnit (SimKe-nek el kellett mennie)[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
Eyesis
őstag
Ma este 19:00-tól MiA vs nfteam all kill BO 9
Lesz angol nyelvű stream is róla: http://www.team-mia.org/fun-night-4-team-mia-versus-nfteam/Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz A_ScHuLcZ #39463 üzenetére
a wm-os dolog nekem új volt hát szeritnem ezek a minimális cuccok kb az első alkalommal előjönnek, ha valaki jobbal játszol és megkérdezed..
az hasznosabb, ha online streameket neztek vagy azoknak a videoit, azon sokkal tobb mulik, hogy ki milyen kombinaciot hoz, mikor mit epit, mire mit reagal, szerencsere van egy csomo magya stream. starcraft2.huEyesis
-
Eyesis
őstag
válasz A_ScHuLcZ #39461 üzenetére
Érdekes, hogy pont ezt a csatonát ajánlod. Nem ismerem Őket, nem tudom mitől, és milyen rétegben népszerűek, de rendkívűl kívülállók. Én még régebben próbáltam velük felvenni a kapcsolatot, de semmi reakció nem volt. Annak örülök, hogy ők is szeretik a sc2-őt, és tényleg van pár teljesen kezdőnek szóló videójuk.
A Ladder - Tippek & trükkök-ben látható Medivacos részt kiegészíteném, hogy a shiftezés nélkül is csodásan lehet használni a medivacon D nyomás
Eyesis
-
Eyesis
őstag
Conn.Si Arena Season 2 A csoport MA, április 23-án (kedden) 18:00-tól lesz.
Ezúttal már remélhetőleg tényleg összejön a várva várt Sirius-Eyesis duó, szóval nem érdmes kihagyni az élő adás, ami várhatóan a StarCraft II Core csatornáján lesz.A duel tournament első két párosa:
1. CheeseKing vs. Pobcorn
2. Stunter vs. Horazon(Stunter, Horazon, Pobcorn magyarok )
http://starcraft2.hu/2013/04/23/conn-si-arena-season-2-megvannak-csoportok/
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz zuzu000 #39283 üzenetére
1. ez az új gsl, hiszen tudtommal régiónként lesz wcs, és a wcs győztesekből lesz egy nagy global verseny.
a koreai wcs-t megnyerni nem eleg. hiszen ha egy Flas monjuk leigazol egy Amcsi csapathoz, akkor az amcsi regios wsc-t kell hoznia, hoyg bekeruljon a global wcs-re
2. ne buzergalj mar... első 3 kör bo1 a ro1024eknel...
3. koreai csak akkor indulhat ha eu-hoz szerzodik nem lehet itt is ott is indulnie, vagyis rohadtul nem szamit
ez igy nyilvan tök fasza, hogy egy random bracketen bronzos es gmes keveredik... ha ugy hozta volna a szerencse egyik agon csak bronzos masikon csak gmes es je a donto egy gm vs bronz...
4. Mate is Verdi is jo jatekos.. ha valasztani kene kozuluk minimum bo3 kene hozza.na de nem erdekel, ha neked ez igy szuper esport akkor nincs mirol beszelni
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz zuzu000 #39278 üzenetére
rizsa...
ha ezt komolyan A gsl-nek akarják, akkor csinálják korrekten...
ne mondja nekem senki, hogy egy bronzosokkalközös listából generált random bracket első x körben BO1-el fair..
megtudták, hogy jajj de jó, ELS fogja a selejtezőket intézni, akkor első körben végig gondolja a szervező csapat, hogy ja, hogy ez a gsl, ja, akkor lehet a bronzos nem ide való, jó de masteresből is sok van, jó akkor legyen 1200 pont fölötti masteres, vagy GM, szuper, és akkor lesz kb összesen 1000 jatekos, akik bo3 single tournamenteken kidobnak 4*8 játékost, aztán az a top 32 játékos double eliminationos bo3-as tournamenten kiadja azt a top 8 játékost aki gsl-be kerül... mennyivel szebb már...remélem a többi már értelmesebb lesz... nem vagyok elfogult de példának tökéletes: első körben Verdi vs Mate BO1 hát nagyon fair mind a két játékossal szemben... egy esportban ne legyen ennyire nagy szerepe a szerencsének, mert ettől nem lesz esport...
Eyesis
-
Eyesis
őstag
gondoltam reggel, frissen tolok pár laddert, hogy lemenjen a bonus pool-om, erre nincs battle.net... hát nagyon remélem, hogy nem terran nerfeléses patch készül!
Másik flame szálam, ez az ESL mekkora szánalom, egy WCS azaz az uj GSL selejetező keretein belül, mi a retkes káposztáért lehet olyanoknak is jelentkezni, akik még csak nem is masteresek? Eleve milyen ember az, aki bronz-dia ligával jelentkezik egy ilyen versenyre, főleg úgy, hogy csak 512 hely van minden selejetezőn...
Ha egy 512 elemes zombi hálózatom van, és 512 bronzos jelentkezik, akkor egy bronzos kerül be? Komolyan megérdemelnék, hogy a közösség összefogjon, és 512 valódi bronzos közül a legjobb kettő kerüljön be...Eyesis
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #39160 üzenetére
na majd ha kicsit gyakorlok, akkor tolhatunk megint 1v1-et hátha most nem idegesítesz fel
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #39147 üzenetére
master szinten meg pláne nem kéne minden egyes meccsen egyből cannon, turret, spore-val kezdeni, csak ha úgy derítette, hogy kellhet..
Eyesis
-
Eyesis
őstag
Nagyszerűen kezdtük a Conn.Si Arena második évadját, hiszen a selejtezőkön 3 magyar játékos is bekerült, az előző szezonban RO8-ba jutott Stunter és Breach mellé.
Tehát a 16 főből álló versenyből 5 játékos is magyar lehetett, Ők pedig nem mások mint:
Breach, Stunter, MegaBite, Pobcorn, Horazonhttp://starcraft2.hu/2013/04/09/conn-si-arena-season-2-megvannak-csoportok/
Eyesis
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest