Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Konfigos

őstag

válasz Raulblanco #9426 üzenetére

Igen ez vacilálos dolog,pl nekem teljesen megvan a tervem hogy mit akarok,és ha nem boundos cuccokkal csinálnám mindegy mindegy alapon akkor nem biztos hogy belefognék.
    Példaként van 4db elachi XII accx3 dhc-m a hajón,accx3 crtd-t szeretnék,de elég könnyen lehet hogy dmg szorzót kapok majd mindre,és akkor így jártam,beleöltem egy valag dilit stb,azon már változtatni nem fogok tudni asszem.

De ha most fognék bele egy buildbe és szintén lenne egy tervem akkor lenne egy költséghatékony megoldás,megveszem XI-esbe a fegyot aztán upolgatom,de ott meg mégnagyobb a rizikó,vegyük példának megint egy elachi dhc-t,tervezek mondjuk egy acc crtdx3-as szettet magamnak,megveszem a XI-es acc crtdx2 dhc-t már eleve nem kevés ec-ért,aztán lehet mire kihányja 50k dilit után az ultrát kapok rá egy dmg-t vagy egy crth-t,ha ragaszkodom az eredeti tervhez lehet 10x nekifuthatok mire kiesik amit akarok,esélyes hogy bőven ráfizetek mintha kicsengettem volna érte 40millát mondjuk.

#9427: Ez neked is szól amit fent írtam :P

Amúgy nem véletlen disruptorral csináltam,megvettem az összes XI-est,XII-es pedig aranyárba ment évek óta,exen is 1db van fent hetek óta,volt aki 150ért vett pl,nyilván lesz aki kicraftolja esetleg véletlen 90.-re,vagy kap pve-n,és nem lesz időm megvenni,de attól még nekem van esélyem egyelőre kis ideig több mert van elég jó alapom(XI accx3) és ebből könnyű XIII-as accx3-ast disruptort legyártani.Na meg nem is gondoltam durva árra érte,nem mondom hogy ebből fogok meggazdagodni mégjobban,ultra pedig egyelőre kevés van,akinek most kell azok megvesznek mindent,nem érdekli őket,nem számolgatnak,felrakják és szarják le.

Amúgy másnak is sok a crash?Kb 9x volt 2-3óra alatt nekem.

[ Szerkesztve ]

• gerisz23

őstag

válasz Raulblanco #9426 üzenetére

Az alap módosító nem változik,csak kaphatsz hozzá még.

Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb

Új hozzászólás Aktív témák