-
IT café
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
Már kezdtem marha pipa lenni,de sikerült felhúznom az elachi dbb-t crtdx4-re,fel is raktam 230m-ért,de legalább 110 volt mire eljutottam ide és ha dmg-t kapok még bukok is rajta..
Viszont nyitottam ládikát kiskarival,kurva jók estek,ha valaki szeretne szerencsét próbálni innen szóljatok mert leveszem,gyorsan elfogják vinni őket.
Itt egy screen,de a színeket valamiért marha hülyén mentette le
Szóval ezek vannak,szuper alapanyagnak magas az UR esély velük.Raulblanco: Ha tudod mi a doff neve esetleg ne tartsd magadba kérlek,mert szeretnék majd gyártani,most lesz lvl14 ma kb,pár nap és meg is van a 15.
[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco
aktív tag
válasz Konfigos #9497 üzenetére
Az előző 2 nap alatt elvertem pár 100 milliót. Igaz most vettem is cuccokat saját felhasználásra, régebben még a főkarinál is nagyon megnéztem mit veszek meg, annak ellenére hogy tele vagyok ec-vel, most T6 egyebek, megkap a fő engi és tac kari mindent.
Megvettem a resall-os exotic particle-t, egy resall-os conductive-ra még vadászok, közben mindkettőt próbálom legyártani, megveszem a sima 12-es lilát proc nélkül, 5-8 millió között lehet kapni őket, és 2 tech + 2 quality acceleratorral 2150 diliért 13-asra tolom. Ez kb plusz 4 millió ec.
Olyan 10 konzolból 3 lett UR, az egyiket 20-ért, másikat 44-ért eladtam gyorsan exchange ár alatt, utóbbi resA lett, előbbi gagyi, még van egy DIS szorzós exoticem, azt nem akarták gyorsan elvinni, 11-ért sem, amennyibe nekem volt.
A többi konzol 13-as lilán proc nélkül vár a bankba, amennyi most az újra UR próba ára lenne, annyiért DR-ben már 14-es is lesz, szóval megvárom DR-t a második próbával.Pár fegyvert húztam feljebb csak 11-esről 12-esre, aztán meggondoltam magam, mégsem accx3-as beameket fogok használni, így eladnám, de senki sem viszi, szerencsére volt kb 7m-be darabja, szóval kétlem hogy bukó lesz, mert olcsón csináltam őket, ad majd a spec tree acc-ra, meg az epic szorzó is fixen 10% acc, szóval maradok a crtd3-nál, de inkább igyekszem vadászni 11-est és felhúzni magam, mint megvenni 20-ért a 12-est.
omni-directional beam-et vettem over szorzóval hozzá 40m-ért (plasma egyébként, azért olcsó)Itt egy kérdés, a fegyver over szorzója ha bejön, rak cd-t a boff skill faw és over-re, mintha egy rendes bo-t nyomtam volna el, vagy csak olverload-ol egyet és nincs cd boff skillekre?
ha nincs cd akkor a főkarimnál lehet minden beam over szorzós lesz, érdekes lenne.
a tacnál pedig akkor lehetne minden dhc rapid szorzós előre, 4db phased biomatter crtd3 rapid, érdekes lenne és kicsit drága, de sajnos kötve vagyok a phaserhez a hajó konzolja miatt, abból pedig inkább phased biomatter mint sima. tekintve hogy a crtd3-as dhc igen drága, vettem sok acc crtd2-est is szinte ingyen, ha más nem, majd azzal pótolom ha nem sikerül, ezekből annyi van ingyen mint a szemét, lehet próbálkozni bőven. ide is kellene egy omni-beam, de a phaser az 175m over szorzóval, azt lehet majd megpróbálok very rare-ből craftolni inkább, mint a konzolokat.A tech gyártást pedig azért csinálják ennyiért, mert állítólag valami jó doffal kb 99% esélyed van, hogy duplán kapj techet, ezért megéri nekik így is. Voltak Trading channelen olyan ajánlatok is, hogy ha adod az alapanyagot 10-re, kapsz érte 11 techet, neki úgyis marad 8-9 ingyen, simán megéri.
-
Konfigos
őstag
válasz gerisz23 #9496 üzenetére
Ha van veled egy sci akkor nem gond,lényeg hogy legyen 2db bo után pajzs alá lövős doffod,és skillezett fire on my markod.Simán aprítod buffok nélkül,beszarik és remélhetőleg elnyomja a TT-t,amikor 2secnél jár elkezdesz fullra felbuffolni,és akkor eresztesz bele mindent,még a legkomolyabb healer tank is majdnem beledöglik,rögtön kilőni a legjobbakat nem nagyon lehet csak vape hajóval.Sci azért kell mert ha rárak még egy sensort meg egy snb a te támadásod előtt akkor biztos kitudod szedni rögtön,csak figyelni kell az időzítésre és arra hogy lehetőség szerint a TT ne legyen rajta és épp előtte járjon le.Tegnap Hank-et szedtem ki egymagam,pedig ő a legjobb healerek között van és rohadt jól bírja,simán tatja magát percekig 2-3 hajó ellen is,ha nem időzitettem akkor 10%-ot se tudtam leszedni,szóval kb ennyit jelent.Persze lehet hogy hiába minden mert keel'el is leszedi a debuffod,szóval hiába a TT hiánya még mindig lehet hogy leszedi a dupla debuffot,szerencse is kell hozzá.
Nem tudom ki hogy van vele,de engem csúnyán kurogat ez az up..nem is merem már számolni mennyi ec-t meg dilit öltem bele,semmi se ment el,DBB-al is már 16%nál járok ultra esélyre és még mindig nem adja pedig VI óta uppolom,konkréten patch óta egy darab UR-t se gyártottam,biztos véletlen. És az ur-en kívül kb nem is megy semmi,fegyverek padló áron fel se rakom már őket mert felesleges olyan filléresek,gondoltam gyártok majd superior tech-et,ezért nekiálltam dhcket gyártani hogy kihuzzam a cannont gyorsan,ezzel még baj se lenne mert jókat kapok tényleg,accx2 rapid stb,de már többe kerül legyártanom mint amiért egy simát eladok,sőt ha nem critel majd a superior cannon tech akkor annyiért gyártom majd amibe exen kerül kb,50k-t ha nyerek rajta sokat mondok,drága minden material hozzá,pedig a komponenseket is gyártom magamnak.Nem is tudom mivel fogok bizniszelni a jővőbe mert ezt a dobozos fegyo dolgot kb kinyírták az uppal,kicsit kezdek fosni hogy csóró leszek a végén tényleg,3 cell shipet is eladtam már a napokba hogy legyen pénzem,nulla bevételem van kb és naponta 30-40m-t elköltök.Lehet én vagyok csak szerencsétlen most,vagy másnak se hányja az ur-t úgy mint előtte?
-
gerisz23
őstag
válasz Konfigos #9493 üzenetére
Recluse healert hogy lehet gyorsan kiszedni?BOval 14%-ig sikerült leszednem a hullját,kell az elachi dbb valószínűleg.
Scinél meg jó lenne rámenni az álcázott hajók kiszedésére.Reggel Hobo premade meccsen voltam...Egy két jó emberrel simán szétlehet szedni őket.Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Raulblanco #9494 üzenetére
na jó, de ha tényleg annyival durvább lesz az elite, akkor -1 emberrel még sokkal nehezebb lesz végigcsinláni...
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Konfigos
őstag
válasz Raulblanco #9490 üzenetére
Engem kb 3 hónapja álcába lőtt ki a plasma lance 25kmről. Szóval erre az álca dologra ne fogadj.
-
FireKeeper
nagyúr
jah, talán lesz értelmük újra, de a tankot is ugyanúgy oneshot-olják, és a healer nem tud mit kezdeni azzal, akit oneshotolnak...
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
na igen, ezért mondom én hogy fantáziátlan banda ez. lehetsz akármilyen jó, lehet akármilyen skilled, ha így kilő lőtávon kívülről, bárhonnan, akkor már baszhatod az egészet.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz FireKeeper #9489 üzenetére
persze, csak annyi lesz benne a nehéz, hogy one shotol mindenkit, és vége a küldinek, ha mindenki egyszerre halott. Ez kifejezetten hive eliten lesz vicces, amikor 20-30km-ről respawn után azonnal kilő a spéci beam overloadjával, és állítólag a királynő felé nem lő, de csak állítólag
ott mondjuk még meg lehet oldani, hogy cloackolt hajóra nem lő, valaki végig abban marad.
talán annyi előnye lesz az új elite szintnek, hogy megint lesz értelme a healernek, tanknak pve-n.
vicious cycle-ben pl már nem igazán volt jó az 5 tac és szétlövünk mindent taktika, ott sokkal kényelmesebb ha viszel egy két tankot nagy agróval akik magukra vonzották az undine hajókat, addig a többiek nyugodtan nyitogathatták és lőhették a planet killert, én abban bízom, hogy ez a vonal erősödik tovább, és vinned kell healert és tankot egy elite szinthez.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Raulblanco #9486 üzenetére
én csak attól az egytől félek, azt hiszem jogosan, hogy a nagyon beharangozott nehézség növekedés ki fog merülni annyiban hogy több HP-je/pajzsa/sebzése lesz az ellenfeleknek, de ugyanúgy idióta, ész nélküli, magányosan támadó ösztönlények lesznek, mint eddig.
-
gerisz23
őstag
válasz Raulblanco #9486 üzenetére
Ha jól emlékszem a misselt lövés növeli az accurcyt is.
Nekem jelenleg van 3 főkarinak nevezhető toonom,akikre áldoztam is komolyabban.A vicces az hogy az egynapos 50-es karimmal,craftolt 10-es cuccokkal szétszedem a tac cubot,ha engem lő ott azért probléma van:d
A srác a bemutatón tényleg nem túl harcedzett,várjuk ki a végét mennyire lesz combos,mondjuk ha Hive elite szintű lesz akkor nem kell pvpre menni hogy szívjon a nép.
A farm karaktereimmel csak dysonra,meg assigmentezni járok,nomeg jó a +hely exen.Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
gerisz23
őstag
válasz FireKeeper #9485 üzenetére
Tegnap lent volt,még 153-ért is vitték este.Sztem 155körül nyugodtan vehetsz zent.Estére mindíg lejjebb megy az árfolyam,már vagy 4 napja ez a tendencia.
Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
Raulblanco
aktív tag
válasz FireKeeper #9485 üzenetére
Számból vetted ki a szót, bár egy ideje érett a dolog, kicsit megviselte a lelkemet amikor 12 karakternek kellett beszerezni helmsman, inspirational leader, wingman commander traitet, mondván minden karival játszok, és régen tényleg játszottam is velük, attól függően mihez volt kedvem. Manapság az első 5-6-on kívül a többi már tényleg csak farmolásra jó.
Írtam egy nagyon hosszút, de igazából magánügyem mit hol melyik karit fejlesszem és melyik marad farm karakter, meg a kutyát sem érdekli rajtam kívül így inkább töröltem. De megértem a problémád, 12 karakterem van most max szinten dobozos, lobis hajókkal lobis szettel vagy 5000 zenes packos hajókkal, és ennyivel lehetetlen lenne fejleszteni 14-re, és kihúzni a spec tree-t ami kb 60 szintlépést fog igényelni, szóval kb a fele visszaminősül farm karakternek, advanced stf dili farm és ec farm ha van lehetőség, és ennyi.
Fentiről jut eszembe, nagyon durva plusz statok lesznek a specialization tree-ben, el tudom képzelni milyet lő majd egy elite stf-en a borg ha olyan statot kapunk, hogy gugolásnál 2mp-enként 250 hp heal.
Az meg oké hogy a devek bénák, de god módban tolni a bemutatót, mert ahogy mondta, anélkül az első npc-n nem tudna továbbmenni, viccesA másik, intel t6 phantom, tegnap ahogy néztem milyen buildem legyen rajta, olvastam újra el a képességeket, a rajtam misselt lövés csökkenti a tac és intel boff cd-ket (persze közös cd alá nem mennek) de azért ez kicsit durva.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz gerisz23 #9484 üzenetére
tegnap felraktam ajánlatot 5000 zen vásárlásra 160 áron, remélem mire ma belépek már el lesz adva... annyi valszeg biztos elég lesz 1, nagyon-nagyon ideális esetben 2 zenes T6 hajóra, a többit meg megoldom EC-ből. illetve talán még 1-2 ezer Z-t össze tudnék kaparni, de ahhoz minden altot ki kéne fosztanom, már pedig az upgrade csak úgy nyeli a dilithiumot, szóval azt nem kéne szétszórni nagyon. azt hiszem csak néhány karit tartok meg aktívnak, a többi farm, egyszerűen nem lehet idővel/pénzzel/ép ésszel fenntartani több top karit...
-
gerisz23
őstag
válasz Raulblanco #9483 üzenetére
Én jót nem feltételezek a devekről,csökkentést biztos nem,akkor minden régi cuccból engedhetnének.Esetleg annyi lesz,hogy lesz hajókra akció.Ez az upgrade is arra jó hogy elköltsék a zent a fizető játékosok.
Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
Raulblanco
aktív tag
válasz gerisz23 #9482 üzenetére
annyiból biztos, kétlem hogy nagyon elszaladnának vele.
elvileg 2500 a sima t5, 500-1000 lesz a t5u upgrade, szóval a kettő összege esetleg egy kis plusz lesz a t6, valahol 3000 és 4000 közé tippelném majd darabját a t6 hajóknak.aztán persze lehet, hogy meglepnek és 2500 lesz, csak a t5-ök lesznek leértékelve 1600-2000 körülre a továbbiakban.
-
gerisz23
őstag
válasz Raulblanco #9481 üzenetére
Renben,egyenlőre leállok az upolással,ha vmi cuccok elmegy akkor veszek még Purple anyagokat,később meg eladom.300k ért vettem dentariumot meg argonicot,400ért meg craylon gast.Tegnap költöttem zent,most ha tudok veszek 153 körül,ha jönnek az új hajók és visszaugrik az ár akkor meg eladom ami nem kell.Egyenlőre 1 hajót veszek meg,amennyiben 5-6k zenből megáll.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz gerisz23 #9479 üzenetére
Exotic particle field exciter [resall] már nem kell, volt bent egy 137,5-ért és nem tudtam ellenállni neki, megvettem, felrakni nem merem, előbb megvárom miket kapnak epic szorzóként, ha össze vissza random akkor úgyis a végtermék kell és jó epic szorzós.
Ha esetleg sikerül egy conductive-ot upgradelned majd resall-ra akkor szólj.
-
-
-
madgie
titán
Neb@sszatokmá', hogy lemaradtam az RMC-ről, ezer éve olyat szerettem volna.
Na akkor most átmentem duzzogós kisgyerekbe, egy darabig nem is nézek az STO felé
gerisz23: tegnap éjszaka borzasztó beteg voltam, valahogy nem jutott eszembe gép elé ülni, vajon van-e ingyé' red matter capacitor
[ Szerkesztve ]
-
gerisz23
őstag
válasz Raulblanco #9463 üzenetére
Inkább 30...Még szerencse hogy az eng konzolt előbb megvettem.
Hol lehet claimelni az RMC-t?[ Szerkesztve ]
-
Airedhyal
aktív tag
Franc, lemaradtam az RMC -ről.
-
Wolverine
félisten
válasz FireKeeper #9468 üzenetére
Nálam is, szóval ajánlom, hogy javítsák
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
válasz CPT.Pirk #9465 üzenetére
Arc kliens, bal felső sarokban a lenyíló menüben a Redeem Code menüpont. A RMC már nem működik, amióta vége a streamnek; a Holo Leeta viszont még jó.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hol lehet beadni ezeket a kódokat?
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Wolverine
félisten
Most láttam egy kódot a STO general chaten, amit a Gamescomon osztottak: spnXI8OK - ez egy Holo Leeta doffot ad, és a Convention Veteran title-t. A doff egy kék entertainer 5 traittel (Congenial, Cunning, Eidetic Memory, Photonic, Seductive).
szerk: és állítólag az RMC bugos, ezért csak egy karakterre vehető ki, de javítani akarják, hogy mindegyikkel meglegyen.
[ Szerkesztve ]
-
-
gerisz23
őstag
válasz Konfigos #9460 üzenetére
Az tuti lenne ha mindre lehetne
Az új hajók traitjei jók lesznek,kíváncsi leszek működnek-e.A 3.ajándékpaknál mondta a srác,hogy csak 500-at adtak ki,kb 2 mp volt míg bemásoltam na jó legyen 5,valahogy jó lenne beállítani úgy a chatet hogy csak a pwesek kommentjeit lássa az ember.Sztem az 500 kamu volt,meg az előtte levő 150 is.Senki nemírt be chatre hogy yupi neki megvan...csakhogy helytelen a kód..Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
gerisz23
őstag
válasz Raulblanco #9453 üzenetére
O4KhYl2l
Red matter capacitor kód,elvileg nekem bevetteAsus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
-
Konfigos
őstag
-
gerisz23
őstag
Másnak is lehalt a játék?most épp van feltöltésem 1 mega az 5 helyett,Livestream chaten is panaszkodnak.
-
Konfigos
őstag
válasz gerisz23 #9445 üzenetére
Accx4 crtd,ezt írtad,ez 5 módosító Ilyen nincs szerintem.Elachi miatt ne aggódj,csak most egymással versenyzik a sok hülye,majd elviszik mind és aranyarba lesznek majd.Ne szallj bele ezekbe,mert jobban megéri kivárni.Megvették páran a xi cuccokat és felnyomtak,ők nyomják le az árakat most,nem lesz ennyi később.
-
gerisz23
őstag
válasz Konfigos #9444 üzenetére
Nem írtam crtd5-öt...Vagy kezdek teljesen szétesni..
Flottatársnál van bizományiban,ha összejön 100 milla akkor visszaveszem.
Az elachi árak vészesen esnek,lehet hogy ami van acc3-om azt megtartom.Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
Konfigos
őstag
-
gerisz23
őstag
Nah,tegnap miután raullal próbáltam bizniszelni rájöttem hogy 50 helyett 100Mért akarom eladni az URcrtd3 dhcmet.Ma reggelre elvitték
Flotta társat ,admirális társat kérdeztem nem akar-e palsidot venni 100mért,adott érte annyit,ha lesz ecm visszaveszem tőle.Megvettem a Res all RCst 250Mért.Egy sráv lvl2-es elachi ACC3-as dhcből csinált ACC4 Crtd modosítóst,és csak 11-es volt a fegyó,szval aki ilyet akar csinálni kis karival kell nyitni elachi dobozt
-
Konfigos
őstag
Vadásztam egy XIII accx3 crtd ultra rare antiproton beamet ma 8ért,egész jó vétel volt.Amúgy az van amit sejtettem,XI-es árak felmentek az egekbe,6-9m körül passzolom el a sima elaci dhcket,meg ma nyitottam 15dobozt,14 űrfegyyó volt,közte accx3 XII dhcvel,régebben de örültem volna Mondjuk most is el lehet adni egész jó áron,saját gearem upjánál semmi se lett ultra,bezzeg amit eladásra szántam ott jött pár,kár érte.Viszont eltűnt exről a 300millás accx3 XIII elachi dbb,valaki megvette Én is azzal tolom,bár én a saját XII-esem upoltam fel,reménykedtem hogy accx4 lesz,de sajna nem,most XI-est próbálok vadászni de nincs,kár hogy eladtam amik voltak 6-7körül,most legalább 30-40-et érne egy sima XI is.
-
FireKeeper
nagyúr
-
gerisz23
őstag
Ilyet még nem láttam,vki ezt írta be trade chatre:
"ol the admins are supporting the dil exchange at 165 right now. every time it gets to zero a new 5000 comes up for sale"Kár hogy csak az utóbbi pár hétbe nem adtam el a dilithiumom
Még valami,új fajok:
[link][ Szerkesztve ]
-
gerisz23
őstag
válasz Raulblanco #9437 üzenetére
Lilán is kap mindenre chaten kérésre belinkelem
Törölve a bionerualt upgradeltem...[ Szerkesztve ]
-
Konfigos
őstag
válasz Raulblanco #9437 üzenetére
Ultrára gondoltam,ott elméletileg minden kap valamit,pl tegnap linkeltek egy undi deflektort ami kapot még dampnerst pluszba,persze előbb a lila kell hozzá,kékből kicsit macerás dolog
-
Konfigos
őstag
válasz gerisz23 #9433 üzenetére
Tudtommal az UR után jön az epic eleve,legalábbis tribblin így volt annak aki nézte,nem értem akkor.Ha kész az UR elméletileg nagyobb eséllyel tudsz epicet gyártani belőle,megállni maximum úgy érdemes ha XI-esből alkotsz,és XII-re már megkapja az UR-t,mert akkor XIII-ra való upoláskor is megvan az esélyed az epicre,meg XIV-re való upnál is,nyilván utána is,de folyamatosan duplázódik ami kell hozzá res pont.Amúgy nem tudom néztétek-e de pl tachyokonvertert is lehet upolni,és első körbe a lilára való upra van esélyed ha jól láttam,kérdés az hogy mit kaphat még vajon ha lila lesz,mert erre ötletem sincs,gondolom random valamilyen sci vagy eng dolgot,minden esetre érdemes vele foglalkozni mert már XIII-as kék szinttel is jobb crit meg severity téren mint a borg modul,én ott a turn rate is ami szintén nő,végképp király dolog lehet ha valaki bemákolja a turn-t rá pluszba vagy resistet esetleg.
-
gerisz23
őstag
válasz Raulblanco #9434 üzenetére
Ha jól értelmeztem,akkor van egy limit-gondolom a fegyverek "tapasztalati"pontjain.Tegüky fel hogy XIV-ig mondjuk költhetsz 100-at,XIII.on az már 90,és a maradék 10 pontban nem sikerül epicet csináni belőle (annak is csak egy esélye van,nem egy konkrét szám).
Persze ez nagyságrendileg nem így néz ki a játékban,de megvan szabva hogy hányszor upgradelhetsz valamit.
Szóval lehet hogy érdemesebb venni kisebb szintű fegyvereket,és csak delta után kezdeni felhúzni őket,több esély lesz arra hogy crittel és epic lesz.Kicsit olyan mint az oroszrulett,csak itt ha van alapanyagod akkor kezdheted előről.Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
gerisz23
őstag
válasz Raulblanco #9432 üzenetére
Nah most,az imént egy srác aki triblin uppolt felvilágosított néhány dorogról.Nem érdemes semmilyen ur dolgot upolni most,egyáltalán!Azzal ha most fejleszted az epicre való esélyeidet csökkented,ergo konfigos meg kell állni mikor MkXII,vagy XIII,az előbbi jobb eshetőség,sőt,ha kisebb a fegyver szintje akkor nagyobb eséllyel csinálhatsz belóle epicet.
Az imént az egyik srác már 120Mért árulta azMkXIII ur ACC3 Crtd elachiját,Amit vettem felhúztam XIIIvr-ig aztán ment exre,remélem elviszik.Elméletileg ha eléred az urt,de epicet már nem tudsz belőle csinálni,akkor visszacsinálhatod valahogy a fejlesztést,de akkor kuka a dilithiumnak,meg az összes befektetett cuccnak.Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
Konfigos
őstag
válasz Raulblanco #9426 üzenetére
Igen ez vacilálos dolog,pl nekem teljesen megvan a tervem hogy mit akarok,és ha nem boundos cuccokkal csinálnám mindegy mindegy alapon akkor nem biztos hogy belefognék.
Példaként van 4db elachi XII accx3 dhc-m a hajón,accx3 crtd-t szeretnék,de elég könnyen lehet hogy dmg szorzót kapok majd mindre,és akkor így jártam,beleöltem egy valag dilit stb,azon már változtatni nem fogok tudni asszem.De ha most fognék bele egy buildbe és szintén lenne egy tervem akkor lenne egy költséghatékony megoldás,megveszem XI-esbe a fegyot aztán upolgatom,de ott meg mégnagyobb a rizikó,vegyük példának megint egy elachi dhc-t,tervezek mondjuk egy acc crtdx3-as szettet magamnak,megveszem a XI-es acc crtdx2 dhc-t már eleve nem kevés ec-ért,aztán lehet mire kihányja 50k dilit után az ultrát kapok rá egy dmg-t vagy egy crth-t,ha ragaszkodom az eredeti tervhez lehet 10x nekifuthatok mire kiesik amit akarok,esélyes hogy bőven ráfizetek mintha kicsengettem volna érte 40millát mondjuk.
#9427: Ez neked is szól amit fent írtam
Amúgy nem véletlen disruptorral csináltam,megvettem az összes XI-est,XII-es pedig aranyárba ment évek óta,exen is 1db van fent hetek óta,volt aki 150ért vett pl,nyilván lesz aki kicraftolja esetleg véletlen 90.-re,vagy kap pve-n,és nem lesz időm megvenni,de attól még nekem van esélyem egyelőre kis ideig több mert van elég jó alapom(XI accx3) és ebből könnyű XIII-as accx3-ast disruptort legyártani.Na meg nem is gondoltam durva árra érte,nem mondom hogy ebből fogok meggazdagodni mégjobban,ultra pedig egyelőre kevés van,akinek most kell azok megvesznek mindent,nem érdekli őket,nem számolgatnak,felrakják és szarják le.
Amúgy másnak is sok a crash?Kb 9x volt 2-3óra alatt nekem.
[ Szerkesztve ]
-
gerisz23
őstag
válasz Raulblanco #9426 üzenetére
Az alap módosító nem változik,csak kaphatsz hozzá még.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz Konfigos #9424 üzenetére
Én ezen gondolkozom, hogy mi lenne jobb, megvenni magamnak a fegyvert és upgradelni, de akkor UR-en vagy epicen szar szorzót kaphatok, vagy aranyáron megvenni a kész terméket.
Ugyan ez a craftos konzoloknál, veszek egy partgenes pajzsos resall sci konzolt nagyonsokért, epicen meg kapok egy stealth-et rá megőrülnék...
-
Lanny
aktív tag
A Vaadwaurok visszatértek!
"Great men are forged in fire, it is the privilege of lesser men to light the flame..." - War doctor -
-
Konfigos
őstag
válasz FireKeeper #9423 üzenetére
Én meg gyorsan felupoltam 7db disruptor accx3 dhc-t,és kettő ultra lett!!
Egy accx3 crtd és egy accx3 dmg
Többi sima XIII-as accx3,de ha ügyesen megveszem mindig a XI-eseket akkor eljön a kánaán,5%eséllyel csinál ultrát,szóval ez is marha nagy mák,főleg a crtd-s,fel is csaptam 120miskáért.
Azt gondolom mondani se kell hogy már létezik accx4 stb is,azokat is aranyba mérik,egyik gyereknek van elachi is belőle,500milláért adja,simán kinézem hogy valaki megveszi aki elvetemült.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Konfigos #9422 üzenetére
érdekes lesz. az elemek statjaira kíváncsi leszek, a négyes set bónusz nem hangzik kifejezetten izgalmasnak (legalábbis elsőre), de a 20% speed és turn nagyon fini lehet.
mai nagybevásárlás: full acc3 xi fézer, és biomatter set, acc3 crescent turretek, egy crtd3 fézer dual beam, és egy acc crtd2 valamint egy acc2 crtd biomatter dual beam... több hirtelen nem jutott eszembe
jah meg vettem egy crtd3 és egy crtd2 kb3 tetryon pulsewave-et is groundra.[ Szerkesztve ]
-
Konfigos
őstag
Pár kép:
Delta reput setbonusz részek plusz pár konzol
Delta reput setbonuszok
Intel officerek
Delta reput konzol bónuszÉs egy érdekes beam(bár nem nekem):
-
FireKeeper
nagyúr
válasz CPT.Pirk #9420 üzenetére
a parancsot direkt azért tanultam meg, mert ha beteszi magát ilyenbe, akkor nem tudod onnan visszaállítani legalábbis nekem nem sikerült, csak paranccsal.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz FireKeeper #9419 üzenetére
Igen, meg a gui-n is lehet ezt állítani. Csak nálam nem lenne értelme emelni.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz CPT.Pirk #9417 üzenetére
asszem a /renderscale 1 paranccsal tudod visszarakni normálra. de nekem is így megy most, mert szintén alaplapi fossal tolom, és most hogy vettem még ramot, egész jól fut.
vaze a piacokon meg mi megy kíváncsi leszek elmegy-e a cannonom 200-ért
-
gerisz23
őstag
válasz Raulblanco #9415 üzenetére
Remélem a lila radio lesz...tegnap vitték még 300 felett isVisszajött a befeketett ecm,és még van vagy3-400db.
Vettem eng craftos doffot is,most még occo,ha megunom meg eladom 10x ennyiért pár hónap múlva.Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
Raulblanco
aktív tag
válasz Konfigos #9413 üzenetére
szerintem viszonylag olcsó lesz az upgrade kit, azt kell majd megvenni exen, a superiorhoz is csak pár kék meg egy lila kell, gondolom a legyártása is csak pár másodperc lesz gondolom, szóval 1-2 nap alatt önköltség + kevés profitért tele lesz ex velük... párszázezer lesz csak egy superior upgrade vacak szerintem.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz DonCapello #9412 üzenetére
anno ráuntam a dologra, 2200db radiogent tartottam meg amiket eladtam a múlthéten héten, így is összejött 240 millió ec a kezdő 5 millióból kb 2 hét alatt, mert az utóbbi időben már nem csináltam, csak nem adtam el korábban. arra jó volt hogy a semmiből legyen 100db kulcsom az új lock boxhoz mikor bejött a DR.
-
Konfigos
őstag
válasz DonCapello #9412 üzenetére
Majd visszamegy az,vársz pár hetet és újra visszaáll majd az ára,nem feltétlen éri meg most azonnal uppolni.Én azzal rontottam el hogy egy karival csináltam csak,ott már 4db is 13-as szinten van,de kezdhetem el a másik hárommal is..Főleg scinél zavar,mert jól jönne a passziv trait,de engnél is jól jönne.
-
DonCapello
tag
Remélem mindenki bevásárolt az r&d pakkokból, mert ma reggel majdnem szívrohamot kaptam, amikor rákerestem...
-
madgie
titán
válasz FireKeeper #9406 üzenetére
Nanobotox
-
gerisz23
őstag
válasz FireKeeper #9401 üzenetére
Ezen én is gondolkodtam,vagy a cuccot is character boundossá teszi amit upgradelsz-értem ez alatt a repus cuccokat pl,ha nem akkor meg átküldöd a kis karidnak a fegyvert pl,upgradeled aztán vissza a másiknak.
De van egy olyan selytésem hogy nem lehet majd csikki-csukizni
.
Raul,170k-ért megy-ment a radioAsus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
Wolverine
félisten
No de itt van valami új: 7 of 9
-
Wolverine
félisten
válasz FireKeeper #9403 üzenetére
Tényleg
-
Wolverine
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla