- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz John_Doe #20903 üzenetére
Én szerintem még sosem használtam.
Transwarp-nak sok baja van.
De lehet kapni exen is hasonló cuccot,csak több helyre ad utazási lehetőséget.
Igaz mindegyik máshova,szal ha két helyre akarsz menni kétféle kell.#20904Nagus
Sajnos nekem is van olyan gépem amin Win7 van,szóval onnan már nem tudok be lépni.[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
válasz John_Doe #19943 üzenetére
Spoiler! A dilik felrobbantak, de kis mennyiségben használják olyan emberek akik így csempésznek és alig van valamilyuk, ők bevállalják; ugyanis mint mondták fogalmuk sincs utlólag se, hogy mitől robbantak fel és újra megtörténhet, úgyhogy tán csak az illegálisak vállalják be, hogy használják... mert nincs választásuk. Amúgy már quantum slipstraem-et használnak, ha jól vettem ki késő este, valahogy ott az elején mérgesen beszél a fickó a hajón, hogy Michel tönkretette a QS meghajtóját ami jobb is mint az előző módszer, csakhát... rengetegen felrobbantak úgyhogy hiába van másik módszer a Federációnak végül vége lett, mert valahogy a QS nem tudom... annyival bonyolultabb, hogy nem tudnak flottát építeni, tehát ha jól vettem ki az előzetesből a terv az, hogy rájönnek majd a dili robbanás okára és utánna újra lehet Federáció, mert WARP-os hajókból lehet sokat csinálni... Vagy valami ilyesmi.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Plata
félisten
válasz John_Doe #18761 üzenetére
Új hír.
[link]
A fordítás meg ez:
" Press on my brothers until the dawn frees us from this hell, Down to the pits of these vile technological oppressors! Press on, On this day, we may not truly be alive but we are Klingon! Press on, The fight is not over it is just begun! Press on! Press on to the Top of the mountain of our honored dead, and we will prove that the Klingon way is Right and true above all! Press on." -
Plata
félisten
válasz John_Doe #18754 üzenetére
Egyébként azt mondják jön még egy Galaxy.
Valami Ross class,ha igaz talán MW cruiser lesz,meg olyan hülye pletyka is volt cseten hogy lesz talán másodlagos warp magja,meg hangárja is lesz.
De szerintem jó ha fele igaz lesz,egy hangáros MW hajó dupla warp maggal,az már durván op lenne.
Redditen is írnak róla. [link]
Van róla kép is. [link]
De cseten rengeteget pofáztak róla.
Jah reggel voltam fent,zóna cseten valami olyasmit pofáztak hogy promós hajó is jön zen store-ba.[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
válasz John_Doe #18733 üzenetére
Azt jelenti, jól látod. Nem szószerint vége van a régi sorozatnak, hanem annyira negatív lesz a hangulat, hogy úgymond vége van annak. Picard is teljesen más lesz mint aminek megismertük és az egésznek a hangulata.Kb. tán, hogy Luke Skywalker nem a reményt testesíti majd meg, hanem egy szigeten él mint egy megsavanyodott remete. És pl. Trumpra hivatkoznak rossz hangulatra, miközben a valódi stat-ok szerint a gazdaság elég jól teljesít arra és a színesbörűek közül is egyre többen szavaznának rá... De mindegy, ne menjünk bele, a filmeseknek ez a halál. Viszont a sorozat jövőjének árthat, ha olyan lesz, hogy eleve elküldi a fenébe a rajongók nagy részét. Mostanában sok filmél van, hogy mielőtt megjelenne, a színeszek, rendezők bejelentik, hogy pl. a fehér középkorú férfiak ne nézzék, nem nekik való, ezzel kinyirva a film sikerét. Ha itt is ez lesz, abból baj lehet.
-
gabor7th
addikt
válasz John_Doe #18662 üzenetére
Hi! Erről a gyereksorozatról ha tudtam is már el is felejtettem. Ami a képregényt illeti, már tán a második része is kijött, vagy legalábbis Youtubertől halottam az első résznek az elemzését és mintha tegnap láttam volna, hogy megvan a második rész is. Konkrét linket már nem tudok adni, de biztos meg lehet gyorsan találni.
-
gabor7th
addikt
válasz John_Doe #17942 üzenetére
Meglátjuk, a sok új tartalomnak örülök. Talán megkésve ez feltölti több tartalommal a Gamma quadránst is, bár pont ott van valami ilyesmi rendszer, tehát mégse fogja. Remélem mindenesetre mindenféle ellenségnek lesznek pályái, meg esetleg többfajta egy helyen. Meg azt nem is tudom... ez csak űrpályák lesznek, vagy bolygókon is fog játszódni.
-
Plata
félisten
válasz John_Doe #17438 üzenetére
Ez meg mi a manót jelent?
Ha gyanús az accod akkor lesz bound a cucc?
Tegnap cseten megvoltak bolydulva a népek,borg promós vagy borg boxos hajókról meg fajról ment a pofázás ezerrel.Lehet csak beszívtak,de ha igazuk lesz és jönne borg hajó boxban vagy promóban akkor a kulcs meg promó pack ára eszementül felmenne,lehet ezért csinálják ezt a baromságot?
Már arról ment a diskurzus hogy a borg hajó induló ára valahol 2.2 milliárd körül lenne.
Lehet hogy tényleg be akarják hozni?
Tudják hogy abból oltári nagy őrület lenne és ezért csinálják ezt anti csalás hülyeséget????[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz John_Doe #16941 üzenetére
Értem,de azokat is ki engedi venni amikből van cross faction bundle?
Mondjuk az andóriait?
Tegyük fel megveszed fed packot akkor a romulán vajon ki veheti?(#16942) Efanatica
Már csak azt mond meg mi a szöszt jelent az stf oldal?
Ezt még nem egészen értem mi a szöszt jelent.[ Szerkesztve ]
-
Efanatica
tag
válasz John_Doe #16939 üzenetére
Pontosan arra gondolok .... végül is ugyan az a star ship trait miatt miért vegyem meg a másik pakkot ha megveszem teszem azt a stf oldalon lévőt amit fedes kari használ de minden romulanom stf oldalon van ... így ők is tudják használni meg a jem hadar is viszont klingonnal meg nem igen játszok így nekik így meg fölös lenne és így csak 1 pakkot kell megvenni és a stf-es meg szebb is sokszor
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz John_Doe #16817 üzenetére
Én igen,ha valami nagyon meg tetszett akkor neki álltam és farmoltam mint egy őrült.
A tarantulára 1.4 milliárdot szedtem össze kereskedéssel.Bár sokan abban is kételkedtek hogy ki fog jönni,de végül félév várakozás után ki jött.
És hiába farmoltam össze annyi pénzt mert kb a negyedébe került.
És a sok farmolástól kicsit ki is égtem.
Végül egy rakás baromságra költöttem a pénzt.
Mert persze elverni könnyű.
Meg van még több lobis hajóm is,általában ha valami lobis hajó meg tetszik meg veszem.
A ferengi lökött tac karakterem hajóján például rahedli lobis cucc van.
A hajó egy vicc,de rohadt sokból készült,egy aknázó moly amivel jó hecc ökörködni.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz John_Doe #16800 üzenetére
Nekem van benne pénz is,meg rengeteg cucc.
Maxos acc bank.Gondolhatod majd frászt kaptam.
De aztán megjavult miután újra indítottam a játékot.
Se a pénzem nem volt mozdítható se semmi cucc.
Először winteren próbáltam utána ESD-en.
Winteren ráadásul bugosan jött be az acc bank,keret nélkül csak a bank slotok.[ Szerkesztve ]
-
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz John_Doe #14262 üzenetére
Nekem win10 óta folyamatosan crashelt 15-30 percenként a játék, próbáltam mindent, amit neten találtam, végül annyi volt a megoldás, hogy az advanced settingsben a reduced file streaming-et on-ra kellett kapcsolni, azóta 1db crash nem volt a 2-3 hét alatt.
Nem hiszem hogy erre amit linkeltél ez a megoldás, de hátha esetleg másnak segít.Platac, ezt láttam már ingame is amikor végignéztem a jutalmakat, de most konkrétan sto wikiről másoltam, mert emlékeztem hogy ilyesmi a jutalom ha mindhárom admirality maxos.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
-
John_Doe
senior tag
válasz John_Doe #13445 üzenetére
Csak bemásolom ide.
Tribble has been updated to: ST.64.20160501a.9.
*Only Gold and Lifetime Account players can access Tribble to view the new Agents of Yesterday content*
New Features:
Create a TOS Captain:
This will start off the new adventure in Star Trek Online: Agents of Yesterday.
This is the top option in the character creation window.
Players can choose the following races as their TOS Captain:
Human
Andorian
Vulcan
TellariteNew Mission: Tutorial “The Taurean Affair”
A science survey vessel has gone missing near the Murasaki-312 nebula and Starfleet Command believes it may have crash landed on Taurus II.
Lead a landing party to the surface of the planet to discover the fate of the survivors.
This mission can only be played with a TOS captain.
For more details, please visit The Taurean Affair blog at: http://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/9962533-star-trek-online:-the-taurean-affairNew Mission: “In the Shadow of Cestus”
Travel to the iconic desert landscape seen in the Original Series episode “Arena”.
An uneasy truce allows the Federation and Gorn to explore the world of Edren IV but can the truce last?
This mission can only be played with a TOS captain.
For more details, please visit the In the Shadow of Cestus blog at: http://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/9962553-star-trek-online:-shadow-of-cestusGeneral:
Ship Art updates have been made to the Tier 1 Constitution Class Starship.
This update is free.
There is a known issue where players that have already claimed this ship will not see the updated art.
Going into the tailor and altering the costume of the ship will reset it and make the updates appear.
The Blissful Agony Trait has a correct icon.
Updated the mine interact UI so that it can be seen on low end machines.
Resolved an issue where some hangar launch shuttles were not playing their launch sound effects.Content:
Mission Journal: Flipped the order of the Breen and Borg arcs for all factions.
Sphere of Influence: When in the caves of New Romulus at the location of the gate, after setting emergency charges, added a waypoint for Admiral Kererek so that the player knows where to go to talk to him.
Surface Tension: Resolved an issue where Qwen was not appearing in a cutscene.
Memory Lane: Resolved an issue where stairs not be visible within sight of the player.Systems:
Gravity Well (all ranks) will now more reliably trigger attached effects, such as those triggered by Exotic Damage abilities and Control Effects.
Significantly increased the strength and reduced the recharge time of the Micro Photon Torpedo Launcher kit module.
Subnucleonic Carrier Wave is no longer incorrectly considered to be a Science Bridge Officer ability.
Subterfuge Traits: Resolved a display error causing the damage bonus text to display incorrectly, at too high a value, and not changing based on power Tier.
Cloaking Powers: Resolved a display issue that caused the Decloaking Damage bonus to look like it gains more benefit from Subterfuge than it really does.
Improved Singularity Overcharge and should now actually improve Crit Severity while using Singularity Overcharge.
The Chroniton Dual Beam Array's proc now reduces Recharge Speed in addition to its other effects.
Assimilated Tractor Beam no longer references damaging crew.Character:
Klingon Update:
Updated the lighting on most male heads and male and female necks to add more cohesion to the look.
Tweaked Klingon forehead and nose ridges to better blend with face textures.
Also sharpened the textures, giving the impression of increased resolution.
Increased slider range for female Klingon cranium and forehead width.
It is now possible to make these features wider.
Improved skinning and fit of Male and Female Klingon Sashes.
Klingon Male Pauldrons have a more natural fit, shape, and skinning.
Added a few more skin tone options to Human, Klingon, and Ferengi for players.
Added an additional color tint option on the main trim lines for the Time Traveller uniform.
Also made set color options to STO's largest color palette.
Made Na’kuhl Tall Loose boots option available to players who have this set.UI:
Resolved an issue where the HUD options for showing Name and Life could not be selected.
Resolved an issue where clicking on a space training manual node brought up a blank "Skill Details" window.
Resolved an issue where hitting the escape button repeatedly closed the Match window and made players unable to type in Match chat.Known Issues:
The Foundry is temporarily unavailable.
The TOS Captains and missions are all a work in progress.
Players that have already claimed the Constitution Class Starship will not see the updated art.
Go into the ship tailor with the ship and alter the costume to make all updates appear.Shal'kek nem'ron!
-
gerisz23
őstag
válasz John_Doe #13379 üzenetére
Jó drága lesz akkor...vettem ki még 2 hajót,3-4k zenem meg 1,5 milla dilim maradt talán...farmolhatok majd:/
Megkértem drága jó szolgáltatóm hogy oldjanak fel pár portot nekem,hogy tudjak ismét warframezni.Nem jött össze,illetve nem értenek a dolgokhoz annyira mint hittem.Feloldották a 4 portot amit kér a játék,elvekben legalábbis,csak nincs fix Ip címem a csávó nem írt be a kifele menő kapcsolatokhoz Ipt,ami azt eredményezte hogy teljesen lehaltak a portok.Ekkor még ezt nem sejtettem,olvasgattam,fórumokon itt-ott.Megnyittattam velük a 80-as,és 443-as portot is.Sikerült!CSakhogy kifelé menő Ipcím most se volt beírva náluk,mint kiderült,így blokkolja a googlet,facebookot,freemailtmeg minden HTTPprotkokos honlapot ha minden igaz,nem próbálgattam végig...a lényeg hogy lett egy saját hálózatom a hálózatukon belül,ami használhatatlan,mert a saját korlátjaiba ütközik...Port forward megvan az én routeremen,így mikor port checkerrel néztem zöldet jelzett a cucc,mondom akkor király,csak Warframe ugyanazt a hibaüzenetet generálta.WTF...
Beszéltem egy sráccal aki Debrecenben hasonló hálózatot működtet,csak NATolt IP-k nélkül.Nem Debreceni vagyok sajnos...
Végeredményéhány honlap megnyitható-gondolom prohardver sem azon a porton kommunikál,STO megy azért mert az is másik portokonn van.
Remélem még ma intézkedik az egyetlen ember a cégnél aki azt hiszi szuperul vágja a témát,írtam több emailt is az utolsóban 2 megoldási javaslattal,az egyik hogy visszaállít mindent és nem warframezek...akkor más szolgáltató után nézek,de ezt persze nem írtam le.A másik hogy fizetek egy fix IPért és arra beállít mindent.
Bocs a sok offért,de kikell adnom magamból.Nem vagyok hálózat szakértő,sőt de azért egy többezres előfizetői hálózat szakembereitől sztem többet lehetne várni.Rta volna meg hogy ezt így meg így meg így lehet...Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
Plata
félisten
válasz John_Doe #12811 üzenetére
Én örülök neki szeretem a carrier hajókat,na persze nem a fedes szutykokra gondolok mint Jupiternek nevezett tehén meg az Atrox névre hallgató caitian fütyi.
Hanem az olyanokra mint Karfiol meg lekvár carrier vagy Tarantula,na jó az fél carrier,de jobb mint tíz jupiter.
És ha igaz a pletyka akkor jönni fog még promó hangáros hajó. -
Plata
félisten
válasz John_Doe #12241 üzenetére
Az ARC tényleg vacakol,elindítottam arc-ról STO-t mire kiírta hogy valami 455 mb-t frissít,ok gondoltam gyorsan leszedi,de kb 1 óra alatt 32%-ot szedett le,eddig nem nagyon izgatott mert mással voltam elfoglalva,de most már szerettem volna játszani,mivel nagyon lassan jött,fogtam és kilőttem a launchert és indítottam STO-t sima launcherrel,na ott meg pillanatok alatt leszedte a frissítést.
-
Lanny
aktív tag
válasz John_Doe #11441 üzenetére
Mi értelme tovább növelni a szakadékot egy kezdő és egy high-end builddel rendelkező 60-as szintű játékos között? Régen még vállalható időn belül fel tudtál zárkózni, de most...
"Great men are forged in fire, it is the privilege of lesser men to light the flame..." - War doctor -
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Mazda topik
- Gitáros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...