Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Synology NAS
- Microsoft Excel topic
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Google Chrome
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Link Stuart #43342 üzenetére
(#43331) Drenadar: in the condition that they were last docked.
Ez a hajó állapotára vonatkozik, nem a felszerelésére. Ha egy 50%-osan leharcolt/használt, tuningolt Starfarer-ed volt a dokkban, amit onnan távozva sikeresen beledurrantottál egy kalózhordába, akkor egy 50%-osan leharcolt/használt alap Starfarer-t fogsz kapni.
Ennyi.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
devast
addikt
válasz Link Stuart #43319 üzenetére
Alap hajó (hull) biztosítás mindenhol élni fog, legjobb tudomásom szerint. Spéci modul és/vagy rakomány biztosítást meg csak olyan helyen lesz érvényes, ami nem túl ellenséges A nagyon fontos dolog, hogy mindenképp lesz biztosítás és, hogy jelenleg egyáltalán nem érdemes vele foglalkozni. Az életreszóló biztosítás egy marketing termék Igazából senki nem tudja mennyit fog érni, de igen nagy valószínűséggel nagyon keveset.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Link Stuart #43319 üzenetére
nem értem hogy jön fel mindig a carrack ebben a témában.
hyper szuper érzékelőivel ha nem vesz észre egy támadó flottát, akkor tudod mit? megérdemli.
Ha direkt olyan űrbe megy felfedezni, ahova az UEE azt mondja ne menjen? Megérdemli.
Szvsz pont hogy a felfedezők vannak legkevésbé kitéve ennek a kockázatnak, mint pl egy idris tulajdonosa, aki nem 400$-rt költött el, és tuti mindenki őt akarja majd levadászni, és ha fenn akarja tartani azt a dögöt (persze fogalmunk sincs mennyire lesz drága) akkor valszeg kockázatosabb munkákat fog majd végezni...
-
pgabor26
tag
válasz Link Stuart #43293 üzenetére
Nagyon szívesen!
-
veterán
válasz Link Stuart #43267 üzenetére
Én ez alapján találtam meg könnyen. Olisarról a Comtower 849-hez ugrás, onnan pedig a Yela-ra. Onnan pedig a videón is látható irányba kell fordulni. Nekem nem volt gondom így megtalálni, és még kalózzá sem kellett válnom miatta
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
pgabor26
tag
Van egy egyszerű módja: Beszállsz a hajódba, megnyomod a b-t (quantum travel), ránézel yeal-ra, és mellette, kicsit lentebb lesz egy hármas csillag együttállás féleség (elég könnyen meg lehet találni). Beindítod a qt-t, de 3 mp. után kapcsold is ki, hogy jó szögben legyél. Ha megálltál, fordulj vissza yela felé, és qt-zz oda. Onnan már majdnem ott vagy.
Ebben a videóban majdnem ezt csinálja, csak egy picivel arrébb ugrik:
https://www.youtube.com/watch?v=rluN1Q0dhgw[ Szerkesztve ]
-
PhilBrick
őstag
Tutira írtuk már... szóval Grimhex megtalálása:
1. A legegyszerűbb ha kicsit bűnöző leszel. Lekapcsolsz egy comm.station-t például. Ekkor megjelenik a quantum pontok között GH. Ezután ha meghalsz, ott éledsz újra. Ha eleged lett a törvényenkívüli életből, Kareah állomáson visszatérhetsz a jó útra.
2. A becsületesebb ha ICC-től elugrasz Yela-ra, ott jobbra fordulsz majd kb. 5 perc cruisin' után keresed az életjeleket. Ekkor hiába találod meg, nem kapsz hozzá QJ pontot.[ Szerkesztve ]
-
pgabor26
tag
válasz Link Stuart #43264 üzenetére
Remélem így lesz.
Bár addig még van 5-6 év. -
Diopapa
addikt
válasz Link Stuart #43259 üzenetére
Nem fog szipkázni senkit. Aki szereti az űrhajós cuccokat, az megveszi mindkettőt, (mint pl én) mert nagyon más a két játék. Az ED nem akar SC lenni és az SC sem ED... Mindkettő nagyon jó szerintem. Illetve az SC-ről csak remélem, hogy jó lesz..
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Volfram42
senior tag
válasz Link Stuart #43238 üzenetére
Azt is figyelembe kell venni, hogy a bolygó holdjára ugrott. Nálam már ez is lécrezegtető, de még elfogadom.
Nagyobb távban viszont nem.
Olyan kérdés merül fel benne, hogy a számítógép honnan tudja hol a talaj ekkora távból? Az a néhány km légkör nem valami vaskos két égitest távolságát figyelembe véve. Szóval ha csak nem magyaráznak bele a lore-ba valamit akkor nem hinném, hogy beleillene a képbe. Egy kisebb számolási pontatlanság és már az égitestben landolunk ami mozog nem kevés sebességgel. Legalábbis remélem, hogy mozogni fognak.
Ezért gondolom azt, hogy ilyen távolságban ahol van vizuális kapcsolat is még elmegy, de fénypercekre egymástól elképzeletlen számomra, hogy ne tévedjen a számítógép annyit ami elég egy becsapódáshoz.
És akkor még nem is beszéltünk a légkör hatásairól. Már a V2 demóban is írta a Connie műszerfala, hogy mekkora a biztonságos sebesség. Akkor az ugrás biztosan jót tenne neki.Na, de majd meglátjuk mit hoznak ki. Én remélem, hogy nem lehet légkörbe ugrálni vagy csak nagy számolgatással közelről és nem a naprendszer széléről. (BSG számomra egyik legkedveltebb jelenete amikor légkörbe ugrottak, de ott se volt sétagalopp és közelről történt.)
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
vagabor
aktív tag
válasz Link Stuart #43230 üzenetére
Ez a ficsör csak a demo kedvéért volt így szerintem, ennek is ki lesz dolgozva a mechanikája. Ha csak légkörön kívülről lehetne ugrani az talán a bolygó méretei miatt sokáig tartana, mivel ki kellene lépned a légkörből, aztán ugrani. Vagy légkörből való ugrás esetén több üzemanyagot használnál stb. Valószínű lehet majd ugrani de a mérleg másik oldalára is raknak majd valamit, hogy ne ugráljanak össze-vissza a népek.A légkörös harc témához meg annyit,hogy szerintem az lenne a legésszerűbb ha raknának egy időzítést a kvantumugrásra mint pl a freelancerben is volt, bár most is van de az nem elég hogy meg lehessen szakítani. Szóval ne aggódd túl a dolgot megoldják ezt is. A másik meg, szerintem azzal az atmospheric conditions dologgal annyit akarnak elérni hogy ne röppenj egyből a célhoz az aquiláddal hanem muszáj legyen leszállnod a bázison aztán a roverrel kelljen barangolni.
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
pgabor26
tag
válasz Link Stuart #43230 üzenetére
Mondjuk tényleg van abban valami, amit mondasz.
-
pgabor26
tag
válasz Link Stuart #43228 üzenetére
Nincs mit.
Egyéb: nem tudom volt e már:
De ez elég fasza:
Click[ Szerkesztve ]
-
Stilinski
aktív tag
-
Szőrös
veterán
válasz Link Stuart #43184 üzenetére
Nem hiszem, hogy csinálnának még külön légköri harc szimulációt, még az is elvinni némi erőforrást, hogy külön repmodellt faragjanak arra is.
Aztán lehet meglesz ez is, ezeknél soha nem lehet tudni, hogy mi pattan ki a fejükből.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1 humoros
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest