Új hozzászólás Aktív témák
-
mrfire
őstag
válasz Nathan Boggs #27339 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy sokan szeretnének így barangolni egy bolygón, és FPS módban vadászni az idegen bolygók állataira, de gondolom ez csak maximum valami kiegészítőben jönne be a játékba. Most is lesznek generált bolygók és rajta idegen lények/idegen állatok, de sztem ez a dzsungeles dolog túl nagy falat lenne, hogy legenerálják szépen, nekem legalábbis nagyon nagy dolognak tűnik.
Én már az ilyen látványtól is el lennék ájulva, amin fognak egy nyílt terepet, beterítik fűvel, szavannával, aztán kitesznek az égre egy meteorgyűrűt és két holdat. Mindenki ismeri ezt a képet. A megvalósítása pedig nem sok kihívást rejt azt hiszem. Valami növényzet biztos kéne a felfedezésre váró bolygókra, folyók, vagy egy tengerpart, mert a csupasz sziklák hamar unalmassá fognak válni, akkor is ha az a reális.
Más:
Most jöttem rá, mire fogom használni a Reliantot, vagyis a többi hajót, mondjuk az Avengert. CCU-zom majd Hull-A-ra és ha szállítok a Taurus-szal, akkor beleültetek egy NPC-t, hogy kövessen szintén megpakolva valamilyen szállítmánnyal.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Python programozás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest