Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #27899 üzenetére
Mivel teljesen kizárja a külső fényeket a Rift egész kis fénnyel is jól látható lesz minden gondolom.
-
mrfire
őstag
-
mrfire
őstag
válasz Szőrös #27889 üzenetére
De könnyebb lehet vele célozni. Sajnos kevés a gomb rajta, a joyon nekem most van flare, 4 fegyver, missile lock, rakéta kilüövés, flare váltás, target kiválasztás előre-és vissza + a legközelebbi ellenfél kijelölése, és még 1 gomb a fejkövetés, ami oculus alá nem kell majd.
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #27885 üzenetére
Jó nagy hülyeség. Főleg, hogy a Rift xbox kontrollerrel jön... most akkor fizetünk majd fölöslegesen egy xbox kontrollerért, ha ilyet szeretnénk...
-
mrfire
őstag
válasz Neil Watts #27842 üzenetére
Igen.
-
mrfire
őstag
LOGÓ
Úgy látom elég sok szavazat érkezett az utolsó előtti-előtti logóra. Majdnem kétszer annyi, mint a másodikra, így szerintem kár lenne tovább nyújtani a szavazást. Az OFF topicban kérem a segítségeteket, hogy milyen textúra kerüljön rá.
-
mrfire
őstag
válasz Nathan Boggs #27822 üzenetére
Egyre, de beleírom. Gondoltam rá, hogy többre is lehessen, de nem szeretném, hogy emiatt döntetlen állás alakuljon ki, ha kialakul egy-két kedvenc.
Bármit máshogy vezetnétek szóljatok. Max újraindítjuk
Aki ír megjegyzést, a névvel egy cellába tegye.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
LOGÓ!
Remélem nem kell ennél bonyolultabbat kitalálni. Ezt készítettem el a szavazófelületnek, csak betettem az eddigi képeket a táblázatba, írjátok alá a neveteket, hogy melyik tetszik!
Remélhetőleg akkor holnap estére el lesz döntve a dolog.
-
mrfire
őstag
válasz Drenadar #27813 üzenetére
Ez egy felvállalt dolog a részükről, hogy szeretnék, hogy klasszul nézzenek ki a hajók és emiatt elsiklanak a logika felett. A Vanguardnál említették, hogy a szárnya mozgatható és ha behúzza akkor gyorsabb lesz a hajó, de ha kinyitja akkor jobban fog manőverezni viszont nagyobb célpontot jelent majd. Azt mondták annak a szárnyán lesz fúvóka, ami behúzáskor hátrafelé néz, kinyitott állapotban pedig oldalra, és ezzel oldják meg a dolgot, így nem lesz teljesen értelmetlen, de ők is tudják hogy erőltetett, csak szeretnék, hogy jól nézzen ki. A Reliant is ilyesmi lehet.
-
mrfire
őstag
válasz PoeDameron #27802 üzenetére
Igazából mindkettőnk munkája benne van.
-
mrfire
őstag
SC logó
Ha mindenkinek megfelel, holnap este összeállítanám a a szavazófelületet a logóra, és akkor szombaton megszavazzuk melyik legyen, ha más nem készül logóval. Drebil lehet fog készíteni egyet, nekem azt mondta. Szóljon, aki esetleg még dolgozik, de ha nincs senki, akkor minél előbb jó lenne megtudni, melyik verzió tetszik a többségnek, hogy vasárnap tudjunk vele dolgozni.
-
mrfire
őstag
És itt pedig Drenadar segítségével a múltheti AtV - 46. rész
-
mrfire
őstag
Már az OFF topicban logózunk. Nekem az ottani SQ42-ős tetszik. Majd nézzék meg azok is az OFF topicba, milyen logók kerültek be, akik eddig csak itt nézték, és folytassuk ott a dolgot, ha már egyszer átköltöztettük a témát oda.
Drebil még mondta, hogy fog készíteni holnap, de jó lenne, ha hétvégére el tudnánk dönteni így közösen melyik legyen a végleges, mert szombat-vasárnap kisütnénk hozzá valami animációt, hogy lehetőleg jövőhét elején fel is lehessen használni.
Ha benne vagytok, majd nyitok egy új oldalt a közös táblázatban ahol a hajók és rangok vannak, oda beillesztem az eddig felmerült összes verziót és mindenki odaírhatná a nevét valamelyik mellé, és akkor így egyszerűen el tudnánk dönteni, melyik nyerte el leginkább a közösség tetszését.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
Igen, nekem is az első tetszik, de egy olyan dolog jutott még eszembe, hogy azért, hogy ne legyen egy az egyben átvéve ez az SC logó, annak közepére a legbelső kör helyére a UEE logó belső körét helyezhetnénk a levelek nélkül, amik maradhatnának az alap star citizen logóból és az UEE feliratot kicserélhetnénk annyira, hogy HU és akkor felülre kerülne simán, hogy starcitizen, középen ott lenne a nagy HU és alul a rajongói oldal felirat.
Illetve ezt akár az SQ42-ős logóval is meg lehetne csinálni, az sem rossz, csak abban túl kicsi a teljes SC logó.
Este lenne időm megcsinálni, de ha addig összedobja valaki, aki szintén megnézné ez így hogy mutat, az is jó.[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Zyrius #27749 üzenetére
Nem kötelező magyar színeket beletenni, de ha valakinek ez az elképzelése, akkor mutassa meg, és majd megszavazzuk melyik legyen. Bár ha csak ilyesmi jön, akkor nem lesz nagy választék, hacsak nem maradunk annál, hogy egyszerűen odabiggyesztjük, hogy .HU a Citizen felirat után. De annál egyszerűbben nem is lehetne megoldani a dolgot így az nekem az elég kevésnek tűnik.
-
mrfire
őstag
válasz Nathan Boggs #27747 üzenetére
Szerintem nem probléma, mindenki érti, és kicsinyítve jobban mutat így 3 levéllel.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz 77.PX_Drebil #27745 üzenetére
Jeee Milyen iszonyat durva lenne, ha ezek a virágok ölelnék körbe a logót
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Nathan Boggs #27742 üzenetére
Az a baj, hogy így is alig lehet elolvasni, ha rendes logóméretben kerül ki, akkorában, mint most az SC.hu-ra, akkor nagyon nem látszik majd, a videóban látszódhat az igaz. De lekicsinyítve fura lesz, hogy van rajta egy ilyen feliratszerű fekete csík, de nem látni mi, szal akkor két verzió kell.
Az jó, hogy több levelet is beszíneztél, talán hármat is lehetne.
-
mrfire
őstag
-
mrfire
őstag
Figyelem!
Szeretnénk egy logót a starcitizen.hu-nak, ami valamilyen animációval megjelenhet az ott közzétett videók elején.
Akinek van valami ötlete, hogy nézzen ki, vagy szeretne segíteni, és készítene egyet, ossza meg velünk itt elképzeléseit / tervit / munkáját, és közösen megszavazzuk melyik lenne a legjobb.
Én először valami egész egyszerűre gondoltam, hogy csak a sima starcitizen logót színezzük át a magyar zászló színeire, ahogy egy honosított játékban néha így megváltoztatják a játék feliratát (most nemrég amúgy is téma volt a játék magyarítása), de már volt valami hasonló elképzelés a Liberum logójának megalkotásakor, ami nem nyerte el a többség tetszését.
Bár egy szövetségnek nem kell feltétlenül a tagok hovatartozását hirdetnie a logóján, a starcitizen.hu nagyrészt erről szól, hogy fordításokat készítünk rá, így szerintem ebben is lehet gondolkodni, de bármi más szóba jöhet, akár valami sokkal egyedibb logó, hisz úgyis együtt hoznánk meg a végső döntést.Arra is gondoltam, hogy egybe lehetne kötni esetleg a Liberummal, úgy hogy a szövetség logóját kapcsolatba hozzuk ezzel a logóval, vagy csak fogjuk a két logót és a videók elején úgy animáljuk meg, hogy mindkettő rajta legyen, például egy érme két oldalán, vagy akárhogy. Pont azért, mert a szövetség és az sc.hu nagyon szoros kapcsolatban áll.
Itt jegyezném meg, hogy a jövőben az sc.hu-n a Liberum menüpontot átszerkesztenénk, és azalatt szeretnék majd más kisebb magyar szövetségeket is kilistázni, egy rövid bemutatkozóval, és elérhetőségekkel, hogy a készülőben lévő specializált szövetségek könnyebben tudjanak majd toborozni. Ennek ellenére a Liberum kiemelt helyen marad. De ez majd később kerül sorra.
Tehát első körben, akinek van kedve dobjon be ide egy logótervet, aztán eldöntenénk melyik legyen, utána pedig kitaláljuk hogyan készíthetnénk el vele egy animációt, és abból is kiválasztjuk, azt ami a legjobban tetszik nekünk, ha több készül. Valószínűleg én is megpróbálkozom majd vele. Nem tudom mennyi időbe fog telni a dolog, a hétvégére vagy jövőhét elejére jó lenne ha össze tudnánk hozni, mert szeretném minél előbb felhasználni.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Nathan Boggs #27718 üzenetére
Sz'tem ezt csak a PU tervezések fogják kitalálni, de sok alapvető kérdésre nem tudják még a választ abban.
-
mrfire
őstag
válasz Emirates777 #27715 üzenetére
Kicsit magával ragadott a hajóraktérben lévő rész engem is. Jó lenne már azt érezni, hogy egy kiforrott játékkal állunk szemben, és ha belépünk csak azt lássuk, hogy egy halom lehetőség van benne, hogy mihez lehet kezdeni, és kicsit elveszettnek érezné magát az ember, egy ekkora világban. Pont mint mikor elkezdtem EVE-zni.
-
mrfire
őstag
válasz Emirates777 #27713 üzenetére
Ezek bányászdrónok az orionhoz: DRONE PAINTOVER CONCEPTS
-
mrfire
őstag
válasz 77.PX_Drebil #27711 üzenetére
Ok, köszi, akkor TS-en megkereslek.
-
mrfire
őstag
És mikor azt mondta CR, hogy az AC 2.0 2014 végére jön? Az a baj, hogy korábban ezek tényleg csak feltételezett időpontok voltak, ezért senkit sem zavart, ha nem teljesültek, de most elég biztosra mondták, és folyamatosan beszéltek róla. (Bár az AC elején nem voltam itt, azt nem tudom, akkor mi volt.)
-
mrfire
őstag
Ért valaki valamilyen szinten, az animációkészítéshez? Szeretnék egy nagyobb színvonalbeli ugrást elérni az összefoglaló videókban, már tettem lépéseket efelé, de egy starcitizen.hu-s logó vagy valami hasonló lenne igazán jó az elejére, és én ilyennel még sosem foglalkoztam. Tehát ha van valaki, aki akár amatőr szinten is, de össze tud rakni valamit, annak a segítségét megköszönném.
-
mrfire
őstag
válasz Nathan Boggs #27701 üzenetére
Hát, ha kijön a béta már lehet nem fog számítani az alfa hozzáférés. Vajon meddig lehet majd beolvasztani az alfákat, eszükbe jut időben kivenni őket? Mert a béta előtt egy héttel szívesen beolvasztanám őket.
-
mrfire
őstag
válasz Nathan Boggs #27699 üzenetére
Ha tényleg lesz külön vásárolható csomag, akkor eladhatod az Aurorát csomagostul, és az árából akár upgradelheted a Reliantot, akár az egyik variánsra, akár más hajóra. A katonai variánsra vagyok kíváncsi. A Delta erős kis hajó lett, de a Reliant drágább, mint az Alpha, így a katonai verziója erősebb lehet a Deltánál akár, de persze nem feltétlenül, viszont kétszemélyes még mindig, így lesz azon is egy lövészünk. Ha nem nagyon akarok többet, akkor lehet ennél maradok, egy katonai Reliantnál.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
Ha jól számolom a mai az utolsó nap, (persze amerikai idő szerint), hogy Reliantot lehet vásárolni, így kitettem egy hírt egy kis összefoglalóval a hajóról, aki nem vásárolt be már ne sokáig agyaljon rajta!
-
mrfire
őstag
válasz Nathan Boggs #27687 üzenetére
A munka mennyisége miatt nem kell megijedni, be lehet osztani, és egyszer majd csak kész lesz, és ha többen dolgoznak rajta 5-10-en, akkor nem egy lehetetlen vállalkozás. Sokan sikeresen lefordítottak már nagy játékokat a magánéletük és munkájuk mellett. Rááldoznak napi 1-2 órát mondjuk, és szépen haladnak vele. Csak tényleg profiknak kell csinálni, akik jó tempóban tudnak haladni vele.
-
mrfire
őstag
válasz Szőrös #27681 üzenetére
Ha lesz Rift, akkor én majd a valóságba járok felébredni
(#27682) Nathan Boggs
Én pont ellenkezőleg látom értelmét. Betárazni nem táraznék be olyan dologból, amiről nem tudok semmit, hogy mit ér majd.
Arra látok esélyt, hogy havonta vegyek X UEC-t, de egyrészt azért, mert jó lenne, ha a játék a megjelenés után is gyűjtené magába a pénzt, ezt lenne jó támogatni. Na persze nem annyira, hogy ha problémát jelentene, akkor is fizessem, mert nem hiszem, hogy szűkében lesznek majd a pénznek. De jobban örülnék annak, ha havidíjas lenne az SC, mert ha lenne egy komoly bevételük, CR azt biztos mind belefektetné a játékba, nem úgy, mint a WOW-nál, hogy iszonyat mennyiségű pénzt termelt, de az igazi fejlődést nem mutatta, csak épp annyit, amennyit kellett, de sokkal több minden is megvalósulhatott volna benne. CR-éknek meg azért vannak elvadul ötleteik.
De visszatérve az UEC vásárlásra, mint már sokszor mondtam, szeretnék mással is játszani néha, és jó lesz, ha nem kell amiatt aggódnom, hogy folyamatosan SC-zzek, hogyha nem akarom, hogy szíven érintsen egy hajó elvesztése. -
mrfire
őstag
válasz Nathan Boggs #27663 üzenetére
Az Elite Dangerous
-
mrfire
őstag
válasz Neil Watts #27655 üzenetére
Ha már van csomagod, és belefér, egész jó húzás lenne egy LTI-s Reliant. De egy 5 dolláros vacak után is backer leszel.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
Szóljon ha van valakinek kedve menni pár kört AC-ban még fél hét előtt, vagy max 9-10 körül. Mehetnénk pár Vanduul swarmot vagy Squadron Battlet idegenek ellen, vagy ha össze tudunk állni 8-an akkor két csapatban gyakorolhatnánk kicsit a PVP-t
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #27637 üzenetére
Én meg simán nem tudnám olyan minőségben elkészíteni őket. Arra emlékszem, hogy Starcos remek munkát végzett, a rendszerekkel, kár hogy nem készült több belőle. Amíg nem jelenik meg a játék, nem tudom lenne-e annyi ember, hogy közülük kikerüljön pár lelkes és tehetséges fordító.
-
mrfire
őstag
válasz Nathan Boggs #27623 üzenetére
A Hornet sorozat, a Gladius és a Gladiator most ingyenes, de volt már olyan, hogy bejelentés nélkül odaadták a 300i-t, mert elrontottak valamit az Aurorában, és nem akartak miatta újrapatchelni.
-
mrfire
őstag
válasz Nathan Boggs #27607 üzenetére
Én azért nem szeretnék Bengalt, mert félek, hogy PoeDameron megtalál és lezúz az Aurórájával.
-
mrfire
őstag
válasz Volfram42 #27595 üzenetére
A középkor olyan volt, mint egy poszt-apokaliptikus világ a Római Birodalom bukása után.
(#27596) Yllgrim
OFF topicban nyugodtan lehet hosszabb beszélgetéseket folytatni róla. Nem kell mindenben egyetérteni, attól még dumálni lehet. De ha megjelenik a játék, létrehozok egy tértorzulást, bedoblak titeket, és egyikőtök sem jöhet ki addig, amíg meg nem vitattátok a középkorról alkotott nézeteiteket.(#27599) Nathan Boggs
Annyi szent, hogy nem mesterei a kalkulálásnak Ezek után akármit mondanak, hogy nincs befolyással a többi modulra stb. tuti 2017-ben jön a játék, úgy a közepe felé. Azt is biztos megmagyarázzák majd... Még a nagy kiadóknál sem ritka a fél éves csúszás, pedig ott ostorral csapkodják a fejlesztőket, és előbb hagynak ki tartalmat, csak hogy megjelenjen időre egy játék.[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Yllgrim #27593 üzenetére
Inkább a kolonizációk utánra kéne kitalálniuk valami komolyabbat, mert úgy bele lehetne szőni a történelembe pár érdekes függetlenségi háborút, sok belviszályt, ami visszavetett pár bolygót, vagy olyasmiket, hogy egy-egy nagyobb válság, vagy birodalom összeomlása után zuhantak vissza egy fejletlenebb korba. De így legalább ezzel párhuzamban megmagyaráznák azt is, hogy hogy sikerült így benépesíteni ennyi bolygót, mert ha egy-egy kolónia el is szakadt volna a Földtől, vagy lelassult rajtuk a fejlődés, az emberek még szaporodtak. Egy cifrább történelem után nagyobb dolog lenne, hogy létrejöhetett az UEE, vagy akár a Messer birodalom is lehetett volna az első igazi mindent összefogó birodalom, és akkor nem ilyen sterilen jött volna létre az UEE, hogy a 24. században valamikor összefogott az emberiség, és azóta csak a rendszer változott.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Yllgrim #27589 üzenetére
Nemrég kitértek rá, hogy a technikai fejlődés is olyan, hogy nem fogják feláldozni miatta a játékmenetet, és a 900 év a történelem nagysága miatt kellett. Azért örülnék, ha valahogy megmagyaráznák a dolgot, mert meg lehetne, csak legyen benne a történelemben, hogy miért nem haladt jobban a technikai fejlődés, visszaesett-e valamikor, elvesztek-e technológiák stb.
(#27588) Emirates777
Mirror's Edge (Hogy nem tiltják le a videóját, nem hiszem, hogy megvette a jogokat...) -
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #27583 üzenetére
Ezek semmit nem jelentenek azoknak, akik nem beszélik rendesen az angolt, simán el lehet siklani felettük. Nyelveket tanulni hasznos, de csak azért nem igazán éri meg éveket áldozni valamire, mert egy-egy dolog megnevezését meg kell szokni.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Nathan Boggs #27577 üzenetére
Én most a Witcher 1-re még a magyar szinkront is beállítottam. Kevés szinkronos játék van, ha nem profi, akkor is érdekes így játszani valamit. Amit lehet mondjuk magyar felirattal játszom, leginkább azért, mert néha a magyar szövegre sem figyelek oda rendesen, nemhogy az angolra...
-
mrfire
őstag
válasz Drenadar #27572 üzenetére
Hát, én 0 esélyt látok rá, max arra lenne talán, hogy mivel könnyen modolható lesz a játék, talán a feliratokat is könnyen le lehet majd cserélni, de szerintem ez csak a megjelenés után lehetséges egy nem hivatalos csapat keze által. Én azt kérdezném meg, hogyha valaha készülne egy fordítás, akkor az egyéni döntést szerint telepíthető lenne-e és használható-e az ő szerverükre csatlakozva.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz PodMAN #27569 üzenetére
Ritka, hogy magyar felirattal jön egy játék, és ez a kiadótól függ általában, akik csak a legtutibb befutott címeknél kockáztatják meg, hogy legyen magyar felirat. De még a Mass Effect 3 sem érdemelte meg, hogy legyen hozzá, nem tudom a 2 kapott-e alapból, de a Dragon Age 2 meg az Inquisition sem kapott már. Nem hiszem, hogy CR-ék ezen törik majd magukat, főleg, mert teljesen máshogy gondolkoznak, mint egy nagy kiadó, gondolom eszükbe nem jut felmérni a magyar piacot, hogy van-e rá igény stb. de mivel az SC nem egy nagyközönségeknek szóló játék, valószínűleg nem érné meg fordítást készíteni rá, többek közt azért sem, mert nincs olyan ember, akit az tántorítana el az SC-től, hogy nincs hozzá fordítás. MMO-khoz nem szokott lenni. HIába SP az SQ42, nem azért vesszük meg a játékot, így az sem számít, hogy arra van-e.
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #27566 üzenetére
Először is 10FTP - 7. rész
Másodszor pedig: Hajóirányítás!
Akkor ezek szerint, ha valami megmagyarázhatatlan oknál fogva, nem tudunk manőverezni, és mindkét hajtómű szabályozhatatlanul 100%-on pörög, és tolja a hajót előre, egyenesen egy nap felé, akkor megtehetjük azt, hogy a hajó bal oldali kabinjaiból és raktárjából átviszünk mindent a jobboldaliba, és a hajó elkezd szépen jobbra fordulni? -
mrfire
őstag
válasz failed #27556 üzenetére
Nem mondanám értelmetlennek a támogatást most, hisz nem veszítesz vele, sőt van pár dolog, amit csak most lehet megvenni.
Pl. ajánlanám neked is egy Reliant beszerzését, mert most 50 dollár+ÁFÁért kapsz LTI-s hajót, és nemrég elejtettek egy olyan megjegyzést, hogy később lehet mellé csomagot venni, és ha amúgy sem játszanál még, akkor neked tökmindegy lenne, hogy csak egy hajód van, amivel nem tudsz még játszani, de a vásár nemsokára lezárul, és talán nem lesz még egy ilyen esély, hogy LTI-s hajót szerezz, mármint élettartam garanciásat. Persze ezt döntsd el te, de még ha meg is gondolnád magad, szerintem 100%, hogy itt találnál rá vevőt a később csatlakozók közül, talán még többért is eladhatod valamennyivel.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz failed #27551 üzenetére
A VGA bírni fogja, nyilván nem maxon, de játszható lesz. Második lépésnek a 8GB lesz szükséges mindenképpen. A prociban viszont nem vagyok biztos, nem tudom mit tudnak ezek az AMD procik, de ha szerzel rá egy brutális univerzális hűtőt az amúgy is örök darab, aztán hajtsd ki amennyire csak lehet talán 4Ghz körül már jó lesz, de inkább várd meg mit mondanak azok, akik jobban értenek hozzá.
Azért azt megjegyzem, hogy ha szűkös a keret, akkor inkább hanyagold az alfát, és gyűjtögess a megjelenésig, Most is jól el lehet szórakozni benne, de közel sem napi szinten, így nem érné meg a befektetést, később meg egy nagyobb újítást is eszközölhetsz, ami után már úgyis napi szinten szeretnél játszani, és akkor számít majd igazán. Alfa miatt én nem fejleszteném a gépet, ha korlátozottak a lehetőségek.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Drenadar #27540 üzenetére
Mert te NJK-t írtál, amiről csak az tudja micsoda, aki M.A.G.U.S.-ozott, vagy játszott más asztali szerepjátékkal, de MMO körben már senki sem hívja úgy.
(#27537) Yllgrim
Á, nagyon nem így kelnének el a hajók, ha mindenki ebből indulna ki. Én is csak NPC-ket fogok felvenni a Taurusra, mert nem hiszem, hogy bárkit érdekelne egy másodrangú poszt, eleve egy olyan unalmas feladat során, mint a kereskedelem.Harcra a legérdemesebb embert keresni, bányászatra és más komolyabb ipari munkára is jó lehet, felfedezésre sem árt persze, de ez utóbbiaknál már nem hiszem, hogy annyit számítana, hogy ne gondolkodhatnánk NPC-kben, vagy akár abban, hogy teljesen egyedül menjünk. Egy felfedező sokat radarozik, keresgél, de ezeket sz'tem el lehet végezni egyedül is majd egész jól. -
mrfire
őstag
Igen, de nem hiszem, hogy olyan nagyon drága lenne egy NPC-rá, hogy ne érné meg beültetni a toronyba.
(#27536) PodMAN
A frici sem változott már egy ideje szerintem, azóta meg volt egy fegyverméret rebalance, és most dolgozzák át az egész hajót, így lehet átgondolják ezt a részét.[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #27531 üzenetére
Szerintem inkább azzal, mint mással. Én inkább a sebességre gyúrnék rá vele, és ha van rá mód, akkor olyan hajtóművet kapna, mint a 350R, de minimum beleszerelnék valamit, amivel megközelíthetem azt a sebességet. A kalózok amúgy sem egyedül fognak járni, ha egy csapat támad az emberre, akkor úgy is legyűrik, két Hornet leszedi a Freelancer DUR-t. Egy felfedezőhajóval vagy a sebességre, vagy a lopakodásra gyúrnék rá, nem a fegyverzetre.
Szerencsére ez nem az a játék, ahol ha kimaradunk egy harcból, nem kapunk XP-t. Folyamatosan koncentrálhatunk a főküldetésünkre, egy felfedező esetében pedig ez nem a harc lesz, így bölcsebb elkerülni azt. -
mrfire
őstag
A Reliantról én nem olvastam, de a koncepciós vásáron volt róla egy nagyobb leírás pl., és igen, a sok infó nincs összeszedve és kategorizálva, de össze lehetne belőlük állítani egy szép kis könyvet, de ennek még nincs itt az ideje, amíg bármi változhat. Tehát jelenleg az van, hogy érdemes követni a prezentációkat, a heti műsorokat, és azokban elhangzanak ezek az információ morzsák.
-
mrfire
őstag
-
mrfire
őstag
Mindenki annak veszi, aminek akarja, trollkodásnak vagy sem. Tekintve mekkora feneket kerítettünk ennek a témának a múltvan, mostanra már poénértékű hozzászólás is lehet, vagy túl korai? Akárhogy is, kár komolyan venni, és újra magyarázni, hogy miért nem lehet.
-
mrfire
őstag
válasz PoeDameron #27460 üzenetére
Ja, elég védtelen, erre mondjuk én is kíváncsi vagyok, most hogy így említed. A fordításokat most már Nathan Boggs-nak is köszönheted, a legutóbbit ő készítette.
-
mrfire
őstag
Így van, ezért mondtam, hogy ez esetben kéne a Reliant mellé egy indulócsomag, a legolcsóbb, és ha később lehet venni külön csak csomagot a Relianthoz (vagy bármihez), akkor a kezdőcsomagot el lehet adni, és és a maradék pénzből (mert biztos marad valamennyi, hogyha a kezdő csomaghoz hajó is járt) lehet upgradelni a Reliantot, de ha el akarja költeni az ember az így keletkezett összes Store kreditet akkor 120 dollárért kell vásárolnia, olyan pedig nincs, mert a legolcsóbb megvehető dolog ekörül a 133-as Gladius.(Direkt ÁFÁ-s árakat mondok, mert igaz, olvasztás esetén az ÁFA nem jár vissza, de onnantól ÁFA nélkül vásárolhat az ember abból az pénzből, tehát ugyanott vagyunk.)
-
mrfire
őstag
Nem igazán van egyértelműen jobb és rosszabb. A 315p raktérkapacitása az ötöde a Reliantnak. A fegyverzete valamennyivel erősebb, és gyorsabb a hajó is, de azért ez egy drágább hajó, és első sorban felfedező. A kérdés az, hogy mire szeretnéd használni.
Én nem azt mondom, hogy a Reliantot meg kéne tartani indulóhajónak, hanem azt, hogy a fent felvázolt esetben ez egy jó módja lenne, hogy LTI-vel szerezzen valaki egy Reliantnál jobb hajót. Ha az általam leírt alapcsomagot beolvasztja az ember, és vesz egy üres csomagot az LTI-s Relianthoz, akkor a maradék pénzből egy erősebb hajóra upgradelheti, de ennyivel többet is költ rá.
Tehát nem azt mondom, hogy anyagilag jobban jár, hanem azt, hogy ha mondjuk egy Gladiust akar valaki és így vásárol, akkor ugyanott lesz, mintha megvenné a Gladiust élből, csak ebben az esetben LTI-t is kap hozzá.Persze ezt az egészet arra alapozom, hogy azt mondták a Reliant mellé majd lesz mód csak csomagot tenni. És megjegyzem volt már rá példa, hogy nem valósult meg valami, amit mondtak. LTI-t viszont már nem hiszem, hogy lehet majd szerezni ilyen olcsón a jövőben.
Inkább akkor érdemes ezt megfontolni, amit mondtam, ha az ember 120 dollárral vagy többel szeretne támogatni. Például, ha Gladiust szeretne 133-ért vagy Cutlasst 146-ért, Hornetet 158-ért. Ugyanennyibe fog kerülni neki mindkét út valószínűleg, csak az egyik esetben LTI lesz a hajóján végül.
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #27422 üzenetére
Hát, ha az eredmény ugyanaz, hogy mondjuk lehet hajó nélküli csomagot venni majd, akkor még mindig működhet ez a dolog, amit fent leírtam. Bár még mindig ott tartunk, hogy kár rágódni annyira azon az LTI-n, mégis sokak szeretnék.
-
mrfire
őstag
Ha most kezdenék a következőt tenném, bár kicsit költségesebb lenne a dolog.
Vennék egy kezdőcsomagot, hogy tudjak játszani plusz egy Reliantot LTI-vel. Ahogy ígérték, a Reliant mellé a csomagot külön meg lehet majd vásárolni, ha kész lesz a hajó. Ekkor eladnám az alapcsomagomat, és az árából megvenném a Relianthoz a csomagot a maradék pénzből pedig upgradelném a Reliantot valami komolyabb hajóra, de már lesz rajta LTI.
-
mrfire
őstag
válasz Nathan Boggs #27407 üzenetére
Érdekes, hogy azt írják benne, hogy a Reliant koncepciós vásáron történő megvétele után hozzá lehet majd adni a csomagot is. "– If you pick up a concept one now, you can add the package later." Ilyen még nem volt. Ez esetben bárkinek, aki most kezd elég jó választás lenne egy Reliant, így nem kell külön csomagot tartogatni egy LTI-s hajó mellé, és olcsóbban megússza, viszont nem játszhat, amíg nem lesz Reliant csomag. Bár erre lehet jobb lenne rákérdezni, vagy megvárni míg mások megteszik, mert ilyen még nem volt...
-
mrfire
őstag
-
mrfire
őstag
válasz Nathan Boggs #27370 üzenetére
Ha látsz egy hajóról képet, akkor már volt koncepciós cikk róla, és akkor már az RSI oldalán is fenn van. Olyat nem szoktak, hogy megmutatnak egy hajót, de nincs bent a standalone ship-ek között. Amint bemutatnak valamit, felkerül az oldalra, azelőtt meg nem szivárogtatnak róluk érdemi képet, max valami kivehetetlen dolgot egy Sneak Peekben.
Amúgy nem kell félni a költekezőktől, nagy részüknek fogalma sem lesz, hogy mihez kezdjenek majd a hajójukkal szerintem. Lesznek majd szép balesetek a játék elején.
Sokkal több félni való van a szervezett nagy HC szövetségektől, akár Aurorákkal kezdenek, akár mással, azok fogják jelenteni a komoly fenyegetést, legfeljebb nem az első hónaptól, hanem a harmadiktól kezdve. -
mrfire
őstag
válasz Menthirist #27352 üzenetére
Nekem egyáltalán nem tetszik, hogy egy vadászméretű hajónak nincs katapultja. Egy nagyobb hajó végső megsemmisülése tovább tart, mint egy vadászé, azon van idő a vesztett helyzet felismerése után elhagyni a hajót egy mentőkabinban, de egy vadász egyik pillanatról a másikra elveszheti a pajzsát, nincs idő ilyesmire, hogy kikászálódjunk a székből azokkal a lassú animációkkal és kiugorjunk az oldalán.
Az, hogy a Relianton nincs semmi lakrész, ismét elítélendő, főleg igen így, hogy kétszemélyes. Ez nem egy autó, hogy pár órás utakra vigyük csak el és X km-enként megálljunk vele egy benzinkútnál. Persze a játékban ennek nem lesz hatása, mert fél-egy óránként biztos kikötünk majd vele, de a fikció szempontjából jó nagy badarság, hogy van egy ilyen szállítóhajója az embernek, és egy slozit nem építettek bele. Amúgy nem tudom miért fontos számomra is ez annyira, én szeretem, ha valami átgondold, és reálisan épül föl, és így, hogy az Aurora után ennyi idő eltelt, és ez már a 3. kezdőhajó elvártam volna egy fokkal nagyobb következetességet... hát, szomorú.
-
mrfire
őstag
válasz Nathan Boggs #27346 üzenetére
Az észrevétlen rákapcsolódásban nem vagyok biztos. Észrevétlen követni biztos lehet valakit, bár nem tudom lehetséges lesz-e olyan közel menni hozzá, hogy szinte hozzáérjünk, és még akkor se lásson a radaron. Ha mód is lenne rá, elég nehéz lenne kivitelezni, mert minimális manőverezésre ott is szükség lenne, amit csak észre vesz már olyan közelről.
Az elektronikus hadviselésben látom ennek a megoldását, hogy titokban belépünk a számítógépébe, eltüntetjük magunkat a radarjáról és mikor elég közel vagyunk megállítjuk a hajóját, kinyitjuk az ajtót és felmegyünk. Erre lenne mód, ezek már elhangzottak, de biztos hogy észre fogja venni, ha megáll a hajója. Akkor működne a dolog csak, hogy ha eleve állna a hajója. Mozgó hajóra nem lehet dokkolni, ez alól csak az kivétel, ha az egyik hajó sokkal-sokkal nagyobb a másiknál, mint egy Bengal egy conniehoz képest.
-
mrfire
őstag
válasz Emirates777 #27344 üzenetére
Ja, szoktuk nézegetni.
-
mrfire
őstag
-
mrfire
őstag
Mit tudunk a Heraldról? Az elsősorban az információ védelmére és szállítására való (bár nem tudom alkalmas lenne-e híradósnak, átalakítani talán át lehet majd rá).
A híradós kocsi felvételeket fog készíteni, videókat és képeket a versenyekről, csatákról vagy azok maradványairól, készülő vagy bekövetkezett katasztrófákról stb.Úgy emlékszem korábban mondták, hogy ez is része lesz a játéknak, hogy ha elkészítünk egy ilyen felvételt, az bekerülhet egy hírműsorba vagy hírcsatornába. Arról is volt szó, hogy streamelhetjük játékon belül a felvételeinket, így élőben is megnézhetjük, hogy mit filmez egy ilyen híradós hajó. Elég érdekes elképzelés.
El tudom képzelni, hogy adnak egy küldetést, hogy az XY rendszerben hatalmas érclelőhelyet fedeztek föl, és akkor odamegyünk, és lefotózzuk, hogy több száz Orion fúrja a sziklákat, és mikor ezt a hírt kiküldik a játékosoknak, akkor ez a kép jelenik meg alatta. Bár azt nem tudom, hogy ki választja ki, hogy melyik kép kerüljön ki a sok közül... de nekem valami ilyesmi rémlik, mintha ezt szeretnék.
-
mrfire
őstag
válasz Nathan Boggs #27339 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy sokan szeretnének így barangolni egy bolygón, és FPS módban vadászni az idegen bolygók állataira, de gondolom ez csak maximum valami kiegészítőben jönne be a játékba. Most is lesznek generált bolygók és rajta idegen lények/idegen állatok, de sztem ez a dzsungeles dolog túl nagy falat lenne, hogy legenerálják szépen, nekem legalábbis nagyon nagy dolognak tűnik.
Én már az ilyen látványtól is el lennék ájulva, amin fognak egy nyílt terepet, beterítik fűvel, szavannával, aztán kitesznek az égre egy meteorgyűrűt és két holdat. Mindenki ismeri ezt a képet. A megvalósítása pedig nem sok kihívást rejt azt hiszem. Valami növényzet biztos kéne a felfedezésre váró bolygókra, folyók, vagy egy tengerpart, mert a csupasz sziklák hamar unalmassá fognak válni, akkor is ha az a reális.
Más:
Most jöttem rá, mire fogom használni a Reliantot, vagyis a többi hajót, mondjuk az Avengert. CCU-zom majd Hull-A-ra és ha szállítok a Taurus-szal, akkor beleültetek egy NPC-t, hogy kövessen szintén megpakolva valamilyen szállítmánnyal.[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Emirates777 #27337 üzenetére
Pontosan nem tudom, de a starcitizen.hu-n rengeteg rendszerlírás van, persze az a lore része a dolognak, de abból kiderülne, hogy melyik bolygóra terveznek nagyobb dzsungeleket, aminek valami szerepe is lenne a játékban esetleg. Ha jól tudom van olyan bolygó, melyet szinte egy az egyben természetvédelmi övezetnek nyilvánítottak, így egy kis leszállórészen kívül erdők és a természetes növényzet borítja. Az hogy bejárható lesz-e egy része még nem nagyon tudni, én nem emlékszem, hogy mutattak volna bármi ilyesmit. Számomra az is kétséges, hogy a felfedezhető bolygók között lesz-e automatikusan generált erdős bolygó.
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #27334 üzenetére
Köszi, na most lebuktam, hogy el sem olvastam tegnap... A híradós érdekes lehet.
-
-
mrfire
őstag
válasz Diopapa #27324 üzenetére
Bár nem is az lesz az érdekes, hogy leszállhatunk egy ilyen játékban egy bolygóra, ahol random legeneráltak valamit, akármilyen élethűn is, idő után egyik olyan lesz, mint a másik, meg hát egy csupasz bolygó felszín elég unalmas tud leni, mint egy sivatag, és ugye abból van több. Az a fontos, hogy a városokat készítsék el szépen, változatosan, és pont ezt is ígérték, hogy az SC-ben minden város a helyi kultúrának megfelelő kinézetet kap, ahogy a koncepciós rajzokon láthattuk. Na azt megcsinálni félelmetes munka lesz, nem is nagyon csodálkoznék, hogyha a megjelenéskor még nem is igazán lennének kész velük, és egy két helyen csak kisebb leszállóhelyeket kapnánk.
Akármennyire is a jövő űrutazásába tekint a játék, nagyon kíváncsi vagyok, hogy a Föld 3 legnagyobb leszállóhelyét New Yorkot, Moszkvát és Pekinget hogy készítik majd el, és milyen nagyok lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Emirates777 #27320 üzenetére
Nem olyan nagy ez, sőt elég kicsit egy ilyen játéknak, de azzal kompenzálnak, hogy kidolgozott lesz, a lehető legkevesebb automatikusan generált elemmel. Viszont ne is vedd késznek ezt a verziót, mert nemrég mondták, hogy újraalkotják az egészet. Nem is tudom 100-150 rendszert képzelnek el, de ennek egy része ismeretlen lesz számunkra, hogy legyen mit felfedezni.
-
mrfire
őstag
válasz detroitpowa #27315 üzenetére
A koncepciós vásár alatt még nincs kész olyan szinten egyik hajó sem, hogy hangárkész vagy repülhető legyen. Bár én úgy emlékszem azt mondták, hogy a Reliant esetében a vásár után hamar bekerül majd a hangárba, és utána megint nem kell sok idő, hogy repülhető legyen.
(#27313) Menthirist
Azt hogy a CCU,hoz jár hangár is:
(#27289) Menthirist - (#27303) .tnm -
mrfire
őstag
válasz Drenadar #27296 üzenetére
Persze, én is elhiszem, pont ezért mozdultam rá csak most, mikor gyakorlatilag semmibe sem került, csak buktam 15 dollár elcserélhetőségét. Egy apró előnyért ezt az apró árat fizettem csak.
Kár hogy a játékban már nem lehet majd CCU-zni LTI-vel együtt (meg amúgy sem). Pedig a valóságban is így megy a biztosítással egy új autónál
(#27298) Drenadar
Ja lehet, de csak pár ezresről lehetett volna szó, ha duplájáért adom is el őket darabján +1500Ft haszon, nem nagy tétel, inkább a szövetségi tagoknak lett volna hasznos, akik lemaradtak róla, de lesz még sale Deltából is. Sz'al inkább a Reliant, elcsábított a lehetőség.[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Drenadar #27294 üzenetére
Áh, nekem sincs semmi szükségem rá, ott az Omega, az Avenger is kezdőnek, de a Connie mellett minek? Úgy is azzal fogok kereskedni. Egyedül azért vettem meg, mert ennél olcsóbb LTI már nem hiszem, hogy lesz, és ki tudja, ha tényleg akarok egy Hornetet egyszer vagy valami izmosabb vadászt az Avengerből átalakított Deltánál, akkor ne ezen múljon, hogy van-e rajta LTI, vagy se. Önmagában nem túl hasznos, ha már van rendesebb hajója az embernek.
-
mrfire
őstag
válasz Nathan Boggs #27284 üzenetére
Megvéve!
Beolvasztottam érte 3 Avenger Delta CCU-t, és volt 38 dolcsi a számlámon, amit a connie modellért duplán kifizetett ÁFA miatt írtak jóvá, így most nem került nekem semmibe, csak hát nem giftelhetem el sajna De ha akarok később egy Hornetet, akkor legalább LTI-s lesz, mert jelenleg csak 10 dolcsival olcsóbb ez a hajó, mint az Avenger, ami miatt már megéri az az LTI. Illetve tudjuk, hogy nem ér semmit, de na... behúztak a csőbe, akartam egy LTI-s hajót.
(#27291) shed77
Igen, 50 dolcsi volt így.[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz 77.PX_Drebil #27281 üzenetére
Én is azt tenném, ezek az új kezdőhajók egyre jobbak. Most már számítok egy Aurora felújításra viszont, ha már a Conniet is elővették.
-
mrfire
őstag
válasz Drenadar #27279 üzenetére
Az új rendszer szerint úgy összekavartak mindent, hogy nem igaz. CR beszélt róla az 58. 10FTC 5. kérdésében, hogy az S-eket a hajókhoz kell viszonyítani. Sz'al nem tudom miért kellett összezavarni mindenkit azokkal a képekkel, de elvileg nem úgy lesz.
"So the gun sizes and capacities will be matched to the scale and size of the ship, and not some arbitrary numbers we came up with when initially putting it down on paper."
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #27274 üzenetére
Én a Reliantra tippelnék most, mert korábban azt mondták az Avengert szánták erre, de más lett belőle.
Amúgy ezek a Reliant konceptek tökre hasonlítanak a Black Prophecy-ből a Genides hajókra:
-
mrfire
őstag
válasz Nathan Boggs #27265 üzenetére
Azért van szerintem ennyi Avenger, mert régen sokkal jobbnak nézett ki, míg S5-ös fegyvert ígértek az orrára. Kb. attól a hajótól kezdődött volna a használható AC-s hajók sora, de most már szerintem egy Delta sokkal hatékonyabb nála, igaz papírabb. Én is vettem, de nem igazán jön be (persze mondom ezt addig, amíg van lehetőségem Hornetel játszani, de az nem marad meg örökre), valószínűleg ellövök egy Delta upgradet rá, vagy talán később upgradelek valami még nagyobb vadászgépre, lehet Hornetre, még nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest