Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Tengo
aktív tag
válasz Malibutomi #46196 üzenetére
Amúgy valóban sokkal emészthetőbb a 30 FPS itt mint máshol, amíg nem FPS részével játszol.
-
Tengo
aktív tag
Futtatja valaki a játékot ryzenen? Amúgy szép és jó ez a nem frissíti az ajtót a játék a galaxis másikfeléről, de a legnagyobb probléma még mindig az, hogy semmi többszálúsítás nincs a motorban még.
Talán 2 szálon futhat, de ezt nem tudom pontosan. Majd ha ezen fejlesztenek, az fogja a legnagyobb teljesítmény javulást hozni, na meg majd a netcode(van köze a processzor használathoz??).
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
En amugy nem ertem igazan az FPS mizeriat. Lehet a frame pacing mas SC-nel, de mikor 30FPS van az is eleg folyamatosnak erzodik. Mas jateknal 30FPS nagyon zavaro volt, ennel nem.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz SkyS1gn #46192 üzenetére
Mindenki sir hogy nem lesz benne az ami nem az aminek hiszik. [link]
CIG_ChadMcKinneyGameplay Engineer • 12d
The Entity Update Component Scheduler has actually nothing to do with rendering. It's all about game code updating on the CPU. This will make it so for instance the doors in grim hex don't update their game logic every frame when you're on the other side of the universeEz lesz a 3.0-ban.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Ennyit arról hogy a 3.0-a értelmesen fog futni, ha bele gondolunk mi lesz benne lesz talán 1-5 FPS-em... yay, basszákmeg!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Stilinski
aktív tag
star-citizen.hu
-
veterán
-
tom5598
senior tag
Brian Chambers titchen is megerősítette hogy lesznek procedurális városok. Lehet felfedezni terrát meg Arcorpot majd XD
-
-
duvi
nagyúr
válasz Malibutomi #46181 üzenetére
Nagyon jó Alig tesznek közzé SQ42-es infókat (érthetően). Már 2015-ben is dolgoztak Mark Hamill animációin. Nem kis meló lehet mindet felvenni és renderelni.
(#46184) Alex Seba
Tényleg hangulatos[ Szerkesztve ]
-
Alex Seba
csendes újonc
Csak a puffin adhat neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
törölt tag
Ez nagyon kemeny! Koszi
-
phybercat
csendes újonc
köszi!
pont egy ilyet kerestem hogy a haverom orra alá dörgölhessem"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic" - Arthur C Clarke's 3rd law
-
Malibutomi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
SC FB csoportból egy kép
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz CsZoli1 #46168 üzenetére
Hú, erre én nem fogok tudni neked válaszolni
Én megvettem régen egy alap csomagot (raurora nevű repülő konténer van benne, illetve ahhoz akkor még volt a PU és az sq42), és azóta sem vettem semmit, és nem is csavargatom a cuccokat ide-oda. Egyszerűen nekem ez elég. Viszont emiatt nem is értem és nem is látom át, hogy mi ez a giftelgetés, beolvasztás stb.[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Malibutomi
nagyúr
Britizencon dev panel: [link]
Informativ, es elso kezbol valo infok. Jo mozizast
-
macy
addikt
válasz MasterDeeJay #46171 üzenetére
Akkor nem
-
-
macy
addikt
válasz MasterDeeJay #46169 üzenetére
Mikor volt ez? Nem az én hajómat vittétek el?
-
Szokásos hajópróba cruisaderen.
Talált connie. Pont ki akartam próbálni egyet több emberrel .
Meg kipróbáltam valami igen furcsa karthu al gépet is hááát baze na az a ronda nem a herald.
Freelancer belseje tetszik de a pilótafülke egy csík. Kis avenger nem rossz. Ja és a poén hogy most ültem először aurórában és valószínű utoljára.
Best az a retaliator ahogy az kinéz.[ Szerkesztve ]
-
Tengo
aktív tag
válasz Drenadar #46166 üzenetére
Én sem várok sokat a CE-től, csak mégis megvan a feelingje kézbe venni. Polaris csomag meg enyhén sok lenne, annyit azért nem adnék érte. Egy zöld csomagot szívesen behúznék. Amúgy egyszer még 2 éve újra betették a collectors vásárlást azt hiszem 1 hónapra, hátha újra lesz valami, vagy megjelenés előtt.
-
Drenadar
Topikgazda
-
tom5598
senior tag
ööö..... azt tudod hogy ez a játék csak digitálisan érhető el ugye?
ezek vannak amiket lehet rendelni polók sapkák stb. -
Tengo
aktív tag
Amúgy melyik a legolcsóbb fizikai, collector csomag? Ha még költenék a játékra, akkor ez lenne.
-
vaakuum
addikt
válasz CsZoli1 #46157 üzenetére
Ingame tudsz majd hajót venni később is játékbeli pénzért, szóval én személy szerint ha lehet, akkor inkább az SQ42-re szavaznék. (Mondom ezt úgy, hogy nekem is egy aurora MR+ hajóm van csak )
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
CsZoli1
újonc
Sziasztok!
Szerintetek Star Citizen-ről SC+SQ42 sima upgradet, vagy Aurora Mr->Aurora Ln/Avenger-re váltsak?
profilom: CsZoli [link][ Szerkesztve ]
-
Stilinski
aktív tag
star-citizen.hu
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Menthirist #46152 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe, nekem csak a polaris-os pólóm van, de egyáltalán nem rossz a minősége.
-
bladex73
aktív tag
Nem értem mi ez a ellenséges hozzá állás. Nem kötelező megvenni. Attól, hogy valami valakinek nem tetszik attól az még nem csúnya, csak NEKED nem tetszik. Ez végletekben fogalmazás, mintha tény lenne a dolog elég gáz.
-
veterán
miért lenne vicc, van aki az egész asztalos egérpadokat kedveli, mint a Corsair MM300 Extended vagy a SteelSeries QcK XXL. Mint ahogy van aki a szövet, van aki a műanyag, van aki az üveg vagy fém egérpadokat kedveli, és olyan is aki egyiket sem. Sokan sokfélék vagyunk igényben. Én pl most egy 400x320-as egérpadot használok.
Póló kapcsán, nekem van egy star citizenes pólóm (arena commanderes), és a jobb pólóim közé tartozik minőségileg. Márkás cégeknél vettem már szarabb minőségű pólót mint ez.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Eniral
tag
válasz #45997568 #46149 üzenetére
ezt én sem értettem soha.. ..ránézésre is szar pólókat ingeket csinálnak és egy fingilingi 5x5 cm-es baszom logót raknak rá ! Hát kösz elmegyek és csináltatok különbet . Ennyi pénzért miért nem lehet normális cuccot csinálni ? Egyszer vettem pólót az jó volt az Arena Commanderes.
-
bladex73
aktív tag
Lehet venni pólókat, sapkákat, egérpadot. Előfizetők kedvezménnyel kapják.
[link][ Szerkesztve ]
-
vagabor
aktív tag
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
vagabor
aktív tag
Banu defender kérdések és válaszok magyarítás készül!
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
PhilBrick
őstag
Az új befizetésből visszavásárolt csomag giftelhető lesz.
De akkor sem javaslom! Illetve csak akkor ha legalább Gladiussal tervez, mert mindenképpen kell a 45 dollárnyi új befizetés a meghívott accountján.[ Szerkesztve ]
-
Stilinski
aktív tag
válasz bladex73 #46138 üzenetére
De nem az új ember fizet be új pénzt, hanem te. Mármint az accot nézve. Amúgy én nem vagyok meggyőződve róla, hogy giftelhető lesz a csomag
Dren, amúgy meg akkor szerintem egyszerűbb, ha nem beolvasztja és visszaveszi, hanem pénzből vesz rá upgradet. Ugyanott van, de nem kell olvasztgatni.
[ Szerkesztve ]
star-citizen.hu
-
bladex73
aktív tag
Ez remek cikk lenne a magyar oldalra szerintem ha valaki lefordítaná. https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/15871-Q-A-Banu-Defender
-
bladex73
aktív tag
A Banu Defendernek van egy kevés pakoló része mégis nulla van írva a leírásba. Ezt nem értem. Más: Ha visszavásárolom a régi starter csomagomat az giftelhető lesz? Én úgy látom még benne van mind a kettő csomag. Egy barátom regisztrált az én kódommal. ha giftelhető ez a csomag amiről írtam, és elküldöm neki akkor beszámolják nekem, hogy én szerveztem be?
[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
válasz Drenadar #46124 üzenetére
Nekem még mindig megvan a HUll-B + Delta kombó. Előbbi ha zenét akarok hallgatni és közben fuvarozgatni. Utóbbi meg ha haverok akarnak valamit akkor legyen egy gyors kiskocsim ami harapni is tud, ha kell.
Le nem cserélném egyiket sem. Maximum ingame. Számomra ez a tökéletes kezdőcsomag.[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
vaakuum
addikt
[csak nem jól értem, hogy más dolgaira fáj a fogad?]
Csak nehogy valami testesebb pacák, meg egy nyurga mitugrálsz világnézeti alapon helyreigazítson idő előtt eme imádatod közben, és kénytelen legyél az örökössel nyomulniBocs, de ez annyira magas labda volt, nem tudtam kihagyni még így sem, hogy van némi betűeltérés a nevekben
-
Tengo
aktív tag
válasz cskamacska #46126 üzenetére
Illetve hagyjatok valamilyen megszerezhető hajót a launchra is.
De imádni fogom a szállítókat vámolni majd a peremvidéken.[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz MasterDeeJay #46119 üzenetére
Csak egy Constellationnél fogsz kikötni, már érzem előre.
Egész szállítós buli nekem büdös, be van ígérve minden mindenhová, cargo size sok helyütt mintha RNG-vel lett volna megállapítva. Szerintem várjuk meg az Item sok.nullát, meg a tényleges szálligatást mielőtt kivernénk egy videókártya árát egy random teherhajóra, ami spec szerint tök jó, csak tényleges szállítmány nem fér bele.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #46123 üzenetére
OK, értem én a HULL-t, lehet csak én nem tudok velük azonosulni.
Mustangokra én is kíváncsi vagyok, a delta még mindig megvan, nem fogok hozzányúlni
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Drenadar #46122 üzenetére
Figyelj, szállításra keresett hajót, arra azok valóak. Ha svájcibicskát akar, majd vesz Black-et, de az nem fuvarozni való. A "drága" Hull-A Tier2-es kezdő árban van. Egálban az alap Avenger-rel és 10-essel a Titán fölött. A Hull-B meg 90$. Abban az ársávban is legalább 2-3x akkora a kapacitása, mint bármi másnak.
Amire kíváncsi leszek, azok az átdolgozott/felújított Mustang-ok, mert bizony azokon is átmennek még egyszer.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #46121 üzenetére
Egy Hull - A vagy B-t ajánlasz neki?
Kár hogy nagyon ritkán lehet őket vásárolni, illetve sztem elég drágák is. Az "A" az szvsz nagyon kicsi, "B" meg milyen áron is mozog, ha venni lehet?
Szerintem ő inkább egy Blacket fog venni
-
TESCO-Zsömle
félisten
Hát ha csak konkrétan szállítani akarsz, akkor az egyetlen választás a Hull széria. Az másra nem képes, azt viszont árához mérten minimum 2-3x jobban, mint bármi más.
Az Avenger raktere elvileg 4 egység (1m³), a Titan-é 50$-ért ennél vmivel nagyobb lehet, a Hull-A meg tud vinni 48 egységet (12m³) 60$-ért... A Hull-B már érdekesebb, az nettó 90$ volt legutóbb, viszont nyakába tud venni 384 egységet (96m³). Innentől fölfele már elég dudrván skálázódnak a dolgok. A Hull-C (200$) -szerintem- az ipari szint belépője a maga 4608 egységével (1.152m³), ami e fölött van az meg már kőkemény org/industrial. A teljesség kedvéért: Hull-D (350$) - 20736 egység (5.184m³); Hull-E (550$) - 98304 egység (24.756m³).
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Stilinski
aktív tag
Szerintem a Cutlass az első, aminek van tényleges raktere. Esetleg egy Hull-A
star-citizen.hu
-
válasz tom5598 #46117 üzenetére
Legyen akkor a Bengal, igazatok van.
Drenadar
Az eredeti kérdésem arra irányult hogy a legolcsóbb szállító ami ténylegesen szállításra való (vagy olyan felszereltségű) de nem aurora vagy mustang de árban nem sokkal több ezeknél. (100usd alatti) Ennek az Avenger megfelel és ha jól láttam egész jó szinte mindenben ezen az áron, kipróbálok egyet.
Harc egyáltalán nem érdekel, annyira hogy a mostani Heraldról is leszedném a fegyvereket ha gyorsabb lenne tőle.Freelancerből nem látok ki rendesen. (nagy FOV-al játszok és nagy teret látok be emiatt)
Reliant-ot meg láttam hogy nagy teret látok ki meg annyira elcseszett formája van mint a Herald-om amit szeretek. Igaz még nem próbáltam ki.
Drake Cutlass még játszhat, bejön a drake stílusa.[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Stilinski #46115 üzenetére
DE az nem is volt kérdés.
De a lényeg hogy azért valahogy a kérdéseket paraméterezni kellene, mert ez így nagyon tág.
Ha nem lenne most semmi hajóm, és egyetlenegy hajót akarnék venni, és nem érdekelne a dogfight csak a szállítás, akkor én egy Taurust vennék. Egy/két ember bőven elirányítja és eléggé nagy raktere van, és bizonyára nagyon feelinges hajó lesz
-
Drenadar
Topikgazda
válasz MasterDeeJay #46108 üzenetére
Ez pont ezért is nehéz, vagy hát "értelmetlen" kérdés, mert a legolcsóbbat kérdezed. De valahol azt is jó lenne tudni mekkora raktérben gondolkozol? Mindenféle utánajárás nélkül csípőből azt mondanám, hogy a legjobb ár/raktér értéke a régi Banu MM-nek van...
A kezdőhajóknál persze kis pénz, és valamit azok is szállítanak.Ha tényleg olyan hajó kell neked aminek "értékelhető" raktere van, és rá tudsz áldozni kb. $100-t, akkor a freelancer lehet érdekes.
//**
Amúgy a legolcsóbb hajó az a Merlin, és kb egy zsák gyémántot el tudsz vele vinni... -
tom5598
senior tag
avenger titan ha nagyon akarsz valamit, reliantot biztos ne vegyél mert kb ránézésre kicsivel több fér csak bele mint a titanba és drágább nála valamint roszabb a fegyverzete meg védelme , ha nagyon akarsz titanban gondolkodj
-
Eniral
tag
válasz TESCO-Zsömle #46106 üzenetére
Mert 10.-e körül tervezem ,hogy veszek egyet és gondoltam megkérdezem itt mielőtt rediten vagy ebay-en nézelődnék .
[ Szerkesztve ]
-
Eniral
tag
Drake Cutlass Jelenleg a freelancer-nek van csak nagyobb raktere ebben a kategóriában. De az picit drágább is nála.
[ Szerkesztve ]
-
Mi a legolcsóbb szállításra alkalmas hajó ami nem aurora vagy mustang?
Reliant kore amire gondoltam de ösze vissza írják hogy 10-16-30... Unitot bír el. -
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #46106 üzenetére
Te megenni tudnad, nem csinalni
-
Eniral
tag
esetleg valakinek van eladó LTI-s Terrapinje ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest