Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
tom5598
senior tag
értem én hogy uborka szezon van az SC háza táján de nem kell a hülyét játszani na
-
Stilinski
aktív tag
Szerintem ez egy űrhajó.
star-citizen.hu
-
bladex73
aktív tag
Hát ahogy korábban is mondtam, ez bizony egy nagy hajónak tűnik nekem, nem egy vadászgép méret.
-
CSiPet2
tag
Enyhe spoiler az új aegis
eclipseladikhoz:
pe_29470505_foraiii_tl_confiscated.spc[ Szerkesztve ]
-
-
Gilmoor
csendes tag
A már évek óta formálódó EVE online szerintem elég jó viszonyítási alapot képez a különböző hajók megszerzésének nehézségi faktorához. Azt gondolom, ott már eléggé letisztult ez a rendszer, nem volna ördögtől való azokra az alapokra támaszkodni.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz cskamacska #46281 üzenetére
Nem értek vele egyet, van több hajó 100$ alatt amit érdemes használni. Nekem az örök favorit a mustang delta. Hogy az csak ágyú töltelék lenne? Nem hiszem...
És egyet értek az előttem szólókkal, hogy bizony itt tuti sokat kell dolgozni egy jobb hajóért. Nem fog itt mindenki idrissel futkosni pár hét után...
-
Tengo
aktív tag
-
Tengo
aktív tag
Én úgy vagyok vele, hogy legyenek mainstream hajók és stratégiailag fontos, hardcore hajók. Nyilván a mainstream hajók legyenek könnyen elérhető közepes/jó megoldás minden téren, viszont a legjobbak és a stratégiailag fontos (azaz nem solo, hanem az igazán nagy vasak) legyenek csak nehezen megszerezhetők, főleg csoportos tevékenységekből beszerezhető tartalmak. Ki lehet szolgálni a mainstream és a hardcore réteget is. Más játékban is láthattátok már hogy pár százalék javulásért képesek emberek heteket farmolni. A másik meg, hogy lesz ship customization, arra is el lehet majd verni időt és pénzt. Ha igazán jól meglesz oldva, nem igazán lesz 2 egyforma hajó. A harmadik meg, ne felejtsétek el, hogy elvileg el lehet majd bukni a hajókat. EVE 6 éves tapasztalatából mondom, hogy még az olcsóbbnak számító hajók előteremtése is sok sok óra összességében, ha aktívan pvp-zel és bukod a hajókat rendre. Ez mind mind majd balance kérdése amivel, azért valljuk be, még ráérnek foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Eniral
tag
már ne is haragudj de nagyon remélem ,hogy hónapokig kell majd szenvedni egy saber-ért ..
Nem is értem azt az elképzelést ,hogy majd két hét alatt kiváltasz egy hajót... max egy páncél megszerzésére tudnék elképzelni heteket.. hajókra meg igen is kemény hónapok. Ezt nem a hazamegyek van fél órám játszani játék ! -
Stilinski
aktív tag
Szerintem úgy lenne jó, ha egy középkategóriát (mondjuk Hull-B-C, Freelancer, stb.) viszonylag könnyen el lehetne érni, viszont exponenciálisan növekedjenek az árak, szóval egy Hull-D-E, meg egy Idris legyen kurv*sok munka. Tényleg nagyon sok.
[ Szerkesztve ]
star-citizen.hu
-
cskamacska
addikt
válasz Drenadar #46263 üzenetére
Én sokkal inkább attól félek, hogy a megszerzéshez számított idő ezeket az áraknak az arányait fogja tükrözni. Mert az egy dolog, hogy ha majd lesz értelme PU-ba ülni, akkor bérlés nélküli multi az egy kis homokozót jelent majd megjelenésig a bálnáknak, és kiélvezhetik a 300 dolláros hajóik előnyét, ha már kiadáskor elvileg csak kis versenyelőny jut nekik. De mi van ha nem, ha elqrják a grind scale-t és hónapokig kell szenvedni egy egyszemélyes Sabre-ért.
Tény hogy nem látunk bele, de per pillanat az van, hogy 100 dollár környéke alatti hajóval az ember inkább csak ágyútöltelék. Anno Aurora LN-re azért upgradeltem, hogy esetleg a plusz fegyverrel már nem is lesz olyan tehetetlen a hajóm. Nos jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy ezzel lespóroltam a legeslegelső fegyver upgrade-et, de spoilertől még nem lett gyorsabb szegény trabi, attól még csak egy megvetett kezdőhajó marad, amit észt vesztve rohanni kell lecserélni, hogy a fórumtárs Cutlassának Aurora vadászati terveit meghiúsítsam.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Stilinski
aktív tag
star-citizen.hu
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Volfram42 #46277 üzenetére
Igen, az most a sereg új játékszere az elit pilótáknak. Szerintem SQ42 alatt tuti bele lehet ülni, ha jól szereplünk s meg merem kockáztatni, hogy az igazán top pilóták a végén kapnak lehetőséget a megszerzésére. Miután bebizonyosodott, hogy náluk tényleg jó kezekben van.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Volfram42
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #46271 üzenetére
Ráadásul a lore szerint az F8 az nagyon új. A Hornet váltótípusa ezért nem igazán jut még el a civil szférához. Persze a játékban tuti meg lehet majd szerezni, de nem hiszem, hogy adnak el belőle a játék előtt.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Malibutomi
nagyúr
-
PodMAN
senior tag
Muhaha ezt benéztem na
-
tom5598
senior tag
besegítenek a gyártásban na
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
PodMAN
senior tag
Anvil F8 Lightning nem lehet?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Menthirist #46266 üzenetére
Valoszinu a 3.0 megjelenes utan is lesz egy nagyobb bevandorlas a jatekba.
-
Gilmoor
csendes tag
Srácok legyen igazatok, én sem kívánok mást, csak a rossz élettapasztalat miatt van fura érzésem.
-
Stilinski
aktív tag
válasz Menthirist #46266 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy már nem tier-1-es hajókat gyártanak a kezdőknek, hanem a tartalmat, amikkel később normálisan lehet játszani.
star-citizen.hu
-
veterán
válasz Gilmoor #46264 üzenetére
Nem igazán értek egyet. Egyrészt igazából ez elhangzik minden 10-15-20 milliónál, és mindjárt 150-nél járunk. Másrészt itt nézelődhetsz adatokért, kicsit még a lineáris predikció felett is van az idei év. Nem látok a grafikonon semmi olyat, ami arra utalna amit mondasz, és ne lett volna jelen az elmúlt 2-3 évben.
Minden évben az év vége hoz több pénzt, amint mutatnak megint valami király dolgot, megint be fog csorogni jópár millió.
Egyetértek Rupsszal abban, hogy még hátra van az a hullám, aki még mindig tartja hogy csak kész dolgot vesz, és őket kell meggyőzni a Squadron42-vel. Ha meggyőző lesz (ehhez pedig nem szabad elkapkodniuk), jönni fog még pár(tíz) millió. És igen, az Amazon sem fogja hagyni hogy pecsét essen a saját és a motorja nevén, húzócím a Star Citizen nekik, az Amazonnak pedig sosem ment még ilyen jól."Mire SQ42 megjelenik siman lesz 200m$ a tamogatoktol"
És ez még csak a látható rétegMeg minden másban is egyetértek Rupsszal
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
törölt tag
válasz Gilmoor #46264 üzenetére
Meglatjuk mikor jon ki valami komoly dolog. Amint jon az SQ42 es vele fejlodik a universe az lesz egy fontos pont. Ott be lehet mutatni: Sracok, ezen dolgoztunk az elmult evekben, meg X ido es kesz az MMO resz is. Akkor mar lathato mindenki szamara es kezzelfoghato a projekt megjelenese, ott be fog jonni rengeteg uj ember (vele uj suska). Ezert kell ott nagyon jol kiadni az SQ42-t, mert az alapjan fognak majd velemenyt mondani az SC-rol.
275$ egy hajoert eleg komoly osszeg, a kerdes ennyi penzert mit fog tudni. Ez nem az atlag jatekos retegnek van, hanem az igazi HardCore-nak. Az atlag jatekos vesz maganak egy 60$-os csomagot es ennyi.
A penz hogy mennyi van meg, mire eleg az majd kiderul, ilyen vasarokkal mindig lehet gyujteni par milliot, Amazon-nak egy egy referencia jatek, kolcsonosen hasznos, szoval akar ok is mondhatjak hogy itt egy baromi olcso deal, komoly tamogatas mind hardverben mind szoftverben, CIG emelle kikutat egy csomo dolgot nekik es hasznositja egybol. Mire SQ42 megjelenik siman lesz 200m$ a tamogatoktol
-
Gilmoor
csendes tag
Az előfizetők száma is véges, sok a kétkedő is a pénz meg csak fogy. Ne legyen igazam, de a támogatói összegek ilyen léptékű emelése már a kétségbeesés kezdeti jeleit mutatják.Feltételezem egyre kevesebb az eladott csomagok mennyisége. Az "étterem" kezd megtelni, a várakozási idő sem kevés és a sok türelmetlen vendég egyre éhesebb Mostanra már világos lehet, hol is lesz a büdzsé felső határa.
-
PhilBrick
őstag
Majdnem 300 dodo egy vadászért már nagyon durva ár szerintem. (a valóban limitált Vanduul volt annyi)
-
Stilinski
aktív tag
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #46256 üzenetére
hát... milyen hajt várunk még ami be volt tervezve?
Ez látszólag egy vagy max két üléses lopakodó fighter szerüség lehet.
(A képről nekem ez jut eszembe)[ Szerkesztve ]
-
Stilinski
aktív tag
válasz Menthirist #46251 üzenetére
Pedig próbáltam nem így fogalmazni, mert érdekelne az új Redeemer és reménykedtem, hogy tényleg az volt Szóval nem cseszegetni akartalak
star-citizen.hu
-
törölt tag
Nincs tobb ingyen CCU, 5$ lesz a minimum, a mar meglevo CCU-kat ez nem erinti.
-
törölt tag
válasz Malibutomi #46252 üzenetére
Gagyi De csak azert mert nem az Anvil Scimitar
Kivancsi leszek azert melyik ladik ez, mit fog tudni...
Lando: 2017.05.12 - A TOP SECRET ship will be going on sale for $275 starting on May 19th.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
We are adding the planet Delamar and the landing zone, Levski Following meetings on what we could aim to achieve for 3.0.0, we have moved our date out to accommodate this goal. ETA is 30th June (was 1st June)
-
Malibutomi
nagyúr
-
veterán
Jól van, Reclaimer, pereljetek be, munka mellett kissé felületesen figyeltem
-
Stilinski
aktív tag
válasz Menthirist #46248 üzenetére
Nem a Reclaimer? (Megmondom őszintén, néha elbambultam és nem emlékszem Redeemerre, de ha az is volt benne, akkor újranézem )
star-citizen.hu
-
veterán
A Redeemer viszont szép benga lett. Kell majd egy ilyen
-
tom5598
senior tag
válasz Menthirist #46244 üzenetére
igen csak példának hoztam hogy már megy a nyafi ahelyett, hogy örülnének hogy halad az interakció rendszer.
meg vettem egy SC pólót tegnap ahhoz nem jár valalmi nyomonkövetés vagy valami? és kb mennyi idő a kiszállítás? valakinek van tapasztalata ez ügyben?
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
A mostani ATV megint igen csak tartalmas lett. Hogy felizzik a Gladius
(#46246) tom5598
Nekem van pár merchandise cuccom, több hét volt szálíltás. Nagyon ne várd majd egyszer megjön[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
veterán
válasz tom5598 #46243 üzenetére
Addig, amíg nyomvatartod az F-et. Nem azt amúgy, amire nézel, hanem amin a kurzor van. Egyrészt azért kell tudni hogy mi nyomható meg mi nem, mert minden nem lesz nyomható, és sok nyomható interakció kimaradhat. Szóval hasznos. Max ha sokan panaszkodnak, ki-be kapcsolhatóvá tehetik a körvonalat menüben, az nem nagy gond. Szerintem játékmechanikailag validálható a szükségessége.
[ Szerkesztve ]
-
tom5598
senior tag
válasz Menthirist #46242 üzenetére
fórumon(spektrum) meg azért sírnak hogy megvilágítja a rendszer a tárgyat amire nézel.....
mintha az hogy nem látod mi is van kijelölve jó lenne XD -
veterán
Na az új interakciós rendszer tervek nagyon tetszenek, reméltem hogy ilyen irányba mennek el, mint amilyen volt a Doom3-ban is az interaktív képernyő bármin. Ha ezt kiegészítik majd esetleg azzal, hogy ténylegesen az adott helyre is nyúljon (animáció), akkor lesz igazán szuper, bár könnyen lehet hogy ez egyszerűen csak zavaró lenne (mindig odanyúlkálni, miközben ha a kezed folyamatosan kint lenne, akkor meg nem látnál semmit, szóval ez tipikusan olyan dolog, ami realizmus téren lehet hogy jó lenne, de játékmechanikailag bukta)
-
Stilinski
aktív tag
válasz CsZoli1 #46240 üzenetére
Az nem resetelődik, mivel azt ténylegesen megvásárolod.
Szóval minden, amit valódi pénzért, vagy UEC-ért veszel, az megmarad. Az AUEC-ből és a REC-ből vett dolgok viszont eltűnnek. A REC 7*1 napi használatot követően (minden új napon történő használattal elindul egy újabb nap), az AUEC pedig a resetig.
[ Szerkesztve ]
star-citizen.hu
-
Szőrös
veterán
-
Malibutomi
nagyúr
Uj aszteroidamezo Sandi twitteren: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Running
tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy amit most megszerzek, pl heavy armor, puska, lóvé az 3.0-val törlődni fog, vagy megmarad? Érdemes gyűjtögetni?
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Most a 3.0ban akkor csak 3 hold lesz mind egy szürke labda?
-
SkyS1gn
félisten
válasz Malibutomi #46226 üzenetére
Mondtam én hogy nem úgy van a
-
törölt tag
Ismetles a tudas atyja:
Ha nyar akkor buli, Star Citizen Hungary talalkozo.
Julius 15-16, FelsőörsA program egyszeru, eszunk, iszunk, uszunk es amihez kedvunk van.
Szallas helyben megoldott, ismet egy hazikot fogunk lefoglalni, a koltsegeket szetdobjuk a jelenlevok kozott.Aki jonne, irjon privatban
rupsz
-
vaakuum
addikt
válasz Malibutomi #46207 üzenetére
Ez egy privát videó ...
Ez is ...[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
tom5598
senior tag
válasz Malibutomi #46222 üzenetére
sztem ezt eddig is így kellet volna hagynak maguknak pár hetet és ha csúszás van belefér, remélem a jövőben is így csinálják, így legalább elkerűlik a "dehát ezt X időpontra ígérték " nyafogást.
Arc corpot meg remélem sikerülne belerakni 3.0ba ha kész a fő leszállóhely akkor lényegében kész, a két holdja meg hasonló mint amit eddig csinálnak,a z egyik jeges a másik csupasz, hátha benne lesz[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
SkyS1gn
félisten
Szépen tolódik a 3.0 release is az első csúszás, szerintem augusztus csoda ha lesz belőle
General release ETA moved from "June 29th" -> a vaguer "June 29th-July 13"[ Szerkesztve ]
-
Tengo
aktív tag
válasz Fred23 #46217 üzenetére
Biztos hogy megoldható, csak kitudja mikor kerül be a fejlesztési terv éppen esedékes szakaszába. Úgy tűnik jelenleg ezt nem tartják fontosnak. A vulkan apiról nem tudtam, de örülök neki, hogy nem találtam fel a spanyol viaszt és már gondoltak arra amit írtam. Szomorú lenne az api limitáció miatt szopni.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Vulkan lesz az egyetlen API-ja végül, max. talán behozzák a DX12-t is, de jelenleg csak a Vulkan-t mondják.
Nem normális egyébként annak a szálnak a túlterhelése, valamit nagyon elbénáztak, mert más CRYENGINE-es játékok sokkal jobban meg tudják oldani a terhelés elosztását!
-
Tengo
aktív tag
A fő folyamatszál túl van terhelve, a többire meg a maradékot dobálgatja, ami elég gyatra, ha van többszállúsítás ha nincs. (a többi szálon a terhelés szerintem azért van mert a második szálnak a terhelését dobálja a windows a magok között, a fő folyamatszál marad ugyanott, a másodikat meg a windows tudja szétdobni a többi magra, mert nyílvánvalóan cpu limites a játék még sincs 2 teljesen maxrajáratott mag)
Ez nyílván a DX11 api sajátossága, de enyhíteni lehet rajta. Sajnos nem lesz egyszerű. Viszont mikorra kijön a játék, lassan el is lehetne dobni a dx11 api-t, mivel amilyen teljesítményű VGA kell hozzá, már alapértelmezetten dx12 képes lesz és akinek nem lesz dx12-es kártyája, annak úgyse lesz ereje futtatni. Max ilyen low-end megoldásnak hagynám benne a dx11-es opciót.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Ki a csuda ez? Rakott fel ujabb videót is.
-
törölt tag
Eleg laza, melyik hajo ez vajon? Polarisra hajaz.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Ship screen animations: [link]
-
tom5598
senior tag
mellesleg csak engem zavar amikor más játékoban nem rendesen van megcsinálva a járás/futás animációk min SC ben?? mármin itt legalább teszi a karakter a lábait nem csak csúszkál a felszínen xd
-
veterán
válasz #45997568 #46202 üzenetére
CPU3 97-98%? Erről beszéltem
amúgy ha indítasz egy feladatkezelőt és megvonod a terhelt magtól az affinitást, majd visszaadod, beesik a terhelés normális szintre, de ez nem jelent több fps-t sajna.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Ezekért az fps-ekért csak a netkód a felelős? Ha igen, annak megjavítása mikorra várható?
-
törölt tag
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest